Akwasi doet stom, Akwasi doet dom, achterban van de ‘zwarte vrijheidspleiter’: “Wij balen van Akwasi!”

Tuigrapper Akwasi heeft zichzelf onsterfelijk belachelijk gemaakt. Dat deed hij met enige bravoure in het evangelische programma ‘Dit is de Dag’ op Radio NPO 1. Voor het eerst sinds jaren nam de Publieke Omroep dan ook afstand van extremistisch gedachtengoed, in dit geval dus A-Kwa-Si.

Akwasi deed gisteren “een beetje dom” bij de Publieke Omroep. Zelfs zo dom dat hij zich nu beraadt op zijn rol binnen de aspirant-omroep ZWART. De oprichter van de bewuste ‘anti-racisme-omroep’ ZWART ging tijdens een gesprek met het evangelische EO helemaal uit zijn dak.

Aanleiding was een vraag van de interviewer over zijn zeer omstreden haat wekkende speech op De Dam in onze hoofdstad. Dat kon mister Akwasi echter niet hebben en de rest is geschiedenis (zie video).

Een dag later (waarschijnlijk eindelijk eens goed geslapen) gaat Akwasi dan ook diep door het stof. Niet te min omdat zijn eigen vertrouwelingen praktisch het vertrouwen in de zwarte vrijheidsstrijder hebben opgezegd.

Akwasi was dan ook echt ontzettend stout op de -door hem zo geliefde- gesubsidieerde Publieke Omroep. Dikke foei. De 32-jarige beroepsdemonstrant liep boos weg bij een interview met het evangelische NPO-programma Dit is de Dag. Waarom deed hij dit? Simpelweg omdat hij geen antwoord meer kon bieden aan de scherpe vraagstelling van presentator Hans van der Steeg. En ja, dat is meteen ook een doodsteek voor het zogenaamde activisme van verdienmodel Akwasi.

Het bleef hier echter niet bij. Op het hoogtepunt dieptepunt dwong meneer Akwasi de EO en zijn presentator zelfs om alle gemaakte opnames te wissen. Nou, sorry Akwasi -droplul-: In de media missen we geen opnames, geen geluidsbestanden, geen foto’s, eigenlijk he-le-maal niets. En om die reden heeft de EO het interview dan ook gewoon uitgezonden. Deal with it.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

74 reacties

 1. Cootje

  Een koe heeft een hersencel minder .

  1. Queen

   Hij is anders financieel erg succesvol. Wat zegt dat over jou in vergelijking met een koe? Vooruitgangverliezers in Nederland geboren en blank. Grote L op je voorhoofd.

   1. 2030

    hij is helemaal niet zo succesvol domme koe. Zijn ouders en voorfamilie waren succesvol in de slavenhandel !

    Ben je nu echt onwetend ?

    1. Queen

     Hoe weet jij wat zijn voorouders waren? Ashanti waren net zo vaak slaaf als slavenhandelaar.

     1. usb3.0

      Zijn familie was handelaar..

     2. Arbeider65

      Hij heeft het zelf ooit eens gezegd in een interview. Dom trutje.

     3. Loelap

      Dat heeft hij zelf gezegd in een interview met Simone Weimans (nieuwslezeres).
      Hij was trots nazaat van slavenhandelaren te zijn. Kijk het interview maar terug.

     4. 2030

      kennelijk heb je slecht geluisterd naar zijn verhaal verteld door hem zelf en bewijs je hiermee dat je een domme koe van generlei betekenis bent

      roeptoeteren terwijl je niet weet waarover, het prototype van linkse onwetendheid en denken dat je de wijsheid in pacht hebt

      queen doet niet meer mee 😂😂😂😂😂😂

     5. Queen

      “Dat heeft hij zelf gezegd in een interview met Simone Weimans (nieuwslezeres).
      Hij was trots nazaat van slavenhandelaren te zijn. Kijk het interview maar terug.”

