De Wekelijkse Standaard podcast: professor Kees de Lange over klimaatwaanzin en de Groene Khmer

Het klimaatdebat wordt gedomineerd door mensen zonder enige vakkennis. Vakdeskundige wetenschappers die nuances brengen in de demonisering van CO2 bijvoorbeeld worden meteen monddood gemaakt door het verwijt dat ze op de payroll staan van Shell.


Onze redacteur Bart Reijmerink ging in het verleden al het gesprek aan met een ‘klimaatscepticus’. Niemand minder dan emeritus hoogleraar Kees de Lange was bereid om zijn mening over het klimaatdebat uitgebreid te vertellen.

Luister nu ook naar onze nieuwste podcast! Deze week praat uw host Bart Reijmerink over de chaos bij Forum voor Democratie, het monsterverbond van GroenLinks met de Moslimbroederschap en de zolderkamercommunisten van de SP.

Vindt u onze podcast leuk? Doneer en ontvang exclusieve podcasts van DDS! Al voor enkele euro’s per maand krijgt u toegang tot exclusieve content!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Cor Grijpstra

  Ze zijn hier op DDS, kijkend naar het aantal reaguursels, niet zo dol op een podcast.

  1. lucinde

   Snap ik goed…zo’n uitgekakte bejaarde professor verteer ik ook slecht

   1. vandaag

    tja linkse adepten luisteren liever naar een wiskundige die zichzelf gebombardeerd heeft tot klimaatexpert.

    Helaas durft zo een wiskundige niet in debat met echte wetenschappers en investeren ze 100.000 in hun stulpje met het gevolg dat de gaskraan nog steeds niet dicht kan. Je lacht je slap over zoveel naïviteit. 1 ding moet je ze nageven. Ondanks de feiten volharden ze in hun klimaat en energieleugens.

    stem sociaal , stem PVV

   2. Seneca

    @lucinde
    dat is zo’n typisch linkse opmerking waaruit je dedain blijkt voor hen die iets te vertellen hebben. als je de podcast hebt beluisterd, wat ik betwijfel, kan ik mij indenken dat jij een deel, of misschien wel het meeste dat de heer de Lange hier vertelt, aan je bevattingsvermogen voorbij gaat. dat is niet erg, tenslotte heb ik ook enkele opmerkingen moeten nazien om het goed te begrijpen, dat ligt aan je intelligentie en je opleiding. om toe te geven dat je iets niet begrijpt is prijzenswaardig maar ga de persoon die je niet begrijpt, denigrerend adresseren. dan toon je je karakter, dat in deze context niet anders dan laaghartig kan worden beschouwd. je hebt ons inzicht in je karakter gegeven en eveneens een inschatting t.a.v. je – zeer lage – intelligentie gegeven.

    1. vandaag

     QUOTE je hebt ons inzicht in je karakter gegeven en eveneens een inschatting t.a.v. je – zeer lage – intelligentie gegeven. END

     Dit geldt voor nagenoeg elke bijdrage van didi mad lola

 2. Meriadoc Brandebok

  Lijkt me leuk om te luisteren. Ik loop achter op drie andere wekelijkse podcasten, dus die moet ik eerst ff afluisteren. Hopelijk kan DDS in de toekomst wel een interessante rechtse opiniemaker uitnodigen?

  1. Bart Reijmerink

   Zeker! Dat is wel de doelstelling, als je nog tips of voorkeuren hebt dan hoor ik die graag!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.