Joe Biden wint definitief de Amerikaanse presidentsverkiezingen, reactie Donald Trump: “I WON THIS ELECTION, BY A LOT!”

Het lijkt nu dan EINDELIJK officieel te zijn: Joe Biden heeft de Amerikaanse presidentsverkiezingen gewonnen. Biden bereikte zojuist het aantal benodigde kiesmannen waarop de overwinning van de Democraten officieel werd uitgesproken.

Biden wist de overwinning te pakken door de belangrijke kiesstaat Pennsylvania uiteindelijk op zijn naam te zetten. Daar waren echter wel vijf gespannen dagen van tellen en onderling (Trump vs. Biden) getouwtrek voor nodig.

Hoewel Biden nu officieel is uitgeroepen tot winnaar van de meest roerige Amerikaanse presidentsverkiezingen in het recente verleden, laat zittend president Donald Trump het er vooralsnog niet bij zitten. Hij claimt nog steeds dat er in verschillende staten verkiezingsfraude is gepleegd.

Middels een Tweet schrijft Trump dan ook dat hij de enige echte winnaar is:

Nu Biden dus is aangewezen als de 46e president van de Verenigde Staten blijft het nu dus vooral spannend of en wanneer Trump zijn verlies toe zal geven…

Update:

Terwijl Joe Biden naar verluid nog bezig is met het schrijven van zijn overwinningsspeech (die verwachten we rond 02.00 ’s Nachts Nederlandse tijd) kan Rudy Giuliani, de advocaat van Trump elk moment namens de Republikeinen het podium in Philadelphia (Pennsylvania) betreden voor een extra ingelaste persconferentie:


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

193 reacties

 1. Beukman

  Nog niet definitief. Eerst eens kijken naar de persco, die zodadelijk van start gaat:

  youtube.com/watch?v=kVrlIi9Btx8

 2. Mogguh

  Gelukkig bepaald CNN niet wie de verkiezing wint Beukman, dus ik zou niet te vroeg uit je puntslippers springen als ik jou was!

  1. Henk-Jansen

   Celebration time, come on! Eindelijk af van Trump. Doei!

   1. Nostradamus

    Juich niet te vroeg. De afgang is des te groter.

    1. Thant Dolph

     U bent af als toekomstdeskundige.

    2. hans-e-pans

     De Democraten in Amerika zullen na de afgang niet genoeg holen kunnen vinden waarin ze willen/kunnen wegkruipen.

     Amerikaanse Democraten, het domste deel van het Amerikaanse volk.

 3. Beukman

  Hier een historisch overzicht van hoe verliezende kandidaten hun verlies erkenden.

  youtube.com/watch?v=bH5PRESckY8

  1. henkie

   Je kunt het verleden niet met het heden vergelijken;

   Animal farm en 1984 spelen zich helaas af in het heden!

   1. Beukman

    Je een goede verliezer tonen is van alle tijden, henkie, en het wordt als eervol beschouwd.
    Zie jij het Donald doen?

    1. Nostradamus

     Als je verliest door fraude zou ik het ook aanvechten.

     1. Beukman

      Er is geen enkel bewijs van fraude, Damus.
      Omgekeerd zijn er wel zeer vele bewijzen van hoe Donald de verkiezingen heeft lopen saboteren.

     2. Nostradamus

      @manbeuk
      Er is bewijs van fraude. Of zijn getuigen geen bewijs? Hoe kunnen ooit rechtszaken nog plaatsvinden dan.

      Leg eens exact uit hoe Trump de verkiezingen heeft lopen saboteren. Dat hij bang is dat er fraude plaatsvindt met post-stemmen? Lijkt mij duidelijk dat het mogelijk is in het hol van de leeuw.
      Dus leg het mij eens uit. Overtuig mij. Ik laat mij graag overtuigen.

     3. Beukman

      Hoe Donald de verkiezingen heeft lopen saboteren?
      Daarmee is hij al in het voorjaar of de zomer begonnen.
      Hij wist dat er traditioneel veel meer Democraten per post stemmen dan Republikeinen, en dat dit er door covid nog veel meer zouden worden.

      Eerder dit jaar heeft hij stilletjes een trouwe aanhanger en geldschieter benoemd tot directeur van USPS, de posterijen. Deze man is direct begonnen maatregelen te treffen die de postbezorging zouden vertragen. Dus ook de poststemmen. Zo liet hij sorteermachines overal in het land ontmantelen waardoor alles met de hand moest gebeuren, wat veel langzamer gaat.
      Ook betaalde hij overwerk niet meer uit, en dit betekent dat in geval van grote drukte (hint: bijvoorbeeld rond de verkiezingen) post veel lte laat zou worden bezorgd.

      Het is misschien goed om te beseffen dat tot vorig jaar USPS gold als een van de betrouwbaarste bedrijven in America.

      Synchroon hiermee hebben een paar rode staten wetten aangenomen met de strekking dat stemmen per post die te laat binnenkomen niet meetellen, ook als dat komt door vertraging bij de posterijen zelf.

      Toen dit alles dankzij de alerte kritische pers bekend werd, moest de rechter eraan te pas komen om de maatregelen terug te draaien, voor zover dit nog mogelijk was.

      Het was toen dat Donald al begon te roepen dat de Democraten bezig waren een gigantische fraude rond de verkiezingen te beramen. Hij riep op om vooral niet per post te stemmen.
      Zie: youtube.com/watch?v=zOXpaGz7pjk voor een bloemlezing.

      Extra verwarring zaaide hij door burgers op te roepen om zowel per post als via de stembus te stemmen om de fraude aan te tonen. Dubbel stemmen is strafbaar. Donald riep burgers dus op tot strafbare handelingen.

      Daarna heeft Trump gezegd dat als Biden zou winnen, dat alleen kon als er fraude was gepleegd. Maw: Joe kan de verkiezingen nooit eerlijk winnen. Trump voegde er aan toe, dat was al zeker een maand geleden, dat hij winst van Joe niet zou accepteren.

      Wat hebben we de laatste weken gezien? Allerlei incidenten om stemmen per post of via speciale mailboxen voor stemmen te ontmoedigen. Zo werden in Texas de meeste van deze mailboxen verwijderd, waardoor gemiddeld 5 miljoen Texanen het met 1 mailbox moesten doen. Een maatregel die vooral Democraten trof, aangezien die gemiddeld minder vaak over vervoer beschikken (kan al gauw 100 tot 200 kilometer zijn naar de dichtstbijzijnde mailbox) of omdat ze twee banen hebben en geen tijd.

      In een andere staat, ben even vergeten welke, plaatsten plaatselijke Republikeinen nepmailboxen. Dat is gelukkig uitgekomen.
      Een paar dagen geleden is een rechter bijzonder pissig geworden op postmaster DeJoy. Waarom? Er lagen nog ergens 300.000 stemmen te slingeren op een postkantoor, en DeJoy weigerde ze te gaan halen zodat ze nog op tijd geteld konden worden.

      truthout.org/articles/postmaster-general-dejoy-defies-federal-judge-as-mail-in-ballots-surge-for-biden/

      Tel alles bij elkaar op, en je ziet hoe Trump met een vooropgezet plan maandenlang is bezig geweest het stemmen per post te saboteren. Begrijpelijk als je kijkt naar hoe het tellen verloopt: er komen inderdaad veel meer Democraten-poststemmen binnen dan Republikeinse. We zullen nooit weten hoeveel winst Trump met deze doortrapte strategie heeft behaald.

     4. henkie

      Hallo Nostradamus,

      Er zijn zeer sterke aanwijzingen en vele getuigenverklaringen van onjuiste dan wel frauduleuze omstandigheden. Meer dan voldoende om de uitslag in twijfel te trekken.
      Het is het linkse gedram weer, als je maar vaak genoeg de leugen herhaalt slijt het er bij het stomme volk in als de waarheid.

