Vinden de vrouwen vast leuk: Californië zet criminele transgenders in gevangenis die past bij hun genderidentiteit

Gouverneur Gavin Newsom ondertekende zaterdag een wet voor de Amerikaanse staat Californië die ervoor zorgt dat criminele transgenders in de ‘juiste‘ gevangenis terechtkomen. Criminele mannelijke transgenders komen daar straks tussen de vrouwen te zitten, wat kan er misgaan?
Mannen en vrouwen worden soms in aparte gevangenissen gezet in Californië. Transgenders werden altijd gewoon in de gevangenis gestopt op basis van hun geslacht, en niet op basis van hun gevoel van genderidentiteit. Heel zielig natuurlijk, dus moet dat nu allemaal anders.

Ze moeten door de nieuwe wet nu apart worden genomen tijdens het intake-proces, waar ze de kans krijgen om aan te geven hoe ze zichzelf identificeren (transgender, non-binair of intersex). Ze mogen dan vervolgens een verzoek indienen voor een gevangenis met alleen mannen of vrouwen.

Dat is natuurlijk vragen om problemen, want iedere gevangene kan nu in principe gewoon beweren dat hij/zij/het transgender is en naar de vrouwengevangenis wil. Al is het maar omdat de overlevingskans daar waarschijnlijk vele malen hoger is voor sommige criminelen. Maar dikke kans dat ook seksuele motieven mee zullen gaan spelen bij die aanvragen.

En het wordt nog veel gekker met die wet! Iedere keer als er een redelijk vermoeden is dat de veiligheid niet kan worden gewaarborgd, moet men het besluit om de gevangene over te plaatsen heroverwegen. Nou, daar zijn ze straks dan mooi druk mee. Oh, en natuurlijk draagt de wet de gevangenisbewaarders ook op dat ze die gevangenen bij hun juiste voornaamwoorden aan moeten spreken. Zie je het al voor je? Zo’n agent die straks verslag moet doen over hoe xe/xim alweer een vrouw probeerde te verkrachten en nu toch écht naar de mannengevangenis moet worden overgeplaatst. Maar goed, ze deugen tenminste wel daar in Californië!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. vandaag

  nagel lak op als je voor schut gaat. Er is een hemel 🙂 🙂

 2. Maurits Dekker

  De wereld wordt steeds gekker.
  Nog even en alleen de gekken begrijpen deze wereld. Regeren doen ze nu al.

  1. wesley benley

   Dat is een klacht die al zo oud is als de wereld zelf.

 3. RPML

  Het is nu alleen nog wachten op aparte cellen voor criminele transgenders met een handicap

 4. evil knievel

  Naar Californië verhuizen dus met zn allen,crimineel worden,zeggen dat je je n gleufdier voelt n je kunt ketsen dat je scheel ziet!?🤔
  Dank gavin!👍😘

 5. deZwaluw

  Dat wordt door het vernieuwde Hooggerechtshof afgewezen.

  1. Forlan

   Daar heeft het Hooggerechtshof helemaal niks mee te maken, dit is wetgeving vanuit de staat. Elke van de 50 staten mag zijn eigen wetgeving bepalen en dan is er nog de Federale wetgeving. Er staat toch bij CALIFORNIË? Leuk dat je een reactie plaatst maar je weet duidelijk niet hoe/wat/waar het daar werkt. Hopelijk heb je er iets van geleerd.

 6. evil knievel

  Gewoon zeggen dat je levenslang hebt,van de jongetjes bent & toch stiekem wel ns n spleet zou willen proberen!🤫
  Moet je ns kijken hoe jij je tijd daar,met die emotionele wandelende matrassen n spermasponsen,de tijd van je leven gaat hebben!😜
  T is dat ik al 28 jaar gllkg met mn eigen vrouwtje ben!🤷‍♂️

 7. fred van de bunt

  Zullen wel veel kerels als transgender overplaatsing vragen naar de vrouwengevangenis, welke kerels later dan lesbische transgenders blijken te zijn.

 8. Augustus

  Transgenders begaan ook minimaal een factor 10 vaker geweld- en verkrachtingsdelicten dan de generale populatie, gaat leuk worden dus. Mooi om te zien hoe de feministische gekte zo is doorgeslagen, dat het tegen vrouwen keert. De gemiddelde man had dit nooit beoogt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.