      Kijk dat is een inhoudelijk antwoord waar ik wat mee kan. Ik heb me nooit in Akwasi verdiept maakt kut muziek dat is het enige wat ik weet. Ja hij zegt het inderdaad zelf.

      Je hoort nogal vaak dat de Ashanti allemaal slavenhandelaren waren maar dat klopt dus niet. Ashanti waren vaak ook slaaf van andere Ashanti. Het was een manier om met tegenstanders af te rekenen bv.

     6. usb3.0

      Gaat queenie het toch nog een beetje goed praten

     7. Queen

      “kennelijk heb je slecht geluisterd naar zijn verhaal verteld door hem zelf en bewijs je hiermee dat je een domme koe van generlei betekenis bent”

      Ik ben niet in Akwasi geïnteresseerd en niet in die hele Bij1 club. Ik besteed mijn tijd liever nuttig.

      Ik vind bv Marcus Garvey en PLO Lumumba veel interessanter om te lezen of naar te luisteren.

      Hoef jij niet aan te beginnen hoor, dat zijn mensen met zelfkritiek en een verheffings idee uit individuen zelf. Wilderss zou er helemaal dol van draaien ze zoeken geen zondebok.

     8. 2030

      beter je eerst informeren alvorens dom te kakelen.

      je zit/zat dus weer fout

     9. Sando

      Nou Queen als je dit niet weet (zielig)

   2. Buster Scruggs

    Criminelen zijn financieel vaak ook erg succesvol. Dus dat is geen criterium.

    Akwasi is in ieder geval onbehouwen en onbeheerst in zijn gedrag. En dat keert zich -terecht- tegen hem.

    Maar hij is slim genoeg om te leren hoe hij policor moet acteren als er camera’s of microfoons in de buurt zijn.

    1. Queen

     “Criminelen zijn financieel vaak ook erg succesvol. Dus dat is geen criterium.”

     Succesvolle criminelen zijn dan ook geen domme jongens. Akwasi is veel te verwijten maar het is een intelligente man, anders bereik je dat niet in NL.

     1. Buster Scruggs

      Queen, dat zeg ik toch ook: “Maar hij (Akwasi) is slim genoeg om te leren hoe hij policor moet acteren als er camera’s of microfoons in de buurt zijn.”

      Maar alsdan heeft hij zich dus geconformeerd aan de heersende mores. Daarvoor hoef je niet intelligent te zijn, alleen onderdanig genoeg om je eigen authenticiteit op te geven.

     2. Aborifa

      Boerenslimheid.

   3. Cootje

    Is Femke Louise ook . Volgens mij kan je uitstekend functioneren met een paar hersencellen minder . En hij mag best succesvol wezen de vooruitgangverliezers zie ik de ook altijd acteren op maandag avond om halfnegen op ned1 . Die zijn niet zo succesvol

    1. Cootje

     Maar het kan ook op dinsdagavond zijn .

    2. Queen

     Heeft de PVV zendtijd op de NPO? Ik kijk nooit naar de NPO. Femke L zal heel wat intelligenter zijn als ze lijkt, anders bereik je dat niet.

     1. Loelap

      Nee ze is echt dom.

   4. RvdBe

    Hij kan alleen maar succesvol zijn omdat dom volk zoals jij in zijn praatjes meegaan, bang om niet correct te zijn: stumper.

    1. Queen

     Ik heb geen respect voor mensen die politiek correct zijn zoals jij bent. Jullie proberen onze vrijheid van ons af te nemen, slopen vvmu volledig en met valse argumenten en leugens proberen jullie jezelf te rechtvaardigen.

     1. Loelap

      Kijk eens in de spiegel! Of ga naar je geliefde Joop.

     2. usb3.0

      “jullie…van ons”

      Aldus dragqueenie

     3. Queen

      Mijn geliefde Joop?

      Ik vind Joop niet lief, ik vind moderatie vooraf het ultieme zwaktebod en een beperking van vvmu.

      Waarom bij andere meningen mensen zeggen dat ze weg moeten gaan? Wat is dat toch?

