Huichelachtige Joost Eerdmans opeens achteraf: het viel wel mee met Baudet, ik heb gegokt en verloren

In gesprek met het Algemeen Dagblad vat Joost Eerdmans min of meer samen wat er de afgelopen dagen gebeurd is bij Forum voor Democratie en hoe hij daarover denkt. Het meest opmerkelijke? Hij had eigenlijk geen enkel probleem met wat er vrijdag allemaal gezegd is, wat inhoudt dat de verhalen die gelekt werden aan de media schromelijk overdreven en erger waren.

Het is best een interessant gesprek. Eerdmans kijkt opvallend genoeg best rustig terug. “Ik was even in beeld voor de nummer één-positie, nu ben ik weg bij de partij,” aldus Eerdmans die dus feitelijk toegeeft dat hij gegokt en verloren heeft, maar hé, dat hoort bij de politiek. “Dat kan alleen in de politiek gebeuren. Daarin loop je risico’s.”

Nee Joost. Je liep “risico’s” omdat je je tegen je eigen partijleider keerde. Je was de geplande en meest waarschijlijke opvolger. Je nam dit “risico” omdat je niet wilde wachten. Dom, want nu heb je alles verloren en sta je met lege handen.

Afijn. Dat is dus interessant. Maar het meest opvallende aan het interview is dat Eerdmans toegeeft dat het gesprek van vrijdag allemaal best wel meeviel. “Het gaat mij nog niet eens zozeer om de uitlatingen van Baudet als wel om de racistische opvattingen binnen de jongerenbeweging van Forum. Ik heb altijd verre wil blijven van alle associaties met racisme en discriminatie. Dat wil ik niet vanwege mijn eigen geweten en mijn familie en collega’s. Dan hoor ik niet meer thuis bij zo’n partij.”

Sure, Joost. Maar jullie deden net alsof Baudet de meest “vreselijke” dingen gezegd had vrijdag. Dat blijkt dus heel erg mee te vallen. De zogenaamde “brandbrief” van Nicki Pouw-Verweij kan hiermee als volstrekt ongeloofwaardig in de prullenbak gegooid worden. Nou ging ik daar al vanuit, maar een schande is het natuurlijk wel. Ongelooflijk hoe vies ze dit spel gespeeld hebben.

Wat de jongerenbeweging betreft: Baudet wilde nou juist een grootschalig onderzoek. Als je je echt druk maakt om dit onderwerp wil je dat dit goed uitgezocht wordt zodat het met wortel en tak uitgeroeid kan worden. Maar nee, het moest allemaal van de ene op de andere dag — ongetwijfeld om coupplegers als Pouw-Verweij en Eva Vlaardingerbroek te beschermen.

Dit is wel even een bekentenis zeg. Tussen neus en lippen door geeft hij indirect toe dat het allemaal best wel meeviel afgelopen vrijdag én dat hij gewoon een politiek spel speelde in een poging om de hoogste man te worden. Dat is mislukt, nou ja jammer dan, want hé, dat hoort bij de politiek. Het is een spel.

Vervolgens zegt Eerdmans ook nog even dat hij het totaal belachelijk zou vinden als Forum voor Democratie Baudet royeert. Wat? Daar was het jullie nou juist om te doen! Dat was een harde eis én zogenaamd de reden dat jullie massaal uit de partij stapten gisteravond!

“Forum voor Democratie is het vlaggenschip van Baudet. Hij heeft het opgebouwd. Het zou ongeloofwaardig zijn om hem te royeren, maar ik ben het fundamenteel met hem oneens,” aldus Eerdmans.

Wat een circus, zeg. Ongelooflijk dat Eerdmans en de anderen dit op deze manier gedaan hebben… om achteraf indirect toe te geven dat het allemaal wel meeviel, en ook nog even te melden dat het toch wel raar zou zijn als Baudet geroyeerd werd.

In goed Nederlands: what the f*ck. Echt hoor.

** In de titel parafraseer ik de uitspraken van Eerdmans dus, maar volgens mij wel op eerlijke wijze.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

61 reacties

 1. Marija

  Wat een circus!
  Misschien valt het allemaal wel mee.
  Komt Baudet weer terug.
  Gaat Eerdmans toch met hem mee.
  Op naar de volgende episode.

  1. Yoyo

   Ik had Eerdmans hoog zitten.
   Een goed politicus, zonder meer.

   En hij is best ambitieus.
   Begrijpelijk dat hij voor Forum koos.
   Een nog steeds veelbelovende partij, als alles weer op de rails staat.

