Video: in 2019 zei Thierry Baudet al dat het leger ingezet moest worden in relbuurten. D66: fel tegen

De afgelopen dagen hebben we vreselijke dingen gezien in Nederland. Mannen en vrouwen werden op klaarlichte dag afgeschoten dan wel neergeschoten. En in hele buurten rellen honderden allochtone jongeren, waarbij ze de politie zelfs wegjagen. 

Met name dat laatste is ongelooflijk om te zien. De politie zijn doodsbang voor de jongeren. Ze hebben gewoon niet genoeg middelen om terug te vechten — en er zijn niet genoeg agenten om de been om elkaar te helpen.

In januari 2019 sprak Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet hier al over. Hij stelde toen voor om in dit soort gevallen het leger in te zetten. Geen slecht idee, natuurlijk, aangezien de politie het duidelijk niet aan kan.

Maar hoe reageerde het partijkartel daar op? Juist. Die vonden het onzin. Zie deze woordenwisseling met een kippetje van D66:

Je zou bijna denken dat D66 en de andere kartelpartijen tegen hardhandig optreden tegen straatterroristen zijn omdat ze het eigenlijk wel prima vinden wat die ‘jongeren’ doen. Net als het partijkartel zijn ze immers driftig bezig om de samenleving te ondermijnen, en de cultuur kapot te maken.

Waarder je mijn stukken? Volg me dan op BackMe voor een dagelijkse exclusieve column in je inbox.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Aardvark blues

  Zolang er niet gedenaturaliseerd en gedeporteerd wordt, doch slechts aan pappen en nathouden wordt gedaan zal dit slechts verder escaleren, Wilders heeft het al jaren bij het rechte eind, het land uit met die ratten.

  1. hans-e-pans

   Waarom hebben agenten een pistool heb ik heb me al vaker afgevraagd.

   Volgens mij voor de show en het geeft ze een stoer uiterlijk. Doordat ze het zo druk hebben kunnen ze geen schietoefeningen houden, dus ze zullen hun pistool waarschijnlijk nooit gebruiken, om vooral geen collega agenten te verwonden.

   Agenten hebben over het algemeen een goede conditie want als ze achternagezeten worden lopen ze altijd ver vooruit, oefening baart kunst dus in dit geval conditie.

   De politie, en waarschijnlijk ook het leger, zijn de enige instanties in Nederland met een geweldsvolmacht, die ze echter nooit of vrijwel nooit gebruiken.

   De cultuurparels in de grote steden weten dat natuurlijk donders goed en handelen daarnaar.

   De jongelui, ze doe hun aanduiding eer aan, zijn lui en waarschijnlijk moe en als ze zich vervelen stuur ze dan op hun eigen koste naar het land waar hun ouders of grootouders vandaan komen/kwamen, kunnen ze met eigen ogen aanschouwen dat ze het hier in vergelijk met daar helemaal niet slecht hebben.

   Als ze zich daar dan ook vervelen en rotzooi maken, misschien wil de politie en justitie daar ze dan wel voor enige tijd een gastvrij onderdak verlenen in de staatshotels die men daar gewoon gevangenissen noemt.

   1. Robin Hoed

    Moet je maar eens een supermarkt runnen waar men zich niet aan hun regels houdt.

 2. Gebande3

  Is de Renaissance vloot onder aanvoering van plaatsvervangend Kaptein Hiddema al onderweg naar Hengelo om de demonstratie neer te slaan ?

  1. Forlan

   Ja inderdaad, dat is echt hun taak ja! Wat ben je trouwens ontzettend orgineel en grappig. Je huisdieren zullen vast om je lachen

 3. AS210854

  Helemaal met Baudet eens , dit loopt helemaal uit de hand en de politie kan het niet meer aan.

 4. Ritter

  Naar mijn mening zijn deze wijken “verloren”…………………..net zoals veel Franse buitenwijken waar de politiie geen gezag meer heeft.

