KOZP zeer tevreden over gesprek met premier: ‘er is nog hoop’

Het gesprek tussen KOZP en premier Rutte en minister Koolmees is zojuist afgelopen. Elvin Rigters, voorman van de anti-Pietenclub was erg content over het verloop van het gesprek. Rutte heeft namelijk gezegd er meer aan te gaan doen om racisme in Nederland aan te pakken, dus KOZP-lieden kunnen de vlag uithangen. 


Rigters is vooral blij met het voortschrijdend inzicht van onze premier, hierdoor ‘is er hoop’ voor KOZP dat Rutte de problemen gaat aanpakken die zij ervaren.

“Discriminatie is het slechtste wat je kan overkomen”, zei de premier na afloop van het “meer dan goede gesprek”. “Het komt nog te vaak voor. Dat moeten we niet accepteren.”

Rutte wil dat verschillende ministers in gesprek gaan met anti-racismeorganisaties om samen naar praktische oplossingen te gaan zoeken. Uiteraard is KOZP heel blij met deze belofte. Of de ambtenaren van de ministeries, die hier de ‘dupe’ van zullen zijn, hier blij mee zijn is nog maar een andere vraag. Amsterdamse diversiteitscursusjes zullen vaste bezigheidstherapie gaan worden voor de ambtenaren.

Eind september zal er nog een gesprek plaatsvinden waar nog meer ministers worden opgetrommeld om gezellig aan te schuiven.

Zo lijkt het dat KOZP haar ingangen heeft gevonden in de landelijke politiek. Of de gesprekken voor daadwerkelijke verandering gaan zorgen, of dat het meer een symboolactie is zullen we nog wel gaan zien.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. HD

  Rutte gaat blank Nederland verkrachten en overleveren aan een haatdragend volkje.
  Jammer genoeg wonen we niet in de VS met z’n wapenwetten.

 2. Mushroom2100

  Rutte verlaagd zich tot een triest dieptepunt door dergelijke radicaal totalitaire clubjes serieus te nemen en in gesprek te gaan. Gaat hij straks ook praten met de NVU of Erkenbrand die zich zorgen maken over de voortwoekerende criminaliteit onder asielzoekers? Dit is pure minachting voor de normale hardwerkende Nederlander. Rutte laat hier zijn ware gezicht zien.

  1. hans-e-pans

   Mark R. is een meester in het aangaan van nietszeggende gesprekken waar dan nietszeggende uitspraken op volgen en lijmpogingen van dingen/problemen die niet bestaan.

   Waarna dan iedereen weer tevreden naar huis of kantoor gaat en dan weer wacht op een volgende ronde nietszeggende gesprekken, en dan nietszeggende uitspraken enz enz enz.

   Welterusten, en morgen weer aan het werk.

 3. Eppo123

  Discriminatie is helaas van alle tijden en dat zal ook niet veranderen. Een paar maanden geleden meldde NU het volgende: In een brief aan de Chinese minister van Buitenlandse Zaken schrijven de ambassadeurs van onder meer Ghana, Kenia en Nigeria dat met name Afrikanen in zuidelijke Chinese steden zoals Guangzhou worden lastiggevallen.Lokale media meldden dat Afrikaanse burgers zonder geldige reden uit hun huizen worden gezet, meerdere keren gedwongen worden getest op het coronavirus (zonder daarna de uitslag te horen) en daarnaast worden genegeerd en gediscrimineerd. In China is er voor de club van KOZP vast veel meer werk te doen dan hier.

 4. Eppo123

  In India nog zo’n land met heel veel inwoners, heerst nog altijd het kasten systeem. Misschien moeten de aanhangers van KOZP maar eens in India de straat op. Oja en noem je zelf Kick Out Kasten (KOK dat klinkt ook nog leuker in het buitenland). Succes al daar.

 5. Grasmaaier

  Premier Rutte praat met een terroristische groepering die intimidatie, bedreigingen, dwang en geweld gebruikt.

  Dat past bij het Nederland van vandaag.

