Robo-Rob imiteert Nieuw-Zeelandse premier in sneue ‘D66-resultaten’-video

De afgeserveerde Rob Jetten werd weer eens ingezet door de bizar slechte D66-campagneleiders. Want ja, je moet toch iets met zulke desastreuze peilingen? In een video van twee minuten mocht Rob Jetten de resultaten van D66 benoemen. Alleen: het idee was van A tot Z gestolen van de Nieuw-Zeelandse premier…

Rob Jetten mocht weer eens een video opnemen, om D66 te promoten. Die kwelling duurt maar liefst drieënhalve minuten. Killing! Die video had makkelijk flink korter gekund, want zo heel veel successen heeft D66 niet geboekt de afgelopen tijd.

Maar genanter: de video blijkt overigens niet heel origineel. De Nieuw-Zeelandse premier Ardern maakte een jaar geleden exact dezelfde video, aldus CDA-programmaschrijver Sywert van Lienden. Rob Jettens filmpjes is bijna een exacte kopie, aldus Van Lienden:

“Tot aan het klokje rechts boven een kopie van de two minutes van de Nieuw Zeelandse premier Jacinda Ardern (die origineel en vernieuwend is).”

Zie hier Rob Jettens gejatte werkje:

En hier het origineel, uit 2019:

Dat D66 aan paniekvoetbal doet is inmiddels voor heel Nederland duidelijk. Het gewenste ‘Kaag-effect’ blijft vooralsnog uit. De gedroomde eerste vrouwelijke (D66) premier gaat er naar alle waarschijnlijkheid niet komen, en dus dacht het campagneteam van D66 het slim aan te pakken door deze week eens een andere tactiek te proberen.

GroenLinks heeft met imitator-expert Jesse Klaver in 2017 ook veel succes geboekt, Klaver kopieerde en vertaalde speeches van Barack Obama en Justin Trudeau aan de lopende band. Vandaag mocht Rob Jetten deze tactiek ook eens proberen, en de gelijkenissen zijn schrikbarend groot.

Beter goed gejat dan slecht bedacht dachten ze bij D66, maar laten we eerlijk zijn: de video van Jetten is gewoon niet om aan te zien. We wisten al dat D66 met iedere (gunstige) wind meewaait, maar dit staaltje ‘copypaste’ is toch wel héél Siamees.

Dus: jammer joh, kopieerrobot Rob Jetten. Hier ga je geen stemmen mee winnen. Niet dat iemand dat erg moet vinden, trouwens…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. stem weg

  sneuneus

 2. Cootje

  D66 waait met elke gunstige wind mee . Het is wel het clubje dat altijd in de stinkende wind zit , de winden van ollongren , t. Velt , Jetten hebben van zich zelf al een onnatuurlijk luchtje , als je die mengt met het Kaag luchtje met in haar mond een hete aardappel . Is het een clubje voor een apart publiek zeg de boten parade in Amsterdam of het euro songfestival . En woont die t velt nu in Nederland of België ??

  1. Cor Grijpstra

   @Cootje in topvorm als homofoob.
   Je kunt het niet laten…

   1. stem weg

    inhoudelijk niets te melden tomaat ? kansloos figuur

   2. driewerf

    Waar herken ik dat toch van ……….

 3. Brenda Welsh

  Confronterend en onthullend.

  1. stem weg

   hoezo ? heeft ie beelden hoe de marokkaantjes hem de volkswijk uittikken ?

   h**ps://www.youtube.com/watch?v=nz9pX4lndCY
   h**ps://www.youtube.com/watch?v=UYMxODvjp1A

   brenda blijft een hypocriete hork

   1. Heinz

    U hebt weinig op met mede reaguurders. Een eenzame leefwereld lijkt mij.

    1. stem weg

     vertel ketchup , is de waarheid te hard voor je ? lekker in de koelkast blijven. Zien ze ook niet dat je houdbaarheidsdatum al lang is overschreden

 4. Cor Grijpstra

  Bart maakt er een potje van, de afgeserveerde Rob Jetten.
  Verder is de partij van Bart met hun 3 zetels en dalende, natuurlijk veel succesvoller dan D66 met 13 zetels.

  1. Cootje

   Ze hebben in de peilingen nog 13 zetels maar de hevige Corona winden met als gevolg de hevige faillisementen winden , de werkeloosheid winden, de pijn in de portemonnee winden , de uitzichtloosheid winden , zit niemand meer te wachten op een wind van Jetten en zijn consorten. De lucht stinkt in maart al verrot genoeg om D66 niet meer van de pot af te halen misschien halen ze nog een bridge team om in het penthouse van PECHTHOLD een spelletje te spelen en voor fractie overleg

   1. Cor Grijpstra

    @cootje
    Een ding is zeker, in maart komt er een coalitiebestaande uit VVD, CDA, eventueel aangevuld met PVDA, GL, D66, CU.

    Nee, er komt geen PVV aan te pas, Geert is niet gek.

    1. driewerf

     Wordt het niet zoetjesaan tijd om hulp te gaan zoeken ??

    2. stem weg

     denk je werkelijk dat iemand met gezond verstand een paarse constructie weer in het zadel helpt ?

     stem sociaal, stem PVV

     1. Heinz

      PVV wil haar uitsluitingsbeleid niet opgeven. Daarom gaat dit nooit lukken.

     2. stem weg

      Waar kan ik dat uitsluitingsbeleid vinden ketchup ?
      rutte zal toch niet zo dom zijn dat ergens genoteerd te hebben op een inlegvelletje ?

    3. Cootje

     Hoef van mij ook niet , maar ik herinner baudet met de Statenverkiezing en de verbouwereerde oude politieke meute en de publieke omroep de sociale verontwaardiging en het demoniseren , dus een grote Wilders is de luis in de pels , net als le Penn en Orbán , in Vlaanderen durven ze geen verkiezingen meer te houden Vlaams belang peilt 38/40% daar je hoef niet mee te doen om aanwezig te wezen , ik verheug mij op 17 maart s,avonds de gezichten bij de publieke omroepen en het huilie huilie

     1. Cootje

      In het stemgedrag van het electoraat zijn de Corona gevolgen gigantischs , en op zeker nu niet te peilen . Want hoe langer het duurt hoe hoger de rekening en dat treft een ieder individueel . Als zuid Europa dan zo vriendelijk wil wezen om nog een keertje langs te komen , de brexit gevolgen zichtbaar worden , kunnen ze peilen wat ze willen , een ding is zeker een verandering zonder pijn bestaat niet . De ingrediënten zijn er voor aanwezig / let dit jaar op Frankrijk/

 5. Response

  Ik mis nog de resultaten van van Drimmelen! Oh sorry, die worden nog geïnventariseerd en als die resultaten überhaupt al bekend worden gemaakt dan zal dat ná de verkiezingen zijn.

 6. Linksbuster

  De 30 seconden van meneer jetten.

  1. driewerf

   Het fame moment van D66 en Jetten hahahahaahahahaahah

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.