Linkse Clintonfiel/MSM-presentator gaat keihard af: ‘Er is wel degelijk bewijs van onregelmatigheden’

De Republikeinse gouverneur van South-Dakota, Kristi Noem, kwam zondag digitaal langs bij het ABC programma This Week, gepresenteerd door George Stephanopoulos. Georgie gaat tegenwoordig door het leven als ‘journalist,’ maar eerder in zijn carriere was hij persvoorlichter van Bill Clinton, en in 1992 maakt hij deel uit van het campagneteam van de voormalige Democratische president. Met andere woorden, meneer is hartstikke links.

In het gesprek met gouverneur Noem werd dat dan ook meer dan duidelijk. Hij vroeg Noem of ze bereid was om, in het kader van coronabestrijding, samen te gaan werken met ‘president-elect Joe Biden.’ Nou, helaas voor hem was Noem niet blij met die betiteling.

“Dit is allemaal voorbarig. Dit is een voorbarig gesprek omdat we nog niet klaar zijn met het tellen van stemmen. Er zijn staten waar er nog geen officiële uitslag is. In 2000 werd Al Gore in staat gesteld om naar de rechter te gaan. President Trump moet diezelfde mogelijkheid krijgen,” aldus Noem. “Laat het proces zich helemaal ontvouwen. Want George, we leven in een republiek. We zijn een overheid dat zijn macht krijgt van de toestemming van de burgers. Zij geven hun toestemming op verkiezingsdag. Verkiezingsdag moet eerlijk en transparant verlopen. En wij moeten onszelf ervan verzekeren dat de verkiezingen eerlijk waren voor we beslissen wie er voortaan in het Witte Huis mag wonen.”

Oeps. Daar had Georgie Boy niet op gerekend.

“Gouverneur, gouverneur Noems,” reageerde hij, “heb je ook maar iets van bewijs dat het geen eerlijke verkiezing was? Eerder deze week tweette je dat er vals spel gespeeld werd. Heb je ook maar iets van bewijs van wijdverspreide fraude?”

Wacht eens even. Let heel goed op wat George daar doet — en de hele mainstream media doen precies hetzelfde. Ze hebben het opeens over bewijs van “wijdverspreide fraude.” Niet van “gewone fraude,” nee, van wijdverspreide fraude. Wat is daar de bedoeling van? Waarom opeens dat “wijdverspreid” erin gooien?

Vervolgens loog Georgie erop los dat hij gesproken had met verschillende ‘Republikeinen’ in de zogenaamde swing states, en dat die hem verteld hadden dat dit bewijs er niet was. Echt niet! Er was “zero evidence!”

Oh George. Dat was dom.

“En dat is niet waar,” reageerde gouverneur Noem heel duidelijk. “Dat is absoluut niet waar. Mensen hebben beëdigde verklaringen afgegeven waarin ze stellen dat ze illegale activiteiten hebben waargenomen. Dat is waarom we dit gesprek moeten hebben in een rechtszaal. Zelfs de New York Times zegt dat er [zogenaamde, red.] ‘clerical errors’ zijn geweest. Als je kijkt naar Michigan dan…”

“NIET VAN WIJDVERSPREIDE FRAUDE, DAT IS HEEL ANDERS!” interrumpeerde de zogenaamde journalist de gouverneur.

Uhu. Ja. Dat is heel anders inderdaad hoor George. Ze soms allemaal voorbeelden op van misstanden, maar volgens Georgie bewijst dat niets. Nee, bewijs is geen bewijs. Het is net als met terrorisme: het is nooit ‘terrorisme,’ nee, het zijn slechts ‘incidenten.’

Maar goed, gouverneur Noem ging gewoon door. “Er waren systeemfouten in computers die stemmen op Republikeinen veranderden in stemmen op Democraten. Als je kijkt naar Pennsylvania: dode mensen hebben gestemd in Pennsylvania. Dus, George, ik weet niet hoe wijdverspreid het is, ik weet niet of het de uiteindelijke uitslag wijzigt, maar waarom is iedereen zo bang om een eerlijke verkiezing te hebben en om hier naar te kijken? We hebben Al Gore 37 dagen gegeven om te onderzoeken wie had gewonnen, waarom zouden we de 70,6 miljoen Amerikanen die op President Trump gestemd hebben niet dezelfde mogelijkheid geven?”

Boem.

Want ja, dit is het precies. We kunnen niet keihard stellen dát er grootschalige, systematische fraude is gepleegd, maar er zijn wel degelijk voorbeelden te over nu die reden zouden moeten zijn om de boel in ieder geval te onderzoeken. Als dan blijkt dat het een paar incidenten waren die ook nog eens geen invloed hadden op de uitslag, prima: gefeliciteerd president Joe Biden. Maar als Trump wil dat dit onderzoek er komt, nou, dan moet dat gebeuren. Punt.

Volg mij op Twitter en op Parler.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

93 reacties

 1. Edjan

  Niets aan dit artikel toe te voegen. Er moet een degelijk onderzoek komen.

