Linkse partijen willen zomerreces herroepen en Kamer bijeenbrengen: ‘we zien een toename van besmettingen’

De PvdA, GroenLinks en de SP willen de Kamer weer bijeenbrengen, vanwege de zorgwekkende groei van het aantal besmettingen in Nederland. Eigenlijk was drie weken geleden al een ‘wake-upcall’, het aantal besmettingen was toen al een voorteken, dat we nu drie weken verder zijn en de Kamer op reces is, is natuurlijk onbegrijpelijk aldus het Linkse blok in de Kamer. 

Asscher is teleurgesteld in het Kabinet, die volgens hem gewoon niet genoeg maatregelen neemt. Het liefst ziet hij dat het kabinet en daarmee de overheid de touwtjes strak in handen gaat nemen. Nu ligt de verantwoordelijkheid grotendeels bij de mensen zelf, maar Asscher lijkt meer terug te willen naar een lockdown-regelgeving.

,,Drie weken geleden sprak men al van een wake-upcall, maar sindsdien zien we een enorme toename van het aantal besmettingen. En ik zie een tamelijk onnavolgbare zigzagkoers van het kabinet.”

Asscher wordt nu gesteund door de andere linkse partijen in de Kamer. Asscher wil weer een sterk optreden van de staat. Het liefst ziet hij dat er weer een aparte minister voor corona wordt aangenomen, Nu neemt een ‘reguliere’ minister dit takenpakket erbij, terwijl de linkse partijen liever weer een crisisminister zien.

,De situatie wordt alleen maar erger, terwijl het de bedoeling was het virus in te dammen. Ik heb hier geen goed gevoel bij.”

Het aantal besmettingen is inderdaad zorgwekkend, en het klopt dat het kabinet een gigantische zigzagkoers erop nahoudt. Het resultaat zien we: een Kamer met reces en de burgemeesters die zelf de wet gaan bepalen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. Blitzkrieg

  Meer besmettingen… ik wil nog meer besmettingen, de dodelijkheid van corona rent snel achteruit.

  1. M. Brandenburg

   Ssssst we willen niet dat mensen de verbanden gaan zien, we doen ons best in het hedendaagse onderwijssysteem om mensen niet meer te laten nadenken, en jij gaat doodleuk dingen roepen die heel makkelijk als waarheid zijn te achterhalen. Straks gaan mensen weer nadenken, dat moet je niet willen.

 2. Tom Bombadil

  Laten we gelijk allemaal maar een kogel door onze kop jagen, dat scheelt deze regering een hoop tijd en kunnen ze beginnen met het opbouwen van de nieuwe wereldorde waar iedereen die een eigen mening heeft niet gewenst is.

 3. andergeluid

  Dat krijg je als je bijna iedereen weer binnen laat via het open grenzen beleid en weer lekker vliegen goed bezig mogen wij straks een mondkapje gaan dragen.
  en van een besmetting ga je niet zo maar dood
  Linkse roeptoeters ga eerst even de Agenda 2030 door lezen dan weet je waar ze mee bezig zijn.
  in plaats alles zo maar aan te nemen van gelogen cijfers die genoemd worden.

 4. andergeluid

  De Bilderberg besmetting maar zoals je al zag Onze Hero Brinkman is daar een keer geweest maar mag en wil er niets over zeggen.
  ook Kathalijne Buitenweg van groen links is er geweest uh laat mij raden zou dat met de klimaat agenda te maken kunnen hebben?? enz enz
  u weet vast het antwoord al
  waarom word er niet eens een gastenlijst vrijgegeven van mensen die daar geweest zijn.
  dat weten we meteen wie onze eerste en tweede kamer leden die daar veel meer gehoord hebben dan ze ons doen geloven..

 5. JochemX

  Flink doorgaan met paniek schoppen. De meeste politici snappen er niet veel van en de burgemeesters helemaal niets. Heel veel testen geeft iets meer positieve test-resultaten. Hoe zit het met het aantal ziekenhuis-opnames en de ondersterfte op het moment?

  1. M. Brandenburg

   Daarvoor moet je heel hard op zoek, de overheid en het RIVM hebben dit van de site gehaald, ik denk uit angst dat de oplettende burger ziet dat meer besmettingen (men test na vijf maanden eindelijk buiten de ziekenhuizen en ziet dus wat al vijf maanden aan de gang is, vandaar dat men niet wil testen wie al besmet is geweest, dan word het nog erger voor de overheid en het RIVM) niet leiden tot meer opnames en doden, maar dat we gaan beseffen dat we niets hebben afgevlakt (‘intelligente’ lockdown kwam heel dom minimaal 8 weken te laat) maar dat we de piek hebben gezien. Wie trouwens wel na lang zoeken de cijfers opduikelt ziet dat er geen enkele stijging is in opnames en ook niet in overleden Coronapatienten. Ondertussen blijkt het effectieve vaccin tegen de griep het Coronavirus te zijn. De laatste vijf gemiddeld 6500 doden per jaar door de griep, dit jaar maar 440. Het blijkt dat wanneer we het Coronavirus hebben dat we geen enkel beetje last van de griep hebben.

 6. NEXIT.

  hahahaha , meer besmettingen roepen de roeptoeters

  1. CLoVis

   @lamlul
    
   “hahahaha’ roept de nagemaakte.

 7. M. Brandenburg

  “Linkse partijen willen zomerreces herroepen en Kamer bijeenbrengen”

  Rechtse partijen FVD en PVV vonden dat men met reces ging terwijl er een door de overheid gecreeerde economische crisis aan de gang i al belachelijk en onprofessioneel, blijf in ieder geval aan het werk tijdens de ellende die je zelf gecreerd hebt.

 8. Jack Flash

  Bij gebrek aan aantal doden is de paniek groot aan het worden bij de uitvoerders en aanhangers van de NWO.

 9. RPML

  Met de toenemende Corona-testen worden er meer besmettingen gevonden

  Realiseer je ook dat als er meer IQ-testen gedaan worden, er ook meer idioten gevonden worden

 10. EvertB

  Zeer begrijpelijke zorgen bij de sociaal-democratische voorman Asscher.
  Als er een uitbraak is in jouw stad of regio ga er dan gewoon vanuit dat je besmet kunt zijn. En gedraag je daarnaar als je samenwoont of contact hebt met mensen die lijden aan chronische aandoeningen. Houd afstand en draag een mondkapje.
  Mondkapjes kunnen bij DDS worden besteld.

  1. Willem Bever

   Evert….
   We hadden ons in febr. jl druk moeten maken.
   Dit heet populisme en zeuren over iets wat niet buiten het oude normaal is.
   Zijn er 50 ? 25 or anders…..overleden op 1 dag neej dus!
   dus hou op met die bs

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.