     5. Beukman

      Er zijn zeer sterke aanwijzingen en vele getuigenverklaringen van onjuiste dan wel frauduleuze omstandigheden.

      Maar als puntje bij paaltje komt en met doet nader onderzoek, blijkt het nooit te kloppen.
      Gelukkig maar he Henkie. Dit is een overwinning van de democratie… op Trump.

     6. Nostradamus

      @Beukman
      Goede argumenten. Redelijk nieuw voor mij. Maar goed, ik werk (ruim) 40 uur per week en kan niet alles lezen.
      Overigens valt dit wat mij betreft in het niet ten opzichte van de tegenwerking van de MSM. En dan is hij op nog veel meer gebieden tegengewerkt.
      Maar schrijf niet gelijk de getuigenverklaringen af. Ik het hol van de Democratische ‘Ezel’ (hun logo) zie ik dat ze acties kunnen uitvoeren die letterlijk het licht niet kunnen verdragen. De afgeschermde ramen zijn ook een bewijs. De ‘glitch’ in het comupterprogramma dat de stemmen moest tellen is een nog sterker bewijs. In een kleine county in Michigan gingen 6000 Trump stemmen onterecht naar Biden die bij hertelling de winst aan de Republiekeinen gaf. Ik ben ICT-er en weet dat zo’n ‘glitch’ wel erg verdacht is. Zeker op zo’n gevoelig gebied als de verkiezingen. Deze software werd in Michigan in 47 counties gebruikt, maar zelfs ook buiten Michigan. Ik ben benieuwd of ze de in alle counties alle stemmen opnieuw handmatig gaan tellen. Dit zou eigenlijk wel moeten. Ook zouden ze het software programma moeten onderzoeken naar deze glitch. Maar ergens verwacht ik niet dat ze dat zullen doen want stel je voor wat dat teweeg zou kunnen brengen!

      Nog even dit. Ik vind beide kandidaten niet geschikt om het land te leiden. Alleen vind ik Biden een stuk minder geschikt dan Trump. Biden is alleen gekozen omdat velen, mede door MSM, vooral niet op Trump wilden stemmen.
      Trump is op bepaalde puntnen ook veel te conservatief voor mij.

      Ik voorspel overigens ook dat Harris voor het einde van de Biden termijn het stokje overneemt.

     7. T.Willem

      @Nostradamus
      Ik denk zeker dat veel mensen op Biden hebben gestemd om Trump weg te krijgen, echter gaat het voor veel mensen lang niet alleen meer om standpunten. Veel mensen stemden dit keer op Biden omdat één ding vast staat: Trump heeft de afgelopen vier jaar aantoonbaar in grote hoeveelheden valse informatie verspreid die direct het democratisch stelsel in gevaar heeft gebracht en de polaristie stevig in de hand heeft gewerkt. Los van wat we van het beleid van beide heren vinden, moeten we het er toch wel over eens zijn dat een president een bepaalde voorbeeldfunctie bekleedt waarin dit gedrag simpelweg ontoelaatbaar is?

     8. Nostradamus

      @Willem
      Trump is een lompe clown die niet politiek correct is. En hoe erg is dat werkelijk?
      Hij krijgt CEO’s van grote bedrijven aan het buigen. Hoe mooi is dat?!
      Hij zorgde voordat het Chinese virus zijn intrede deed voor werk, voor alle Amerikanen ongeacht kleur of achtergrond.
      Hij heeft geen oorlog gevoerd zoals vele presidenten voor hem. Grote kans dat het nu weer gaat gebeuren.
      Hij is zelfs tot nu toe de grootste vredesstichter in het midden-oosten.
      Etc.etc.

      Biden ontkent zowat het bestaan van Antifa, en het Marxisma achter de BLM beweging. Hij doet er i.i.g. geen openlijk afstand van zoals Trump wel doe met White Supremists. En wat mij betreft valt het wel mee met die WS. Die hebben in de afgelopen tijd minder steden plat gebrand of gewoon dinerenden blanke mensen geïntimideerd. Antifa is een veel enger clubje dat door linkse politie gelegitimeerd wordt.

      Overigens vind ik Trump op sommige punten ook veel te conservatief. Ik denk dat ik eerder op de Libertarians gestemd zou hebben.

 4. Ernest Stern

  Geweldig nieuws!

  Ik heb een mooie fles wijn opengetrokken. Dit is een zeer vreugdevol moment.

  1. Beukman

   Kijk hier even naar. Giuliani is bezig de Democratic Party te framen als een bende fraudeurs die een groot complot hebben gesmeed om Biden te laten winnen.
   Nóg meer schade voor het land.

   youtube.com/watch?v=kVrlIi9Btx8

   1. EvertB

    Hier wordt een beschaafd mens blijer van:

    h+tps://m.youtube.com/watch?v=JlZg-dObruo

    🎵🎉😁

    1. Beukman

     Zeker. 🙂 En al een half jaar geleden gemaakt met een voorspellende blik.

     Deze vond ik ook leuk – en leerzaam:
     youtube.com/watch?v=wWLj2-a6FLI

     1. EvertB

      Spijkers met koppen 🔨😃

  2. Nostradamus

   Trek er nog maar een paar open. Je zal het nodig hebben over een paar dagen.

  3. Cootje

   Je zal wel een fles wezen gekocht bij AH in de bonus aan bieding twee halen één betalen ,want volgens mij schijt jij niet voor elven !!

   1. Ernest Stern

    Een heel bijzondere wijn was het niet, Cootje. Gekocht bij de Gall en Gall en eigenlijk niet bestemd voor deze gelegenheid. Een Bourgogne: Domaine de Vougeraie, 2017.
    Smaakte heel goed. Mooie wijn.

    Uiteraard wens ik jou een goede stoelgang toe. Het lijkt me vervelend niet op tijd te kunnen schijten.

 5. maraton

  De leugen regeert niet meer in het witte huis.
  Maar Donald zal nog genoeg vuil spuiten om zo lang mogelijk in beeld te blijven.
  Doodsbenauwd dat hij als oud president de bak in draait.

  1. JochemX

   Gezellig, samen met Oblaba?

 6. Meriadoc Brandebok

  Het volk heeft gesproken. Joe Biden heeft, met de meerderheid van het volk en kiescollege achter zich, het mandaat om de ravage van Trump op te ruimen.

  Trump moet zich nu gewonnen geven. Dat is democratie. Als hij zich niet gewonnen geeft, regeert hij zonder het mandaat van het volk, dus als dictator,

  1. Beukman

   Ik vraag me af of Donald mans genoeg is om zijn verlies ooit toe te geven. Ze zullen hem het Witte Huis uit moeten slepen, en zijn familie erbij.

   youtube.com/watch?v=bH5PRESckY8

   (mis het einde niet).

   1. Meriadoc Brandebok

    Prachtig filmpje, met name de laatste quote van Biden.

  2. Vriend

   Nou jongens, van harte gefeliciteerd dan maar met de komende burgeroorlog in de USA. En met de terugkeer per morgen in het klimaatakkoord, met Iran dat zijn nucleaire ambities kan volvoeren en met het terugdraaien van sancties tegen China zodat die ook weer hun eigen gang kunnen gaan.

   En natuurlijk niet te vergeten: met het accepteren van de non-betalingen van de EU-labbekakken aan de NATO zodat de USA weer voor alles opdraait.

   Amerika, je was op de goede weg, maar nu keer je weer terug tot de oude politiek waarbij het binnenlandse belang volledig ondergeschikt wordt gemaakt aan het internationale belang om maar ten koste van alles de New World Order uit te voeren.

   Arm, arm Amerika: totaal verblind door de domme linkse ideologie. Het leidt naar jullie ondergang.

