FVD kraakt wanbeleid VVD: Nederlanders niet na 45 jaar met pensioen, maar wel peperdure klimaatakkoorden tekenen

Forum voor Democratie heeft forse kritiek op het wanbeleid van het kabinet Rutte III. Want, stelt de conservatief-liberale partij, de bakken met geld kostende massa-immigratie gaat stug door, er gaan miljarden euro’s naar de klimaatwaanzin, en het EU-herverdelingsfonds van 750 miljard euro vindt het kabinet ook prima, maar Nederlanders na 45 jaar werken met pensioen laten gaan is zogenaamd niet mogelijk. FVD vindt het niet kunnen.

FVD vat het beleid van de VVD heel helder als volgt samen:

De VVD is vóór open grenzen voor de massa-immigratie terwijl Nederlanders huisarrest hebben. De VVD is óók voor miljarden verslindende klimaatakkoorden die bar weinig doen om klimaatverandering daadwerkelijk te bestrijden. En, jawel, de VVD tekent ook braaf bij het kruisje als de EU een herverdelingsfonds wil opzetten van driekwart biljoen euro.

Maar Nederlanders die hopen dat ze na 45 jaar hard werken — en dus belasting betalen — eindelijk met pensioen kunnen komen bij de partij bedrogen uit. Dát kan namelijk dan weer niet. Voor linkse hobby’s waarvoor de gewone Nederlander de rekening mag betalen is er wel geld, maar als er dan een idee is om de búrger te helpen is het antwoord van de VVD: “Neen!”

Forum voor Democratie is héél anders dan de VVD. Ja. Want FVD is er vóór de Nederlander. De partij is tegen de massa-immigratie, tégen “peperdure klimaatakkoorden” die ook nog eens niets opleveren, en natuurlijk al helemaal tegen een herverdeling van de welvaart op Europese schaal.

Waar FVD dan vóór is? Nou, bijvoorbeeld voor het geven van AOW voor iedereen die 40 jaar lang zware arbeid heeft verricht.

Daar hoef je bij de VVD niet mee aan te komen. Sterker nog, als een ouderwetse liberaal die niet begrijpt dat de VVD niet meer zijn partij is zoiets oppert wordt hij met pek en veren de partij uitgejaagd.

Word lid van onze NIEUWE Facebook-groep en abonneer je (gratis en voor niets)op mijn Telegram-kanaal.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. Barbera

  Nog verbaast staan te kijken dat het FvD blijft steken op 4 zetels.
  DDS support het FvD met verve, maar het levert alleen maar irritaties op en geen zetels.

  1. Tedje Kruis

   Ik amuseer me slechts over zoveel incompetentie.

   Ook idioten hebben recht op een stem

   1. yellow thread street

    Met deze opmerking classificeer je jezelf als een onbenul zonder enig besef van de werkelijkheid.
    Waarschijnlijk werk je bij de overheid of iets dergelijks en loopt je salaris 100% door terwijl je op halve kracht werkt.
    Kijk eens naar Italie en o.a. Frankrijk en zie wat daar de pensioenleeftijd is.
    Ze lachen zich daar rot over onze absurde afdrachten aan Brussel.
    Ondertussen raakt ons land steeds verder in verval, echte ondernemers zien het lijdzaam aan en teren in op hun spaarpotje voor later.
    Rutte moet opgesloten worden achter de tralies voor de rest van zijn leven.

    1. usb3.0

     Je kunt ze aansprakelijk stellen…

     h**ps://www.artsenvoorwaarheid.nl/aansprakelijkheidstelling

  2. usb3.0

   tedje die zichzelf een veertje in zijn kont steekt..

 2. Brenda Welsh

  Nog maar weinig mensen zijn het eens met Baudet.

  1. Petrazoveel

   Glazen bol?

  2. jve89

   Nou, ik wel hoor. En velen met mij. Waarom moet iedereen toch Baudet zo hebben na de opstand binnen de partij een tijdje geleden? Baudet was just de enige die het toen goed aanpakte en wilde zelfs op democratie wijze toetsen of hij aan kon blijven. Kan je van die judassen niet zeggen.

 3. Spaanse_K0K

  De mensen incl redacteuren , welke tot hun 29/30 op de universiteit hun tijd doorbrengen , na 45 jaar werken met pensioen laten gaan.
  De simpeler zielen, genoodzaakt om op hun 16/18e te gaan werken, na 45 jaar werken met pensioen laten gaan.

  Ik zie wel enige redelijkheid in het standpunt.

 4. usb3.0

  Baudet heeft gelijk natuurlijk, de rest hier reageert slechts op de man…

  1. Spaanse_K0K

   In 2007 trad Baudet (28 januari 1983 )in dienst van de Universiteit Leiden als docent rechten.

   Mooi, werken of aanwezig zijn tot je 70e dan maar.

 5. Henry Higgins

  Populisme op z’n platst.