   Joost is aan de ene kant huichelachtig ,maar toch ook eerlijk.
   Ik proef dat hij wellicht toch wil proberen terug te komen.
   Baudet wordt bijna door alles en iedereen haast voor gek verklaard, maar is dat natuurlijk niet.
   Eerdmans mag mijns inziens best terugkomen.
   Evenals Cliteur en Hiddema.

   De Forum dames vallen mij vies tegen, vooral Nanninga. Die is wat mij betreft van haar paard gevallen.

   1. lucinde

    Onder welke steen leef jij?
    Op de rails?

    De boreaal-expres is op volle snelheid uit de bocht gevlogen, het ravijn ingestort en ontploft.
    De brokstukken zitten al in de smeltoven en God mag weten wat daar voor gedrocht uitkomt.

    Ik gok een boemeltje voor 1 persoon

    1. PG

     @lucinde;

     Jij vind alles wat rechts is bruin.
     Ik heb daarom bij Zalando maar een aantal bruine en zwarte overhemden besteld inclusief een aantal gitzwarte stropdassen. Het totaalplaatje moet wel kloppen nietwaar !?

     proest!

     1. Ernest Stern

      vindt

    2. Logica

     @Lucinde, Je vergeet nog even de Uil van Minerva te benoemen. Baudet praat al maanden op normaal begrijpelijk niveau, gelukkig maar. Maar jij kunt hem voor eeuwig hieraan blijven linken. Als je dat wilt tenminste, maar daar twijfel ik niet aan.

     Zullen we het weer gaan hebben over immigratie, klimaat en natuurlijk….Mag niet ontbreken….de uiterst armoedige staat van ons land als het over racisme gaat? Wat is jouw favoriete onderwerp om mee te beginnen? Ik gok het laatste.

  2. lucinde

   “ Misschien valt het allemaal wel mee.”

   Eh….dat denk ik dus niet en dat is een understatement

   1. Logica

    Is dat wat je denkt of wat je wilt denken Lucinde?

    Waar moeten we volgens jou straks op gaan stemmen? Wat is jouw partij? Wij hier komen openlijk ervoor uit voor PVV en FVD te gaan. Waarom weten we dat nooit van mensen zoals jij? Je vrienden hier draaiden er ook omheen. Jij ook?

 2. henkie

  Eerdmans is een 100% politicus.
  Hij heeft gelijk dat je als politiek partij helemaal geen beschuldiging van rascisme en antisemitisme kan hebben, want de politiek en MSM gebruiken dat elke minuut van de dag om je partij politiek om zeep te brengen.

  Dus het leek een makkelijke oplossing;
  Al dan niet door linkse infiltranten in de JFVD worden antisemietische opmerkingen gemaakt. –> Snij het totaal eruit, en je begint met een schone lei.

  De heer Baudet, is geen politicus, maar een integer en nobel mens met eergevoel en ouderwetse normen en waarden.
  Hij wilde een eerlijk onderzoek. Vervolgens wordt de volgende list, leugen en bedrog zet gezet door de politici binnen de partij.

  De nieuwe normen en waarden in Nederland;
  List, leugen, oplichting en bedrog!

  Stem wijs, stem eerlijk, stem PVV of Baudet

  1. lucinde

   Henkie toch,

   Je houdt er zelf een beetje vreemde normen en waarden op na

   List, leugen, oplichting en bedrog!
   Stem wijs, stem eerlijk, stem PVV of Baudet

   Maar in een vrij land heb ook jij recht om je te laten belazeren.

   Maar aub, ga er mij niet mee lastig vallen na de zoveelste teleurstelling.

   1. Bolkestein

    Ik overweeg andermaal mijn stem uit te gaan brengen op de baken van rust en stabiliteit de PVV. De PVV heeft mij wat betreft hun parlementaire inbreng helemaal niet teleurgesteld.

   2. Loelap

    “Maar, aub, ga er mij niet mee lastig vallen”.
    Ik mag u erop wijzen dat aanwezigheid op de forum is vrijwillig is.

 3. ZWEEDSE K0K

  De artikelen van de laatste dagen lezende, kan ik meer mensen van huichelarij verdenken.
  Laten we maar eens afwachten hoe deze kruistocht tegen de zogenaamde overlopers en verraders afloopt.

  Ben bang dat Baudet straks een lege, afgebrande FvD heeft “gewonnen” zonder toekomst-perspectief.

 4. ZWEEDSE K0K

  ,,Het gaat mij nog niet eens zozeer om de uitlatingen van Baudet als wel om de racistische opvattingen binnen de jongerenbeweging van Forum

  Interpretatie MvG:

  Hij had eigenlijk geen enkel probleem met wat er vrijdag allemaal gezegd is, wat inhoudt dat de verhalen die gelekt werden aan de media schromelijk overdreven en erger waren.

  De helft vervangen door een eigen conclusie kun je wel aan DDS overlaten.

  1. Robert75

   Nou het blijft natuurlijk een raar verhaal. Ten eerste heeft het Forum al sinds zijn bestaan de stempel extremistisch opgeplakt gekregen. Of je het daar nu wel of niet mee eens bent. En ten tweede speelt dit al langer dan de afgelopen weken. Dit speelde al nog voor het Forum de kieslijst bekend maakte. Wat ik een raar verhaal vind. Als ze nu zoveel moeite zouden hebben met Baudet, of de manier waarop die problemen benaderd waarom ga je dan op de kieslijst staan om vervolgens een paar weken later zijn vertrek te eisen? Compleet ongeloofwaardig natuurlijk .

   1. ZWEEDSE K0K

    Ik denk dat de overtrokken reactie van Baudet betreffende de muziekkeuze tijdens het diner de welbekende druppel was.
    De druppel is nooit een ernstig gebeuren, wel de opeenstapeling die daarvoor heeft plaatst gevonden.

    1. Robert75

     Waar heb je het eigenlijk over? Wat je ook van Baudet vind of wat je er ook over denkt. Dat doet allemaal niet terzake. Dat is totaal niet relevant. Het feit blijft dat je weet met wie je in zee gaat. Het is een heel raar verhaal dat mensen zoals Eerdmans, Vlaardingenbroek en Verweij op de kieslijst gaan staan van het Forum om vervolgens een paar weken later zijn vertrek te eisen. Als je er anders over denkt moet je niet op de kieslijst gaan staan.

     1. Thant dolph

      “Het feit blijft dat je weet met wie je in zee gaat.”

      Natuurlijk niet! Hoe kun je iemand na een paar weken, of zelfs maanden, nou goed kennen als hij -heel tactisch- nooit het achterste van zijn tong heeft laten zien?
      Niet zelden leer je iemand pas in extreme omstandigheden echt goed kennen/ doorgronden.
      Dat blijkt ook nu maar weer….

  2. LifeBuddy

   Pfffff,Het stinkt naar ZWEET!!!!!

 5. Heras

  Ik wist het gewoon. Dat fascismegedoe is niets voor Baudet.
  Ik vind het moedig van Eerdmans dat hij dingen toegeeft. Geloof me, zijn carrière in de politiek is voorbij. En dat geldt ook voor de dames N en E. Niemand gelooft hen meer.

 6. Lex

  Schandalig willens en wetens een politieke partij kapot gemaakt.

  Zet Baudet de partij weer op de rails of is het einde FVD????????????????????????

  1. Lex

   Het zou mij helemaal niet verbazen dat dit achteraf een voorop gezette streek is van politiek Den haag om Forum Voor Democratie kapot te maken.

   Wel heel toevallig enkele maanden voor de verkiezingen?

   OOO wat waren ze bang dat FVD aan de macht zou komen, daar leek het wel op.

   Die pubers die de lasterende in die APP groepen verspreide daar zet ik ook mijn vraagtekens bij.

   Ben ik een complotdenken? “ik heb geen idee” het zou zo maar eens kunnen dat hier een kern van waarheid in zit.

   Het allemaal wel heel toevallig, zitten hier kwade krachten achter ik denk van wel.

   Het is allemaal te toevallig.

   1. Yoyo

    +++++++

   2. Nostradamus

    Waar rook is, is vuur.
    (Net als de mass-fraude in de VS 😉 )
    Dat maakt je nog geen complotdenker maar het is wel een onderzoekje waard. En wie weet wordt er een complot ontdekt. Net als mogelijke aanslagplegers. Waarom zou het bij jihadisten wel zo zijn en politici niet?

 7. NO8DO

  Nanninga heeft duidelijk gesteld:”Hij er uit of ik er uit”

  En zij voegde de daad bij het woord.
  Respect voor een vrouw met een sterke rechte rug.

  1. Loelap

   Beetje via de media spelen, is zwak.

 8. LifeBuddy

  Nu zie je wel, hoe de arische sLinkse Dombo’s met Geraffineerde Propaganda Nepnieuws het gewone Volk onder wilt schijten. Dat zie je in de berichtgeving constant terug. Ze weten Niet van de hoed en de rand, maar zullen hier hun agressieve psychische Kronkel wel ff opdringen aan iedereen die Niet sLinks is.

 9. deZwaluw

  Gelukkig is er nog steeds niets mis met de doelstellingen van FvD.
  Helder verwoord geven deze de onvrede weer van een groot deel van de Nederlandse belastingbetalers.
  Het is goed om je te realiseren welke politieke partijen allemaal schuldig zijn aan die onvrede.

  VVD, PvdA, CDA, D66, PvdD, CU en GL. Samengevat: het linkse partijkartel.
  Ondersteund door op subsidie, belastingcenten en reclame parasiterende mediakartels.
  Tweedracht en angst zaaien is hun tweede natuur geworden.

  Uw stem uitbrengen op één van bovengenoemde partijen ondermijnt Nederland.
  Niet stemmen is geen optie en stemmen op Denk of SP ook niet.

  1. Bolkestein

   Ik overweeg andermaal mijn stem uit te gaan brengen op de baken van rust en stabiliteit de PVV.

 10. ZWEEDSE K0K

  We hebben nog een echte winnaar:

  De Amerikaanse president Donald Trump zegt dat hij op ordentelijke wijze de macht aan verkiezingswinnaar Joe Biden zal overdragen. “Als blijkt dat mijn tegenstander de meeste kiesmannen achter zich heeft vergaard, dan zal ik vertrekken uit het Witte Huis”, zei Trump donderdag tegen journalisten.

  1. Ernest Stern

   Ook Trump heeft met overmacht gewonnen en vertrekt zegevierend uit het Witte Huis.

   1. Lex

    Dit Topic gaat over mogelijk de smerige politieke spelletjes om FVD kapot te maken.
    Niet over D.Trump

    Die trouwens in het hogergerechtshof de vloer aan veegt met de democraten.

    Ze kunnen hun borst natmaken op verkiezingsfraude staat tot 20 jaar gevangenis straf dus het kan nog wel eens druk gaan worden in de gevangenissen.

    1. Willem Bever

     Maar er zijn ook hoopgevende berichten als we het over de US elections hebben.
     ht*p://nynettle.info/2020/11/23/george-soros-arrested-for-election-interference-in-federal-custody/

     1. Beukman

      Dank Willem, dat is een heel fijne en zo te zien 100 procent betrouwbare website voor Lex. Ik zal hem even neerzetten in de aan Lex gewijde draad.

     2. Lex

      Oops! That page can’t be found.

     3. Nostradamus

      Heel goed nieuws, als het waar is…
      Dan gaan alle complotdenkers gelijk vrijuit! 😉

     4. Lex

      Nostradamus 2 minuten geleden

      Heel goed nieuws, als het waar is…
      Dan gaan alle complotdenkers gelijk vrijuit!

      Aha je bedoeld de complotdenkers die nog steeds geloven dat die zwaar demente, weg rottende zombie Biden gaat winnen met al zijn fraude.

      Het enige wat Biden gaat winnen is jaren lang gevangenisstraf.

     5. Ernest Stern

      “Heel goed nieuws, als het waar is…
      Dan gaan alle complotdenkers gelijk vrijuit!”

      Lex voelt al een beetje nattigheid.

      ht*ps://www.inquirer.com/politics/george-soros-arrested-philadelphia-facebook-misinformation-20201124.html

     6. Nostradamus

      @Lex,
      Volgens mij werden juist Trump en zijn volgers als complotdenkers gezien.

      Mocht de (mass) fraude bewezen worden dan gaan er i.d.d. een heleboel Democraten 20 jaar brommen.
      Bejaarde Biden gaat vrijuit want die trekt het niet. Die gaat weer ondergronds maar dan waarschijnlijk in een heel klein kamertje, 1,5 meter diep.

     7. Fascal

      Ernst etc, leugenaar, zuigzwijn en oplichter!

     8. Ernest Stern

      ht*ps://www.factcheck.org/2020/11/website-concocts-false-story-of-soros-arrest/

     9. Fascal

      Ernst etc, leugenaar, zuigzwijn en oplichter.

 11. Yoyo

  Spot on, Henkie!

 12. ZWEEDSE K0K

  Al deze FVD’ers zijn de afgelopen week opgestapt

  Freek Jansen – Voorzitter jongerentak en kandidaat-Kamerlid
  Theo Hiddema – Tweede Kamerlid
  Paul Cliteur – Senator en mentor Baudet
  Hans Smolders – Kandidaat-Kamerlid
  Eerdmans
  Pouw-Verweij
  Vlaardingerbroek
  Nanninga – 4 Partijprominenten
  Overijsselse en Flevolandse Statenleden
  Astrid de Groot – Bestuurslid

 13. Kleurloze Politiek

  Redactie van dds heeft ze niet helemaal op een rijtje meer.

  Joost geeft duidelijk aan dat Baudet duistere kanten heeft en onbereikbaar is.
  Hij is niet voor niets opgestapt.

  1. ikweetwatikwil

   Kleurloze daar kan ik het mee eens zijn.

   Mij is allang op gevallen dat “journalisten” meer hun eigen bedenksels vertellen dan de echte waarheid.

   1. Lex

    Gelukkig zijn er nog mensen die wakker zijn, in inzien dat we geen echte journalistiek meer hebben in Nederland.

    Dat de media de spreekbuis is geworden van politiek Denhaag. De media die als maar zit te wroeten bij politici die niet politiek links correct zijn en er tegen in gaan.

    Vervolgens een politicus demoniseren.

    Het is verschrikkelijk om te zien hoe de media disfunctioneert, dat de media alles klakkeloos overneemt en geen kritische vragen stelt en geen onderzoek doet.

    Een woord NEPNIEUWS

   2. ikweetwatikwil

    PS ik ben geen fan van Eerdmans. Ook ik vind hem wat huichelachtig en dat vond ik altijd al . Geen aanwinst voor FVD.

 14. Telex

  Mocht Baudet er alsnog in slagen om de partij nieuw leven in te blazen, dan biedt Eerdmans
  zich weer aan, altijd handig een voet tussen de deur. Dit alles wetende dat er niet veel prominenten zullen zijn die voor extreem wensen te worden uitgemaakt. Zou het geen goed idee zijn om links eens te infiltreren en kijken wat men elkaar daar toefluistert?

 15. de ziender

  Eerdmans is de partij binnengeslopen om hem willens en wetens op te blazen. Enkele idioten zijn de jongerenpartij binnengedrongen om het startschot te geven.

  Dat ging binnen Provo zo, en later ook in de Kabouterpartij… De regerende overheid infiltreert zo mogelijk altijd in organisaties die hun onwelgevallig is.

  En dit keer, zo vlak voor de verkiezingen: operatie geslaagd…

 16. Bolkestein

  De vertrekkende vier hebben hier wel degelijk een fout gemaakt. Het was hun volste goed recht om om hen motiverende redenen de houdbaarheid van Thierry Baudet ter discussie te stellen (En daar valt ook heel wat voor te zeggen.) en zichzelf te kandideren voor met welke ploeg en met welke koers verder. En indien de ledenvergadering daarmee had ingestemd had ik ook nog toekomst voor FvD mogelijk geacht. Maar nu hebben ze met hun weglopen min of meer de leden en de kiezers en de sympathisanten in de steek gelaten door deze dat alternatief niet te bieden en hen slechts een worst te hebben voorgehouden. En dat kan ook gewoon bedrog (Verraad is een te duur woord.) aan de leden (en aan de kiezers en aan de sympathisanten) worden genoemd. Indien de leden zich niet voor hun alternatief zouden hebben uitgesproken zou hun plan trekken middels terugtrekken een logische en onvermijdelijke en de enige geloofwaardige vervolgstap zijn geweest. Eventuele aspirant bewegingen in oprichting naar de TK-verkiezingen van 2021 toe welke zich bewegen in hetzelfde politieke segment (zoals Code Oranje in oprichting bijvoorbeeld) doen er verstandig aan zich achter de oren te krabben of ze aan deze vertrekkende vier wel politiek asiel moeten willen verlenen indien zij ooit nog verder willen gaan partij hoppen.

 17. Kleurloze Politiek

  Ik denk zelf dat Baudet er mee gaat stoppen er is te veel schade brokken binnen fvd en de wonden zijn te groot om nog voor de tweedekamerver te helen.

  Kijk was het nou puur en alleen om de rivaliteit van wie er op de kieslijst of lijstrekker wordt of komt te doen, wat wel vaker voor komt bij relatief nieuwe partijen dan kun je nog veel redden en de kiezers zouden die niet zo zwaarwegend tot zich nemen.

