Professionele ruziemaker Henk Otten gaat wéér los: ‘Henk Krol maakte op ons een overspannen indruk!’

Als je wilt weten wat voor vreselijke, venijnige, onbetrouwbare man Henk Otten is hoef je alleen maar even te kijken naar het saga rond de Partij voor de Toekomst. Eerst stapte hij vol bravoure in dit nieuwe avontuur, maar nu dat hij de PvdT feitelijk heeft overgenomen van Henk Krol duwt hij die laatste er gewoon uit. 

Dat is al erg genoeg, maar wat dit allemaal nog erger maakt is dat Otten Krol daarna lekker zwart gaat maken bij verschillende media.

In een schriftelijke reactie aan Goedemorgen Nederland van WNL laat Otten weten: “Ik heb niet zo’n zin om met modder te gaan gooien.”

Natuurlijk is dat precies wat hij vervolgens wél doet. “De samenwerking met Henk en zijn medewerkers bleek in de praktijk lastiger dan gedacht,” aldus Otten. “De cultuur van roddel en achterklap en gelek en gekronkel die Krol en zijn mensen bij 50Plus gewend waren, bleek helaas onuitroeibaar.”

Ach ja. Want Otten zelf zou zich natuurlijk nóóit schuldig maken aan dat soort “roddel, achterklap, gelek en gekronkel.” Toch, Henkie boy?

Maar goed, Otten was nog niet klaar hoor. “Wij kregen ook steeds meer de indruk dat Krol de kluts is kwijtgeraakt,” aldus de man die bekend kwam te staan als Henkie Netto nadat hij op bijzonder creatieve wijze was omgegaan met de partijkas van Forum voor Democratie. “Zeker na het afgrijselijke optreden bij Eva Jinek over zijn declaraties en zijn stroopwafels in augustus – waarmee hij een zetel verspeelde in de peilingen door met zijn vuist op tafel te gaan slaan en boos te worden – maakte Henk Krol op ons een steeds meer overspannen indruk.”

Dit is in de ogen van Otten dus “niet met modder gooien.” Hij zegt dat Krol “de kluts” kwijt was, dat hij “overspannen” was, dat hij er een puinhoop van maakte op tv, dat hij zichzelf voor gek zette met zijn stroopwafels… en, oh ja, dat Krol en zijn vrienden totaal onbetrouwbaar waren. Maar “met modder gooien,” nee, daar doet Henkie Netto niet aan.

Lachwekkend. Wat een figuur is dit zeg. Goddank dat hij eruit is gegooid bij FVD, dat dit nieuwe project ook één grote faalactie zal blijken, en dat zijn partijtje volgend jaar niet in de Tweede Kamer komt.

Volg mij op Twitter en Parler.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. yellow thread street

  Zowel Krol als Otten zijn figuren die absoluut niet te vertrouwen zijn als ze geld ruiken.
  Daarnaast maken ze in de kamer ook weinig klaar, ze zitten er alleen om hun eigen zakken te vullen, de rest zal ze een rotzorg zijn.
  Flikker ze er maar uit, we hebben een overschot aan partijen en stel een kiesdrempel in.

 2. Meriadoc Brandebok

  Otten is net zo corrupt als huisjesviezerik Van Haga en een even grote poseur als Baudet. Gewetenloze figuren van de eerste orde. Maar men heeft er op guur rechts wel belang bij deze intrigant zo veel als mogelijk te beschadigen.

  1. Blondie

   Hart van Nederland.
   22 Februari 2019.

   Kans op corruptie in Nederlandse politiek nog te groot.
   Nederland moet meer maatregelen treffen om corruptie te voorkomen bij, BEWINDSLIEDEN, HUN POLITIEKE ADVISEURS, POLITIEMENSEN EN MARECHAUSSEE.

   Wilders gaf het al aan Nederland is een corrupt land geworden.

 3. Maurits Dekker

  Henk Otten vertoont ‘koekoek-gedrag’.
  Net als deze vogel infiltreert hij in een vreemd nest andere partij, legt daarin zijn ei en neemt vervolgens de boel over waarbij de oorspronkelijke eigenaar van het nest partijleider eruit wordt gewerkt.
  De ‘Partij voor de Toekomst’ is nu ten dode opgeschreven, maar Otten vindt vast wel weer een nieuw nest om over te nemen.

 4. Blank en niet Wit

  Totaal verr-otten. Houd je handen ervan af.

 5. Maurits Dekker

  Pas op politici: Ga niet met Henk Otten in zee.
  Hij laat je partij VERROTTEN.

 6. Fascal

  Henk Otten is een zetelrover en een dief, het was niets en het wordt ook niets. Hij loopt alleen nog rond omdat hij dacht mee te liften op het succes van FVD.

 7. Telex

  Gooit niet met modder, is de modder! Die zien we straks niet meer terug en die zoetsappige zemel van een Krol hopelijk ook niet.

 8. Wim Vreeswijk

  Als ik zou moeten kiezen tussen Henk Krol en die andere Henk met 150 kilo overgewicht kies ik voor de meest vitale, Krol dus.

 9. Madpo

  Het is de moeite niet waard om te reageren op deze zetels jattende partij terrorist.

 10. Logica

  Henk Otten? Die is net als Jip en Janneke uit de tijd. Geen aandacht meer aan besteden graag.

 11. Ernest Stern

  We mogen Henk Otten wel dankbaar zijn voor het feit dat hij het FvD flink wist te beschadigen en Henk Krol uit de politiek verdreef.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.