   1. JFU

    Niets aan toe te voegen…sterkte U.S.A jullie zullen het nodig hebben met die extreem linkse partij die jullie in de afgrond zal storten…zoals ook in Europa gaat gebeuren.

   2. Meriadoc Brandebok

    Trump was als president niet langer meer te handhaven. Hij dreef de verdeeldheid extreem op de spits, misbruikte schaamteloos zijn ambt, slingerde de ene na de andere belediging de ether in, schoffeerde stelselmatig de bondgenoten en loog alles bij elkaar. Er moest gewoon wat veranderen, want Trump was een tikkende tijdbom onder de Amerikaanse staat.

    Dit is niet partijgebonden. We moeten hier allemaal blij zijn.

    1. Nostradamus

     Meer dan 70 miljoen hebben op Trump gestemd en er zijn veel onregelmatigheden waargenomen in de zogenaamde swing states. De staten waar je het minste hoeft te frauderen.
     Je hebt teveel naar de MSM gekeken die niet van de toon van de ‘clown’ Trump hielden. Daardoor was er ook een landslide verwacht en die is er niet(!) gekomen.
     Als Trump niet met de media hoefde te vechten dan had hij dit keer dus op zijn sloffen gewonnen.
     Overigens ben ik het ook niet met alles van Trump eens. Liever de Terminator als president gezien maar dat mag helaas niet. Maar Trump is ook veel te conservatief voor mij maar hij is als non politicus betrouwbaarder dan de wolf in schaapskleren die Biden is.

    2. De Booyer

     Door het directe optreden bonden schurkenstaten flink in. Nu de bloemenrevolutie is aangebroken , gelukkig nu en niet in 1940, de ww2 had dan een half jaar geduurd en wij spraken nu duits en zoeken een kam om het wehr mach kapsel te fatsoeneren. Voorts is het opmerkelijk dat veel mensen in dit onbeduidende en naieve landje zo blij zijn met de USA verkiezingen en zich gedragen alsof ze zelf in de States wonen. Vraag echter naar de naam van de eigen burgemeester in het gehucht of stad waar ze wonen en u blijft een antwoord verschuldigd.

     1. Meriadoc Brandebok

      Geen van de schurkenstaten is tijdens de regering-Trump ingebonden. Poetin, Erdogan, Noord-Korea en China hebben allemaal vrij baan gekregen.

     2. Beukman

      Meriadoc, je vergeet nog koppensnellersland Saudi Arabië.

     3. Meriadoc Brandebok

      Klopt, hoezeer Trump de Westerse bondgenoten verafschuwde, met de sjeiks kon hij het goed vinden.

   3. ikweetwatikwil

    Niets aan toe te voegen Vriend. Is Amerika mooi jarig mee.

   4. Beukman

    Kom kom dr Vriend, er zal waarschijnlijk niet eens zo heel veel veranderen. Biden is een man van het midden. Bovendien valt het nog maar te bezien dat de Senate een Democratische meerderheid krijgt. De Senaat zal dus elke scheet van Biden gaan blokkeren.

    De grootste winst is dat we van de ploert Trump verlost zijn.
    Vier jaar geleden toen Donald won hoorde je Evangelicals nog zeggen: “Trump is weliswaar een overspelige man die vloekt, maar het gaat om zijn politieke agenda; die spreekt ons aan.”

    Tegenwoordig hoor je veel Evangelicals hun ongelijk bekennen: macht in de vorm van autoriteit begint bij het fatsoen van de leider. Biden is een fatsoenlijke man, daar zijn vriend en vijand het over eens. Dat zal gaan uitstralen op zijn hele administration. Dát is de grote verandering die we gaan meemaken.

    Droog je tranen dus op, dr. De komende vier jaar kan je hier lekker op Joe gaan k@nkeren.

    1. Janna47

     hey Beukman,
     leuk verhaaltje hoor….je gelooft ook nog in de Kerstman dus….man man man

     1. Beukman

      Probeer het eens inhoudelijk, 47.

     2. Thant Dolph

      Bedankt voor deze substantiële informatie.

    2. Henk Albarda

     Beukman, zit uw kop goed diep in het groen links zand? Prettig toch, om niet te willen lezen dat er in diverse staten hertellingen gaan komen (oa in de 4 ‘kritische’ staten) , en oa in Pennsylvania een opperrechter heeft besloten dat alle te laat ingeleverde stembiljetten apart genomen moeten worden! Met alle kans dat die ongeldig worden verklaard.

     De mogelijke bijna een miljoen te laat ingeleverde stembiljetten zijn ALLE aan Biden toegewezen.

     1. Beukman

      Henk, de verwachting is dat de rechter zal beslissen dat ook een te laat gearriveerde stem moet worden meegeteld. Achter iedere stem staat een stemmer. Dat is democratie.

      De rechter zal mogelijk meewegen dat de vertraging onvoorzien was door:
      1. het grote aantal poststemmers
      2. het feit dat USPS mede door Trumps eigen sabotageacties (lees elders in deze draad, op dit moment op #11) niet op volle toeren kon werken.

      Jij als echte Democraat kan dus met een gerust hart de vlag uithangen.

     2. Ernest Stern

      “en oa in Pennsylvania een opperrechter heeft besloten dat alle te laat ingeleverde stembiljetten apart genomen moeten worden!”

      De heer Albarda doelt mogelijk op de uitspraak van het Hooggerechtshof dat stemmen die tot drie dagen na 3 november via de post binnenkomen nog mogen worden geteld. De deadline daarvoor was gisteren en stemmen die daarna binnenkomen worden dus niet meer geteld.
      Een uitzondering geldt voor de stemmen van militairen en, naar ik meen diplomatiek personeel, in het buitenland, daarvoor geldt een termijn van 10 dagen. Die kunnen dus nu nog worden geteld maar die aantallen zijn te klein om de einduitslag nog substantieel te kunnen beïnvloeden.

  3. Canta

   Meriadoc Brandebok
   “Trump moet zich nu gewonnen geven. Dat is democratie”.
   Helemaal mee eens hoor, maar iemand die in 4 jaar nog nooit een fout heeft toegegeven,
   zichzelf de meest geweldige president sinds Washington noemt, daarbij komt het begrip: gewonnen geven, niet voor. Bovendien begrijpt Trump helemaal niet wat democratie betekent. Het is te hopen dat de Amerikanen verstandig genoeg zijn om hun tegenstellingen te overwinnen en weer een VERENIGDE staten worden.

   1. Meriadoc Brandebok

    Dat laatste ben ik met je eens. Het is goed dat Biden al verzoenende woorden heeft gesproken. Ik heb er wel vertrouwen in dat hij het land weer kan verenigen.

    1. Henk Albarda

     U steunt een gewelddadige seniele ouwe gek. U steunt geweld tegen jden (BLM en Antifa hebben bewezen Joden in NY uitgekozen om in elkaar te meppen.

     U steunt een potentiele vp, Kamala Harris, die bewezen anti-semiet en pro geweld tegen Joden is.

     1. Meriadoc Brandebok

      Harris is pro-Israël. Ze is ook getrouwd met een Joodse man, zie NIW

     2. Ernest Stern

      Henk Albarda beweerde hier al vaker dat Kamalah Harris een antisemiet zou zijn. Waarop hij dat baseert blijft erg duister.

     3. Canta

      Henk Albarda
      “U steunt een gewelddadige seniele ouwe gek”
      Als dat zo is dan zegt het heel wat over Trump. Zelfs daarvan kan hij niet winnen. Dan ben je toch een echte looser.

  4. Mogguh

   “Trump moet zich nu gewonnen geven. Dat is democratie.”

   Ja want dit deden de Democraten uiteindelijk ook in 2016, oh wacht…..

   Wat ben je toch een ontstellende kloothufter Brandegeit!

   1. Vriend

    “Wat ben je toch een ontstellende kloothufter Brandegeit!”

    Bevrijdende en geheel ware woorden: ik had het niet mooier kunnen zeggen Mogguh.

   2. Meriadoc Brandebok

    “Ja want dit deden de Democraten uiteindelijk ook in 2016.”

    Ja, en de Republikeinen in 2012 en 2008. Ga alle speeches maar eens kijken.

   3. Beukman

    Dat ze Donald hebben geïmpeached betekent niet dat de Democraten hem niet als president hebben geaccepteerd, Mogguh. Bij Nixon was dat ook niet het geval.

   4. Ernest Stern

    Meent mijn vriend Mogguh dat Trump zijn nederlaag niet ruiterlijk dient te erkennen?

    1. Fascal

     De liegende zwendelaar! De media bepaalt niet wie de winnaar is.

  5. Henk Albarda

   2 dingen zijn duidelijk.

   Als DDS info brengt over de USA, heeft DDS nooit ook maar enig idee waar ze het over hebben, netzomin als Beukman, Brandebok, en nog zon serie anti-semitische groen links lafaards.

   Als Kenneth Steffers info brengt, weet ik dat ik het tegenovergestelde moet geloven. Kenneth, je geloofwaardigheid is 100 % weg. Waarom ga je niet bij het verlinkste TPO werken, die verspreiden ook steeds meer nepnieuws.

   1. Beukman

    De enige die wél weet waar ie het over heeft is…… Henk!

 7. lucinde

  Feiten:

  – Biden is de president elect
  – de Republikeinen verlaten het zinkende schip
  – Trump maakt zich nog belachelijker
  – Trump’s zakenimperium staat op instorten
  – Trump komt nooit meer terug en kan zich op zijn eigen rechtszaken richten,
  Veroordeling en celstraf behoren tot de mogelijkheden.

  Geen feit, maar mijn mening…iedereen in Nederland die nog achter Trump staat moet zich laten nakijken.

 8. ZWEEDSE K0K

  Zojuist mijn hoed van de kapstok gehaald en pontificaal op de salontafel geplaatst.

  1. Ernest Stern

   Mijn hoed is ook ternauwernood ontsnapt aan de kruidenbouillon die ik vóór hem trok teneinde de eetbaarheid te vergroten. Thans ligt hij mooi in het zicht op de gangtafel waar hij vreugdevol symbool staat voor de mooie overwinning van Biden.

   Het is een mooie dag!

   1. Vriend

    Feliciteer je hoed van me Stern, met deze prachtige nederlaag van Sleepy Joe.

    1. Thant Dolph

     Of deze treurige overwinning van crooked Donald.

   2. Mogguh

    Ligt hij naast je helmpje Stern waarmee je de Mytylschool hebt doorlopen?

    1. eenling

     Je bent gewoon jaloers Mogguh.. jij hebt natuurlijk alleen je alu hoedje..en die kan je niet afzetten en op je tafel leggen om naar te kijken..

 9. Cor Grijpstra

  Geruchten gaan dat @Ritter is overgestapt naar kamp Biden.
  We zijn dus nog lang niet af af van @Ritter.

 10. Cor Grijpstra

  Had nu graag een reactie gezien van Michael v/d Galien,
  Helaas voert hij op Twitter zijn strijd tegen Biden met valse beschuldigen van fraude enz.

  1. Beukman

   Die zit vast naar de persco te kijken van de gestoorde Giuliani die nu bezig is. Het proces dat hij maandag gaat aanspannen is vermoedelijk Donalds laatste strohalm.

   1. Cor Grijpstra

    Leuk om de strijd te zien op Twitter tussen de nuchtere Tim en de Redneck Michael.

  2. Jack Flash

   Niet officieel dit.
   Komt rotzooi van.

  3. lucinde

   Vd Galien niet zo plagen, mannen! Voordat je het weet moet je weer een nieuwe account maken.

 11. Robert75

  Er is helemaal niets definitief. Hij is als winnaar uitgeroepen door de media. Maar de media bepaald niet wie er wint.

  1. Linksbuster

   Dat is onjuist Robert, de media bepalen bijna altijd wie er wint.
   4 jr vuilspuiterij tegen trump werpen wel degelijk hun vruchten af.
   Dus nu een seniele oude baas als president met een BLM sylvana clown als vice, gefeliciteerd USA …geniet ervan.

   1. Robert75

    Nee de media bepaald niets. Het is het kiescollege die bepaald wie de verkiezingen wint. Tel daarbij de vele rechtszaken op die nog gaan volgen is het nog maar zeer de vraag of die demente oude zombie inderdaad in het Witte Huis terechtkomt. Het is de media die een bepaald soort narratief probeert te kweken alsof Biden definitief de verkiezingen zou hebben gewonnen.

   2. Thant Dolph

    Vier jaar vuilspuiterij van FOX met name. Kijk twee dagen naar naar hun uitzendingen en je bent ervan overtuigt geraakt dat de belastingen de afgelopen 4 jaar elke week verhoogd zijn, dat de zwarten de macht hebben overgenomen en dat Amerika communistisch is geworden.

  2. lucinde

   Rubberen Robbie gelooft er nog in 😂😂😂😂😂

   1. Henk Albarda

    Lucinde, ik zou alle nieuws eens gaan volgen, ipv uitsluitend groen links NRC, VK, Parool en Trouw EN de altijd nepnieuws verspreidende NPO.

    Zoals ik in mijn reactie meld, worden er de komende dagen in diverse staten hertellingen gepleegd en (dagen) te laat ingeleverde stembiljetten worden er dan uitgehaald.

    Uw kop in het linkse zand stoppen, ontkracht de hertellingen niet, domoor.

 12. RvdBe

  Geweldig nieuws, Amerika heeft eindelijk de gedroomde president gekregen: een 77 jarig wrak, in Iran, China en Turkije kan ieg de vlag uit en intifa en blm heeft er een witte useful.idiot bij gekregen.

 13. Thant Dolph

  Trump in een eerste reactie:

  BIDEN heeft in geen énkele staat van mij gewonnen!

  Wat moet je nou met zo’n uitspraak?

  1. Jack Flash

   TD@ Eens goed over nadenken hoe iet bedoeld wordt.

   1. Jack Flash

    Iets

   2. Thant Dolph

    Oh ja!, hij zal het nu ineens overdrachtelijk bedoeld hebben… wat een slap excuus zeg.

  2. Cootje

   Is toch geweldig hoe hij als een olifant door de porseleinen kast gaat , en de puin moest ruimen van de eerste en hopelijke de laatste gekleurde Amerikaanse presidenten , die 8 jaar op een toneel vereniging had moeten als filosoof . Die de Nobel prijs heeft gekregen voor de onkunde , en nu hebben ze een oude malloot van stal gehaald die kan voor lezen uit Obama’s filosofie . Maar net als in Nederland heeft heeft Amerika een zuivere tweedeling onder zijn bevolking , gaat hier in maart ook spelen , we hoeven Wilders en Baudet niet voor de oplossingen maar om de boel goed uit te vergroten , en trump komt wel terug kan gewoon 4 jaar gaan schoppen tegen die veredelde socialistische elite

   1. Thant Dolph

    Trump komt komt misschien nog terug als bommenlegger

    1. Fascal

     Zuigert en leugenaar!

     1. Thant Dolph

      LEUGEN-Trio

     2. Fascal

      Nee hoor, je liegt, zoals altijd!

     3. Thant Dolph

      Je liegt en zuigt zodra je begint te poepen.

  3. Beukman

   En:
   I WON THIS ELECTION, BY A LOT!

