Knetter! Mark Rutte wil dat we "met z'n allen" geld in Beiroet gaan stoppen

Knetter! Mark Rutte wil dat we "met z'n allen" geld in Beiroet gaan stoppen

Gisteren was het "Nationale Actiedag Beiroet." Jawel, de Nederlandse overheid had een dag georganiseerd om geld op te halen voor Libanon, nadat daar onlangs een ramp plaatsvond. Het kabinet "geeft" zelf geld en middelen, maar wil dat we dat ook "met z'n allen als land doen [doen] door gul te geven op Giro555."

Knetter.

Luister nou eens naar deze man:

Dit is toch niet te geloven? Deze malloot wil dat we "klappen" voor onze zorgmedewerkers, maar weigert dat personeel vervolgens een verdiende loonsverhoging te geven omdat daar zogenaamd geen geld voor is. Maar als er een door henzelf veroorzaakte ramp plaatsvindt in het verre Libanon is er opeens wél geld beschikbaar.

Gek.

Je zou bijna denken dat Rutte en co. zich totaal niet druk kunnen maken om de eigen bevolking en alleen maar bezig zijn met uitvoeren van allerlei internationalistische plannen; plannen waarbij Nederland als Gulle Gever fungeert.

'Wacht eens even!' hoor ik iemand daar roepen, 'door henzelf gecreëerd? Hoe kom je daarbij!'

Nou, best simpel. Drie jaar geleden schepte de hoogste baas van Hezbollah -- de terroristische organisatie uit Libanon -- nog op dat hij ammonium nitraat klaar had staan om het te gebruiken als een moderne "atoombom" tegen Israël als er een nieuwe oorlog zou uitbreken.

En wij maar dokken.

Waarder je mijn stukken? Volg me dan op BackMe voor een dagelijkse exclusieve column in je inbox.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties