Schietincident Verenigde Staten: drie doden bij een bowlingbaan

In de Amerikaanse staat Illinois vond gisteravond een schietpartij plaats bij de bowlingbaan in Rockford. Drie mensen zijn hierbij doodgeschoten, waarvan twee tieners. De politie heeft de verdachte aangehouden. 

Het was weer helaas raak in Amerika, het land dat maar al te vaak wordt geteisterd door schietpartijen. Gisteravond vond er weer een schietpartij plaats, ditmaal in Rockford. De vermoedelijke dader, een 37-jarige man, schoot zowel binnen als buiten de bowlingbaan in het rond. Hierbij werden drie mensen doodgeschoten, en raakte er nog eens drie gewond.

De schietpartij wordt op sociale media al direct gepolitiseerd. Mensen vragen zich openlijk af waarom hij nog leeft. Ze vermoeden dat dit komt omdat hij blank is. De neomarxistische trend van BLM vergiftigt het land nog steeds…

Identitair links ontpopt zich de laatste maanden steeds meer tot een groep van politie-hatende activisten. Slogans als ‘ACAB’, All Cops Are Bastards, zijn dan ook regelmatig voorkomende leuzen.

In Amerika vindt er een tragische schietpartij plaats, en het eerste waar mensen zich druk om maken is waarom de dader niet zou zijn doodgeschoten. Wat een verziekt land is het ook.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. ZWEEDSE K0K

  De schietpartij wordt op sociale media al direct gepolitiseerd.

  RockfordILPolice
  @RockfordPD
  UPDATE: 37-year-old white male suspect is in custody.

  De politie poliariseert door expliciet te vermelden dat het om een man gaat.

  1. Reinoud van Gelre

   😂

 2. ManX

  ACAB betekent niet ‘All Cops Are Bad’, maar ‘All Cops Are Bastards’.

  1. Reinoud van Gelre

   Hehe, precies ManX.
   Op z’n Brits!
   Dus niet op z’n Yanks: basterds.

 3. Queen

  “Wat een verziekt land is het ook.”

  De terechte klachten van minderheden in de VS zijn veel te lang genegeerd, dat heeft geresulteerd in het ontstaan van identitair links. Identiteitspolitiek is vanouds, zoals we in NL ook zien, een rechtse hobby het is te betreuren dat links daar in mee is gegaan.

  Verstandige mensen stemmen op partijen die zich in het midden bevinden. Denk, Bij1, SP, FvD en PVV vallen dan af.

  1. LifeBuddy

   Zo te zien is qeuen een BLMer.!

  2. FreeThinker

   Systematische racisme als drijfveer van inkomensverschillen is al tal van keren ontkracht. ht*ps://www.youtube.com/watch?v=HBWJC7LWq7I Hier haalt Coleman Hughes een onderzoek aan waarbij Black Americans en tweede generatie immigranten vanuit oa Jamaica worden vergeleken. Deze twee groepen zijn op uiterlijk niet te onderscheiden en omdat het de tweede generatie betreft kunnen (de meeste) immigranten vanuit Jamaica vloeiend Engels (als ze dat niet konden was dat alleen maar in hun nadeel overigens) net zoals de Black Americans vloeiend Engels kunnen. Dus ook qua accent zijn ze niet te onderscheiden. Wat blijkt, immigranten uit Jamaica verdienen significant meer dan Black Americans. Inkomensverschillen zijn dus niet door racisme maar door cultuurverschillen. Hetzelfde is zichtbaar in Nederland, hoe kan het dat Aziaten significant beter presteren dan Marokkanen en Turken? Worden Aziaten bevoordeeld? Nee natuurlijk niet, Aziaten werken over het algemeen hard integendeel tot Marokkanen en Turken (over het algemeen, er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen). Mischien moeten minderheden eens harder werken in plaats van meteen de slachtofferrol te pakken.

  3. Tom Bombadil

   Bullshit er is amper rascime van wit naar zwart . Wel van zwart naar zwart of van zwart naar wit. Heb best wel veel zwarte vrienden uit amerika. Dat beeld dat de leugenachtige msm schetst van rascime is bullshit. De keren dat hun met rascime te maken hebben gehad is op 1 hand te tellen en ze zeggen allemaal dat zwarte mensen onderling rascistisch tegen elkaar zijn.

 4. rexm

  Waar bemoeien wij ons in godsnaam weer met Amerika, in Nederland is er zeker niets aan de hand, hier spelen we altijd het spelletje, Doofpotten.

  Bananas.

  1. Monty

   ”Doofpotten”

   Zelfs de ‘rechtse’ media zwijgt hierover zeker.
   Waar haal jij je informatie vandaan als niemand er over schrijft.

 5. Monty

  ”waarom de dader niet zou zijn doodgeschoten.”

  Dit lees je toch ook vaak hier bij DDS.
  Niks bijzonders.

 6. ko vadis

  Gelukkig was het geen strike, dan waren er meer omver gekegeld.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.