   Niet Joe is de seniele oude man, maar Trump. Zoals al te constateren was op zijn persco van een paar dagen terug.

 14. homefront

  Uiteindelijk is Trump de morele winnaar

  1. Cor Grijpstra

   @H
   Proest…

   1. homefront

    echt wel…

 15. A-BBa

  Tsja. Trump is wel een knokker dat moet men hem nageven 🙂

 16. De Booyer

  Rusland, China, Noord Korea hangen de vlaggen uit. Hoogbejaarden nu aan de macht. RTL 4 praat erover alsof god is neergedaald.

  1. Beukman

   Rusland en NK niet. Ook de Taliban zal hier niet blij mee zijn.

 17. Henk Albarda

  Nep Nieuws van DDS.

  In diverse staten beginnen maandag de hertellingen, en in tenminste 2 kritische staten (Wisconsin en Michigan) is al bewezen dat er de dag na de sluiting van de stemlokalen, nog honderdduizenden stemmen zijn binnen gesmokkeld, alle aan Biden gegeven.

  Het begint er per dag meer op te lijken dat de Demorats hun fraude hand hebben overspeeld en uit wanhoop honderdduizenden valse stembiljetten bij stemlokalen hebben aangevoerd. Aangezien de tellers veelal democrats stemmers zijn, hebben die de valse stembiljetten dood leuk bij de rest gegooid.

  Daarnaast heeft de opperrechter in Pennsylvania al beslist dat ALLE stembljetten die na sluiting van het stemlokaal zijn aangevoerd, apart te leggen, met grote kans dat die ongeldig worden verklaard.

  Kenneth Steffers heeft zijn werk zeer slecht gedaan en verspreid, net als de huidige nazis (Duitsers tot nazi merkel Duitsland ‘overnam) , nepnieuws.

 18. andergeluid

  Ja als er stembiljetten zonder water merk zijn die er niet horen dan kan je makkelijk winnen sliepie joe

  1. Thant Dolph

   Gelúl in de ruimte

   1. homefront

    uiteraard meent trans dolfje wél precies te weten hoe het zit…

    1. Thant Dolph

     Aldus de 1 van de 3 strondtrôllen

 19. RvdBe

  Vind het jammer dat Trump verloren heeft, maar het was en is een vermakelijk spektakel die Amerikaanse verkiezingen, over 4 jaar weer, zet de popcorn maar alvast klaar.
  Hoop op een Trump nazaat/schoonzoon tegen bv een blm tuigrapper, zou toch een droomscenario zijn.

  1. M.Dikker

   Ik ben benieuwd hoe het verder gaat met Amerika. Trump heeft wel vriendjes gemaakt met Kim uit Korea. En met de Arabische landen. Ik begreep dat Biden de lonen wil verdubbelen (wie gaat dat betalen?) en zeer voor een klimaatverandering is (gaat de Amerikanen ook veel kosten) o.a. De tijd zal het leren.

   1. Robert75

    Wat zou je nu denken? Biden is een linkse klimaatgekkie en BLM aanhanger. Dus wat zou je nu denken hoe Amerika het vergaat. Ze kunnen feesten wat ze willen daar in Amerika. Maar over een paar jaar feesten ze niet meer als ze Amerika letterlijk in brand staat. Dan zullen ze nog terug verlangen naar Trump

 20. Erniesam

  Trump doet het geweldig in alle swing states. Hij wint Florida en Ohio op z´n sloffen. Dan opeens wanneer hij dik voorstaat in alle swing states wordt er gestaakt met tellen. Een uur later staat Biden in praktisch alle staten voor. Onmogelijk. In Wisc, Mich en Penn is er een opkomst van boven de 90%. Onmogelijk. In veel democratische counties hebben er meer gestemd dan er geregistreerd staan. Republikeinen doen het geweldig en winnen 8 seats in het Huis en behouden de Senaat, maar ze stemmen niet op Trump? Onnoemlijk veel ballots voor Biden waarop enkel zijn naam staat aangekruist. Een teken van haastwerk, want als fraudeur heb je niet de tijd om alle namen aan te kruisen. Machines die duizenden stemmen van Trump omtoveren voor Biden. Let wel dat alle fouten en toevalligheden in het voordeel van Biden uitvallen. Stemmentellers die doodleuk ballots invullen, pollwatchers die worden geweigerd of op afstand worden gezet (zelfs na een gerechterlijk bevel), alle Trump ballots die gedumpt zijn, de USPS die de datum van te laat gearriveerde ballots op of voor 3 nov bestempeld. Dit is een coup door de Democratische Partij en haar ideologisch radicale voetsoldaten. Net zoals ze Bernie Sanders eruit hebben gewerkt op een kleinere schaal. Er zal een juridische strijd volgen, waarbij Trump een goede kans maakt wanneer het voor de Supreme Court komt.

 21. gargamel

  Ik vermoed dat er in de Verenigde Staten nog steeds instellingen zijn die de officiële verkiezingsuitslagen publiceren, en niet om de president te verkondigen door de televisies van de CNN-partij en aanverwante globalistische media. Nog niet alle stemmen zijn geteld, noch is de deadline voor het instellen van beroep verstreken. Waar de Amerikaanse democratie om draait, een ongelooflijke neergang.

  Hypocrisie heeft zijn hoogtepunt bereikt, Trump werd 3-4 dagen geleden fel aangevallen, hij riep de overwinning uit totdat alle stemmen zijn geteld, en nu doen ze hetzelfde. De Democraten stellen ook hypocriet dat het verkiezingsresultaat “schoon” is, en dat ze winnen met minder dan een half procent in het verkiezingsproces, dat ongekend in gevaar is.
  Uiteindelijk is Trump president tot 20 januari 2021, en hij heeft tweederde steun in het Hooggerechtshof, dus het Circus of American “Democracy” zal minstens tot Kerstmis duren.

  1. Meriadoc Brandebok

   De media roept voor elke staat een “call” uit als vrijwel alle stemmen zijn geteld en de kandidaat de andere kandidaat niet meer kan passeren. Bij Pennsylvania was dat bijvoorbeeld overduidelijk, waar vrijwel alle stemmen waren geteld. De marge van Bidens voorsprong was zo groot dat de hoeveelheid overgebleven stemmen, waarvan er veel uit Democratische districten kwamen, Trump niet meer aan een overwinning konden helpen. Evengoed kon Biden Trump niet meer passeren in Florida en werd die staat door de media voor Trump gecalld. De officiële uitslagen en certificaten kunnen nog weken op zich laten wachten, gezien het kolossale land dat de Verenigde Staten omvat. Maar dit is wel de uitslag.

   Gezien het aantal stemmen dat is geteld is het NU duidelijk dat Biden de overwinning heeft binnengesleept en NIET drie dagen geleden, toen alle stemmen nog niet eens waren geteld. Met hypocrisie heeft dat niets te maken. Trumps rechtszaken maken verder ook geen schijn van kans. Hij is een lame duck die door niemad meer serieus wordt genomen.

  2. Beukman

   Nee, malle Donald riep dat hij had gewonnen als je alleen “legal votes” meetelde. Met illegal votes bedoelde hij stemmen die pas na de verkiezingen binnenkwamen.
   Maar daarin had hij ongelijk. Staten hebben verschillende regels over welke stemmen nog meedoen. Zie:

   edition.cnn.com/2020/11/06/politics/fact-check-trump-election-theft-fraud-thursday/index.html

   Donald riep op een belachelijk vroeg moment dat hij had gewonnen. Een paar uur later heeft hij dat op twitter gehaald, in hoofdletters.

   Was Donald een vent geweest, dan had hij Joe opgebeld om hem met zijn overwinning te feliciteren. Maar tot zoiets is de man psychisch niet in staat. Ik zie nog gebeuren dat de man in een dwangbuis het Witte Huis wordt uitgesleept op 21 januari.

 22. Heras

  Zelfs dode mensen hebben gestemd op Biden….hoe is dat nou mogelijk.
  De officiele uitslag komt pas nadat de fraude is weggewerkt. Dus, kroon Biden niet te vroeg.

 23. SubTec

  Ik geloof niet dat het definitief is daar maandag Trump zijn aangespannen rechtszaken nog moeten beginnen.

 24. Lex

  Interessante stuk uit de Amerikaanse grond wet.

  The Twelfth Amendment (Amendment XII) to the United States Constitution provides the procedure for electing the president and vice president. It replaced the procedure provided in Article II, Section 1, Clause 3, by which the Electoral College originally functioned. The amendment was proposed by the Congress on December 9, 1803, and was ratified by the requisite three-fourths of state legislatures on June 15, 1804. The new rules took effect for the 1804 presidential election and have governed all subsequent presidential elections.

  Under the original rules of the Constitution, each member of the Electoral College cast two electoral votes, with no distinction made between electoral votes for president and electoral votes for vice president. The presidential candidate receiving the greatest number of votes—provided that number equaled a majority of the electors—was elected president, while the presidential candidate receiving the second-most votes was elected vice president. In cases where no individual won a vote from a majority of the electors, as well in cases where multiple individuals won votes from a majority of electors but tied each other for the most votes, the House of Representatives would hold a contingent election to select the president. In cases where multiple candidates tied for the second-most votes, the Senate would hold a contingent election to select the vice president. The first four presidential elections were conducted under these rules.

  The experiences of the 1796 and 1800 presidential elections spurred legislators to amend the presidential election process, requiring each member of the Electoral College to cast one electoral vote for president and one electoral vote for vice president. Under the new rules, a contingent election is still held by the House of Representatives if no candidate wins a presidential electoral vote from a majority of the electors, but there is no longer any possibility of multiple candidates winning presidential electoral votes from a majority of electors. The Twelfth Amendment also lowered the number of candidates eligible to be selected by the House in a presidential contingent election from five to three, established that the Senate would hold a contingent election for vice president if no candidate won a majority of the vice presidential electoral vote, and provided that no individual constitutionally ineligible to the office of president would be eligible to serve as vice president.

  Lex

  1. Lex

   Lees de rest hier als je geïnteresseerd bent.

   h****s://en.wikipedia.org/wiki/Twelfth_Amendment_to_the_United_States_Constitution

 25. Kleurloze Politiek

  Echt jammer dat rechts Nederland zich zo belachelijk maakt door onwaarheden over te nemen dat er fraude in het spel zou zitten door de Democraten.

  Kijk de Democraten hebben nu al 76 kiesmannen meer dan Trump dat wijst er dus op dat de Democraten op meerdere staten de meerderheid hebben..
  Het is dus zeer onwaarschijnlijk tot onmogelijk dat de Democraten in al die gewonnen staten gefraudeerd hebben.

  1. vandaag

   leg uit kleurloos ?

   1. Thant Dolph

    Kun je niet lezen schijt lijster?

    1. Maurits Dekker

     Het zijn altijd de domme stukken onbenul die beginnen te schelden.

     1. Ernest Stern

      “domme stukken onbenul”

      Maurits houdt niet van schelden.

      😂

  2. SubTec

   h**ps://www.youtube.com/watch?v=HzjJDifzXqs

 26. Linksbuster

  Joe Biden is corrupt en seniel, z’n partij zit vol extreem linkse social justice warriors die kicken op identity politics en critical race theory.

  En Harris is een maatje van Hamas.

  Wat kan er fout gaan?

 27. Evil Zorro

  Het is niet aan de media, Reuters of associated press,… om de winnaar uit te roepen. Enkel de legale stemmen zullen beslissen. Maandag beginnen er 10 rechtzaken tegen democratische staten. Trust the plan!

 28. Willem Bever

  Waarom zijn de democraten zo stil dan
  Waarom laten de de uitslagen zo lang op zich wachten
  Waarom moet de media de winnaar aanwijzen

  Wat Heeft Trump in zen sleeve, hij heeft dit ruim zien aan komen en
  Trump kennende is hij zen tegenstander 2 stappen voor.

  Ik vrees dat de democraten definitief afgebrand gaan worden
  Hoogmoed komt voor de val …landslide

  1. Heinz

   @Bever, ’t lijkt nergens op, zei de meester vroeger. Overdoen!

  2. Ernest Stern

   Voorlopig is Biden de President-elect, Willem, en die situatie gaat niet meer veranderen.

   Ik snap dat de druiven van de Trump-aanhangers zuur zijn maar deze feiten zijn niet makkelijk te veranderen.

   1. homefront

    ernestje en feiten!

    1. Thant Dolph

     Aldus…. afijn, u weet wel

     1. homefront

      ernestje’s voorbipsmaatje komt gelijk om de hoek kijken das wel duidelijk….

     2. Ernest Stern

      “voorbipsmaatje”

      De voorbips is een synoniem voor het vrouwelijke geslachtsorgaan, maar weet homekont veel.

     3. vandaag

      De stront vlek weet niets das tot zover duidelijk

     4. Fascal

      De intrinsieke leugenaar onder vele namen!

    2. Maurits Dekker

     Hij zat er inderdaad naast.
     Biden is nog steeds niet de president-elect.
     Dat kan hij op zijn pas op 14 december worden.

     1. Ernest Stern

      Natuurlijk, Maurits, Trump heeft deze verkiezingen met overmacht met twee vingers in de neus gewonnen.

      😂

   2. vandaag

    stront vlekje doet als of hij goed zat met zijn voorspellingen , 😂🤣😂🤣😂🤣😂

 29. RvdBe

  Hoor net een reactie van Michiel Vos (schoonzoon Pelosi) op RTL4 over de emotionele reactie van een cnn reporter over de overwinning van Biden: het zijn niet alleen de zwarten, latino,s etc die de overwinning vieren, ook de gewone Amerikaan.
  Over latent racisme gesproken, of is dit wat ze bedoelen met systemisch racisme?
  Waarschijnlijk heeft ie het zelf niet eens in de gaten onze correcte democraat.

  1. Thant Dolph

   Het systemische racisme is vanaf de tweede helft van de 19e eeuw op uiterst subtiele wijze door de zuidelijke Staten in wetgeving vastgeklonken. Het heeft héél lang geduurd tot dit legaal vormgegeven racisme eindelijk opengebroke was.

 30. vandaag

  wordt steeds gekker , sinds wanneer roept de media de winnaar of verliezaar van verkiezingen uit ?

  1. Thant Dolph

   Niet officieel dat weet jij ook wel stuk ongeluk

   1. Fascal

    De leugenaar met vele namen!

    1. Thant Dolph

     LEUGEN-Trio

 31. SubTec

  Man man man, wat voor journalistiek schroot heeft DDS eigenlijk allemaal in dienst?
  Dit heeft nu werkelijk niets meer met verslaggeving te maken maar is puur politiek activisme en schaamteloos fakeNews produceren

  Op geen enkele manier “wint Biden definitief”
  Biden geeft gewonnen als òf Trump opgeeft òf de rechter bepaald heeft dat Biden gewonnen heeft.
  Geen van beide is nu nog het geval.
  Zie link beneden voor statement van Trump
  Maandag beginnen pas de rechtszaken!

  Het is niet aan de FakeNews media om te bepalen wie de verkiezingen gewonnen heeft.
  h**ps://www.youtube.com/watch?v=HzjJDifzXqs

  1. Lex

   Biden kan zich zelf dan wel uitroepen tot winnaar en de corrupte fake nieuws media kan hier enthousiast in mee gaan.

   Trump gaat deze corruptie, stemfraude aanvechten.

   Er is te veel gebeurd in de stemlokalen wat het daglicht niet mocht zien.

   Dus voorlopig geen uitslag al schreeuw Biden nog zo hard.

 32. Ritter

  “Het lijkt nu dan EINDELIJK officieel te zijn”
  =========
  Nee, het is niet “officieel” , want de media bepalen niet de winnaar van de verkiezingen.

  Uiteraard doen de media er alles aan hun “hun man” in het Witte Huis te krijgen maar dat maakt het nog niet “officieel”.

  Er lopen nog rechtmaken en pas daarna kan de officiële winnaar worden uitgeroepen. Het is dus afwachten hoe die rechtszaken aflopen.

  1. Beukman

   @Ritter, Jared Kushner heeft inmiddels de huidige president geprobeerd op andere gedachten te brengen. De race is gelopen; Donald zal de moed bij elkaar moeten schrapen om grootmoedig zijn verlies toe te geven en Biden te feliciteren met zijn winst, óók voor zijn eigen nagedachtenis. Hoe langer hij hiermee wacht, hoe schadelijker het voor hem is.

   Kushner, tevens een belangrijk adviseur van Trump, zou hem hebben benaderd nadat het campagneteam zaterdag een verklaring eruit had gegeven dat de race nog niet gelopen is en dat de media te vroeg een winnaar hebben aangewezen. Het kamp van Joe Biden meldt verder aan CNN dat er nog geen contact is geweest tussen de zittende president en zijn opvolger.

   Lees verder:
   telegraaf.nl/nieuws/779848575/jared-kushner-benaderde-trump-over-erkennen-nederlaag

  2. Maurits Dekker

   Nee, het is nog niet officieel.
   Op 14 december bepalen de leden van het kiescollege, de 538 kiesmannen, door middel van hoofdelijke stemming wie de nieuwe president wordt.

 33. Ritter

  “Je kunt zeggen dat corona de Democraten drie keer heeft geholpen”, schreef mijn Amerikaanse vriend. “De economie kreeg een klap, veel kritiek op de aanpak van de corona-pandemie en tenslotte de mogelijkheden om met het stemmen per post kiezersstemmen te ronselen. Je zou kunnen zeggen dat zonder corona Trump gewonnen zou hebben, maar ja…”

  ht*ps://opiniez.com/2020/11/06/stemmen-en-stemmen-tellen-in-de-vs/freekvanbeetz/

  1. Ernest Stern

   Corona was voor Trump een geweldige kans om herkozen te worden maar hij slaagde er in die kans volledig te verprutsen. Corona maakte zijn totale incompetentie zichtbaar.

   1. Maurits Dekker

    Ernest Stern is een gestoorde TR0L

   2. Maurits Dekker

    14 december 2020:
    De leden van het kiescollege, de 538 kiesmannen, brengen hun stem uit op de president.

    Tot die tijd kan Biden nog niet worden uitgeroepen als nieuwe president.
    Dat er media zijn die het wèl doen is inmiddels traditie maar enigszins voorbarig.

  2. ZWEEDSE K0K

   Trump heeft verloren omdat meer Amerikanen vertrouwen hebben in Biden.
   Niks meer, niks minder.

   1. Willem Bever

    Wishfull thinking……

 34. Genoeg van linkse dictatuur

  De media bepaald niet wie de president is, wanneer alle eerlijke stemmen geteld zijn, en de personen die fraude aantoonbaar gepleegd hebben, zal zeker blijken dat Trump gewonnen heeft. De linkse media is zowel in Amerika als Nederland een gezwel die aangepakt moet en zal worden, Trump voor president.

  1. Ernest Stern

   De media bepalen het niet maar signaleren slechts het feit dat Trump verloren heeft en Biden heeft gewonnen.

   Zo ingewikkeld is dat toch niet?

   1. Vriend

    De media hebben Biden uitgeroepen tot President Elect. Zij hebben vier lang unaniem Trump kapot geschreven en voorbarig geannonceerd dat Biden winnaar was.

    Het is een godswonder dat Trump ondanks die massale tegenwerking en grootschalige fraude nog zoveel stemmen heeft gehaald.

    1. Ernest Stern

     De grootste nieuwszender in de V.S. heet FoxNews en die hebben Trump kritiekloos de hemel in geprezen.

     De media in de V.S. zijn diep verdeeld, goede Vriend, je moet niet alleen naar de CNN kijken.

     1. Beukman

      Het is een godswonder dat Trump ondanks die massale tegenwerking en grootschalige fraude nog zoveel stemmen heeft gehaald.

      Leuk dr Vriend, maar het is net andersom. Het is een knappe prestatie van Joe dat hij de verkiezingen gewonnen heeft, ondanks de sabotage-acties van Trump met name aangaande USPS (de post). Daar is hij al maanden geleden mee begonnen. Doel: zorgen dat stemmen per post geen betrouwbare optie meer was. Hij heeft het zelfs letterlijk zo gezegd:

      “On Wednesday morning, President Donald Trump took to Fox Business Network to say the quiet part out loud: He is holding up funding of the U.S. Postal Service because “that means you can’t have universal mail-in voting because they’re not equipped to have it.””

      https://www.politico.com/news/magazine/2020/08/13/trump-usps-postal-service-post-office-history-395024

      Niet voor niets riep Donald een maand geleden al dat de Democraten alleen konden winnen als ze valsspeelden. Dat bewijst al dat verliezen eenvoudig niet bestaat in de het denkraam van Trump, de juiste hersenverbindingen zijn nooit aangelegd.

      Fraude door Democraten is niet aangetoond door de onafhankelijke waarnemers. Die waarnemers bestaan uit Republikeinen en Democraten. Alleen een stelletje Republikeinen die niet tegen hun verlies kunnen praten elkaar na over fraude.

      Jouw lijfblad geenstijl heeft Donalds sabotage-acties keurig op een rijtje gezet:

      geenstijl.nl/5156219/feynman-en-of-feiten-trump-endgame/

     2. Beukman

      Het is een godswonder dat Trump ondanks die massale tegenwerking en grootschalige fraude nog zoveel stemmen heeft gehaald.

      Leuk dr Vriend, maar het is net andersom. Het is een knappe prestatie van Joe dat hij de verkiezingen gewonnen heeft, ondanks de sabotage-acties van Trump met name aangaande USPS (de post). Daar is hij al maanden geleden mee begonnen. Doel: zorgen dat stemmen per post geen betrouwbare optie meer was. Hij heeft het zelfs letterlijk zo gezegd:

      “On Wednesday morning, President Donald Trump took to Fox Business Network to say the quiet part out loud: He is holding up funding of the U.S. Postal Service because “that means you can’t have universal mail-in voting because they’re not equipped to have it.””

      politico.com/news/magazine/2020/08/13/trump-usps-postal-service-post-office-history-395024

      Niet voor niets riep Donald een maand geleden al dat de Democraten alleen konden winnen als ze valsspeelden. Dat bewijst al dat verliezen eenvoudig niet bestaat in de het denkraam van Trump, de juiste hersenverbindingen zijn nooit aangelegd.

      Fraude door Democraten is niet aangetoond door de onafhankelijke waarnemers. Die waarnemers bestaan uit Republikeinen en Democraten. Alleen een stelletje Republikeinen die niet tegen hun verlies kunnen praten elkaar na over fraude.

      Jouw lijfblad geenstijl heeft Donalds sabotage-acties keurig op een rijtje gezet:

      geenstijl.nl/5156219/feynman-en-of-feiten-trump-endgame/

     3. Maurits Dekker

      Ernest Stern is een Talentloze Treiterende TR0L

    2. Mogguh

     Hilarisch, stemmen per post zou minder gevaarlijk zijn i.v.m. Covid19, en als je dan na grootschalige fraude met 100 000 man op elkaar gepakt gaat staan juichen en feesten is er zeker niets aan de hand, en het linkse geteisem slikt die leugens als gods woord in een ouderling.