  1. Forlan

   Inderdaad, dit is exact wat ik tegen mijn collega’s, vrienden en familie zeg.
   Heeft het geen invloed gehad, prima, gefeliciteerd Joe. Zijn er wél bewijzen en heeft dat Dominion wel dergelijk de boel kunnen beïnvloeden met combinatie van de genoemde incidenten dan is de Democratische partij en de hele miljardairs kliek straks verantwoordelijk voor een burgeroorlog die zijn weerga niet kent.
   Laten we het gewoon afwachten allemaal, dan merken we het vanzelf!

   1. lucinde

    Je vrienden en familie zullen je vast heel serieus nemen als je dit verkondigd.

    😆😆😆😆😆😆

    1. Dirk Jansen

     Maar gelukkig wordt Lucinde hier wel heel serieus genomen 😂 (met reageren uiteraard) 🤪

     1. Forlan

      Ja, ben echt benieuwd wat deze mensen toevoegen aan de maatschappij. Waarschijnlijk he-le-maal niks.

    2. Vriend

     …’verkondigT’, Lucy. Heb je eigenlijk de basisschool wel met succes afgerond?

    3. vandaag

     ach , lucinde alias de stront vlek😂🤣😂🤣
     kneuzenbrigade

     1. Vanduinen

      U bent vandaag niet vaak hier op DDS gezien. Liep de baas rond op de werkvloer?

   2. Meriadoc Brandebok

    Onderzoek doen naar hetgeen niet bewezen is, is dwaas.

    Waar waren Forlan en Trump-discipelen toen Trump de wet-Hatch schond en een partij-bijeenkomst op het Witte Huis organiseerde?
    Waar waren Forlan en Trump-discipelen toen Trump FBI-directeur Comey verzocht het onderzoek naar Trumps trawant, de nationale veiligheidsadviseur, stop te zetten?
    Waar waren Forlan en Trump-discipelen toen Trump riep dat het tellen van de stemmen moest worden gestopt, op het moment dat Trump zichzelf in een gunstige positie achtte?
    Waar waren Forlan en Trump-discipelen toen Trump de Oekraïense president verzocht om belastende informatie over Biden te lekken?
    Waar waren Forlan en Trump-discipelen toen Trump opzettelijk de posterijen uitholde, in een poging de verkiezingen te saboteren?

    Wanneer riepen “jullie” om een onderzoek toen Trump aan machtsmisbruik deed en de democratische rechtsstaat ondermijnde? Wanneer riepen “jullie” om een onderzoek naar ondemocratisch frauduleus wangedrag dat wel aantoonbaar was bewezen?

    1. Forlan

     Goh, een Trump discipel. Bedankt! Echter, het is echt niet zo dat ik alles goed keur wat hij zegt of doet, verre van zelfs.
     Wel ben ik ontzettend sceptisch over Biden, die partij in het algemeen en de progressieve, socialistische en communistische harde kern die nu de meerderheid lijkt te hebben in de Democratic Party.
     5 jaar lang heeft Trump tegenwerking gehad van alles en iedereen, taskforces zijn opgesteld met maar één doel, de legacy-media en alle techreuzen waren tegen hem, zoveel onderzoeken gedaan en geen hard bewijs van wangedrag.

     Er zijn wel degelijk onregelmatigheden aangetroffen, of dit zo wijdverspreid is dat het ook daadwerkelijk de resultaten heeft beïnvloed dat moet gewoon blijken na de gang naar de rechtszaal. Hij en het hele Amerikaanse volk heeft hier gewoon recht op en verder heb ik er schijt aan of mijn mening serieus genomen word in mijn vrije tijd. Gezien mijn verantwoordelijkheid in mijn werk word ik op meerdere vlakken serieus genomen Lucy. Ik ben echt benieuwd wat jij toevoegt aan de maatschappij. Ik werk in de gehandicaptenzorg en geloof me, mijn collega’s zijn over het algemeen zo links als Klaver maar nemen me toch serieus.

     Als de wereld alleen maar bestond uit socialisten en communisten, hoe zou de wereld er dan uit zien? Heb je je weleens verdiept in de USSR, Cuba en Venezuela? Progressieven en conservatievere mensen hebben elkaar gewoon nodig.

     1. Meriadoc Brandebok

      Als men geconfronteerd wprdt met de hypocrisie, zwetst men er in de regel wat omheen.

      Treurig maar waar.

     2. Vanduinen

      Cuba heeft een uitstende gezondheidszorg, dat is waar.

    2. Patje

     En, welk onderzoek heeft ons laten zien dat het ‘niet bewezen’ is?

     Enige dat je vervolgens met jouw betoog doet, is een rookgordijn optrekken om de aandacht te verleggen naar iets waar je zelf in gelooft!

     Typisch voorbeeld van een D66 aanbidder of aanbidster….

     1. Meriadoc Brandebok

      Waar was Patje toen Trump de democratie ondermijnde? Riep hij om een onderzoek? Vond hij dat de president moest aftreden?

      De hypocrisie van Trumpofielen is ten hemel schreiend.

