Wilders over zijn gehackte Twitteraccount: “Hopelijk levert het wel veel nieuwe volgers op onder mijn Marokkaanse vrienden”

Afgelopen nacht werden tal van prominente Twitteraccounts gehackt, Geert Wilders, Elon Musk en Joe Biden om maar enkele namen te noemen. Wilders kan niet meer bij zijn eigen account, terwijl de hacker allemaal onzin loopt te posten. Ineens kon men een retweet lezen over ‘Free Palestine’, iets waar Wilders normaliter nooit voor zou pleiten. Gelukkig kan Wilders er met humor naar kijken, zo hoopt hij dat deze hack hem wat nieuwe (Marokkaanse) volgers heeft opgeleverd. 

Geert Wilders op Twitter heeft een gigantisch account – althans voor Nederlandse begrippen. Met zo’n 800.000 volgers is het een belangrijk kanaal voor hem. Dat hij midden in de nacht slachtoffer werd van een grote hack-coupe zal hem wel hebben verbaasd. Want wat is nu precies de relatie tussen Wilders en andere gehackte accounts?

Toen zijn account werd gehackt, heeft de hacker zijn omslagfoto veranderd naar de Marokkaanse vlag. Wilders kan wel lachen om deze actie. Zelf grapt hij hierover dat het hem misschien wat extra volgers oplevert.

„Veel gekker moet het niet worden”, zegt Wilders. „Hopelijk levert het wel veel nieuwe volgers op onder mijn Marokkaanse vrienden”

Een Nederlandse hacker heeft mogelijk meegelift met buitenlandse hackers. Een vermeende hacker gaf via de chat de volgende reden waarom hij/zij het account van Wilders had gehackt.

„wij vinden dat Geert Wilders veel te ver gaat met zijn uitspraken. Vooral over Marokkanen en moslims. Wij zijn dat niet, maar hebben veel sympathie voor deze mensen.”

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. gedacht

  Onze linkse vrinden zullen het cynisme in die opmerking van Wilders niet kunnen opmerken.

  🙂 🙂

 2. Original NL

  En btw “wij” zijn een andere mening toegedaan!

  1. gedacht

   waarom is je andere bijdrage nu weg Original ? Wat was daar mis mee ?

 3. LifeBuddy

  Marokkaanen hebben in nederland Geen vrienden. Het is een gesloten [gemeenschap] die zich hier Niet aanpassen [ wat helemaal niet zo moeilijk is] . Het enige wat ze willen is op de rug van Henk en Ingrid meeliften en zoveel mogelijk euro’s overmaken naar de moslimlanden. Kijk naar ops….. verzocht , dat zegt genoeg.

  1. evil knievel

   Hoor ze althans alleen maar,”HE VRIEND”& “HE BROER !”roepen!?
   Denken ntlk veel vrienden te hebben die klapgasten!!🤣
   IK ben i.e.g geen VRIEND & al helegaar geen BROER!😜
   Kom op zeg!🙈

 4. Vrijgevochten

  („wij vinden dat Geert Wilders veel te ver gaat)
  Wij vinden dat die gestoorde linkse verraders gvd te ver gaan. kan niet wachten dat wij echte Nederlanders die linkse horde aanpakken

 5. Bolland

  Wilders maken ze niet gek hiermee, blijkt uit zijn reactie ook.

  Zou nooit op hem stemmen, maar wel heel veel respect voor deze Strijder, man die voor principes en overtuiging bijna alles opgeeft, en ondanks Tsunami aan bedreigingen z n rug recht houdt

 6. evil knievel

  Wij hebben veel sympathie voor deze mensen!!??🤨
  Zal ik u iets vertellen beste hacker,…DEZE MENSEN NIET VOOR U!!!🤣
  Maar daar komt u vanzelf wel 8er!!🙈😜