Premier Rutte wil in gesprek met Famke Louise-kamp

Naar aanleiding van het optreden van Famke Louise is Diederik Gommers helemaal geïnteresseerd in mensen die zoals zij zich willen onttrekken van deze crisis. Ook onze premier zou bereid zijn om in gesprek te gaan met jongeren die #nietmeermeedoen. Dit zei Diederik Gommers in een gesprek met Humberto Tan


Gommers wil samen met premier Rutte in gesprek gaan met mensen die cynisch zijn over de coronamaatregelen in Nederland. Volgens Gommers is het enorm belangrijk om juist nu het gesprek aan te gaan met influencers zoals Famke Louise, zodat de experts hun bezorgdheid en bezwaren kunnen aanhoren, maar zij tegelijkertijd ook hun kant van het verhaal vertellen.

“Ja. Zo ken ik Mark Rutte ook. Hij heeft ongelooflijk veel energie en hij wíl het ook elke keer uitleggen. Hij realiseert zich ook dat hij het goed moet uitleggen en dat we respect moeten hebben voor elkaars problemen die hierdoor ontstaan zijn.”

Het lijkt erop dat Rutte dezer dagen met iedereen in gesprek wil gaan, recent hield hij nog gesprekken met BLM-kopstukken. Nu laat Gommers weten dat de premier ook openstaat voor een gesprek met corona-critici en corona-ontkenners.

Het is goed om te zien dat ook premier Rutte in gesprek wil blijven met alles en iedereen. Uiteindelijk is iedereen de dupe van deze crisis, en op deze manier kan iedereen zijn zegje doen.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. Blondie

  Rutte het lachertje van Nederland.
  Hij moet eerst langs de voetbal supporters van Ajax en Willem 2, om te vertellen dat zij hun bek moeten houden.
  De rest verkiezing retoriek.

  1. hans-e-pans

   Lijkt mij niet verstandig van het Famke Louise-kamp.

   1. wesley benley

    En dat is zacht uitgedrukt.

 2. HD

  En als er één charlatan een Eskimo een vriezer kan verkopen dan ik het gladde Mark wel.

 3. RPML

  Zolang het doel niet is om de andersdenkenden weg te zetten als randdebielen (zoals de Staatsomroep en half Twitter) maar als mensen die geen antwoorden krijgen op hun vragen is het een goede zaak.

  1. Vriend

   RPML, jij doelt op een Willem Engel en aanverwanten die een duidelijke mening hebben. Famke Louise is een hersenloos wicht dat geen mening heeft en niet uit haar woorden kan komen.

   Rutte nodigt haar uit voor de Bühne.

   1. RPML

    “Gommers wil samen met premier Rutte in gesprek gaan met mensen die cynisch zijn over de coronamaatregelen in Nederland.”

    Ik zie het wel breder ja, alleen Famke uitnodigen is puur Mark-eting

  2. Kretoloog

   Inderdaad RPML, de reacties van de MSM op de groep rond Famke Louise, maar ook die van zgn. rechtse columnisten als Wierd Duk en Jan Dijkgraaf op haar waren ronduit walgelijk.

   1. RPML

    Het wegzetten van ‘andersdenkenden’ als dom of minder begaafd is de zoveelste ‘discussie’ (eigenlijk bestaat er geen discussie) die niet gericht is op de inhoud maar op de boodschapper. Omdat de ‘slimmeren’ van de door hen ingeslagen weg niet meer willen afwijken, denken ze bovendien dat ze geen verantwoording meer hoeven af te leggen; ze weten het immers beter. Het vertrouwen dat de ‘dommeren’ hebben gehad in de ‘slimmeren’ keert zich nu aardig tegen de ‘slimmeren’, de volgende keer trappen ze er niet meer in.

    Als je draagvlak wilt hebben moet je communiceren tot je erbij neervalt.

    In de Kamer zie je exact hetzelfde gedrag en daarom verafschuw ik de meesten. De inhoudelijke discussie wordt gemeden, in plaats daarvan proberen ze de ander af te breken. Had nou bijvoorbeeld gewoon dat onafhankelijke onderzoek naar de PCR-test laten doen, nu blijft de onzekerheid zweven en wordt de verdenking dat er iets niet klopt alleen maar groter (België heeft hem inmiddels afgeschaft…. ik bedoel maar)

   2. RPML

    BTW De Telegraaf en GeenStijl lijken nu ook wel ‘om’, ik vind dat zorgelijk en heb nergens kunnen volgen waarom ze opeens ‘om’ zijn.

    Ook met het verstand van een 12-jarige zouden toch minimaal wat vragen gesteld kunnen worden: waar zijn die honderduizenden doden waarop al dat beleid gebaseerd is, waar is de griep gebleven die hier al 50 jaar heerst, waarom sluizen we tientallen miljarden naar het zuiden maar investeren we niet in de uitbouw van IC’s en personeel, waarom hier geen mondkapjes en in de rest van de wereld wel, waarom hier onvoldoende testcapaciteit en in de rest van de wereld wel, waarom hier 6x minder IC’s als bijvoorbeeld in Duitsland, waarom eerst kinderen wel naar school, dan weer niet, dan weer wel, dan weer niet met snotneus en dan weer wel en ook met snotneus, waarom is Grapperhuis niet bang voor Corona, waarom wel een BLM demonstratie maar geen anti-corona-demonstratie en weer wel voetbalsupporters.

    Dat zijn vragen die ieder kind kan stellen maar waarop de volwassenen geen antwoord geven.