     4. 2030

      alle onderbouwde meningen zijn welkom. Leuk kan je met elkaar van gedachten wisselen. Dom gewauwel omdat blijkt dat je geen idee hebt waar je over spreekt kan je beter bij prive of de magriet doen. Of begin met de strónt vlé®k, beukhol en malle pietje een kaart clubje.

      Voorlopig ben je een provocerende dramaqueen die de grootst mogelijke onzin uitkraamt. Je hebt 0,00 verdiensten om anderen de maat te nemen !

     5. Thant dolph

      “alle onderbouwde meningen zijn welkom”

      Nu alleen nog naar je eigen leer gaan leven in plaats van als een repeteerclown bij de eerste de beste tegenspraak blablabla diebla enz! met strônt te beginnen te sputteren

   5. ET007

    De domste boeren hebben de dikste aardappelen.
    Misschien een andere vraag: zou een blanke man dezelfde kansen gehad hebben bij een start-up?

    1. Loelap

     Nee, natuurlijk niet.

  2. hans-e-pans

   Laten we het positief houden voor Akwasi, hij heeft 1 hersencel meer dan een koe.

   Dat is dan erg positief voor een koe.

 2. lucinde

  Trump, Akwasi, Baudet….er is teveel aandacht voor gekken

  1. 2030

   maak je lijstje even af , gommers, van dissel , thunberg , rotmans , enz

   dwazen op zoek naar macht en geld

   1. lucinde

    Ik vergeet jou te noemen

    1. Queen

     ++++

    2. 2030

     Nou wat een dijenkletser huistrút , echt geweldig gevonden , u verdient de originaliteit prijs voor prutser

 3. Cootje

  Tanja jess staat er gekleurd op met zo maloot . Een eigen zender zwart maken lukt hem aardig , het blijft toch een donkere kleur dat zwart , het hoort waarschijnlijk bij sombere mensen die het leven niet zwart wit zien maar alleen maar zwart

  1. Emma Louise

   Tanja heeft een groot hart en is zeer vergevingsgezind. Haar christelijke roots staan aan de basis van de gemeenschappelijke drang naar de broodnodige diversiteit.

   1. 2030

    hopelijk niet te groot anders moet ze geopereerd worden !

   2. Cootje

    Die christelijke roots hebben 80% van de trump aanhangers ook . En ik denk dat 80% van de Nederlanders niet gevraagd hebben om diversiteit en zeker niet als ze niet kunnen intrigeren . Maar je heb in Nederland langzaam 30 nationaliteiten als ik lees en hoor hoe ze in de vluchtelingen kampen of hier in Nederland in de opvang met elkaar omgaan dan ziet de omroep zwart er rooskleurig uit . Die gaat waarschijnlijk nooit aan

    1. Emma Louise

     Dat kan wel kloppen hoor, Cootje, van die 80 procent christenen voor Trump. Een stevige godvrezende basis biedt jarenlang politiek perspectief.

     Die 30 nationaliteiten in vluchtelingenkampen of Nederlandse azc’s leven natuurlijk hutje mutje bij elkaar wat zorgt voor dagelijkse spanningen en irritatie.
     Kijk eens naar Amsterdam. Daar wonen zo’n 160 nationaliteiten vreedzaam bij elkaar. Zo kan het ook. Als je je maar de ruimte hebt en de vrijheid voelt.

     1. 2030

      De strónt vlé®k wil beweren dat er 160 nationaliteiten vreedzaam wonen in Amsterdam , behalve transgenders , homo’s , joden en mensen die het islamitische straattuig aanspreken.

      Nederlandse azc’s zijn natuurlijk hotels en zelfs daar voert een islamitisch schrikbewind de hoofdrol. Als lesbienne wordt je gewoon overgoten met kokend water maar dat brengt de strónt vlé®k vervolgens onder bij incidenten

      stem sociaal, stem PVV

     2. usb3.0

      “Die 30 nationaliteiten in vluchtelingenkampen of Nederlandse azc’s leven natuurlijk hutje mutje bij elkaar wat zorgt voor dagelijkse spanningen en irritatie.”