     1. Ernest Stern

      Ze droegen gelukkig allemaal mondkapjes en ze hielden meer afstand dan gebruikelijk was op de Trump bijeenkomsten, Mogguh.

      Maar ik ben het met je eens dat dit soort bijeenkomsten risico’s in zich dragen.

     2. Mogguh

      Zit er nog wat moslimstront in je oogjes Stern, men stond overal boven op elkaar te juichen en te springen en geen mondkapje te zien!

     3. Ernest Stern

      Kijk nog eens een keer.

      Heb je genoten van de toespraak van Joe Biden?

     4. Mogguh

      Ik bekijk en beluister geen toespraken van criminele communistische kindersnuffelaars Stern, en in jouw speciale geval zou ik dit helemaal niet doen als je begrijpt wat ik bedoel!

     5. Ernest Stern

      Ik snap de verbittering, beste Mogguh. Je voorspelde een grote verkiezingsoverwinning voor de clown Trump met twee vingers in de neus. Dat zag je verkeerd.
      Kan gebeuren.

      Nu weer met volle moed de toekomst tegemoet, zou ik zeggen.

     6. Mogguh

      The opera is only over when the fat lady starts to sing, heb je wel eens van die uitdrukking gehoord Stern, ik zou als ik jou was maar niet zo zeker zijn van het ‘feit’ dat Beijing Joe Biden de volgende President van de VS wordt, dat maakt n.l. de media niet uit maar daarvoor zijn hele andere instanties verantwoordelijk, je wensdenken zou wederom wel eens weer midden in je gezicht uiteen kunnen spatten, als je me niet geloofd zou je ook eens Al Gore kunnen raadplegen!

     7. Ernest Stern

      Mogguh blijft stug geloven dat zijn held Donald Tromp alsnog de verkiezingen gaat winnen.

      Het heeft iets ontroerends.

    3. ZWEEDSE K0K

     Eerst dacht ik dat sommige reageerders alleen een andere politieke mening hadden maar wel normaal redeneerde mensen waren.
     Blijken het nu, net als de eigenaar, doorgedraaide Qanon wappies te zijn.

     1. Ernest Stern

      Bij Q Anon weten ze zeker dat alle Democraten pédofielen zijn die na het verkrachten van kleine kinderen hun bloed drinken om jong te blijven. Dat verklaart natuurlijk de onblusbare vitaliteit van Joe Biden.

      🙂

    4. Canta

     Vriend
     De media hebben Trump niet kapot geschreven. Zij hebben gereageerd op de onbewezen uitspraken van Trump en waar hij ook NOOIT met bewijzen kwam.
     Er zijn echter mensen die die uitspraken toch geloven. Zo is gebleken dat het feit dat Trump beweerde dat de pandemie voorbij is, ervoor gezorgd dat in de gebieden waar men op Trump stemde, het virus voor meer besmettingen heeft gezorgd dan elders. En nu, omdat hij niet tegen zijn verlies kan, beweert hij dat er grootschalig fraude is gepleegd. Natuurlijk ZONDER enig bewijs, en dit wordt nu overgenomen door die mensen die voor de verkiezingen met veel grootspraak de overwinning van Trump aankondigde.
     Ook voor hen is het moeilijk toe te geven dat ze het aan het verkeerde eind hadden.

     1. Reinoud van Gelre

      Canta, de media hebben Trump dus wel kapotgeschreven.
      Ik ben zeker geen Trump fan, en ja
      het was een makkelijk slachtoffer met z’n getwitter en debiele uitspraken, maar het kwam mij, na een paar maanden al, behoorlijk de keel uit.

     2. Canta

      Reinoud van Gelre
      De media hebben zijn leugens weerlegd. Zij hebben hem niet kapot geschreven, hij heeft zichzelf kapot gelogen.

     3. Beukman

      hij heeft zichzelf kapot gelogen.

      Mooi gezegd, Canta.
      Wie kaatst, moet de bal verwachten. Wie “the media” tot “the enemy of the people” verklaart, moet niet verwachten dat the media op z’n rug gaat liggen met z’n pootjes omhoog.

 35. Ernest Stern

  De toespraak die Biden vannacht gaf was de beste die ik ooit van hem zag.

  Wat een zegen dat die man de volgende president van de V.S. wordt.

  youtube.com/watch?v=2Q78XXkhx0o

  1. Beukman

   Prachtige speech.
   Wat een verademing om weer een normale gezonde president te zien en te luisteren naar zijn empathische boodschap.
   En wat een contrast met de speech die een oude, verwarde en uitgebluste man een paar dagen terug nog gaf:

   youtube.com/watch?v=m8aEo4U5ZnQ

  2. Maurits Dekker

   Ernest Stern is een hersenloze TR0L

 36. gargamel

  Citaat: “Het zijn niet de mensen die stemmen die tellen. Het zijn de mensen die de stemmen tellen.” [Josef Stalin] …. dit is precies wat we kunnen zien in de ‘farce’ in de VS.

  1. Thant Dolph

   HAHAHAHAHA!

   En PUTIN is een hartstochtelijk voorstander van de parlementaire democratie.

 37. Ernest Stern

  Trump vond nog niet de grootmoedigheid om Biden te bellen en te feliciteren met zijn overwinning. Ik vrees dat de narcistische clown daartoe nooit zal kunnen komen.

  1. Maurits Dekker

   Ernest Stern is een zwakbegaafde TR0L

 38. de ziender

  Wat wel vreemd aandoet is, dat zowat ALLE staten waar vooraf geen discussie over was, dus de vooraf bepaalde democratische of republikeinse staten, de telling al lang en breed gedaan was, terwijl juist in de zo geheten swing-states de telling wel erg lang op zich liet wachten. Vreemd, héél vreemd.

  1. Thant Dolph

   Als je de achtergronden van het nieuws niet volgt kun je dit soort “observaties” beter niet aan de openbaarheid prijs geven, het komt namelijk erg beroerd over.

   1. homefront

    Uiteraard meent trans adolfje er iets van te vinden

    1. Thant Dolph

     TRÔLLENtrio

   2. Ernest Stern

    Klopt, de ziender begrijpt eenvoudig niet hoe de procedure verloopt.

    Het is hier ook al vaak uitgelegd.

    1. homefront

     en ernstje komt voorbipsmaatje trans dolfje even te hulp

     1. Ernest Stern

      Een voorbips is een synoniem voor het vrouwelijk geslachtsorgaan, homekont.

      Wist je dat niet?

     2. homefront

      Jij bent te dom om te begrijpen wat ik bedoel en bewijst mijn gelijk dat je echt achterlijk bent…

 39. Maurits Dekker

  Minister Kaag: “blij dat Biden en Harris er staan”

  Als je support krijgt van iemand als Kaag (WEDH) dan moet je jezelf afvragen wat er mis is met je.

 40. Blitzkrieg

  Quote : “Nu Biden dus is aangewezen als de 46e president van de Verenigde Staten blijft het nu dus vooral spannend of en wanneer Trump zijn verlies toe zal geven…”

  Aangewezen door wie, de media?! Zouden ze wel willen, de Amerikaanse verkiezingen zijn ver van besloten. Reken er maar vast op dat we de aankomende weken in een rollercoaster zitten! Ondertussen besluit de media jack shit over het wie de volgende president van America wordt.

  1. Fascal

   Inderdaad Blitz, nog even geduld!

 41. Fascal

  Ik feliciteer Donald Trump met zijn tweede termijn!

  1. Ernest Stern

   Lief van je, Fascal.

   🙂

   1. Fascal

    Leugenaar en oplichter!