Screen Shot 2020 08 15 at 095600

Knetter! Mark Rutte wil dat we "met z'n allen" geld in Beiroet gaan stoppen

Geen categorieaug 15 2020, 9:00
Gisteren was het "Nationale Actiedag Beiroet." Jawel, de Nederlandse overheid had een dag georganiseerd om geld op te halen voor Libanon, nadat daar onlangs een ramp plaatsvond. Het kabinet "geeft" zelf geld en middelen, maar wil dat we dat ook "met z'n allen als land doen [doen] door gul te geven op Giro555."
Knetter.
Luister nou eens naar deze man:
https://twitter.com/MinPres/status/1294182663998382081
Dit is toch niet te geloven? Deze malloot wil dat we "klappen" voor onze zorgmedewerkers, maar weigert dat personeel vervolgens een verdiende loonsverhoging te geven omdat daar zogenaamd geen geld voor is. Maar als er een door henzelf veroorzaakte ramp plaatsvindt in het verre Libanon is er opeens wél geld beschikbaar.
Gek.
Je zou bijna denken dat Rutte en co. zich totaal niet druk kunnen maken om de eigen bevolking en alleen maar bezig zijn met uitvoeren van allerlei internationalistische plannen; plannen waarbij Nederland als Gulle Gever fungeert.
'Wacht eens even!' hoor ik iemand daar roepen, 'door henzelf gecreëerd? Hoe kom je daarbij!'
Nou, best simpel. Drie jaar geleden schepte de hoogste baas van Hezbollah -- de terroristische organisatie uit Libanon -- nog op dat hij ammonium nitraat klaar had staan om het te gebruiken als een moderne "atoombom" tegen Israël als er een nieuwe oorlog zou uitbreken.
https://twitter.com/SafaiDarya/status/1291439605577908227
En wij maar dokken.
Waarder je mijn stukken? Steun me dan op BackMe.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten