Geert Wilders trapt (‘officieus’) PVV-campagne alvast af met aloude slogan: “Wilt u minder, minder, minder?!”

De PVV-verkiezingscampagne lijkt nu definitief begonnen. Middels een vastgepinde Tweet op Twitter stelt Wilders opnieuw de vraag: “Wilt u minder, minder, minder?” Het woordje criminele Marokkanen heeft Wilders deze keer weggelaten, maar de boodschap is duidelijk.

Aanleiding voor de Tweet van Wilders is een bericht in Het Parool over het toenemende aantal straatroven in Amsterdam-Noord. Zeg maar die stad waar u kansloos wordt geacht om beveiliging te krijgen, tenzij er eens een keer een steen door de ruit van een moskee gaat. Wat overigens ook niet valt goed te keuren, maar dat even terzijde.

Amsterdam gaat momenteel gebukt onder een roversbende waarvan we de oorspronkelijke afkomst natuurlijk niet mogen noemen. Gelukkig hebben we daar nog politici voor. Zodoende springt Wilders in de bres voor de slachtoffers en is van mening dat deze Noord-Afrikaans-Amsterdamse roversgilde hard moet worden aangepakt. Vandaar ook Wilders’ vraag: “Willen we minder, minder, minder?”

Inmiddels is er dermate onrust ontstaan in Amsterdam-Noord, dat bezorgde bewoners de website VeiligeRoutes in het leven hebben geroepen. Op die website kunnen mensen bekijken waar veel berovingen zijn geweest. Eigenlijk triest dat het überhaupt zover moet komen.

Het gaat zelfs al zover dat mensen de website gebruiken om te kijken of ze wellicht beter een andere route kunnen kiezen om het risico op een straatroof te voorkomen. “Ik woon al twintig jaar in Noord. […] Kinderen die met een pistool beroofd worden. Die had ik niet eerder gehoord”, aldus een verontruste buurtbewoner tegenover Het Parool. Hij pleit dan ook voor pertinent cameratoezicht en betere verlichting.

Bovenstaande is Nederland anno 2020 en tevens de aftrap van de PVV-campagne 2020-2021. Tot nu toe staat de PVV op een robuuste 28 zetels en zit het de VVD van Mark Rutte (34) steeds meer op de hielen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

79 reacties

 1. Edjan

  Hup Wilders!

  1. Meneer de Wit

   GEERT FOR PRESIDENT!!!!
   STEM SOCIAAL
   STEM PVV

 2. HD

  Dat is hartstikke duidelijk, en onze stem heeft Geert dan ook.

 3. focus

  Ja veeeel minder natuurlijk

 4. unlocked

  ja , ik wil minder minder minder ,
  * is-lam
  * moslims
  * gelukszoekers
  * klimaatwaanzin
  * energietransitie
  * EU
  * afdracht naar Brussel
  * ambtenarren
  * toeslagen
  * nivellering via belastingen
  enz enz

  Stem sociaal , stem PVV

  1. halo1

   Goed idee. ..van die ambtenarren!!! Was het nou een grapje of niet?

   1. unlocked

    grapje ?

   2. Telex

    Narren kunnen nog leuk zijn ambtenaren zelden

 5. Cootje

  Ach het gaat goed met Nederland politie zorg personeel geen CAO . Overal in Nederland en in Europa een uitbreiding van het niet te stoppen Corona virus. Steeds meer ontevreden electoraat dus het wordt een makkie voor Wilders tegen over het ontevreden electoraat hoeft hij alleen maar zout in de Corona wonden te strooien , als de BV Nederland gratis 85 miljard weg geeft in Europa waarvan Italië 6% krijgt dat is 5.6 miljard €. En het zorg personeel en de politie zit zonder CAO

  1. Seneca

   wat een waanzin! ik schrijf een reactie, zonder één onvertogen woord en dan wordt de reactie beoordeeld? die reactie verschijnt nooit! m.a.w. DDS is een propagandakanaal voor de gevestigde partijen.

   1. Telex

    Of de nieuwe 5e colonne? het zijn niet alleen de Chinezen die spioneren

   2. Telex

    Wat stond erin?

 6. halo1

  Wilders kan zeer indringend en beeldend spreken ..dat heeft hij de laatste maanden wel weer bewezen. We zitten door die EU natuurlijk met onuitzetbare en onvermijdbare criminelen opgscheept.. maar anderszijds is de Brexit-worsteling geen voorbeeld de EU vaarwel te zeggen.. want je wordt economisch gewurgd. Hij zal in dit delemma een duidelijk(er) standpunt in moeten nemen: de criminele ellende enerzijds versus de economische voor- en nadelen anderzijds..

  1. Monty

   ‘Hij zal in dit delemma een duidelijk(er) standpunt in moeten nemen’

   Lees zijn verkiezingsprogramma, hoeveel duidelijker wil je het hebben hoe hij de problemen gaat oplossen.
   Heelveel mensen begrijpen haarfijn zijn uitleg.

   1. halo1

    In het verkiezingsprogramma staat : “NL uit de EU””.. bij het kostenplaatje: PM. Weet u wat dat betekent?

    1. Monty

     Ik heb geen flauw idee maar stem ook geen Wilders.

    2. Nico Sibelijn

     Het betekent dat de zwetsmeiers donders goed weten dat het ons miljarden zal kosten en onze economie aan gort zal helpen maar dat ze hun kop in het zand steken voor die consequentie van hun debiele voorstel.

  2. LifeBuddy

   Ja hallo, binnenkort Hacken de onuitzetbare en onvermijdbare criminelen jouw pensioen fond en wissen jouw naam. Dus niets is onuitzetbaar.

  3. Loelap

   Wij zitten nog in de EU en wij worden hoe dan ook gewurgd door de EU en die wurggreep wordt steeds steviger en vileiner.

   1. Nico Sibelijn

    De Britten gaan straks nog hevig terugverlangen naar die ‘wurggreep’.

    🙂

  4. Telex

   Wellicht een nieuw handelsakkoord met de Europees kritische landen gaan sluiten. De NAVO verplichtingen nakomen. Je bevolking niet laten uitvreten. En vooral niet proberen een Euro wereldmacht te creëren die het nooit zal worden. Voor Brussel dreigde er ook geen oorlog, was er ook incidentele werkloosheid, kregen we nog rente op spaargeld en pensioenen, en hoefden we ook niet op te draaien voor de fouten van corrupte en foute landen, die er met de pet naar gooiden. Zorg voor initiatieven, innovatie, onderwijs en homogeniteit en verbondenheid binnen de bevolking in plaats deze uit elkaar te manipuleren. Het is makkelijk uitgeven van andermans geld, het onze!

 7. leukeditter

  PVV of FVD is nederland , de rest is islamabad

 8. Monty

  Precies,
  stem Nationaal stem Sociaal stem op De partij van een arbeider voor de Arbeiders.
  Stem Wilders stem PVV.

  Hij weet precies wat het echte probleem is in Nederland en hoe deze op te lossen.
  Als Wilders geen minister president zal worden zal Nederland ten onder gaan.

  Deze angst moet goed gevoed worden want met angst kan je veel stemmen werven.

  1. unlocked

   Er is geen angst flapdrol. Er is slechts een wens naar ander beleid. Maar volgens jou bekrompen beeldvorming is dat angst. Kan je nu werkelijk niets anders bedenken flapdrol ?

 9. werikke

  geweldige slogan. ik als overtuigd PVV stemmer zie dat steeds meer mensen op de PVV willen stemmen helaas pas laat het besef gekomen dat thee drinken niet helpt en ondanks dat het partijkartel al jaren probeert Wilders monddood te maken zie ik wel gebeuren dat PVV de grootste partij van Nederland gaat worden nu nog samenwerken met partijen die nu ook eens moeten gaan inzien dat de rotzooi in Nederland moet worden opgeruimt. uitzetten tuig en niet wachten dat Broekers knol iets gaat doen die zit er voor de buhne .zet hem op Wilders.

  1. Monty

   ‘nu nog samenwerken met partijen’

   Laat samenwerken nu niet zijn beste kant zijn.
   Voor Wilders werken kan maar samenwerken niet.
   Het beste bewijs is zijn partij structuur, die is niet gebaseerd op samenwerken.
   Wilders is als een stuurman op een roeiboot, iedereen kijkt naar hem op. Welke koers hij vaart bepaald alleen hij.

   Wilders durft geen kapitein te worden op een echt schip want dan moet hij samenwerken en andere mensen vertrouwen.
   Hij blijft liever in zijn roeiboot.

   1. halo1

    Twee (+ ik =drie) PVV-stemmers.. nu al onenigheid over Wilders zijn “roeiboot”! Dat is de ellende met (alleen rechtse?) partijen.. je hebt altijd te maken met figuren die je niet kan uitstaan..kom op mannen!

   2. unlocked

    Monty is een huichelachtig links adept , in het pensioen debacle destijds in de gedoogconstructie veroordeelt monty Wilders voor zijn stap akkoord te gaan met een eenmalige verhoging naar 66 jaar als compromis voor het inwisselen van PVV standpunten. wilders bewijst hier juist om zijn breekpunt om te wisselen voor pure winst op alle onderwerpen. Slechts 12 maanden verhoging in plaats van 36 zoals het voorstel luidt door het partijkartel. Diverse punten binnen gehaald op inperking migratie, is-lam, criminaliteit en EU.

    Wilders is dus heel goed bereidt compromissen te sluiten en daarmee een bekwaam politicus te zijn. Wilders heeft zeer ervaren mensen in zijn ploeg , Agema , Bosma enz

    De PVV heeft precies dezelfde kwaliteiten in huis om te regeren als eender welke andere partij. De PVV heeft enkel op diverse punten een totaal andere agenda dan het establishment. Laat dat nu juist de vrije keuze zijn in de politiek.

    stem sociaal, stem PVV ,

    h**ps://pvv.nl/visie.html

    1. focus

     Laat het even duidelijk zijn dat Wilders zich niet voor het karretje van leugenclown rutte heeft laten spannen, wat daarvan zou zijn gekomen is zichtbaar door de enorme verliezen bij de PvdA en de d666, deze partijen hadden wat mij betreft ook op 0 zetels mogen komen maar dit terzijde..
     rutte is een machtswellustige eurofiel

    2. Monty

     ‘Wilders heeft zeer ervaren mensen in zijn ploeg , Agema , Bosma enz’

     Ook zij zijn gewoon roeiers in de roeisloep PVV van Wilders

     ‘De PVV heeft precies dezelfde kwaliteiten in huis om te regeren’
     Is dit zo?
     Wanneer de partijleider van de PVV faalt in zijn leiderschap wie roept hem dan ter verantwoording?
     Niemand. Zijn achterban mag alleen maar meehelpen met roeien en hebben verder geen inspraak.

     1. unlocked

      De kiezer roept de partijleider ter verantwoording adept !

      Ik wil ook geen inspraak sukkel. Liever een ijzersterke partij dan het slappe gelúl zoals in de andere clubjes over schijn vertoningen van partijleiders. Vechtpartijen over de voorzitter en inhoudsloze partij congressen

      Kennelijk wil het niet doordringen in dat geobsedeerde micro brein van je dat mensen geen inspraak wensen in een partijprogramma door stemming. Als je het niet eens bent met de PVV of Wilders stem je toch niet op die club !

      Waar komt jouw obsessie vandaan ? kansloos figuur.

      stem sociaal , stem PVV

  2. halo1

   Heeft Ankie tegenwoordig ook al een paard?!! (smiley)

   1. Loelap

    Ja dat heeft ze vandaar dat ze zich zo vaak vergaloppeerd.

  3. Monty

   Wilders op Facebook

   ‘Nederland lijdt pijn. Veel mensen zijn onzeker, bang, maken zich zorgen over hun geliefden. ………..’

   Ga jij Wilders tegenspreken.

 10. LifeBuddy

  GEWELDIG GEERT , Ik wil ook minder, minder, minder taliban aanbidders. Het [nedere]landse afvoerputtje zit verstopt.

 11. Morgan4321

  Ik wil minder, minder, minder toch niet werkende maatschappij ontwrichtende coronamaatregelen. Volgens mij kan ik daarvoor maar bij een partij terecht en dat is niet de PVV.

  1. Seneca

   @morgan
   bij wie dan wel volgens uw mening?

   1. Morgan4321

    Het FvD is de enige die daar momenteel voor pleiten voor zover ik weet.

 12. gustav

  Ja, juist!
  Minder, minder, tot géén islam in Nederland (Noord Europa)!

 13. Kleurloze Politiek

  Ik wil vooral
  Meer Islam
  Meer Moslims
  Meer Moskeeën
  Meer Hoofddoekjes
  Meer Europa

  En wil daarnaast
  Minder PVV
  Minder ultra rechts
  Minder FvD

  En ik zeg hup Geert naar de Nul zetels
  Extreem rechtse zal nooit zegen vieren.

  1. unlocked

   dank je kleurloos , je bewijst dat er zelfs voor jou – als gematigde moslim zoals je jezelf graag verkoopt – geen plaats is in het westen.

   Donder lekker op naar een islamitisch land van je keuze mafklapper !

   stem sociaal, stem PVV

  2. dinaro

   Kleurloze arabier,

   Jij hebt niks te willen in ons Nederland.
   Snap ook niet wat je hier doet? Zieltjes winnen?
   Idd donder op op naar een islamitisch land, gaan wij
   je uitzwaaien , en neem die hele familie van je mee.
   Dank U voor de medewerking.

   PVV goed idee 😉

  3. ikweetwatikwil

   Nou kleurloze jij wilt meer islam en alles wat er bij hoort. Ga dan naar een islamitisch land. Wij Nederlanders willen dat NIET. Wilders ziet het gevaar van de islam

 14. Kleurloze Politiek

  Maar achhhh zo al zeggen Blaffende honden bijten niet..

  En hoe harder ze schreeuwen hoe kleiner de daad

  1. unlocked

   Waar maak jij je dan druk om met je retoriek over extreem rechts , is-lam aanhager ?

 15. Michael M

  Ben zelf homo en wil hier ook nog veilig blijven leven. Meer dan 2,5 miljoen niet westerse migranten met andere opvoeding en gedachten patronen kwamen de laatste jaren naar Nederland en zijn Nederlander geworden. In Syrië hebben ze geen last van homos na een rondwandeling door de binnenstad met wethouders en een groep verwelkomende immigranten toen ze homo posters zagen hangen op bushokjes steun de Lhbti, kreeg de wethouder te horen dat homos bestaan daar niet dus kennen we het probleem niet waren zulke reacties in de Nederlandse gemeente krant enkele jaren geleden. We hebben nu toch wel voldoende opgenomen hier? Neem nu het filmpje van YouTube waarin een Saoedische ambtenaar wordt geïnterviewd 7 jaar geleden met de vraag waarom ze niet meer dan behalve die 560 immigranten binnen lieten terwijl Europa de afgelopen jaren meer dan 8 miljoen migranten opnamen. Het antwoord luidde volgens de Saoedische immigratiedienst, “we krijgen dan teveel problemen”. Hoezo Saoedie Arabië discrimineert niet.?

 16. Kleurloze Politiek

  @unlocked of vandaag

  Ohh gaan we nu ineens huilen.
  Je roept zelf wel dat je tegen De Islam en Moslims bent maar als je die zelfde bal trug krijgt gekaatst
  Dan begin je mopperen.

  Ik heb jou niet horen nuanceren over de strenge of gematigde Moslim

  Dus maak ik die nuance ook niet.
  Jij bent de gene die tegen de wind in pist.

  1. unlocked

   nee hoor ik mopper zeker niet. Ik ben blij dat JIJ je ware gezicht hebt laten zien !
   Dank je daarvoor.

   minder, minder, minder

   stem sociaal , stem PVV

 17. Kleurloze Politiek

  @unlocked

  Sorry jij begint aardig kinderachtig te worden
  Jij wil alles kunnen roepen zonder ook maar enige nuance te maken met goede willende en raddraaiers maar als andere het zelfde roept
  Dan voel jij je op je teentjes getrapt.
  Dat is tog mopperen..

  Sorry maar als jij beduidend De Moslims en De Islam zegt, dan generaliseer jij bewust.
  En als Moslim zijnde voel ik me zeker aangesproken.

  Een volwassen gesprek begint met respect maar als jij op voorhand al met modder gaat gooien
  Dan is dat ook niet zo gek dat je die zelfde lading trug krijgt.

 18. Heras

  Vvd en cda, kakt in hoor. Staan helemaal niet meer zo hoog. Had rutje maar geen volledige lockdown doorgevoerd. Nu is cda de steun van het mkb kwijt, maar de vvd helemaal.
  Hoekstra, de bedenker van de “coronabonds” zal daar niet zoveel aan kunnen doen. Heel links verliest volgers.
  En veel nederlanders willen GEEN great reset, waar ze zo op hameren.

