Trump stookt verdeeldheid verder op, haalt BLM en Democraten het bloed onder de nagels vandaan!

President Trump gaat vanavond naar Kenosha. Het stadje waar zowel de zwarte Jacob Blake zeven keer in z’n rug is geschoten, als waar de 17-jarige Kyle Rittenhouse uit zelfverdediging twee ‘demonstranten’ heeft doodgeschoten. Trump bezoekt alleen laatstgenoemde, waardoor Black Lives Matter en de Democraten weer hysterisch reageren.
Trump heeft z’n ingang naar de tweede termijn gevonden. Hoe belabberd hij het ook doet op allerlei andere terreinen, Amerikanen zijn de rellen, en alle gekte die daarbij komt kijken, gewoon meer dan zat.

Het is elke keer grotendeels hetzelfde verhaal: Een zwarte man met een flink strafblad wordt aangehouden. Hij verzet zich, maakt een schijnbeweging of rent weg en de politie reageert (soms) excessief. De politie maakt fouten, maar meestal is het wel begrijpelijk waarom die zijn gemaakt, vooral als er beeldmateriaal opduikt.

Direct ontstaan er twee kampen, en het opvallende is dat vrijwel niemand het opneemt voor de agenten die duidelijk verkeerd bezig waren. Want aan de ene kant zien we BLM en soortgelijke demonstranten, die iedere verantwoordelijkheid bij het slachtoffer wegnemen en álles bij de politie (en de westerse cultuur) neerleggen. En aan de andere kant zien we burgerwachten ontstaan die vooral de rellen willen tegenhouden.

Die rellen vinden plaats in steden met Democratische burgemeesters en/of gouverneurs, die niet in durven te grijpen. BLM probeert ook actief de politie te ontmantelen, zoals in Seattle het plan lijkt te zijn. Dus zo’n stad is praktisch overgeleverd aan schreeuwers die wegkijken voor de rellende meutes, die op hun beurt weer vrij spel krijgen van de politie.

De Democraten hebben vervolgens het lef om dat Trump in de schoenen te schuiven. En daar prikken mensen nu steeds meer doorheen. Daar beginnen de ondernemers ook te zien dat hun ‘Black Lives Matter’-bordje niks uitmaakt. En dat ze ook gewoon een molotovcocktail door de voorruit kunnen verwachten zodra er weer een zwarte jongen overhoop wordt geschoten, omdat hij naar een wapen leek te grijpen.

Hoe verder die anti-racismebeweging blijft escaleren (en daarmee de fouten aan ‘hun kant’ goed blijven praten), hoe meer gematigde Amerikanen (vooral in Democratische gebieden) naar Trump zullen neigen. De Amerikaanse media doen er ook alles aan om te polariseren. Mensen krijgen het door en denken volgens mij steeds vaker bij ieder nieuw zwart politieslachtoffer ‘ik had hem op dat moment misschien ook wel overhoop geschoten’. Niet zo gek toch, als na ieder incident de steden weer vlam vatten? Daardoor gaat Trump straks winnen. Die peilingen kon je de vorige keer ook veilig negeren, dat is nu net zo.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

48 reacties

 1. Cootje

  Wat zou Nederland er beter uit zien bij zo top president , en wat zou zuid Europa en het Brusselse zooitje terug kruipen in hun schulp. Maar wij hebben Nederland weggegooid en weggegeven aan de huilie huilie cultuur , en 10 jaar RUTTE heeft er een bananen republiek van gemaakt waar zelfs een aangestelde burgemeester met 1873 buttons loopt de slepen , het was te warm voor een ambtsketen

  1. hans-e-pans

   De Democraten hebben bijna 4 jaar lang onder vrijwel alle nagels van hem gehaald.

   Het voordeel van Trump is dat hij door zijn geld volledig onafhankelijk is van wie dan ook.