 6. nexit nu

  Hoe kan dit nou ? Pathologisch leugenaar prutte heeft toch gezegd dat wel of niet zwarte piet geen politieke discussie is maar in de maatschappij beslecht moet worden.

  Zwarte piet blijft binnen ons gezin de enige echte piet ofwel het hulpje van sinterklaas. De mafklappers van kozp en anderen idioten van enige kleur hoeven echt niet bang te zijn dat wij hun verwarren met de karikatuur zwarte piet. De hard werkende , sportieve , trouwe metgezel van sinterklaas heeft geen enkele eigenschap die raakvlakken heeft met de eigenschappen van de mafklappers.

  prutte zijn dubbelrol is wederom volledig duidelijk

  1. Reinoud van Gelre

   Nexit nu:

   “…Pathologisch leugenaar prutte heeft toch gezegd dat…”

   Als het zo’n pathologische leugenaar is, waarom windt jij je zo op? Ga er maar gewoon vanuit dat hij die snuiters van KOZP absoluut niet serieus neemt. Hij knikt ja en amen met een glimlach, in het belang van zijn baan.
   Voor de rest kan hem dit gestolen worden.

   1. nexit nu

    waaruit concludeer jij dat ik me opwind ?

    Die mafklappers horen niet aan tafel bij een minister president of eender welk ander landbestuur

    1. Reinoud van Gelre

     Rutte loopt gewoon vrolijk mee met de PC-polonaise. Blijkbaar hoort het zo tegenwoordig, dus dan doet Rutte dat.
     Misschien denkt ‘ie dat hij zo die uitvreters rustig krijgt.

     1. nexit nu

      Je vergeet antwoord op de vraag

     2. Reinoud van Gelre

      Ah, juist.
      Sorry… ik dacht even dat jij buiten zinnen was van woede.
      Blijkbaar pikte ik het signaal verkeerd op.
      🙃

   2. Jannes-46

    Waarom gaat die pathologische leugenaar dan überhaupt in gesprek met dat schorremorrie? Voor de gezelligheid? Rutte is een druiloor die Nederland verkwanselt aan allerlei geteisem.

   3. Logica

    Alsjeblieft, laat de PVV en FVD de grootste worden. Het gast van kwaad tot erger. Als hij na de verkiezingen aan mag blijven, daar ziet het wel naar uit, dan gaat die schadevergoeding aan Afrikanen geregeld worden, mogen palestijnen hier asiel aanvragen, gaat de boyw van de federale EU verder, zullen onze pensioenen in een grote EU pensioenpot komen en de rest kunt u zelf wel raden.

 7. Aborifa

  Rutte moet zich niet inlaten met anti-democratische bewegingen als BLM en KOZP.
  Kop Op Zwarte Piet.

 8. Bunky01

  “Discriminatie is het slechtste wat je kan overkomen”, zei de premier”
  Ik zal ook snel een gesprek met de heer Rutte aanvragen. De reden; ik wordt in eigen land – als burger en familiair sinds honderden jaren inwoner – tot op het bot gediscrimineerd door alle uitschot wat hier binnen huppelt. Ik voel me gediscrimineerd omdat al mijn normen en waarden welke vele eeuwen gemeengoed zijn geweest, de laatste 25 jaar stuk voor stuk en in een steeds sneller tempo worden opgeofferd aan de multiculti samenleving. Ik voel mij steeds meer gediscrimineerd omdat IK steeds meer ten faveure van alle vreemdelingen moet wijken. Hr Rutte wanneer kan ik bij op bezoek komen om al mijn zorgen en onvrede eens te kunnen bespreken? Heeft u dan net zoveel begrip voor mij, en schuiven de verantwoordelijke bewindslieden dan ook aan? Vast bedankt hr Rutte. Ik wacht met belangstelling af. Echter ik vrees van u geen reactie te krijgen ik ben immers maar een gewone burger. En wij weten allemaal dat de gewone burger in dit land al jaren lang straal genegeerd wordt. Alleen als er verkiezingen in aantocht zijn dan komt u allen voor een korte periode de straat op met alle mooie beloften, de zogenaamde koeien met gouden hoorns, na de verkiezingen kijkt u op ons neer en houden we varkensstront over.

