Hèhè! Chinese Communisten laten WHO ein-de-lijk Wuhan-zeevruchtenmarkt onderzoeken… totaal niet verdacht, ofzo!

Hèhè, de Chinese overheid geeft dan eindelijk groen licht aan een onderzoeksteam van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) om de oorsprong van het coronavirus na te trekken. Daarin worden ze begeleid door Chinese wetenschappers, want de WHO-delegatie moet natuurlijk wél de juiste en door de CCP goedgekeurde conclusies trekken.

Vanaf het begin van de corona-uitbraak kon iedereen al merken dat er iets niet helemaal in de haak was met de wijze waarop de Chinese overheid reageerde. Ik heb het dan niet over hoe zij zelfs het virus in probeerden te dammen, maar over de informatievoorziening naar de rest van de wereld toe. De WHO kreeg te horen dat het virus wel meeviel en dat er maar weinig was om ons zorgen over te maken, terwijl Wuhan op slot ging en vlak daarna de hele provincie Hubei werd afgesloten.

Over de oorzaak van de uitbraak was nog maar weinig bekend, behalve dan dat het in Wuhan moest zijn begonnen. De Huanan-zeevruchtenmarkt zou de ground zero zijn.

Iedere poging om die veronderstelde oorzaak te onderzoeken werd maandenlang gedwarsboomd. De WHO mocht er niet komen. De Australische regering werd door de Chinese overheid voor van alles uitgemaakt toen zij een oproep deden tot onafhankelijk onderzoek. De Chinezen zelf durfden zelfs te beweren dat het virus op meerdere locaties tegelijk was uitgebroken. En nu de vaccins in omloop zijn en er hopelijk snel een einde aan de pandemie lijkt te komen, dán kan er ineens wel worden onderzocht. Of nou ja, alleen de zeevruchtenmarkt mag worden onderzocht en uitsluitend onder begeleiding.

En nu gaat het dan tóch gebeuren: een door de WHO geleide groep wetenschappers tuigt naar Huanan om de zeevruchtenmarkt te onderzoeken. Zo’n anderhalf jaar nadat deze markt de kickstart van de pandemie zou hebben gegeven.

Zeg nou zelf, hier klopt toch geen snars van? Wat gaan die onderzoekers daar nú nog vinden? Wie het weet, mag het zeggen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Nostradamus

  China, het voorbeeld voor Biden en de Eurocraten.

 2. ropart

  mosterd kennen ze niet in china, dus ook niet na de maaltijd.

 3. JochemX

  Mogen ze ook in het laboratorium komen waar ze virussen manipuleren?

  1. 2030

   In opdracht van de EU !

   1. kees cup

    in opdracht van … ????

    kunt u deze bewering staven ?

  2. Happytissue

   Sssstttt Wij houden het bij het verhaal met die vleermuis die ontlasting van een ander dier had gegeten, die vervolgens weer in de soep ging. Absoluut geloofwaardig verhaal, veel geloofwaardiger dan dat het virus uit het lab kwam waar ze ook nog eens een van de meest toonaangevende onderzoekers werkt die onderzoek doet naar dit soort virussen.

   Dat er een incident is geweest waardoor Canada de samenwerking met het lab heeft beëindigd gaan we het al helemaal niet hebben.

 4. LifeBuddy

  Op zo een sLinkse manier, binden de arische sLinkse hier ook de kat op het spek.

 5. Nostradamus

  Ahum, als ze maar niet per ongeluk de Engelse en Zuid-Afrikaanse variant verspreiden, ahum.

 6. jennifer

  Natuurlijk is nu alles schoon en in orde. Je denkt toch wel niet dat die chinezen aan hun toe zullen geven dat hun de verspreiders zijn van al die virussen de hele tijd. Overal hangt de economie aan n zijde draadje en in China is de economie omhoog geschoten, ra ra hoe kan dat. Geen enkel land wat China verantwoordelijk stelt voor deze ellende waar hun voor gezorgd hebben. Nee ze laten het nog toe dat ze straks al die failliete bedrijven over kunnen nemen. Trump had gelijk toen hij dit het China virus noemde. De wereld is zo rot als wat, en het kan niet uitblijven dat dit in beschaafde continenten tot burger oorlogen gaat uitdraaien. Misschien is dit wel de opzet van hun spel.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.