   Hij hoeft geen verantwoordelijk af te leggen aan de Democraten of de Republikeinen want in wezen is hij een partijloze kandidaat.

   1. hans-e-pans

    De Democraten hebben bijna 4 jaar lang onder vrijwel alle nagels van hem het bloed vandaan gehaald.

    Het voordeel van Trump is dat hij door zijn geld volledig onafhankelijk is van wie dan ook.

    Hij hoeft geen verantwoordelijk af te leggen aan de Democraten of de Republikeinen want in wezen is hij een partijloze kandidaat.

 2. Ritter

  Trump zaait geen verdeeldheid……………..die verdeeldheid was er al. Daarom is Trump gekozen omdat veel mensen zich “vergeten” voelde onder de Obama regering.

  Daarbij heeft Trump zeer veel bereikt in de 4 jaar tijd dat hij President is.

  Veel media hebben het liever over roddels over Trump dan over zijn resultaten zoals:

  1: geen nieuwe oorlogen
  2: troepen terugtrekken
  3: belastinghervorming
  4: gevanenis hervorming
  4: voor Corona zeer goede economie waar ook minderheids groepen van profiteerden
  5: een historisch verdrag in het MIdden Oosten; VAE deal
  6: verlaging van medicijn kosten
  7 onderhandelingen in Afganistan
  7: het steunen van geld aan zwarte scholen.
  8: en nog veel meer.
  9: het afremmen van de illegale migratie aan de Zuidgrens
  10: en nog veel meer.
  ======================

  De onverantwoordelijke burgemeester van Portland, Ted Wheeler, had gisteravond zijn eigen fanclub van Antifa-relschoppers buiten zijn huis toen ze probeerden het plat te branden door het gebouw te vernielen en brandend vuurwerk naar binnen te gooien:

  Dit gaat nacht na nacht door, en toch zullen noch Ted Wheeler noch de gouverneur van Oregon de Nationale Garde oproepen om de vrede te herstellen.

  ht*ps://youtu.be/23KS2UBIbhc

  ht*ps://twitter.com/MrOlmos/status/1300685679291109376

  1. Canta

   Ritter realiseert zich het kennelijk niet maar hij lijkt erg op Trump. Die denkt ook dat als je iets maar vaak genoeg herhaalt, men denkt dat dat de waarheid is.
   Belastinghervorming? Klopt, hoofdzakelijk ten gunste van welgestelden. Hun belasting ging van 39% naar 35%. Daarna loog Trump over het feit dat de Amerikanen de meeste belasting zouden betalen. Wij weten wel beter!!!
   Dan beweert Trump dat Biden het geweld goedkeurt terwijl de waarheid is dat Biden al het geweld heeft afgekeurd ( van beide kanten). Trump echter heeft alleen het geweld van de demonstranten afgekeurd maar niet van de politie en niet van de tegendemonstranten waarvan een 17 jarige Trumpaanhanger 2 mensen heeft doorgeschoten. Hij bezoekt dan ook alleen de politie maar niet de nabestaanden van de slachtoffers. Dat is nou precies wat die tweespalt veroorzaakt. Hij is niet de president voor alle Amerikanen maar alleen voor zijn sympathisanten.

   1. Ritter

    Canta

    Democratisch presidentskandidaat Joe Biden heeft tot voor kort geweigerd om het geweld dat de stedelijke gebieden teistert te veroordelen.

    Want dat zou “de BLM-beweging woedend maken, die marxistisch is en anti-politie,” stelt Michael Goodwin van de New York Post. Tenslotte zei Biden onlangs zuinig dat het nodeloze geweld ons ‘niet zal genezen’’. Late and too little.