  Massale immigratie heeft (onomkeerbare) gevolgen. En die gevolgen worden steeds duidelijker.

  In het verleden hebben verschillende mensen hiervoor gewaarschuwd. Maar deze waarschuwingen werden genegeerd door de politie en media en nu zitten we met de gevolgen.

  1. Ritter

   “door de politie”………………..moet zijn politiek

 5. NEXIT.

  dit loopt niet uit de hand maar is volledig uit de hand gelopen.

  Nog steeds doen de linkse stalmeesters als of er niets aan de hand is.
  Gaat u maar rustig slapen wij waken

  stem sociaal , stem PVV

 6. PG

  De Slappe hap aanpak van dit soort problemen heeft nog niet het gewenste resultaat opgeleverd, integendeel.
  Wellicht de moeite om toch maar eens een wat hardere aanpak uit te proberen?
  Ik ben voor.

 7. Bunky01

  Weet u nog dat een paar weken geleden het leger werd ingezet om het RIVM te beschermen tegen de boeren? Dan kan het ineens wel, maar tegen de echte reltrappers wordt niet opgetreden. Hoog tijd dat het volk het recht in eigen hand gaat nemen. Van de politiek in z’n algemeenheid hoeven we niets meer te verwachten dan mee heulen met de vijand. In de begin 60er jaren hebben de mariniers met de koppelriem een paar maal de Dam schoongeveegd. Wie niet horen wil moet maar voelen.

 8. Cootje

  Wat had de goede oude echte Democraat Hans Janmaat gelijk in die tijd met zijn uitspraak vol is vol , hij werd weggezet als racist , komt RUTTE dit jaar nog in zomergasten , hij heeft altijd van die pikante uitspraken , rot je toch op naar je eigen land . Heerlijk toch die echte cultuur verrijking top land narcotica en pillen , daarmee kan je zelfs advocaten politie en douane een fooitje geven , en verder tegen het etnischs profileren ageren , want in Limburg / Brabant en alle grote steden zijn ze de baas , en laten ze hun hulpjes een beetje rellen tegen de middelloon dienders . We leven in een bananen republiek

 9. Cycle25

  D66 heeft sympathie met de rellen in Amerika, dus…wij ook.

 10. maggeennaam

  Het beestje mag natuurlijk niet bij de naam genoemd worden, maar wie ooit in het Schilderswijk is geweest, weet dat er nauwelijks autochtonen wonen. Niet alleen Den Haag gaat er gebukt onder, maar ook op het Scheveningse strand en op de pier komen deze allochtone groepen hun meningen verkondigen. Mede mogelijk gemaakt door een nieuw fenomeen, namelijk de “Drillrap”. Waarom wordt deze verheerlijking van zwaar bewapende figuren, die moord en doodslag rappen niet verboden? Voor mij staat het in vergelijking met het nazisme, op het zelfde niveau.

 11. Response

  De beste DDR666-mevrouw kent die problemen en wijken wel maar ja, alles voor het deugen en dan zeg je gewoon dat je die wijken en problemen niet kent! Op z’n Hollands gezegd; Liegen en wegkijken en het probleem vooral niet benoemen.

 12. SilverFox

  Goh, anderhalf jaar verder en er is geen klap veranderd. Wie had dat nou gedacht ?

 13. harte385

  Het leger mag alleen ingezet worden als de boeren die vredig demonstreren, maar al het echte tuig hier in Nederland wordt in de watten gelegen door de overheden. Maar zou toch echt fijn zijn als ze onze mariniers en commando’s een een poosje los zouden laten op dat tuig moet je eens zien hoe snel dat het dan opgelost is. Voor hen die het nog weten dat is de jaren 60 als ik het goed heb het centraal station eens is schoon geveegd en dat heeft toe goed geholpen. zou nu weer eens moeten en wel heel snel.

 14. HD

  Een leger met homo’s inzetten tegen allochtone terroristen is natuurlijk lastiger dan de hardwerkende boeren intimideren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.