´Daar in die Lieve Amsterdamse Grachtengordel´: Twee schietpartijen in 12 uur tijd!

Het verliep de afgelopen uren weer lekker in onze hoofdstad Amsterdam. In slechts twaalf uur tijd zijn er twee schietpartijen gemeld. Vanochtend werd in de Amsterdamse Rivierenbuurt een man neergeschoten. Enkele uren daarvoor werd de gangsterrapper Bigidagoe nog neergeknald.

De zoveelste schietpartij gebeurde woensdagochtend omstreeks 04.00 uur. Dinsdagmiddag (enkele uren eerder) werd in datzelfde Amsterdam nog de 23-jarige Danzel S. (beter bekend als rapper Bigidagoe) uit Amsterdam-Zuidoost neergeblaft. De politie heeft vooralsnog het nakijken, want bij beide schietpartijen zijn er vooralsnog geen verdachten aangehouden.

Amsterdam gaat al langere tijd gebukt onder een spoor van geweld. Vaak heeft het te maken met drugsgerelateerde zaken, en ook niet heel zeldzaam zijn daar van die gangsterrappers (drillrappers) bij betrokken. En nee, we gaan deze keer niet linken naar de muziek van de neergeschoten rapper Bibidagoe, want wij hebben tenminste wél muzieksmaak. Hier het bewijs.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Reinoud van Gelre

  Heel goed.

 2. Ernest Stern

  ‘neergeblaft’

  Voor de taalvernieuwing ben je bij Kenneth aan het goede adres.

  1. Cootje

   Ga je druk maken over Europa nu het er nog is

  2. Maurits Dekker

   ‘neergeblaft’

   Ja inderdaad heer Stern, met een blaffer kan je iemand neerblaffen.

  3. Heinz

   Volblaffen is ook zo’n uitdrukking, alleen dat gaat wat moeilijker met al die mondkapjes.
   In Duitsland zijn ze meer gediciplineerd daar kom je het dan ook niet vaak tegen.

 3. Blondie

  Kijk Halalsema heeft haar eigen voorkeur.
  Zij is dan ook Geen Gekozen Burgemeester.
  Zij is benoemd door WA die 1,5 meter ook aan zijn slippers lapt.

  En zij is diegene, die voltrots bij een clandestiene demonstratie, met button en al op haar reverse aanwezig was.

  Links maakt meer kapot dan je lief is.

  1. Fortiori

   De gemeenteraad, gekozen door de burger, heeft in beginsel de meest belangrijke stem in de benoeming. En dat is heel goed en heel democratisch en moet ook zo blijven.

   Een burgemeester wordt in Nederland door de Kroon benoemd, nadat het kabinet met de benoeming heeft ingestemd op grond van een voordracht door de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties gebaseerd op een aanbeveling van de gemeenteraad van de bewuste gemeente.

 4. Cootje

  We volgen de Amsterdamse burgemeester met haar button 1873 op de voet het Museumplein zal vol moeten staan met Nederlanders die ons land een bananen republiek vinden , waar allochtonen minderheden de baas zijn in de geweld spiralen. En waar onderzoek wordt afgedaan als etnisch profileren en huilie huilie gesteund door de publieke omroepen die er dan een week lang dagelijks hun afkeuringen laten blijken. Terwijl de theewagen al 70 jaar rijd , subsidies naar allerlei dubieuze instellingen gaat om de geest in de fles te krijgen. Voeren de allochtonen minderheden de top in het geweldsspiraal . 70 jaar wegkijken heeft een bananen republiek opgeleverd waar je zelf als trouwe belastingbetaler niet je veiligheid wordt verzekerd / wel met de mond/

 5. Cycle25

  Progressieve burgemeesters maken overal op de wereld shit-holes, het hoort bij hun “kop in ’t zand” polici.

 6. Sando

  Binnenkort om het uur ! En goed raak dan !

  1. Braboworstenbroodje

   @sando precies laat maar los gaan in de Bijlmer en de Baarsjes etc.
   Scheelt ongeveer 30.000 euro hoofd per jaar en alle sociale overlast van dit soort mensen.

   1. NEXIT.

    2 steekpartijen ook , gaat verder perfect zegt halalsema

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.