    Nu pas het geweld een beetje afkeuren omdat dit zijn herverkiezing kan schaden en de publieke opinie aan het omslaan is? Maar niet omdat die vernietiging op zichzelf veroordeeld moet worden?

    ht*ps://opiniez.com/2020/09/01/blm-en-antifa-vernietigen-amerikaanse-steden/almavh/

   2. Willem Bever

    Sterker hij gaat bij die beste jongen op bezoek

  2. Bunky01

   Hr./Mw Ritter; geheel eens met deze analyse

 3. Ritter

  De RCP-grafiek van de inzetmarkten toont de comeback van Trump
  ===========================

  Hoor je dat geluid van democraten?

  Dat is het besef dat ze het verpest hebben door de rellen te steunen, ik bedoel “vreedzame protesten”

  ht*ps://twitter.com/Timcast/status/1300272091246325761

 4. gustav

  Nog even en Trump gaat álles inzetten dat hij heeft, en het grootste gedeelte van het electoraat zal het prachtig vinden!
  Hij heeft zijn tweede termijn in de zak!

 5. nexit nu

  Trump is een topper en nagenoeg onaantastbaar dus daarom krijgt hij de schuld van de roofzucht , intimidaties , plunderingen van het gekleurde gajes.

  Links is heer en meester in het omdraaien van de feiten.

  Nationale garde erop los laten en einde maken aan de anarchie is de enige juiste methode

 6. Vrijedenkert

  Los Angels VS, nu ook rellen, opstand en geweld door BLM en Antifa na neerschieten van gekleurd persoon door politie!

  Het slachtoffer, in lokale media geïdentificeerd als de 29-jarige Dijon Kizzee, vluchtte te voet toen agenten hem op zijn fiets wilden tegenhouden. Hij zou een verkeersovertreding hebben begaan. Bij zijn aanhouding sloeg hij een politieman in zijn gezicht waarbij hij kledingstukken die hij bij zich had liet vallen. Daarin zat volgens de politie een semiautomatisch pistool, waarop agenten hem neerschoten. Onduidelijk is of de man het pistool wilde grijpen. Hij overleed ter plekke.

  h**ps://www.welingelichtekringen.nl/anp/politie-schiet-zwarte-man-dood-in-los-angeles

  Tijdens nieuwsuitzending op radio werd aanwezig vuurwapen gemakshalve maar even verzwegen…

  1. Vrijedenkert

   Ter aanvulling, Los Angeles is een soort van Amsterdam van de Verenigdge Staten:

   https://www.joods.nl/2020/06/synagogen-en-koosjere-winkels-vernield-en-geplunderd-tijdens-rellen-in-los-angeles/

  2. Vrijedenkert

   Ter aanvulling, Los Angels is een soort van Amsterdam van de Verenigde Staten!

   h**ps://www.joods.nl/2020/06/synagogen-en-koosjere-winkels-vernield-en-geplunderd-tijdens-rellen-in-los-angeles/

   1. Ritter

    Vrijedenkert

    Hij viel een agent aan en had een pistool. Als het een blanke zou zijn had dit incident het nieuws niet gehaald en hadden we er nooit van gehoord.

    Ook hier weer zijn het de media die de boel ophisten als er een zwarte crimineel word neergeschoten en er een heilige van maken. En reden voor BLM om te gaan plunderen.

    ht*ps://youtu.be/8vM_kooKhLY

  3. Heras

   Gelukkig wordt Trump herkozen. Ook voor europa is dat belangrijk. Ook hier moet zijn positieve invloed door werken.
   Ons links kabinet moet weg.
   Er is aangifte gedaan tegen Trutte😊

 7. Ritter

  Trump wijkt niet voor de media die hem 24 uur per dag aanvallen.

  Veel politici geven toe onder druk van de media en praten de media naar de mond.

  Trump doet dat niet en staat voor zijn doelen

  Ook is Trump de President die heeft geleverd……………hij heeft veel van zijn verkiezingbeloften gerealiseerd. Dat is uniek en veel van zijn supporters waarderen dat.

  Neem het Nafta verdrag. Dat was zeer ongunstig voor de VS en Trump beloofde in 2016 dat verdrag om te zetten in een gunstig handelsverdrag. Veel mensen zeiden toen dat het onmogelijk was. En toch heeft Trump het Nafta verdrag omgezet in een nieuw handeslverdrag met Mexico en Canada.