 4. Vriend

  Het Greta Thunberg-effect: blijf ook in gesprek met zwakzinnigen die hun eigen naam niet foutloos kunnen schrijven – al weten ze aanwijsbaar van toeten noch blazen, ze vertegenwoordigen een doelgroep die Rutte op 20 maart hard nodig heeft.

  Overmorgen komt een vertegenwoordiging van de Jostiband naar het torentje.

  1. Pauline Kummer

   Jammer dat u de Josti band hierin meeneemt. Hebt u daar een bedoeling mee?

   1. vandaag

    enz

 5. Banne de Booyer

  Gezagsprobleempje? Ministers en andere hotshots zetten heerlijk de bloemetjes buiten en verwachtten wel dat het volk zich in alle bochten wringt om tegemoet te komen aan de wensen. Regenten politiek! Honderdvijftig jaar geleden kon dit nog. Tegenwoordig kan iedereen zien wat er gebeurd, inclusief de krampachtige pogingen om het gebrek aan leiderschap en gezag te compenseren met lange eentonige verhalen en bangmakerij cq dreigementen!

 6. knabbel-001

  Misschien houdt Mark er wel een leuke vriendin aan over…

 7. Willem Alexander

  Geweldig!
  Nog meer intimidatie naar Famke.
  A.u.b. Famke zorg dat je er niet alleen naar toe gaat. Ze gaan je kapot -en belachelijk maken. Ze willen geen dialoog, maar je gebruiken om de bevolking te laten zien dat een dit meisje haar fout erkend en nu weer op het goede (hun) pad is.
  Neem Jeroen Pouls, Willem Engel, Maurice de Hond, Pierre van de Capel, Sven Hulleman, Ab Gietelink of Isa Kriens om er maar een paar te noemen.
  Ga niet alleen op deze mafia in.
  Zij hebben geen eerlijke bedoelingen.

  Alsof Rutte en Gommers geinterreseerd zijn in jouw mening en zorgen. Ze willen je volgers inpakken.

 8. vandaag

  Welke crisis ? De crisis die politieke leiders all over de wereld zelf geschapen hebben ?

  De waarheid komt ooit aan het licht maar dan komt de politieke dooddoener , met de kennis van , hadden de beslissingen van toe ………………………………

  Men staat niet open voor discussie dus zo een gesprek is op voorhand verloren tijd

 9. antoon5

  Zij hebben geen eerlijke bedoelingen. schreef iemand, dat denk ik ook, een meerderheid formeren van dikbuiken met gladde overhemden, iemand niet uitlaten praten, non- verbaal laten merken, dat ze te doen hebben met je en als een schoolmeester te werk gaan, walgelijk, ze etaleren hun ongelijk, niet doen meiske

 10. Duckday

  Macht hoogmoed waanzin de verkiezingen komen er aan.Wat heeft dit kabinet nu voor iets bie zonder gedaan voor de normale man vrouw. Nee ze willen gewoon blijven zitten en de bevolking hun vrijheden afpakken Breek het kartel en stem gewoon PVV

 11. Renef

  Laat Rutte eens in gesprek gaan met Karel van Wolferen, of met Cees van der Pijl., of William Engel Ipv een Meisje dat amper weet wat er zich in de wereld, of in het bijzonder de wereld van vandaag zich allemaal afspeelt. Boven genoemde zijn van Kaliber. Rutte heeft het lef niet om met deze mensen in dialoog te gaan.

 12. andergeluid

  Laat hij Lange Frans of Bizzey of tis je boy jay uitnodigen
  en over Agenda 2030 en de nieuwe wereld orde praten dan is die eerlijk
  en over de testen hoe meer mensen je test hij meer besmettingen vind dat is logies want iedereen heeft wel een corona gehad in het verleden het bestaat al jaren namelijk.
  en de pcr testen zijn hier niet geschikt voor zegt de maker Kary Mullis zelf.
  Dus hou op met deze onnodige foutieve testen

  1. wesley benley

   Ja hoor.

 13. johanjha

  Waarom moet een hersenloze worden uitgenodigd zonder enige opleiding. Zij, Famke Louise is zo dom dat ze haar mbo niet heeft afgemaakt .
  We kunnen toch wel een geschikter iemand vinden bv bij Blue Tiger Studio https://youtu.be/2J65nt1oSHM of bij cafe weltsmets https://youtu.be/BaGdgktmxWs ,
  De Nieuwe Wereld https://youtu.be/7oSkxisx3y4, https://youtu.be/gElgl5sQcNo,
  Yernaz Online, https://youtu.be/Wzq30dtLxis. Ongehoord Nederland, https://youtu.be/VFsR8detS_c. Een Oorlog Reeds Verloren, https://youtu.be/swKKi0XBeXs.
  Kijk zelf even mee en u begrijpt waarom deze niet worden uitgenodigd, deze mensen zijn allemaal te slim. Zelf te slim voor Rutte.

  1. Vera Camlet

   U lijdt aan droefgeestig pessimisme wanneeer u het over kennis en kunde heeft van onze premier.
   Het is trouwens Weltschmerz. Wat u ervan bakt kan in de prullenbak.

   1. vandaag

    ppppppppppffffffffff , nick 79 in gebruik genomen

    enz

   2. Vera Camlet

    Bent u Johanjha ?

 14. 56RdK

  Hey Rutte,
  Wanneer kunnen de voetbalsupporters langskomen?
  En de illegalen?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.