 19. tata

  Doe maar minder inderdaad. Een behoorlijk stuk minder zelfs. Weg met het gajes uit het Rifgebergte.

  1. Nico Sibelijn

   Ik bepleit minder PPV-aanhangers. Mag dat ook?

   1. ManX

    Bij mijn weten is er niet een PPV-aanhanger in Nederland te vinden.

    1. Nico Sibelijn

     Wat ben je weer enorm alert, goede vriend.

     Knap hoor!

   2. dinaro

    Nico S

    PPV?
    Of wat bedoel je?

   3. Nico Sibelijn

    PPV = PVV

    1. dinaro

     Er zijn genoeg PVV aanhangers/stemmers en dat gaat
     helemaal de goede kant uit.
     WE hebben niks aan die opvreters.
     Die jongeren uit Marokko (veilig lang) zijn hier niet
     uit te slaan.
     Daar gaat Wilders echt wel verandering inbrengen, Marokko wil toch niet praten?
     Gewoon uitkering die naar Marokko gaan stopzetten, kijken of ze niet willen onderhandelen.

     Leve de PVV

   4. Telex

    Natuurlijk daar wordt u echt niet voor veroordeeld in een democratie

   5. focus

    nicootje is het schandplekje in onze maatschappij, gasten of liever gezegd islamverheerlijkers en warme pleitbezorgers van diezelfde satanische islam zullen er alles aan doen om alles dat Nederlands is te beledigen

 20. Telex

  Hoe komt het toch dat die slogan steeds actueler wordt?

 21. Kleurloze Politiek

  De grap is dat Wilders zelfs van zijn eigen achterban walgt..
  Hij heeft letterlijk gezegt dat er geen capable mensen zijn in zijn achterban die als lijsttrekker kunnen functioneren..
  Na als jullie de hint dan nog niet begrijpen dan heeft hij meer dan gelijk.

  1.2 miljoen pvv stemvee maar niet één die capable genoeg is om zo’n functi te dragen tja dat zegt wel iets over de PVV lui

  1. focus

   De islam is een satanische ideologie die niets maar dan ook helemaal niets met Nederland voor heeft integendeel zelfs

 22. Kleurloze Politiek

  @focus

  Wel heb je ooit “homefront” laat weer van zich horen..
  He makker ben jij toevallig van de satanisme
  Ik bedoel niks op tegen dus als jij een boom of een lantaarnpaal wil aanbidden dan heb ik daar vrede mee .. maar ik ben van hart en nier een Moslim en ben daar apetrots op.

  Maar ik zal ook jou dagje weer helemaal goedmaken
  De Islam is hier en blijft hier en het is de snelste groeiende religie in NL..
  En als kers op de taart deel ik het volgende met je mee het zijn namelijk de oer Hollandse burgers die zich tot de Islam bekeren.

  Dus is dat even mooi of niet .. en wij Moslims hoeven er helemaal niets voor te doen, mensen bekeren zich helemaal spontaan tot Islam.

  Na makker Assalam Alekom..
  Misschien

  1. focus

   Klopt de islam misleidt, het is een satanische ideologie die onderdrukt, de islam is antichristelijk en aanvaard Jezus niet als dé Zoon van God, Jezus zegt; Ik ben dé weg, dé Waarheid en hét leven, niemand komt tot dé Vader dan door Mij, denk jij daar maar eens over na..
   Jezus gaf Zijn leven voor jou..

   1. Nico Sibelijn

    Het is bepaald onzeker of Jezus ooit heeft bestaan en het verhaal over deze legendarische figuur is lange tijd na zijn even legendarische kruisiging verzonnen. Raar verhaal overigens: God stuurde zijn zoon om hem een akelige marteldood te laten sterven met het doel de zonde van de wereld weg te wassen. Onlogisch en ook tamelijk sadistisch lijkt me: waarom was die marteldood daarvoor nodig? God had dat toch ook gewoon zonder dit gedoe kunnen regelen?

    Je gelooft in een bizar verhaal, focus. Hoe kan ik je dan op andere onderwerpen nog serieus nemen?

    1. focus

     “Het is bepaald onzeker of Jezus ooit heeft bestaan”

     Voor jou wel natuurlijk.

     “God stuurde zijn zoon om hem een akelige marteldood te laten sterven met het doel de zonde van de wereld weg te wassen”

     Klopt.

     “waarom was die marteldood daarvoor nodig?”