  Of neem als voorbeeld de verplaatsing van de ambassade naar Jeruzalem. Dat heeft hij ook gedaan.

  En zo zijn er nog veel meer voorbeelden.

 8. gustav

  Bij ernstig vermoeden dat een verdachte een vuurwapen grijpt, ga je als politieagent niet wachten totdat je in de loop kijkt!
  Je schakelt de persoon uit, blank of zwart, speelt totaal geen rol op zo’n moment!

 9. Ritter

  “President Trump gaat vanavond naar Kenosha. Het stadje waar zowel de zwarte Jacob Blake zeven keer in z’n rug is geschoten”
  ==========
  Wat de media niet vertellen over het Blake incident.

  Blake is een crimineel met een lang strafblad; o.a mishandeling en aanranding.

  Hij mocht van de rechter zijn vrouw niet bezoeken en toch deed hij dat. Daarom belde zijn vrouw de politie. Toen ontstond een gevecht en de politie heeft een taser gebruikt. Maar Blake wist zicn los te maken en rende naar de auto deur waar hij zei dat er een mes lag. Toen heeft de agent geschoten.

  Ook in dit geval is geen sprake van racisme.

  Veel burgers in de stad willen wel met Trump spreken; de Democratische Govererneur en Burgemeester niet. Want die zijn bang dat Trump gewoon met de mensen praat en sympahtie voor Trump uiten.

  En ondertussen gaat het geweld in steden geleid door de Democraten verder.
  ========
  Politie in Chicago is naar verluidt gewaarschuwd door de FBI voor een bendepact om ‘elke agent ter plekke neer te schieten’

  h*ps://www.foxnews.com/us/chicago-police-confirms-gang-threat

 10. gustav

  Een (criminele) burger weet dat élke agent een vuurwapen draagt, dat ding hangt niet voor de lol op zijn heup!
  In noodgevallen mag hij er gebruik van maken, en niemand kan het exacte en noodzakelijke moment van gebruik beter bepalen en verklaren, dan de agent zelf, niemand anders!
  Een agent hoeft zichzelf in géén geval als schietschijf te laten gebruiken, ook al denken criminelen daar vaker anders over!

 11. Ernest Stern

  Eerlijk is eerlijk, verdeeldheid zaaien kan Trump goed.

  1. Ritter

   Ernest Stern

   Verdeeldheid zaaien doen de Democraten en hun vriendjes in de media door steeds maar weer onjuiste narratives te promoten en de mensen tegen elkaar op te zetten.
   ===============

   Al maanden worden Amerikaanse steden gesloopt. BLM en Antifa tekenen voor rellen, brandstichting, plundering en fysiek geweld. Daarom vindt er een grote uittocht van burgers plaats voor wie de maat vol is. Onbekwaam bestuur en het niet handhaven van de wet om politiek-ideologische redenen veroorzaken een ongekende leegloop. Welke Amerikaan kan deze destructie, ondersteund door de Democraten, waarderen?

   ht*ps://opiniez.com/2020/09/01/blm-en-antifa-vernietigen-amerikaanse-steden/almavh/

   1. evil knievel

    Ben benieuwd hoe men zou reageren als je BLM inwisselt voor fvd,pvv,afd n dat soort”niet gewelddadige”groeperingen!?

    1. evil knievel

     🤔

   2. Beukman

    Typisch toch he, dat er in de meeste steden al vele jaren geen grote rellen meer waren geweest, en dat die net nu Donald aan de macht is de kop weer opsteken. Wat een ongelooflijk toeval.