    3. Kokkie

     Quote: Waar waren Forlan en Trump-discipelen toen Trump riep dat het tellen van de stemmen moest worden gestopt, op het moment dat Trump zichzelf in een gunstige positie achtte?

     Schei toch uit met je zieke linkse demagogische troep.

     1. Thant Dolph

      Ja hoor, scheld er maar weer overheen

     2. Meriadoc Brandebok

      Waar was Kokkie toen Trump de democratie ondermijnde? Riep hij om een onderzoek? Vond hij dat de president diende af te treden? Waarom protesteerde hij niet toen Trump de verkiezingen probeerde te saboteren?

 2. HD

  Gelukkig is Ed Nijpels de ex van Linda de Mol wel blij met Joe Biden

 3. lucinde

  Vd Galien tracht de Republikeinse hysterie over te brengen op onze nationale
  Complotwappies.

  Want als er een gerucht is dat ons aanstaat dan moet het wel waar zijn.

  Heerlijk om te zien dat het verlies van Trump blijkbaar zo’n pijn doet. angstig om te zien dat een minderheid haar mening koste wat kost door wil drukken en de waarheid niet meer onder ogen kan komen.

  1. Nostradamus

   Als een deel van die meederheid niet meer leeft, dan is dat een onderzoekje waard. Als een ander deel van die meerderheid komt door een computer-glitch, dan is dat een onderzoekje waard. Als waarnemers werden geweigerd waar te nemen, dan is dat een onderzoekje waard. Als getuigen hebben gehoord over back-dating, dan is dat een onderzoekje waard.
   Als al die zaken waar blijken te zijn, dan zou die minderheid wel eens een echte meerderheid kunnen zijn. Anders dan bij de vorige verkiezingen waar Trump met een minderheid won.
   Ik zie een (groot) deel van de Democraten als haatdragende fanatiekelingen die tot fraude in staat zijn.

   1. Forlan

    Hulde Nostradamus, zo denk ik er ook over.

 4. Meriadoc Brandebok

  De depressie van Trumps volgelingen blijft toch vermakelijk om te zien. Radicaal-rechts is nu eenmaal slechte verliezers.

  Trump heeft reeds voor de verkiezingen geroepen dat er fraude zou zijn, is daar na de verkiezingen mee doorgegaan, en zijn trouwe discipelen kwaken hem na. Ik hoorde Trumps discipelen niet toen Trump de FBI verzocht een onderzoek stop te zetten, bij de Oekraïense president om belastende informatie hengelde over Biden en de Democratische kiezer probeerde te verhinderen te stemmen door de posterijen uit te hollen. Trump heeft keer op keer de democratie ondermijnd en dat vonden de Trumpanzees prima.

  En nu, heel hypocriet, moet er een “onderzoek” komen naar iets waarvan het bestaan niet is aangetoond! Hypocriet, hypocrieter, Trumps volgelingen.

  1. Vriend

   Je vervalt in herhalingen van herhalingen, Maria. Wat is er op nader onderzoek tegen? Als er niks aan de hand is, dan kan onderzoek toch geen kwaad?

   Of ben je toch bang dat er op de achtergrond andere zaken spelen?

   1. ZWEEDSE K0K

    Beste Duitse plantsoenendienst medewerker, wilt u even een zakdoek aanreiken als Trump die 2 vingers uit zijn neus haalt.
    Mocht er een grijze substantie aan zijn vingers kleven, graag deze terugduwen.

    1. werikke

     waar slaat dat nou weer op. Je zit zo vol haat tegen Trump en/of zijn aanhangers dat je geloofd in je eigen gelijk. eng mannetje

     1. ZWEEDSE K0K

      je geloofd in je eigen gelijk.
      Laat de Duitse plantsoenendienst medewerker het maar niet lezen.
      Die zou schrijven: Heb je eigenlijk de basisschool wel met succes afgerond?

     2. Vriend

      Kokkie toch. Laatste zin: ‘die’ moet ‘hij’ zijn. En voor de tigste keer: na een dubbele punt komt alleen een hoofdletter als er een citaat volgt. In andere gevallen (opsomming of verklaring): altijd een kleine letter.

      Heb je eigenlijk de basisschool wel met succes afgerond?

     3. ZWEEDSE K0K

      Kijk, daar is de selectief corrigerende Duitse plantsoenendienst medewerker al.

     4. Rene van der Grijp

      “Heb je eigenlijk de basisschool wel met succes afgerond?”

      Ja, dat heeft Kokkie. En daarna heeft hij de Mulo gedaan. En alsof dat nog niet genoeg was ging hij vol voor een cursus boekhouden en ook die rondde hij met succes af.

      Kokkie is een zwaargewicht! (90 kilo)

     5. henkie

      werikke, helemaal mee eens.

      Kenmerkend voor de linkse jankerds die vanaf de overwinning van Trump in 2016 in een depressie zijn geschoten met angstpsychoses.

      Ze hebben alle realiteitszin verloren, ze hebben elkaar nu al meer dan vier jaar lang naar de mond zitten praten en roeptoeteren en napapagaaien en de gekste onzin zitten te verkopen over Trump dat ze het zijn gaan geloven.

