Voorzitter Horeca Nederland is ‘linkse burgemeester’ Aboutaleb helemaal zat: ‘ik begin het spuugzat te worden’

Voorzitter van Horeca Nederland, Robèr Willemsen, is van mening dat Nederland en Nederlandse ondernemers de dupe worden van linkse burgemeesters. Linkse burgemeester profileren zich in deze tijd juist meer ten opzichte van hun rechtse collega’s aldus Willemsen. Of hij gelijk heeft wat betreft Aboutaleb is dan weer een ander punt.


De voorzitter laat flink van zich horen, normaliter geeft men eerder kritiek op individuele burgemeesters en hun beleid. Willemsen heeft er echter genoeg van en meent een patroon te herkennen: linkse burgemeesters doen expres andere dingen, om zich zo te kunnen profileren.

‘’Linkse burgemeesters willen zich profileren als er een rechtste coalitie is. Vervelend genoeg dit politieke steekspel voor de gemiddelde Nederlander, maar als Rotterdamse horeca-ondernemer ben ik de controles – en met name de manier waarop – spuugzat te worden. Nauwelijks besmettingen in de horeca, maar alles privé gerelateerd.’’

Volgens Willemsen is het zo dat de politiek mensen op hun thuissituatie niet goed kunnen controleren en sturen, en daarom wordt de horeca maar afgestraft.

In Rotterdam en Amsterdam, waar men in sommige gebieden mondkapjes moeten dragen, is het wel zo dat ondernemers hun omzet zien dalen. De frustratie bij de ondernemers ligt hoog, want volstrekt te begrijpen is aangezien zij harde economische klappen hebben gekregen.

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. Blondie

  Als Wiegel aangeeft dat de VVD een Linkse Partij is geworden, heeft Willemsen helemaal gelijk en dan ook nog een aantal Burgemeesters met meerdere paspoorten.

  Deze Aboutaleb heeft ook gewoon zijn Bilderberg instructies gekregen en denkt daarbij alleen aan zijn toekomst.

  1. Ernest Stern

   “Bilderberg instructies”

   Ook DDS wordt langzaam maar zeker overgenomen door de complotwappies.

   1. Kretoloog

    Arrogante klootzak Stern: In 2016 was burgemeester Aboutaleb een van de Nederlandse genodigden bij de Bilderberg-conferentie van dat jaar. Niks geen wappie, Blondie heeft het gewoon bij het rechte eind.

    1. NEXIT.

     tja , verwacht je nu excuus van de stront vlek ? verwacht je nu dat de tar -rel zegt sorry ik zal niet meer op de man spelen en verder gaan met 1 account ?

     Ik zou niet me adem inhouden tijdens het wachten. Salon socialisten zijn eerste klas farizeeërs.

   2. Cycle25

    Val dood…met je complotwappies en al : h*tps://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/4902851/duizenden-euro-huur-privejet-voor-rutte-koning-naar-bilderberg

   3. Oepsie

    Uh?

    1. Oepsie

     De ineenstorting van het gevoel van eigenwaarde bij de ”mens” Ernst met ‘grootheidswaan’ laat overduidelijk zien hoe dit gevoel eigenlijk in de lucht aan een ballon heeft gehangen, die bij gunstige wind weliswaar nog wat hoger zweefde, maar waar plotseling een gaatje in kwam, waardoor het nu als een vodje op de grond ligt. Van de eigen gevoelens is niets ontwikkeld dat later in het leven houvast had kunnen bieden. De partners van de mens met grootheidswaan, inclusief de seksuele partners, moeten eveneens zijn narcistische gevoelens bevredigen. De anderen zijn er om hem te bewonderen, en hij zelf is voortdurend met hart en ziel in de weer om deze bewondering te krijgen (te verdienen). Daarin komt zijn martelende afhankelijkheid tot uitdrukking’.

   4. Logica

    Kalergiplan in uitvoering? Ook complottheorie zeker? In ieder geval elk jaar veel immigranten uit islamitische landen die hier graag een verblijfsvergunning willen. Het effect hiervan zien we in verschillende steden.

   5. SubTec

    Zucht, weer dom framen zonder enig bewijs.

   6. pakwatjepakkenkan

    want complotten bestaan niet, alles in de wereld gaat op natuurlijke wijze.

  2. NEXIT-

   Onze toekomstige MP handhaaft !

  3. JochemX

   Een burgemeester die buiten mondkapje verplicht, wauwelt wat na en heeft geen enkel eigen inzicht. Noemen we dat een Wappie?

 2. ikweetwatikwil

  De linksen en de deugers hebben de boel hier flink verpest. Geen horeca meer, dat lijkt de islam wel wat.

 3. Kretoloog

  In maart lag de Corona-brandhaard in Oost-Brabant en Limburg. Dat was direct te relateren aan het carnaval, waar het knuffel- en aflebbergedrag van de feestvierders het virus hielp zich te verspreiden.