    Ondertussen is de man hard bezig zijn eigen Deep State te creëren. Inmiddels staat de helft van de familie Trump op de payroll, rijgt hij de ene complottheorie aan de andere – vaak gebruik makend van oude complottheorieën die hij wat aangepast heeft – en….. weigert hij al bijna vier jaar om zijn belastingen openbaar te maken, ondanks dat dit een verkiezingsbelofte was.

    Wat heb je te verbergen, @Donald?

    1. evil knievel

     Obama 2015 LA!?

  2. Oepsie

   Aldus het speklapje. Blabalabala.

   1. carpediem

    reageer nou is niet op die tr0l !

    Je weet op voorhand dat er geen vruchtbare uitwisseling van argumenten komt

   2. Nanko

    Roodfifisi

  3. Cootje

   Kunnen ze in zuid Europa nog veel beter . gelukkig zijn ze begin 2021 failliet

  4. sonny

   ernest_
   verdeeldheid zaaien?
   Hoe en wanneer?
   De man is zeer besluitvaardig en rationeel, dat nemen de democraten hem niet in dank af!
   De enige verdeeldheid die Trump zaait, is tussen de republikeinen en de democratische kopstukken in de VS!
   Donald Trump is een verademing, vooral het uitmuntende economisch beleid, en het nemen van adequate stappen mbt China, Noord Korea, Israël en de Verenigde Arabische Emiraten daarenboven legt hij de vinger op de Navo verplichtingen, en de in gebreke blijvende Europese NAVO “genieters”, voor nop!
   Een top politicus!

   1. gustav

    sonny’
    Je vergeet de terugtrekking uit de zandbak en de prachtige Trump muur, om het illegaal gespuis uit de VS te houden!

   2. evil knievel

    You go sonny!👊😁

 12. Svetlana Patricia de Fleur

  Ik vind het zo spijtig om te zien dat wat ooit een geweldig land was zo af gedwaald is tot een land van verdeeldheid. Ik hoop dat een volgende president dit snel weer kan fixen

  1. Winfrida

   @Svetlana

   De linkse bevolking pikt het niet, omdat Donald Trump een rechtse president is, de huichelaars.

  2. Octavius Pauline Daniste

   Tja, oom Donald moet het weer allemaal regelen.

  3. evil knievel

   He!
   Sletlana is dr weer!👍
   Heb nog wat kleingeld,wanneer mag ik langs komen!?😘❤
   U weet,sLinkse meisjes,houden van rechtse….🤫

   1. Nanko

    Blabkabla.

 13. henkie

  Trump is de grootste wereldleider van de moderne geschiedenis.

  Hij heeft bijna de gehele wereld politiek en de gehele wereld msm tegen, en desondanks blijft hij overeind en heeft hij veel bereikt.

  Hij voert een eenzame strijd tegen “de grote leugen” van de politiek correcte globalisering en opheffing van de natie. Hij is echt de president van het Amerikaanse volk.

  Laten wij hopen dat hij nog 4 jaar krijgt, en de europese landen helpt inzien dat ook zij afstand moeten nemen van “de grote leugen”.

  1. Canta

   henkie
   “Trump is de grootste wereldleider van de moderne geschiedenis.”
   Ja, dat is wat Trump zelf zegt. Hij prijst zichzelf constant de hemel in.
   Dat hij overeind blijft komt omdat hij zo zelfingenomen is, dat hij zich niet kan voorstellen dat anderen daar anders over denken. En die grote leugen??? Dat is TRUMP.

 14. Ritter

  In de VS is agent zijn een gevaarlijk beroep. Veel agenten worden per jaar om het leven gebracht of raken gewond.

  Daar zal je de media maar weinig over horen.

  Voorbeeld:

  In het plaatsje Kenosha ( waar het Blake incident plaatsvond) is op 8 aug een agent neergeschoten. Geen wonder dus dat agenten zeer voorzichtig zijn.