      Overmoedig geworden hebben ze erop aangestuurd dat maar zoveel mogelijk mensen per post moesten stemmen. Toen al was het waanzinnige plan gerijpt om de verkiezingen te beinvloedden. Trump heeft van het begin aan gewaarschuwd dat dat toch veel te fraudegevoelig is, en dat dat niet moest worden gedaan.

      Uitgerekend in een aantal sleutelsteden waar democraten de scepter zwaaien waren deze post stemmen vervolgens voldoende om nadat 80-85% of meer van de stemmen Trump op voorsprong hadden gezet, het tij te keren.

      Direkt werden we van alle kanten verzekerd dat het totaal niet fraudegevoelig was. Het was gewoonweg een media campagne om dat aan de mensen te verkopen. En Trump was dwaas dat hij het durfde beweren.

      De fraudegevoeligheid begint al bij het uitbrengen van de post stem;
      waarbij analfabeten, half-analfabeten, ouwetjes of “first time voters” wordt geholpen door “zeer behulpzame goedbedoelende meekijkende en instruerende, onpartijdige vrijwilligers” en het eindigt bij het invoeren van de post stem in de computer waar een “menselijke fout 1000-den stemmen van Trump kan doen toekomen aan Biden met een simpele foutieve druk op een knop. En alle stappen daartussen. Er zijn al diverse gezworen verklaringen dat Republikeinse toezichthouders werden belemmerd in hun taak.

     6. Thant Dolph

      En dat zegt een van de lieden die bijna wekelijks een spervuur van agressie-grammatica deze website op slingert. Wie is hier nou hypocriet?

     7. vandaag

      jij bent hypocriet stront vlek

     8. Thant Dolph

      TròllenTrio

     9. vandaag

      weer fout stront vlek

      tróllentrio is :
      beukhol
      malle pietje
      stront vlekje

    2. evil knievel

     Als r n bruin,naar onwelriekende seniel mannelijk zaadsubstraat aan de snikkel van biden hangt,wilt u r dan voor zorgen dat u uw 8erwerk de volgende x ff wil schoonmaken voordat u wordt bevredigd!😁

   2. Nostradamus

    Ze zijn bang voor de uitkomst. Het is niet de eerste keer dat er te snel geroepen is dat er een President-Elect is. Zolang de niet onpartijdige media zal blijven roepen dat Biden winnaar is, dan gaat men erin geloven. Indien kenbaar wordt dat door die winst door fraude komt. Dan breekt de pleuris uit waar de media mede voor verantwoordelijk is.
    Ik ben dus ook bang voor de uitkomst maar dat mag geen rede zijn om de zaken te niet onderzoeken. Angst is een slechte leermeester.

    1. Meriadoc Brandebok

     Nostradamus denkt echt dat de media roept dat Biden de winnaar is.

     De arme ziel weet niet dat de media de verkiezingsuitslag rapporteert.

     1. Vriend

      Neer Meriadoc, dat is een platte leugen. Officieel is er nog geen einduitslag. Vandaar dat o.a. Rusland en China nog geen reactie hebben gegeven.

     2. Meriadoc Brandebok

      Nee, hypocriet, het is geen leugen. De media rapporteert de verkiezingsuitslag.

      Waarom begrijpt niemand dat hier? Ketst nu alles af op het stompzinnige schild van aanbidding van deze halve crimineel? Goeie genade.

     3. Vriend

      Meriadoc, met het publiceren van de verkiezings’uitslag’ hebben alle media (ook in Nederland) Joe Biden tevens uitgeroepen tot President-elect. Dat is te voorbarig, want de officiele bekendmaking moet nog volgen.

      Door echter te stellen dat Sleepy, senile Joe de nieuwe president is, scheppen ze een fait accompli. Vooruitlopend op de realiteit en dus ten onrechte.

      Wat snap je daar niet aan?

     4. Meriadoc Brandebok

      Nee, Vriend, dat is weer eens een leugen. De pers roept niemand tot winnaar uit. De media rapporteert de verkiezingsuitslagen, doet voor elke staat een call, en “PROJECTS” vervolgens wie de winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen is.

      “America has chosen Democrat Joe Biden as its 46th president, CNN projects, turning at a time of national crisis to a man whose character was forged by…”

      “CBS News projects Joe Biden the winner of the U.S. presidential election – CBS News”

      Voor de vertaling: Projects – “estimate or forecast (something) on the basis of present trends or data.”

      “Sleepy Joe” is een term die natuurlijk rechtstreeks overgenomen van de leider.

     5. Vriend

      Meriadoc, in alle vier de voorbeelden roepen de media Joe dus uit tot winnaar van de verkiezingen = president elect. Daarmee scheppen ze een voldongen feit en maken ze misbruik van hun informatiemacht.

      Volkskrant van dit moment: “PRESIDENTSCHAP BIDEN
      Team Biden is al weken druk met samenstellen regeringsploeg: wie worden genoemd?”