  Maar het betreft hier om extreem rechtse ideeën
  en uitingen en onprofessionele complottheorieën en daarnaast heeft Baudet het nooit nauw genomen om zich met dubieuze extreem rechtse bewegingen of organisaties te mengen.
  En voornamelijk die laatste uitingen van Baudet wat door veel belangrijke leden van FvD is bevestigd is was voor van hen onverteerbaar en rede om er een punt achter te zetten

  Het is zeer waarschijnlijk dat Baudet met zijn aanstaande vrouw dit land gaat verlaten en zich in Parijs als schrijver gaat vertoeven.
  En gezien zijn situatie is dat ook het meest voor de hand liggende en ook voor zijn verloofde is dit een ideale plek.

 18. Bolkestein

  Een paar dagen geduld bewaren en zich op de vlakte houden en de lijsttrekkersverkiezing door de leden af te wachten had hem misschien het lijsttrekkerschap kunnen opleveren. Dat liet hij na. Het is nu te laat om alsnog een wit voetje bij FvD te kunnen halen. En waarschijnlijk staan ook andere partijen of bewegingen in oprichting niet meer te wachten op lijstasiel aanbieden aan een klaploper die naar de zoveelste partij wil hoppen.

 19. Vogel

  We zien dit zo vaak zetel roof
  Eva tje. Heeft zich eerst omhoog gepijpt. En nu het uit is wil ve wraak. Eerdmans kwam er pas laat bij dus wist waar hij aan begon. Dan heb je nog Dikke Annabel, de p.. Slet van Otte. Dan is alles rond
  Gelukkig vallen deze rotte appels nu uit de mand.
  Boudet had gelijk Coupe pleger. Ik zou niet raar opkijken als Henk Otte dit achter de schermen heeft opgezet.

 20. Treurpijp78

  Hahaha wat een sneu stukje weer van de allergrootste sneuneus op rechts. En ‘what the f*ck’ is geen Nederlands, laat staan goed Nederlands. Leer eens schrijven joh

 21. John2003

  Grotere opportunist als Eerdmans , de man van 12 partijen en 13 ongelukken moet nog geboren worden. Ik schrijf dat niet alleen nu , maar heb het al tig keer de laatste 4 weken op Geenstijl gedebiteerd.
  Ik ben bepaald geen fan van peter RRrr de Vries, maar recentelijk had die hem goed door in een “talkshow” en confronteerde hem met z’n gehuichel.
  Zijn terugkrabbelen nu hoeft dus niemand te verbazen… Nou , het wordt nog een hele zit naar het pensioen voor onze babbelkous .

  1. Telex

   Ze verdienen elkaar

 22. Telex

  Principe Eerdmans gooit een muntje op met aan twee kanten een kop. Jammer dat het weer niet gelukt is. Het valt in Nederland niet mee met je hooft boven het maaiveld uit te komen. Vooral als je niet boven het gemiddelde uitsteekt

 23. John2003

  Grotere opportunist als lokethoofd Eerdmans moet echt nog geboren worden. Een baantjesjager pur sang . Eentje die bij het vergaan van de Titanic als eerste met vrouwen en kinderen in de reddingsboot zou zitten .
  Man .. man .. man.. hoeveel jobs heb je nou gehad ?

 24. Drollevanger

  Ten eerste. Ik heb een enorme eerbied voor de Joden die tegen een enorme overmacht van hatende en moordende islamieten dapper standhouden.
  Maar dat wil niet zeggen dat elke daad begaan door een Jood automatisch goed is, of door links als fout moet worden aangemerkt. Ook een Jood kan net als de rest van de mensheid foute of goede beslissingen nemen.
  Dus niet iedere opmerking die een fout begaan door Joden benoemt, getuigt automatisch Anti Semitischme.

 25. Drollevanger

  Ik denk eerlijk gezegd dat Eerdmans als hij eerlijker had gehandeld, een uitstekende aanwinst voor het FVD was geweest. Jammer dat de eerzucht het bij hem heeft gewonnen van de redelijkheid.
  Dus jammer voor Eerdmans en jammer voor het FVD. Want het valt niet mee voor een rechtse club om geschikte medestanders te vinden.
  Rechtse mensen hebben vaak een onderneming opgezet en kunnen niet opdraven op allerlei onchristelijke tijden. Zeker niet openlijk. Daarnaast moet een ondernemer of openlijk lid van een rechtse club, zorgen dat hij niet te veel in ongenade valt bij een links ambtenarenkorps.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.