Ze hebben hem! Duitse ‘bos-Rambo’ is gearresteerd

De ‘bos-Rambo’ van het Zwarte Woud, zo wordt de 31-jarige Yves Rausch tegenwoordig genoemd, is dan eindelijk gearresteerd. Er moesten wel 1.500 agenten aan te pas komen, maar dan krijg je dus wel waar voor je geld!

Rausch was sinds zondag voortvluchtig en vluchtte het Zwarte Woud in vlak nadat hij vier agenten had ontwapend. Daarvoor hield hij ze onder schot met een kruisboog.

De politie deed een oproep aan Rausch om telefonisch contact met ze op te nemen. En aangezien er vier vuurwapens (van de eerdere agenten) afhandig zijn gemaakt bij de arrestatie, lijkt het erop dat dit een vrijwillige overgave is geweest.

Ik moet zeggen dat ik wel erg benieuwd ben naar het hele verhaal. De man schijnt een extreemrechtse neo-nazi te zijn, die als tiener een straf heeft gekregen wegens opruiing. In het bezit zou zijn geweest van kinderporno en later een straf kreeg wegens ernstige mishandeling (en/of poging tot moord met een kruisboog).

Het lijkt erop dat hij in het bos door politie werd betrapt en daar om onduidelijke reden een pistool heeft getrokken. Daarmee wist hij de agenten te ontwapenen en daarna sloeg hij op de vlucht. Maar voor zover ik heb kunnen lezen heeft hij zijn straf(fen) uitgezeten, dus ik vraag me af wat dan de reden voor zijn ‘paniekreactie’, als het dat al was, kan zijn geweest?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. Roelof Rechts

  Mooi , fijn maar ik heb meer last van reclames op TV die vol zitten met zwarten en dan selecteren ze reclames ook noges zo dat zwarten precies erbij passen.
  Bijvoorbeeld ,een negerin schijnt nooit last van vaginale schimmel te hebben.
  Wel kunnen zwarten de nieuwste duurste auto’s aanschaffen.
  Ook zie je ineens en blanke man met een zwarte vrouw innig hand in hand lopen.
  Als er op bankstellen als een lui varken gelegen moet worden…een zwarte
  Ook smartphones schijnen zwarten aan te trekken enz enz.
  Tenenkrommend!!!

  1. GvdGvd

   Ja raar toch en dan komt er zo blije witte condooms kopen, nooit geen zwarte, ook die man steeds met die witte vrouw, die dan ineens die kamer ronddanst met die witte baby in de hand, en diw witte vrouw smelt helemaal bij die aanblik, maar als er dan een vieze luier gewisseld moet worden zie je ineens weer een witte man.

   1. Chen

    FvDFvD!!!!

    1. GvdGvd

     PvVPvV !!!

   2. Roelof Rechts

    GvdGvd,

    Inderdaad dat is ook van die reclames en zo zijn er nog veel meer…. Ook b.v.die met werken te maken hebben, daar zie je nooit een zwarte bij.

  2. Chen

   Die neo zal wel weer met een paar maanden vanaf komen.

  3. Xander XXL

   Dat is jou dus ook al opgevallen. Dikwijls te gek voor woorden hoe ze die reclames “aan deze tijd” aangepast hebben. Waar het nog erger is, is de bezetting van die amerikaanse “detectives”. Je lach je soms helemaal rot hoe politiek correct ze die hebben samen gesteld.
   Meestal is de grote chef een vrouw, dus dat is al geweldig. Daarnaast hebben ze alle bevolkingsgroepen wel betrokken in het geheel. Dan hebben ze nog een groep over dan creëeren ze nog maar een rol voor een invalide in een rolstoel. En passant verdelen ze de rollen ook nog eens keurig onder hetro en homo’s. Dit is bij vrijwel alle series al het geval en het wordt dusdanig overdreven belicht dat het je stot uitkomt. Het komt zo gekunsteld en gemaakt over dat het het kijken niet meer waard is.

   1. GvdGvd

    Wat mij dan ook weer opvalt, je ziet steeds minder figuren zoals Edwin Norton in films zoals ‘American Hitory X “… Beetje eruit geschreven, hoe zou dat komen ?

    1. GvdGvd

     ” American History X “

  4. Dirk Derksen

   @Roelof,

   De bedrijven willen een zo groot mogelijk publiek aanspreken, om zoveel mogelijk geld te verdienen. En deugen in deze tijd is zeer voor de hand liggend.
   De tv is het beste indoctrinatie middel om de kijker een beeld voor te schotelen, die de wat minder begaafde en/of naïeve kijker zou kunnen beïnvloeden, om een goed/beter beeld van de multiculturele samenleving neer te zetten, onder het mom van ‘afspiegeling’ van de samenleving, met het idee te verbinden. Met name de reclames van de overheid zijn hierin koploper.
   Dat de gekleurde allochtoon hierin oververtegenwoordigd is lijkt mij duidelijk. De reclames van de overheid zijn een sturende bewustwording van wat nog komen gaat, of liever gezegd wat de komende jaren nog gaat komen.
   Globalisering, EU, verdrag van Straatsburg, Soros, zogenaamde blanke privéles, de racisme discussie, en tal van andere voorbeelden zijn hier verantwoordelijk voor.
   Maar er zijn ook veel reclames internationaal waardoor ze er zoveel mogelijk kleurtjes in gestopt zodat met 1 reclame deze wereldwijd uitgezonden kan worden.

