Het Henkenhuwelijk loopt nog meer deuken op: lokale fracties keren Henk Otten de rug toe

Vanochtend kreeg Nederland te horen dat het Henkenhuwelijk definitief gescheiden is. Otten en consorten blijken niets meer dan semi-agressieve wannabe politici. Otten heeft nu overigens een zeer negatief trackrecord, overal waar hij komt breekt de pleuris uit – meestal door zijn toedoen. Nu Henk Krol afscheid heeft genomen van Otten blijkt dat de lokale fractie in Den Haag, Groep Hoynk, niet langer voor Otten uitkomt. Ook andere lokale Krol-adepten verlaten het schip. Zij blijven Krol trouw.


Ottens nieuwe poging op politieke roem en faam is weer mislukt. Na een moddergevecht te hebben gehad bij Forum voor Democratie ging hij voor zichzelf verder, gesteund door enkele vertrouwelingen. Groep Otten begon voortvarend, een nieuwe economische liberale partij was een warm welkom voor Nederland.

Helaas door Ottens eigen toedoen, en continue pogingen van mensen wegwerken lijkt zijn nieuwste creatie, Partij voor de Toekomst, ook te floppen. Henk Krol is weg, en daarmee is Otten ook de immer loyale (voormalig) 50Plus-politci ook kwijt. Meerdere lokale politici en fracties hebben al direct afstand genomen van Otten. Iedereen komt tot dezelfde conclusie: het is een nare en vervelende man.

We zijn benieuwd wat de volgende stappen zullen zijn van Krol. Een comeback – voor de zoveelste maal – zou niet geheel verrassend zijn.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. Bunky01

  De oudjes gaan weer vol ruzie en onenigheid uiteen. Allemaal opgeblazen ego’s. Geen enkele 50+er die hier meer op stemt. De grootste verliezer is de kiezer.

 2. Vriend

  De giertank Henk Otten sproeit overal z’n smurrie en derrie rond: politieke vervuiling door een Machiavelliaanse speknek die altijd stinkend verkeerd afloopt.

  Henk, lazer op uit de politiek. Je hebt er niks te zoeken.

 3. Aborifa

  Krol richt een nieuwe partij op. Naam: Henk.

  1. GewoonJohan

   “Krols” zou ook nog een naam kunnen zijn , naar aanleiding dat alles van Krol is.

 4. Tom Bombadil

  Henkie netto strikes again

 5. Lex

  Wie heeft otten nu weer een poot uitgedraaid.

  Hmmm Otten en consorten die consorten mogen hun centen wel eens gaan tellen wie weet heeft Otten weer een greep uit de kas gedaan, daar schijnt hij goed in te zijn.

 6. Wim Vreeswijk

  De oorspronkelijke naam GO! is een zeer toepasselijke gebleken want iedereen loopt inderdaad hard weg met deze oproep en blijkt totaal niet samenbindend te zijn of voor enige eenheid te zorgen in ons land.

 7. thijshil

  Ze noemde Henk Otten al plofkip, en dat zegt genoeg.
  Kijken of die verraders van Zembla hier ook nog aandacht
  aanbesteden . Ze gebruikte deze plofkip om Baudet een oor aan
  te naaien.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.