 9. Yoyo

  Dat zijn weer heelwat minder stemmen op Rutte.
  Kick Out Rutte!

 10. Toverkol

  Dus onze minister president heeft een goed gesprek gehad met een oud ww’er die van zwarte piet zijn verdien model heeft gemaakt ?
  Het wordt tijd dat hij een echte baan gaat zoeken…..

 11. Jannes-46

  Heeft Rutte het handvest van Black Lies Matter eerst niet ’s even grondig doorgespit voor hij überhaupt in gesprek ging met die fascisten? Zou ik maar eens snel doen als ik hem was, misschien dat ie dan tot andere inzichten komt. Die slapjanus met de rubberen ruggengraat is in feite niets anders dan een ordinaire linkse rakker.

 12. Piet Klein

  Een betrekkelijk eenvoudig onderzoek is een opiniepeiling waarin gevraagd wordt of mensen racistisch zijn of niet en een tweede vraag of mensen racisme ervaren. Er zal dan zeer hoge score zijn op het niet racistisch zijn en mogelijk een te groot deel dat racisme ervaart. Daarmee ontstaat dan vraag hoe kan het dat racisme ervaren wordt terwijl maar weinig mensen vinden dat ze zich racistisch gedragen. Er komt natuurlijk racisme voor maar dat moet in een beperkte mate zijn en niet in die mate waarin het ervaren wordt. Het racisme dat ervaren wordt kan verschillende oorzaken hebben. Het echte racisme maar dit komt zeer beperkt voor. Segregatie groepen sluiten niet op elkaar. De conservatieve moslim, die homo’s niet respecteert en vrouwen geen gelijke rol gunt, komt moeilijker aan de bak in een gemiddeld team. De vrouw in minirok die solliciteert als koffiedame komt ook niet aan de bak. En in minder scherpe verhoudingen komt deze segregatie voor. Een derde reden is dat men zich niet kwalificeert en niet aansluit op de kwalificaties voor een baan. Of het verliest in kwaliteiten van een ander bij een sollicitatie en dit gaat wijten aan racisme.

  We zien dat politici op zoek naar stemmen in de verkiezingstijd die ongeveer is aangebroken mensen proberen te paaien. Rutte probeert een makkelijk punt te scoren door te melden dat racisme nog te vaak voorkomt, dat zal best waar zijn maar niet in de mate waarin het ervaren wordt. Door deze populistische benadering zaait Rutte meer verdeeldheid. Hij zou eenvoudig de hierboven genoemde opiniepeiling kunnen laten uitvoeren en vervolgens met de resultaten in gesprek gaan. Dat lijkt hij niet doen. Hij lijkt de slachtofferrol te versterken en de echte problematiek te negeren. De hele ministerraad mag komen opdraven zo dat de slachtoffers zich kunnen wentelen in de aandacht van de macht. Ambtenaren mogen daarna aan de slag met alles behalve een serieuze aanpak van een probleem dat Nederland heeft. Rutte is zo langzamerhand de grootmeester in problemen maken en niet oplossen.

 13. ervi

  Dit gebeurt als een premier een doorgesnoven aso is

 14. polleke67

  Te belachelijk voor woorden dat onze minister president uberhaupt een discussie aangaat met een stel radicalen en ze ook nog een podium geeft (net zoals de main stream media).
  Laten we nou eens allemaal normaal doen en niet elke uitzondering een podium geven: BLM, KoZP, milieu-gekkies, LBGT, etc. Het lijkt wel 1 groot “Man bijt hond” soap….

 15. harte385

  Land verraders

 16. harte385

  NEXIT en alle landverrader deporteren en alle Black Likes Murder clubjes land uit zetten

 17. Bes Tolen

  Rutte heeft maar één ding te doen en dat is groepen, die hier in het land proberen de macht over te nemen, uit te zetten. Deze lieden zijn veelal illegaal binnen gekomen en dat moet voldoende zijn om ze hier alsnog verblijfsrechten tot en met eventueel Nederlanderschap te ontnemen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.