     Als je dat na je betoog nog niet begrijpt dan houd het op…

     1. Nico Sibelijn

      Ik begrijp dat jouw god niet in staat was de zonde van de wereld weg te nemen zonder zijn zoon daarvoor te offeren.
      Raar verhaal maar bovendien is niet mijn indruk dat de zonde van de wereld beduidend is afgenomen na de marteldood van de zoon van God. Beetje suffe actie dus van jouw god.

     2. focus

      Het punt is dat je het helemaal niet begrijpt en dat komt omdat je het met je vleselijke menselijk ogen probeert te begrijpen maar het geestelijke aspect niet kunt begrijpen omdat je niet gelooft…

    2. Rene van der Grijp

     “Je gelooft in een bizar verhaal, focus. Hoe kan ik je dan op andere onderwerpen nog serieus nemen?”

     Het is inderdaad een bizar verhaal. Weet je al waar Kleurloze Politiek zoal in gelooft?

     Kan je hem dan nog serieus nemen?

     1. Rene van der Grijp

      Geen reactie…

 23. Kleurloze Politiek

  @focus..

  En dat is nou precies waar het bij jou fout gaat..
  Jou manier Godsdienst beleving kun je onmogelijk aan een andere toe bedwingen.
  Tenzij hij of zij er zelf voor openstaat om deze pad te bewandelen.

  Ik heb van mijn leven nooit iemand aangesproken om zijn keuze in zijn religie..

  En nog één ding, dat Jezus vrede zij met hem volgens jou de zondes van alle mensen met zich mee nam. dat is jou beleving
  Maar volgens de Islam is niet profeet Jezus vrede zij met hem gestraft maar juist zijn verrader hij kreeg precies de look van Jezus waardoor de hij werd in die avond werdt meegenomen.
  En Jezus steeg ongedeerd naar de hemel..
  Johanna en Patrus waren één de weinige die het in de gaten hadden dat Jezus nog voor dat het avond werd hij niet meer onder hen was.

  De aardbeving was het moment dat Jezus niet meer te aarde was

  1. focus

   “En nog één ding, dat Jezus volgens jou de zonde van alle mensen met zich mee nam. dat is jou beleving”

   Klopt, en Jezus is dé weg dé waarheid en Het leven, Jezus is jou weg tot behoudenis en eeuwigheid, niemand komt tot JHWH dé Vader dan door Mij zegt Jezus, Zijn bloed is tot reiniging, je kunt dit aannemen of niet, overigens dwing ik nergens…

   1. Nico Sibelijn

    “Zijn bloed is tot reiniging”

    Wat is er dan gereinigd?

    1. focus

     Vertel, je maakt het belachelijk en wilt toch weten waarom!

  2. focus

   Shalom

  3. Rene van der Grijp

   “Maar volgens de Islam is niet profeet Jezus vrede zij met hem gestraft maar juist zijn verrader hij kreeg precies de look van Jezus waardoor de hij werd in die avond werdt meegenomen.”

   En de boze wolf trok de jurk van Roodkapje aan en leek precies op haar…

   … goede genade, er zijn echt nog steeds volwassen mensen die in sprookjes geloven.

 24. Monty

  ‘Wilt u minder, minder, minder?’

  Volgens mij begrijp een groot deel van Wilders achterban hem niet.
  Wilders gaat de moslims niet uit Nederland verjagen maar de islam.

  Na eigen zeggen heeft hij niks tegen moslims.
  Vreemd genoeg denk zijn achterban hier heel anders over.
  Wilders gaat de-islamiseren niet de-moslimen.

  1. focus

   Nee hoor monty, Wilder’s achterban begrijpt het prima en je legt precies de vinger op de juiste plek

 25. Kleurloze Politiek

  @focus

  Shalom manichma .. sababa..

  Even trug komend op jou belevening binnen het Christendom.
  Ik meng wel eens vaker in dit soort gesprekken waar joodse en Christelijke vrienden dan een felle discussie hebben over Jezus en Adam vrede zij met hen.
  Wat ik bij mijn joodse vrienden merk is dat dirveel meer met Jacob ( Israël ) Mozus, David en Salomon
  Dat is het tijdperk waar het joodse geschriften een essentiële rol speelde voor de tempel werd verwoest.

  Wat is jou belevening hier in
  En Adam vrede zij

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.