   Dus stop gewoon met live tv kijken. Neem uitzendingen op die je graag wilt zien zodat je de reclames kunt doorspoelen. Netflix is hierin wel een uitkomst.

   1. GvdGvd

    Maar heeft ook tot gevolg dat veel kijkers afhaken juist vanwege die reclames, en steeds meer mensen kiezen voor bijvoorbeeld Netflix. Maar ook voor zenders zoals NPO, en de rest van die shit.

 2. Heinz

  Laat die wildkampeerder toch met rust.

  1. GvdGvd

   Lijkt me het einde, als vrouwe zijnde op trektocht en dan zo’n rambo tegen de komen, aber leider iet kan nie meer.

 3. CLoVis

   Persverklaring van ruttekop:

  Ik moet toch benadrukken
  dat dit maar een een incidentje was.

  Achteraf gezien hadden wij dit,
  met de kennis van nu, misschien kunnen voorkomen.

  Ik ben diep geschokt
  en de verantwoordelijk minister/staatssecretaris
  kondigt een verregaand onderzoek aan waarvan de resultaten
  over een jaar verwacht worden.

  1. CLoVis

    
   Evenveel inhoud en betekenis
   als alles wat @lamlul hier plaatst.

   1. CLoVis

    En wat ruttekop
    normalter zelf uitbraakt.

 4. Viracocha

  Het Zwarte Woud is een prachtig gebied, een van de vele natuurrijke prachtplekken die Duitsland rijk is. De Eifel is nog zo’n juweel.

  Ik kan alle Hollanders die zich kapot ergeren in die moerasdelta genaamd Nederland van harte adviseren: leer Duits en trek weg uit dat kutland. De kwaliteit van leven ligt hier vele malen hoger, de huizen zijn spotgoedkoop en als je al heimwee zou krijgen sta je binnen 3 uur weer op de Dam.

  Wat doe je nog in Nederland? Pak je biezen en ga de grens over, ga genieten.

  1. GvdGvd

   Nein.. nein.. nein. nicht bei Mutti Merkel !

  2. Rene van der Grijp

   “De kwaliteit van leven ligt hier vele malen hoger, de huizen zijn spotgoedkoop”.

   Het leven in de Oostenrijkse Alpen is nog beter. Alleen zijn de huizen niet meer goedkoop.

   Kwam er al toen ik nog jong was en destijds was alles bijna te geef, ook de huizen. Ik was toen in de positie om flink wat onroerend goed te kopen, maar ik heb het niet gedaan om diverse redenen. Het ging om de regio Zell am See. Daar staan nu de nodige oude en nieuwe panden aan het meer die je onder het miljoen niet kan kopen.

   1. GvdGvd

    Geniet er nog even van, want zelf dat is straks verleden tijd, ook die worden uiteindelijk overspoeld door migratie.

    1. Rene van der Grijp

     Dat is helaas al langer zo. Je ziet dat in de iets grotere stadjes in de Alpen al jaren. Zell am See is bovendien een trekpleister voor toeristen uit met name de Emiraten.

     In de zomer wordt de boulevard bevolkt door zwaar gesluierde vrouwen (niqaab) die met z’n vieren achter hun eigenaar aanlopen. Hier een fotoserie:

     ht*ps://www.ed.nl/wonen/nikabs-en-lederhosen-in-oostenrijks-zell-am-see~a5e3c37c/62985040/

     1. GvdGvd

      Zell am Zee: Ik heb even bij die link gekeken van u, en kwam een bericht tegen bij het Ad en daar schreef een Mohammed Alshariff : ” Het is precies zoals het in de koran staat. Het paradijs is een meer, omgeven door besneeuwde bergen “.. Kan alleen maar drukker worden dus, gezellig !

  3. Meriadoc Brandebok

   Viracocha durft wel. We staan aan de vooravond van een Europese top, waarbij de Duitsers bereid zijn een enorm kapitaal naar het spilzuchtige Zuiden over te maken, onder hevig protest van de Nederlanders. Maar hij noemt Nederland een k**land?!

   Wie een goede kwaliteit van leven zoekt kan beter in Nederland wonen. Hier wonen tenminste mensen met een geweten.

   1. Original NL

    Q…Wie een goede kwaliteit van leven zoekt kan beter in Nederland wonen. Hier wonen tenminste mensen met een geweten…..
    Akwasie, afri, simons, wìm hųtten, boomsma dat soort “geweten” ?

  4. Original NL

   Leven in het land van merkel..de kudt die voor de grootste volksverhuizing sinds de 2e wereldoorlog heeft gezorgd, een volksverhuizing die nog steeds in volle gang is.
   In de eifel heb je er nu nog weinig last van maar dat blijft niet zo..ook daar duiken straks de met hoofddoekjes getooide licht en donker gekleurde jurken op…wacht maar af!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.