      Dat je een zware autist bent hoeft je nog niet te verhinderen om gewoon te lezen.

     6. Meriadoc Brandebok

      Biden wordt automatisch president-elect als de verkiezingsuitslag hem aanwijst als de winnaar van de verkiezingen. Met de media heeft dat niets te maken.

      De media maakt een voorspelling en inschatting op basis van de verkiezingsuitslagen in de individuele staten. Dat zij Biden tot winnaar zou hebben uitgeroepen, is onzin.

      Overigens heb ik over de projectie in 2016 hier niemand horen klagen. Het gaat weer nergens over.

     7. Beukman

      Overigens heb ik over de projectie in 2016 hier niemand horen klagen. Het gaat weer nergens over.
      aldus Meriadoc, die vandaag weer bijzonder goed op dreef is.

      Inderdaad.
      Normaal gesproken geeft een zittende president gewoon zijn verlies toe, en dan is het ook normaal om van een president elect te spreken.
      We zitten hier echter met de uitzonderlijke situatie dat Donald géén normale president is, maar een man die nooit in staat is geweest om welk verlies dan ook toegegeven.
      Een man die al een maand geleden riep dat als hij zou verliezen, dit betekende dat er fraude was geweest. Etc.

      Hij loopt de boel nu hopeloos op te houden en berokkent het land daarmee grote schade.

      Gelukkig is, het mag nog wel eens gezegd worden, President Elect Biden meteen voor zijn land aan de slag gegaan, en heeft een taskforce opgesteld om corona te bestrijden. Deze taskforce wordt óók bemensd door Republikeinen, want anders dan zijn voorganger maalt hij niet om partijpolitiek als het gaat om het bestrijden van een dodelijke ziekte.

      Tevens heeft Joe de Americanen met klem verzocht om mondkapjes te dragen en vaak hun handen te wassen. Iets wat Trump altijd heeft verdomd, en wat vele mensenlevens heeft gekost.

      De egoïst Trump is passé, zijn gestribbel is larmoyant en weerzinwekkend. Ik word er onpasselijk van.

     8. Meriadoc Brandebok

      Ik sluit me volledig aan bij de laatste woorden van Beukman.

     9. Nostradamus

      Dat roeptoetert de MSM ook. Zij doen dat i.d.d. door het over te nemen van een kiescommissie. Echter, terwijl de bewijzen binnen sijpelden riepen ze heel hard dat er geen bewijs is van fraude. Nu roepen ze heel hard dat er geen bewijs is van massale fraude, terwijl de bewijzen zich op lijken te stapelen.
      Deze ogenschijnlijke opeenstapeling van bewijslast kan een gamechanger zijn. Als dat zo is, dan mag dat best eerst onderzocht worden. Als de uitkomst van het onderzoek uitpakt dat Biden alsnog gewonnen heeft. Prima, dan mag hij, zonder een echt mandaat (ze stemden tegen Trump, niet voor Biden) regeren totdat hij erbij neervalt en het stokje overgeeft aan Harris.
      Doordat de MSM zo hard vasthoudt aan de voorlopige uitslag, en de bewijzen glashard ontkent, lijkt deze voor de beeldbuis kindertjes definitief te zijn. Als Trump alsnog wint, dan komt dat over als gestolen en gaan de fanaten weer de straat op om alles kapot te maken. Dit terwijl de Domocraten juist de schuldigen hieraan zijn door hun fraude.

      Een mooi ander voorbeeld. Trump lijkt dus verloren te hebben. Zie je de zogenaamde white supremacists de straten op gaan om binnensteden af te branden?
      Wat denk je dat zou gebeuren als Trump gewonnen had, of straks alsnog gaat winnen?
      Niet voor niets zijn de binnensteden dichtgetimmerd. Dat is om de haters! Wil jij je daarmee vereenzijdigen? Zou jij winkelramen in gaan gooien omdat je zo boos bent dat je ideale wereldje niet bestaat?

    2. Vriend

     Meriadoc: o.a. de Volkskrant heeft het over het ‘presidentschap’ van Joe Biden. Wat denk jij dat ze daar mee bedoelen: voorzitter van de postduivenvereniging in Osdorp?

     1. Meriadoc Brandebok

      Ik weet niet in welk verband het woord is gebruikt. Biden heeft zijn victory speech echter gehouden, dus de pers mag er nu veilig van uitgaan dat Biden president wordt.

   3. Beukman

    “Zero evidence of widespread fr@ud”, dr. Vriend. De dame lepelt een paar gevallen op die óf zijn weerlegd óf kunnen worden geschaard onder administratieve foutjes die onvermijdelijk optreden bij het tellen van meer dan 100 miljoen stemmen.

    Dat nader onderzoek moet dan maar plaatsvinden al zal het een heleboel Trumpers, met Trump voorop, nooit tevreden stellen. Blijkt er niks aan de hand, dan zal Trump beweren dat Deep State ook in het contr0leproces is doorgedrongen.

    In tegenstelling tot Gore destijds zaait Trump twijfel over het democratische systeem, hij brengt het zelfs in diskrediet. Een systeem notabene dat hijzelf heeft lopen ondermijnen met zijn sabotage-acties.

