Hypocriet en ruggengraatloos D66 triomfeert met ‘mentaal gezonde D66-halfuurtje’

D66 Amsterdam begaat in korte tijd twee blunders van jewelste. Om te maskeren dat Amsterdam een waardeloos migratie- en huisvestingbeleid heeft wil de partij statushouders dumpen bij buurgemeenten. Ondertussen moeten we ook de partij op onze blote knietjes bedanken voor het extra halfuurtje bij de avondklok. Krankjorum zijn ze geworden. 

Bij D66 zijn ze helemaal de weg kwijt. Ze menen namelijk dat dat ene half uurtje tal van gezondheidsvoordelen met zich meebrengt. Ze hebben dit ‘extra’ half uurtje ook al omgedoopt naar D66-halfuurtje. Alleen hadden ze niet verwacht dat deze term op sociale media zou worden uitgekotst. Niemand, maar dan ook niemand, is de partij dankbaar voor deze luttele 30 minuten.

Ondertussen probeert dezelfde Amsterdamse fractie te maskeren dat Amsterdam een faalbeleid hanteert. Voor aankomende juli moet Amsterdam bijna 700 statushouders opvangen, er is hier echter geen ruimte en geld voor. Dus komt D66 met een grandioos idee: laten we de statushouders huisvesten in de buurgemeenten. Zo wordt het dus niet meer het probleem van de stad zelf.

D66 verliest bijna wekelijks zetels in de peilingen. En dat is ook niet gek: de partij loopt de meest rare dingen te roepen. Zelfs hardcore D66-kiezers lopen op gegeven moment weg bij de partij. Een kwart van de aanhang was fel tegen een avondklok. Toch maakte de partij een 180 graden draai. Terecht dat deze kiezers dan weglopen van de partij.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegraam-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. janrama

  Weet je wie ook de weg kwijt is …

  1. driewerf

   JIJ????

 2. Response

  DDR66; Een van de meest hypocriete sneaky clubjes van NL.

  1. Edjan

   Debiel66, nog nèt wat erger dan Groen Links.

 3. ET007

  Jette en Kaag brengen D66 naar dieptepunt en gelukkig maar, want D66 is de naam Volksvertegenwoordiging niet waard.
  Pechtold wist er nog een soort van Groenlinkspartijtje van te maken.
  Al begint Groenlinks ook al draagvlak te verliezen.
  Links is een ware ideologie, maar met beetje mensen- en wereldkennis weet men gewoon dat het uiteindelijk alleen maar tot diep in de shit leidt.

 4. Linksbuster

  Amsterdam heeft er een handje van hun vuil in andere gemeenten te dumpen..purmerend is daar een goed voorbeeld van.
  Buiten hazes debielen, illegalen en gelukzoekers mogen we straks zeker ook hun windmolens in onze achtertuin gaan plaatsen…fuck’em!
  Amsterdammers stemmen hoofdzakelijk links, dus mogen ze ook de door hunzelf gevulde gifbeker tot de bodem leegdrinken.

 5. Yoyo

  Op naar de zero zetels, met deze wereldvreemde partij!
  We zullen er niets aan missen.

  1. Edjan

   D0,0

 6. Telex

  Fysiek mentaal zou kunnen, maar….

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.