  1. usb3.0

   ja ouwe d666 stemmer higgins is niet zo voor het volk…

   1. Barbera

    Dat grachten gordeldier komt op voor het volk.
    Stem op onze toekomstige MP,…

    1. usb3.0

     Precies, komt op voor het volk, dat is wat een politicus dient te doen, die moet voor het volk zijn niet tegen…

  2. Arbeider65

   Jij bent natuurlijk ook zo’n hufter die alleen denkt dat iedereen een zittend beroep heeft. Maar de VUT ben ik al kwijt, afgepakt door D’66 en trawanten, pensioenleeftijd omhoog, want iedereen is gezond . Joh, kijk eens rond, ken collega’s die pillen slikken om op de been te blijven.

 6. Fortiori

  Nog maar weinig zware arbeid, behalve in de zorg en verpleging , wordt er verricht. Zware graafmachines bedien je met knoppen. Er zijn volautomatische stofzuigers die het werk doen.
  De hond uitlaten en de was ophangen, daar moet je voor in de benen komen. De rest is veelal geautomatiseerd.

  1. usb3.0

   Foritoorittoirtoirto heeft nog nooit hard gewerkt natuurlijk, huizen bouwen zich vanzelf, daken branden zichzelf dicht, klinker wegen in woonwijken worden door de buurtbewoners zelf gelegd, verder heeft foriuotireotiro geen idee hoe het leven van een arbeider eruit ziet tot zijn 65ste..

  2. Petrazoveel

   En huizen bouwen zichzelf tegenwoordig, nietwaar? Ook met til- en leghulpen zijn veel beroepen lichamelijk nog steeds zwaar.

   S*kkel.

  3. Arbeider65

   Ik ken timmerlui die versleten schouders hebben. En U? U bent natuurlijk van het zittend beroep ICT etc, die al koffie drinkend denken dat er GEEN productie bedrijven meer zijn. Kijk eens goed in Uw eigen woonplaats….

  4. siemoon

   de mensen die nu in pensioen zijn hadden geen knoppen die hadden scheppen en bezems en kruiwagens .en een kapot lichaam.

 7. Cootje

  Als Rutte na 17 maart nog in het torentje zit zijn de mensen te vrede met Rutte en met Corona . En of je nu financieel door het klimaat of door Corona gebeten wordt je gaat er financieel aan tot het bot .

 8. Cootje

  Nog een jaartje Corona en er is niemand die het meer heeft over het klimaat . Een ding is zeker in zuid Europa kunnen ze met hun 55/62 ste met pensioen en nog genieten van een aangenaam klimaat , plus hun toekomst is betaald door de vriendelijke noordelijke broeders / proost/

 9. Cootje

  Je hoort de laatste tijd niets meer van dat achterlijke kindje wat geprogrammeerd was door haar ouders een jehova maar dan in het klimaat , ze zal nu wel met haar poppen spelen .

 10. Arbeider65

  Oei.Ik werk inmiddels 45jaar. Zou mooi zijn om het werkproces te verlaten voor AOW en pensioen. Doe pructiewerk en mijn lichaam begint het wel te voelen. Maar ja, dank zij D.66 ea, MOET ik door. Want……..dit kost geld. Weg met die groene onzin en laat mij eens lekker genieten van mijn kleinkinderen en, vooral, vrijheid om te doen wat ik graag wil.
  Maar ja, die linkse clubs zijn natuurlijk ook tegen dat ik eerder wil stoppen. U zult zich dood werken. Toch Wilders……….

  1. Brenda Welsh

   De zware beroepen zijn inderdaad wel afgenomen. Voor het smerige werk, gevaarlijk werk, hebben we buitenlandse arbeidskrachten. Maar zoals voorheen, de zware bakkerskar duwen, stoeien met
   volle kratten met zuivel, op de kar met de melkbussen is niet meer. Er zijn nog wel zware beroepen, maar aanmerkelijk minder. Als kundig metselaar kun je tegenwoordig na pensioen een leuk zakcentje bij verdienen, muurtje, schuurtje. En een knappe auto voor de deur.

 11. Cootje

  De telgraaf grootwinkel staan aan de rand van de afgrond , maar volgens de peilingen nog niets aan de hand Rutte op 42/45 zetels dus het electoraat vind het best en fantastisch .

 12. 56RdK

  In zuidelijke landen, door ons gesponsord, met 52 max. 55 met pensioen.
  Hier moet de stratenmaker, de bouwvakker, de onderhoudsman, de verpleegkundige, ambulancebroeder, politieagent, brandweerman, vuilnisophaler, fabrieksarbeider, of leraar doorgaan totdat het lichamelijk of mentaal niet kan, totdat ze geheel zijn versleten of voortijdig zijn overleden.
  Maar het klootjesvolk blijft Rutte c.s. steunen! En zijn er onder dat volk idioten die nog durven te beweren dat er geen zware beroepen meer zijn.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.