    Net zo erg is dat het team-Biden staat te trappelen om aan de slag te gaan, oa met de bestrijding van Covid, maar dat hem overheidsgeld wordt onthouden zolang hij niet officieel president is.
    Het land staat dus stil, terwijl het in beweging zou moeten zijn.

    1. ZWEEDSE K0K

     En laat degene die de fondsen moet openstellen nu net kort geleden door Trump zijn aangesteld, net als de directeur posterijen.

     1. Beukman

      Inderdaad.
      En laten een aantal rechters van de surpreme court nu net Republikeinen zijn en hun baantjes te danken hebben aan Donald.

      Donald zelf zou het “Deep State” noemen.

    2. Meriadoc Brandebok

     Beukman, in mijn optiek hoeft een onderzoek zeker niet plaats te vinden. Van verkiezingsfraude is geen enkel bewijs en derhalve is een onderzoek niet nodig. Volstrekt dwaas om iets te onderzoeken dat er niet is. En je hebt gelijk: ondertussen moet er een tijdrovende transitie plaatsvinden, die door Trump gigantisch wordt getraineerd, op het hoogtepunt van een zware economische crisis en panepidemie.

     De man is een gevaar voor de wereld

     1. Vriend

      Dombo Brandewijn: “Van verkiezingsfraude is geen enkel bewijs en derhalve is een onderzoek niet nodig.”

      Een onderzoek is nodig om juist bewijs te vergaren, sukkel.

     2. Beukman

      Het dilemma, Meriadoc, is dat zonder dat op zich nutteloze onderzoek Trump Biden zeker niet zal erkennen als president, en dus een groot deel van zijn aanhang niet. Dit zal het land nog verder verscheuren.

      Het is goed om te zien dat President-Elect Joe Biden wel wat anders aan het hoofd is. Terwijl Donald verongelijkt loopt te dreinen, heeft Joe een Taskforce opgezet om het virus te bestrijden. Anders dan zijn voorganger kiest hij zijn mensen uit op kwaliteit. Er zitten dus ook een paar Republikeinen in die Taskforce.
      Geen woorden maar daden!

     3. Rene van der Grijp

      “Een onderzoek is nodig om juist bewijs te vergaren, sukkel.”

      De autist Brandegeit kletst weer eens als een kip zonder kop.

     4. Meriadoc Brandebok

      “Anders dan zijn voorganger kiest hij zijn mensen uit op kwaliteit. Er zitten dus ook een paar Republikeinen in die Taskforce.”

      Dit klinkt hoopvol en is een teken dat Biden er werkelijk op uit is het land te verenigen.

     5. evil knievel

      In uw optiek!?🤣
      Neem r maar gif op in dat r onderzoek gaat komen,hoe hoog u ook springt!😜
      Wat dit gaat betekenen n waar t op uit komt,zien we dan wel weer!😘

    3. Maurits Dekker

     Beukman Beukman toch, heeft u al die onzin zelf verzonnen?

     1. Beukman

      Lül op, tröl.

     2. Maurits Dekker

      Beukman: Lül op, tröl.

      Pas op, straks stikt u nog in die diacrieten!

   4. Meriadoc Brandebok

    Waar was Vriend toen Trump de posterijen saboteerde, de Hatch-act overtrad en riep dat men stoppen moest met tellen?

    Riep hij toen om een onderzoek?

    1. Forlan

     Als je verder de hele dag niemand spreekt dan snap ik dat je dingen dubbel gaat zeggen. Maakt niet uit, komt wel goed. De winkels zijn nog open, misschien wil de cassierre wel luisteren.

     1. Thant Dolph

      Dat ‘dubbel zeggen ‘ zal hij wel van Ritter, Cootje, Blitzkrieg en andere vaste reageerders overgenomen hebben…

  2. Tom Bombadil

   Kom nou meester brandebok. Je kan toch wel met een argument komen die echt waar is….. Er zijn genoeg andere dingen die trump heeft gedaan. In plaats daaran gebruik je oekraine….. Er is daadwerkelijk bewijs dat niet Trump maar biden zijn positie misbruikte om oekraine onder druk te zetten.

   Zoek maar eens voor de grap Trump in makkum op. Dat is een leuker verhaal dat daadwerkelijk te bewijzen is.

   Voor de rest praat geen poep joh.

   1. Meriadoc Brandebok

    Tom Bombadil was ook stil toen Trump selselmatig de democratie om zeep hielp en komt nu schreeuwen om een onderzoek naar iets dat niet bewezen is.

    HYPOCRISIE!

    1. Rene van der Grijp

     HYSTERIE!

    2. henkie

     Trump heeft de afgelopen vier jaar, against all odds, ondanks gigantische tegenwerking van de democraten, MSM en de “deep state” juist gewerkt aan herstel van de democratie.

     En hij gaat door!