      Oh maar niemand houd ze tegen om terug te gaan als ze het hier niet zo leuk vinden

      “Kijk eens naar Amsterdam. Daar wonen zo’n 160 nationaliteiten vreedzaam bij elkaar”

      Je bent te dom om te poepen natuurlijk, in Amsterdam bemoeit niemand zich met elkaar het zijn eilandjes en als je door het verkeerde eilandje loopt heb je een probleem, sjonge hoe achterlijk ben jij eigenlijk, lvb-er

     3. Emma Louise

      Beschaving is slechts een dun laagje chroom, 2030. Wij merken dat dagelijks ook aan jouw reacties.

      En inderdaad, een azc-incident.

     4. 2030

      de strónt vlé®k is zo voorspelbaar !

      h**ps://www.oisterwijknieuws.nl/2020/12/nog-steeds-onvolledige-registratie-incidenten-azc-oisterwijk/
      h**ps://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/steeds-vaker-incidenten-asielzoekerscentra/
      h**ps://www.weertdegekste.nl/2020/05/vorig-jaar-meer-overtredingen-door-asielzoekers/
      h**ps://nos.nl/artikel/2333695-forse-toename-incidenten-met-asielzoekers.html

      wel erg veel incidenten domme arrogante decadente strónt vlé®k

     5. Cootje

      Jij bedoelt toch niet die genen die in ter Apel gratis winkelen en hun reis gratis met het openbaar vervoer maken , dat komt waarschijnlijk door te weinig zakcenten

     6. Loelap

      Emma Louise woont waarschijnlijk in een roomblanke wijk, anders ben je niet zo stuitend naïef.

     7. 2030

      emma is de strónt vlé®k stern

   3. Loelap

    Ze zou toch een vluchteling in huis nemen maar deed dat vervolgens niet, hypocriet mens.
    Die diversiteit is niet broodnodig maar zal op termijn voor een burgeroorlog zorgen.
    Een blinde die dat ziet!

 4. Cootje

  Heeft die Johan Derksen toch mensenkennis ? , de EO is toch de zender van .arie boomsma . ? iedere keer weer teleurgesteld in het intrigeren van de Afrikaanse bevolking de culturen verrijking die ons is opgedrongen valt niet altijd mee het is altijd zwart wit als Arie Bosman niet de reclame zuilen gaat bellen want dan ligt de omroep zwart gauw op zijn bekje

  1. Queen

   Johan Derksen is geen racist. De rest van je achterlijk geklets is feitelijk onjuist.

   1. Cootje

    Dus jij heb gevraagd voor de cultuurverrijking ?? Of de multinationals . Of opgedrongen door het old boys netwerk van de multinationals . En als Arie Boomsma de kranten kan halen bij uitspraken van derksen om de tv reclame te boycotten en nu zijn eigen oproepje wordt aangevallen horen we niets van deze fantoom twee petten op

    1. Queen

     Ik ben de cultuurverrijking. Ik ben kind van ouders die naar het land zijn vertrokken waar van hun geld wordt geleefd

     1. Loelap

      Vind jij jezelf werkelijk een verrijking? Met al die haat naar autochtonen toe.

     2. Loelap

      Waarom ga je de mensen in Afrika niet helpen als je het hier zo verschrikkelijk vindt! Genoeg werk aan de winkel daar. Beter dan hier de moreel verhevene uit te hangen.
      Niemand leeft van jouw geboorteland, helemaal niemand! Zou je willen.

     3. 2030

      daarom , die cultuurverrijking die jij aanhangt kunnen we missen als kiespijn

      stem sociaal, stem PVV

     4. driewerf

      Let op Afrika wordt er nu zo bij gehaald Aytas/Satya is daar heeeeeeeel goed in, beter dit gekleurde gevalletje links laten liggen . Het kan niet anders dan zeuren .