  Hier onder het bericht over dat incident.
  =====================

  Staatsfunctionarissen ID Kenosha politieagent neergeschoten, gewond bij incident op 8 augustus

  De Divisie Criminal Investigation (DCI) van het Wisconsin Department of Justice (DOJ) identificeerde op vrijdag 14 augustus de politieagent die was neergeschoten bij een incident op Sheridan Road in Kenosha op zaterdag 8 augustus. Hij is officier Justin Pruett, die heeft twee jaar dienst.

  ht*ps://www.fox6now.com/news/state-officials-id-kenosha-police-officer-shot-wounded-in-aug-8-incident

 15. evil knievel

  Hoe belabberd hij het ook doet op allerlei andere terreinen!?🤨
  Welke Wout!?🤔

 16. Robin Hoed

  Natuurlijk zou het veel beter zijn als Trump voor een bende BLM relschoppers zou knielen met één vuist in de lucht.
  Maar de democraten zaaien de verdeeldheid, en schuiven dat op Trumps konto, met als doel hem in een kwaad daglicht te stellen.
  Vergeleken met ons weekdier rutte is Trump superman.

 17. Ritter

  Trump-goedkeuring stijgt onder zwarte, Spaanse kiezers te midden van conventie

  De steun van president Trump onder zwarte kiezers steeg met 9 procentpunten tijdens de Republikeinse Nationale Conventie, zo blijkt uit een nieuwe peiling van Hill-HarrisX.

  Vierentwintig procent van de geregistreerde zwarte kiezers in de enquête van 22-25 augustus, die de eerste twee dagen van de conventie omvatte, zei dat ze het werk van Trump als president goedkeuren, terwijl 76 procent zei dat ze het afkeuren.

  Dat is 9 punten hoger dan bij de vorige enquête van 8-11 augustus, waar de president 15 procent steun ontving onder deze groep.

  Uit de enquête bleek dat de steun onder Latijns-Amerikaanse kiezers ook met 2 procentpunten groeide, van 30 procent in de laatste peiling tot 32 procent in deze meest recente enquête.

  ht*ps://thehill.com/hilltv/what-americas-thinking/514174-poll-trump-approval-rises-among-black-hispanic-voters

 18. Ritter

  Trump is naar Kenosha gegaan, met mensen gepraat en een ronde tafel conferentie gehouden.

  Hij heeft de politie inzet bedankt en finanicele steun beloofd om de stad weer op te bouwen. De mensen waren zeer tevreden met Trump en spraken hun waardering uit.

  Dus geen protesten tegen Trump zoals de media hadden voorspeld ( of op hadden gehoopt!)

  Hieronder de video van de ronde tafel conferentie in Kenosha.

  ht*ps://www.youtube.com/watch?v=NTDsb0Qtl6w&feature=emb_title

 19. Lex

  Trump ga keihard ingrijpen stop ze allemaal maar een half jaartje in de cel dan kunnen ze afkoelen en nadenken.

  Allemaal relschopper betaald door rijke democratische aanhangers.

 20. Peet64

  Trump stookt helemaal de verdeeldheid niet verder op. Ook de opmerking dat hij het op andere terreinen belabberd doet is een beetje vreemd. Het valt mij op dat DDS die zo tegen alle linkse invloed ageert voortdurend Trump (of Wilders) voor gek proberen te zetten tenzij hun optreden ineens in hun straatje past. Terwijl DDS de hemel moet danken als Trump het straks van de democraten zou winnen. De democraten zijn de belichaming van alles waar DDS een hekel aan heeft. Trump heeft al zijn beloftes gehouden en elk probleem meteen aangepakt. In tegenstelling tot andere (gesponsorde)
  presidenten heeft hij gigantische media en politieke tegenstand en leugens moeten overleven. Jullie weten hier alles van bij de FVD, dus een beetje begrip voor wat media campagnes uit kunnen richten zou wel op zijn plaats zijn.

  1. Ernest Stern

   In de V.S. zijn er bijna 200.000 Corona-doden, meer dan in welk land ook in de wereld.

   Trump doet het dus enorm goed.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.