     1. Meriadoc Brandebok

      Nee, henkie, Trump heeft de democratie ontzettende schade berokkend. Hij saboteerde verkiezingen, als hem dat uitkwam. Hij misbruikte zijn macht, als hem dat uitkwam. Hij ging op de stoel van de rechter zitten, als hem dat uitkwam. Verschillende leden uit zijn entourage zijn gearresteerd en/of aangeklaagd.

      De man was een tikkende tijdbom en totaal niet meer te handhaven. Het is goed dat men hem heeft weggestemd. De kans is groot dat de schade aan het presidentiële kantoor en de democratische rechtsstaat na nog eens vier jaar niet meer te herstellen was geweest.

    3. evil knievel

     Stelselmatig! 😁
     Heb ik van uw vriend,Sterretje! 😜

  3. Petrazoveel

   “Radicaal-rechts is nu eenmaal slechte verliezers.”

   Over slecht Nederlands gesproken….. Maar goed.

   ‘Radicaal-rechts’ zou een slechte verliezer zijn? Zou kunnen, maar ‘gewoon rechts’ niet en dat betreft veel meer mensen.

   Het is juist ‘links’ dat imho niet tegen zijn verlies kan en al plunderend en vernielend rondtrekt en mensen aanvalt en vermoord (Hans Janmaat, Theo van Gogh, Pim Fortuyn).

   1. Meriadoc Brandebok

    Klopt, Petra, Theo van Gogh is door een linkse menigte vermoord.

    🤦‍♂️

    1. evil knievel

     Nee geitgezicht,dat was n vieze,vuile stinkmarokkaan!😁👍

 5. LifeBuddy

  Er zijn verschillende manieren waarvan de democraten gebruik hebben kunnen maken. Straks Moeten de dombo’s bewijzen of dat niet zo is.

  Valse registraties: Stemmen onder frauduleuze kiezersregistraties die ofwel een valse naam en een echt of vals adres gebruiken of verblijf claimen in een bepaald rechtsgebied waar de geregistreerde kiezer niet daadwerkelijk woont en geen stemrecht heeft.
  Dubbele stemming: Registreren op meerdere locaties en stemmen in dezelfde verkiezing in meer dan één rechtsgebied of staat.
  Frauduleus gebruik van afwezige stembiljetten: Het aanvragen van afwezige stembiljetten en stemmen zonder medeweten van de feitelijke kiezer; of het verkrijgen van de afwezige stemming van een kiezer en ofwel het invullen van het in direct en het smeden van de handtekening van de kiezer of illegaal vertellen van de kiezer die te stemmen voor.
  Stemmen kopen: Kiezers betalen om een persoonlijke of afwezige stembusgang voor een bepaalde kandidaat uit te brengen.
  Illegale “bijstand” bij de peilingen: Kiezers dwingen of intimideren – met name ouderen, gehandicapten, analfabeten en mensen voor wie Engels een tweede taal is – om op bepaalde kandidaten te stemmen en hen zogenaamd te voorzien van ‘hulp’.
  Niet in aanmerking komende stemming: Illegale registratie en stemming door personen die geen Amerikaanse burgers zijn, veroordeeld zijn of anderszins niet in aanmerking komen om te stemmen.
  Wijziging van de telling van de stemmen: Het wijzigen van de werkelijke stemtelling in een district of op de centrale locatie waar stemmen worden geteld.
  Stem petitie fraude: Het smeden van de handtekeningen van geregistreerde kiezers op de stemmingsverzoekschriften die met verkiezingsambtenaren in sommige staten voor een kandidaat of kwestie moeten worden ingediend om op de officiële stemming worden vermeld.

 6. Edjan

  Waarom zijn die linkse knakkers toch maar zo tegen onderzoek?

 7. Drollevanger

  Dat de Amerikanen een andere president kiezen dat is hun zaak, niet de mijne.
  Maar ik heb wel moeite met het gegeven dat Biden trots verklaarde dat hij een bevel gaf aan leden van het kabinet in Oekraine, om de plaatselijke aanklager die onderzoek deed naar de bokkesprongen van Bidens zoon Hunter, op staande voet te ontslaan.
  Dat is volgens mij corruptie. Biden was er nog trots op ook. Hij liet het op een video opnemen.
  Hadden de Democraten werkelijk geen betere en eerlijker president?

 8. Drollevanger

  Als ik lees dat Trump in een bepaalde streek met 15.000 stemmen voorstaat, en een uur later hoor ik dat hij daarna achter staat, heb ik zo mijn bedenkingen.
  Ik hoop trouwens niet dat we hier ooit zo gek worden om per brief te stemmen.

  1. Beukman

   Als ik lees dat Trump in een bepaalde streek met 15.000 stemmen voorstaat, en een uur later hoor ik dat hij daarna achter staat, heb ik zo mijn bedenkingen.

   Dan raad ik je aan om je eens in de zaak te verdiepen Drollenvanger. Dan verdwijnen die bedenkingen vanzelf.

 9. Drollevanger

  Ik begrijp dat Biden de maatregelen van Trump wil terugdraaien.
  Dus de kolenmijnen gaan weer dicht, iedereen moet weer aan de CO2 waanzin meebetalen. Moslims zijn zielig dus zielige ISIS mag er weer onbeperkt in.
  Olie en gas worden verboden.
  Wie betaald de aankomende werklozen?