  Nu in de zomermaanden ligt de brandhaard in de grote steden. Dat is direct te relateren aan het Offerfeesten, waar de moslimgemeenschap massaal de coronavoorschriften aan haar laars lapte. Maar dat zal hardcore salafist Aboutaleb nooit uit zijn bek durven krijgen. Nee, liever pakt hij de ondernemers aan, dat heeft geen gedoe met de eigen achterban. Ook deze bestuurder is een hypocriete klootzak.

 4. LifeBuddy

  Een maand geleden hadden we nog 94 overboekingen voor 19 miljard euro die zo de grens overgingen.witwas.
  Dan is compensatie voor winkeliers, waarvan 95% molims in rotterdam Heel Erg Overbodig lijkt mij.

 5. Cycle25

  h*tps://twitter.com/cafeweltschmerz/status/1296200855788625921

  Eerste waarschuwingen zijn gemaakt, overheden moeten oppassen.

  De gewone mens pikt het niet langer om te participeren in het “nieuwe” normaal..

 6. Kleurloos

  Man man man wat kunnen sommige leden hier als kleuters janken..

  Links dit Links dat Links zus Links zo.
  Ik weet niet of het jullie ontgaan is maar dit virus waar het allemaal om te doen is maakt namelijk geen onderscheid in Links of Rechts politieke kleur.
  Met andere woorden het zou net zo goed jou of mijn Oma of Opa of zelf ouders kunnen besmetten waardoor ze op het IC terecht komen.

  Dus om nu een Burgemeester als schuldige aan te wijzen getuigd van hebzucht ikke ikke ikke en de rest kan letterlijk op het IC stikken.

  Het Waren Trouwens de PVV en FvD die tijdens de eerste golf op een totale Lockdown hamerde maar De VVD hield gelukkig de poten stijf en ging voor een intelligente Lockdown.
  Zodat niet het hele economie zou instorten en daarbij kon je gewoon zonder enige autorisatie nodig te hebben naar buiten gaan om je ding te doen.

  Dus als we het volgen de PVV en FvD hadden gedaan dan hadden jij en ik naar alle waarschijnlijkheid nu geen baan meer want twee maanden in een strenge Lockdown zoals Frankrijk ,België en Spanje dat gedaan hadden zou helemaal desastreus zijn geweest ..
  Voor alle sectoren en dus niet allen in de horeca.

  Hou dus op met janken als zelf geen betere oplossing hebt.

 7. ikweetwatikwil

  Het Waren Trouwens de PVV en FvD die tijdens de eerste golf op een totale Lockdown hamerde maar De VVD hield gelukkig de poten stijf en ging voor een intelligente Lockdown.
  Zodat niet het hele economie zou instorten en daarbij kon je gewoon zonder enige autorisatie nodig te hebben naar buiten gaan om je ding te doen. Zegt kleurloos

  En kijk eens hoe we nu zitten. Maar dat ziet kleurloos niet, want hij is kleurloos.

  Een stevige aanpak in het begin was naar alle waarschijnlijkheid beter geweest. Nu lubber je maar door en wordt het uitzichtloos.

  1. Michael M

   Kleurloos, je hebt gelijk, maar helaas niet voor de volle 100%. Zoals U weerlegt wilt u nu zelf wijzen naar de FVD of PVV? Frankrijk doet het goed. Ik begeef me er nu. En de verplichte mondkapjes in supermarkten, of waar dat moet werkt perfect en met disipline. Dus u bent blijkbaar ook verkeerd bezig misschien?

 8. Michael M

  Zoals naar voren is gekomen door het Duits Institut RKI, waaruit hun studie onder 55000 corona patiënten dat vooral besmettingen thuis plaatsvindt. Daarbij spelen scholen amper een rol in de verspreiding evenals restaurants en cafés.

 9. SubTec

  wij Nederlanders moeten massaal in opstand komen tegen de Rutte III dictatuur!

 10. 56RdK

  Tja, ‘onze’ islamistische inwoners hebben overduidelijk laten blijken o o k volkomen schijt te hebben aan de maatregelen om dat virus in te dammen, hebben het offerfeest groots gevierd, zoals Allah dat voorschrijft!
  En nu zijn er in de diverse steden virusbrandhaarden met alle (lokale) gevolgen van dien!

  En, ter verhoging van de ‘feestvreugde’; elk jaar komen duizenden van dat inteelt hierheen, in kader van gezinsuitbreiding c.q. -hereniging of in kader van asiel.

  Dus ….

 11. ManusR

  Aboutaleb is geen nederlandse marokkaan maar een marokkaan met een Nederlands paspoort zoals elke marokkaan of turk.Laat hem lekker in marokko burgemeester wezen, kan ie ook z’n moerstaal spreken.

 12. Pescador

  stuur ook maar naar Marokko hier hoeven we hem niet meer .

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.