 5. Cootje

  Ik denk dat zwarte piet weer terug mag komen die is hier ruim 100 jaar geïntrigeerd geweest . We geven het de roetvegen een vinger en ze nemen je hele hand en staan wekelijks in de media , van half november tot 5 december was hij altijd aanwezig zonder incidenten of rumoer . Nu vullen we dagelijks de nieuws media

 6. Xenon

  Maar wat voor schandalige dingen heeft hij nou gezegd
  dan in dat interview want dat lees ik nergens…

  1. Cootje

   Schandalig gezegd nee , maar als zo je fatsoensnormen zijn , volgens mij moet je met het gereedschap wat je natuurlijk heb gekregen een paar links en rechts van andermans spullen afblijven .er zijn er ook die dat niet kunnen maar die trede weer op in een ander programma .

 7. jennifer

  Negeren die gast, die mensen die de kinderen ieder jaar een mooi en traditioneel feest willen bezorgen,openbaar in het gezicht wil trappen.Voor mij is het niet meer als een geimporteerde terrorist die geen podium moet hebben in dit land.

  1. Mireille

   Het zijn volwassenen die vinden dat kinderen er plezier aan moeten hebben. Ik ben niet voor Akawasie en voor Sinterklaas. Beiden non-valeurs.

   1. 2030

    Het waren kinderen die er veel plezier aan beleefde. Totdat wat volwassenen zich ermee gingen bemoeien en iedereen voor racist uitmaakte ! Daar ging het fout omdat een handjevol idioten uit den vreemde hier gingen vertellen hoe wij het feest moesten vieren !

    Als je wat wil vertellen doe het dan eens volledig misbaksel

 8. Spoetnick

  In dit interview was akwassi op z’n best.
  Beter zal het nooit worden.
  Alleen het subsidie-infuus kan hem nog redden.
  MSM, kom over de brug. De belastingbetaler betaalt.

  1. gargamel

   Ik denk een dat een vaccin zou beter zijn!

 9. plakband

  Het Akwasi-kwaad-zaad tiert welig in de Rutte-ravagekas.
  Uitroeien mag niet want het behoort tot een beschermde slinkse soort.
  Moet met veel subsidie in leven worden gehouden.

 10. Buster Scruggs

  Criminelen zijn financieel vaak ook erg succesvol. Dus dat is geen criterium.

  Akwasi is in ieder geval onbehouwen en onbeheerst in zijn gedrag. En dat keert zich -terecht- tegen hem.

  Maar hij is slim genoeg om te leren hoe hij policor moet acteren als er camera’s of microfoons in de buurt zijn.

 11. HD

  Tijgerpakje aan en met pek en veren terug naar je vaderland.

 12. gargamel

  De grootste fout die een land kan maken, is burgerschap te geven aan mensen die niet in een land zijn geboren of wiens ouders niet uit dat land komen. Geen probleem om nuttige leden van de samenleving te zijn, maar ik denk dat de wet in sommige landen zoals Saoedi-Arabië veel beter is.Een nog grotere fout is om mensen met een dubbele nationaliteit actief te laten deelnemen aan het politieke leven van één land. Mijn vraag is, aan welk land zal bijvoorbeeld Kajsja trouw zijn in geval van een conflict.

 13. LifeBuddy

  Zie hier, hoe de deuren van Het Capitool met voorbedachten rade, ZONDER GEWELD open gaan. Nancy Explosie en Joe Biden hebben de 5 mensen die vermoord zijn op Hun geweten. Mooerdenaars worden in het Capitool op het schild gehesen!!!
  H**ps://t.me/SidneyPowell1/927

  1. Thant dolph

   Nou dat is overtuigend zeg!

 14. Sando

  Er zijn in mijn ogen hier in Nederland alleen maar domme negers en ik heb nog gelijk ook!

 15. Response

  Zo leer je je pappenheimers kennen.

 16. Rieks

  Dit betekent dus diversiteit in de praktijk. Maar via partijen als Groen Links PvdA D66 hebben ze wel invloed. ook CDA en CU zijn meelopers geworden, geen ruggengraat

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.