  1. ZWEEDSE K0K

   Wie betaald de aankomende werklozen?

   …’betaald?’, Drolletje.
   Heb je eigenlijk de basisschool wel met succes afgerond?

   1. evil knievel

    Zwak zweedse keukenmeid,zeeeeer zwak!🙈

  2. evil knievel

   Laat m toch drollenvanger,(aparte nick?)na n maand of 6 beginnen de fruitcakes in te zien dat t misschien toch niet zo’n goede keus was!🙈
   Ikzelf zou ze dan ook in hun vet gaar laten braden maar denk dat Trump ze wel zal redden!😜

 10. ZWEEDSE K0K

  Michael van der Galien op twitter
  @MichaelvdGalien
  ·
  31 m geleden
  Kamala Harris is een enge fascist. Een walgelijke vrouw die Amerika en de rest van de wereld in het verderf wil storten.

  Arme Michael, hij heeft het maar moeilijk.

  1. Ernest Stern

   “Kamala Harris is een enge fascist. Een walgelijke vrouw die Amerika en de rest van de wereld in het verderf wil storten.”

   Dat er op DDS verwarde reaguurders rondlopen die dit soort waanzin uitbraken is tot daar aan toe, maar je hoopt toch dat de hoofdredacteur ze nog een beetje op een rijtje houdt.

 11. Lefty

  Trump krijgt zijn rechtszaken en gaat die verliezen. En om misverstanden te voorkomen: Zo links zijn de de democraten niet: Voor de doodstraf en marteling, als je in het ziekenhuis komt kun je je huis verkopen, zeer slechte arbeidsvoorwaarden, pro- Israel ook al treden ze alle VN resoluties met voeten, en een (a)sociaal stelsel, de middeleeuwen waardig. Echt veel te kiezen valt er in het wilde westen niet.

  1. henkie

   Of Trump de rechtzaken wint of verliest, of iets er tussenin, is een issue op de agenda van Trump.

   Het 2de punt op zijn agenda is om de beweging gaande te houden de stem voor de “basket of deplorables” gehoord te krijgen in de USA.
   Deze groep is uitgekotst, verketterd en bestolen van zijn democratische rechten, door het establishment, de elite en de “deep state”.

   We praten hier over meer dan 70 miljoen stemmers, en deze worden niet pissig over het feit dat Biden de nieuwe president zou kunnen worden, maar over het hele systeem van vooroordelen en discriminatie tegen hen, een hele netwerk van elite, wall street, MSM, deep state en wat dies meer zij, die met alle macht probeert hen met alle middelen onder de duim te houden en stil te krijgen zodat ze niet gehoord worden.

   de “basket of deplorables” zijn de ridders die strijden voor de democratie in de USA

   1. Lefty

    @HenkieIk wens u veel sterkte met ” the basket of deplorables”. Er gaat de komende 4 jaar onder Biden niet zoveel veranderen in de US. Ze hebben ook niks geleerd van 9-11, hoe erg het ook is voor de slachtoffers en hun nabestaanden. Hun Imperialistische politiek zal zowel olv de democraten en de republiekeinen gewoon doorgaan. Knettergek zijn ze. The show must go on. America first.

  2. evil knievel

   Als Trump zijn rechtszaken krijgt,(wat nog maar moet blijken)zal de aanhang i.e.g 8er de uitspraken staan & ZEKER geen jaren gaan lopen grienen!😜😄

 12. 56RdK

  Goed artikel Michael. Dat de waarheid maar mag worden vastgesteld.

 13. Thant Dolph

  En dat zegt een van de lieden die bijna wekelijks een spervuur van agressie-grammatica deze website op slingert. Wie is hier nou hypocriet?

 14. Rene van der Grijp

  De tr*ollen hier, alsmede een groot deel van links Europa, wensen geen onderzoek ondanks diverse sterke aanwijzingen dat er fraude is gepleegd.

  Ze zetten ook geen vraagtekens bij de fascistoïde rol van de MSM in de afgelopen 4 jaar. Integendeel: ze eten uit de hand van de Lügenpresse.

  Media moeten altijd kritisch zijn, maar waar we de afgelopen 4 jaar getuige van zijn geweest is een pure hetze tegen Trump, een democratie onwaardig. De media zijn volkomen ontspoord, ook in Europa.

  Het is zorgwekkend dat er überhaupt mensen zijn die dit goedkeuren en toch van zichzelf beweren dat ze democraat zijn.

 15. gargamel

  Feit is dat de president de machtigste staat, geen vrijheid van meningsuiting heeft. Moge God genadig zijn met ons, gewone stervelingen.

 16. evil knievel

  PUNT,UIT!😁

 17. Ernest Stern

  Voor alle babbelaars op dit blog over de vermeende verkiezingsfraude is deze link mogelijk informatief:

  ht*ps://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/11/05/foute-claims-over-verkiezingsfraude-in-vs-gaan-viraal/

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.