Journalist Chris Klomp gaat los op ‘trillende oudjes in voorportaal van de dood’: ‘Geen afstand, opbokken!’

Op Twitter haalt ‘journalist’ Chris Klomp flink uit naar mensen die geen afstand houden en/of hun mondkapje niet op de juiste manier dragen. Met name ouderen die hoegenaamd “trillend in het voorportaal van de dood” staan moeten het ontgelden. “Opbokken nou,” is zijn boodschap aan deze mensen die ons land én onze welvaart hebben opgebouwd.

We horen steeds van lockdownvoorstanders dat ze ‘het’ doen om ouderen en kwetsbaren te beschermen. Ja, ja, ze vinden het zo vreselijk voor die mensen dat ze meer gevaar lopen dan gezonde jonge mensen dat ze bereid zijn welvaart op te offeren om ze in bescherming te nemen tegen het coronavirus. Klinkt leuk, alleen is er niets van waar. Als puntje bij paaltje komt zijn die mensen zélf lafbekken pur sang én egoïstisch tot op het bot.

Het ultieme bewijs voor deze stelling wordt geleverd door mainstreamjournalist Chris Klomp. De ex-AD’er is op Twitter he-le-maal tekeergegaan op “ouderen van dagen” die in zijn ogen geen anderhalve meter afstand houden:

“En ik ben ook wel even klaar met die ouden van dagen die geen afstand houden,” aldus Klomp. “Dat je zelf trillend in het voorportaal van de dood staat wil nog niet zeggen dat je mij in gevaar moet brengen. Opbokken nou.”

Ah. Heerlijk om te zien he, dat respect voor de mensen die ons land na de Tweede Wereldoorlog hebben opgebouwd? Wat een ongelooflijk inspirerende liefdevolle boodschap over tolerantie, begrip, en eenheid. Daar kunnen die ‘rechtse gekkies’ die altijd zo ontzettend negatief zijn over de linkse medemensch het één en ander van leren. Toch? Ahem.

Het bewijst maar weer dat dit soort corona-obsessievelingen niet voor draconische maatregelen pleiten omdat ze anderen willen beschermen ‒ laat staan ouderen ‒ maar omdat ze zélf doods- maar dan ook echt doodsbang zijn. Ze hebben zich zo ongelooflijk bang laten maken door de mainstream media (waar een man als Klomp zelf deel van uitmaakt) dat ze niet eens meer durven functioneren. Iemand komt binnen een straal van anderhalve meter en oh! ze zijn meteen in paniek.

Triest. Wat een zielepieten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. NO8DO

  De constatering van Chris Klomp is juist.
  Zie vaak eigenwijze ouderen zonder mondkapje in winkels.
  Of gezellig kletsen midden in een gangpad, met het mondkapje onder hun kin.

  De analyse van MvG slaat zoals gebruikelijk weer nergens op.
  Laat links of rechts er even buiten.

  1. NO8D0

   Ooh men die wiet is lekker in de ochtend, jij ook een trekje Mike?

  2. ikweetwatikwil

   Ben het helemaal met Michael eens.
   Er wordt te veel angst aan gejaagd .

  3. Seneca

   @08
   ik neem aan dat je geestelijke leeftijd 8 jaar is want anders begrijp ik niet, dat een volwassen kerel zich door het tuig van rivm en overige ‘deskundigen’, die allemaal financiële belangen hebben bij de farmaceutische industrie, angst laat aanjagen. klets toch niet met besmettingen. wat doe je aan tbc? 15 miljoen besmettingen per jaar en 1.5 miljoen doden per jaar door tbc. ik heb je nooit met een mondkapje tegen tbc gezien. door lieden als jij wordt dit land nog meer naar de verdommenis geholpen dan door Rutte cs.

  4. Wally

   Het gaat in dit geval niet om links of rechts, maar om de idiote uitspraken van deze fatsoensrakker. Ik heb pokeren vader die nu bejaard. Blijkbaar is hij dus ook overbodig volgens deze dropzak. Daar gaat het om.

 2. Adriaen van Bergen

  Die ouderen hebben volkomen gelijk, natuurlijk.
  Laat ze toch en geef ze liefde in plaats van bescherming.
  Bescherming geeft alleen maar eenzaamheid en wie wil dat nou op zijn laatste jaren?
  De ouderdom komt met gebreken. Als je leest wat ouderen vaak allemaal slikken aan medicatie, dat is niet mis.
  Komt bij dat als je onder de 70 bent je amper last van corona hebt. En dan nog alleen maar als je onderliggend lijden hebt.
  Er sterven veel meer mensen onder de 70 in het verkeer.
  Met de huidige maatregelen (mondkapjes, slecht voor je eigen gezondheid en houden 0 virussen tegen) en het gebruik van experimentele vaccins, die meer schade dan goeds veroorzaken, duurt groepsimmuniteit alleen maar veel langer.

  1. NO8DO

   Van mij mogen ouderen zoveel bij elkaar kruipen als ze maar willen, maar in openbare ruimtes dienen zij zich ook aan de regels te houden.

   1. Adriaen van Bergen

    Je hoeft geen masker op als je een medische indicatie hebt.
    Dat hebben de meeste oudjes wel.
    Maar, je hoeft de medische indicatie niet te tonen, want dat is privacy.
    Dus welke regels blijven er dan nog over?

 3. Cor Grijpstra

  BAM, lijsttrekker PVDA trekt zich terug, kans op veel meer zetels in maart.

  We wachten op het DDS gejank.

  1. ropart

   goed gezien cor, weer een stap dichterbij naar het kartel ,vvd, d66 pvda, cda.

  2. Spaanse_K0K

   Gejuich klinkt op uit de DDS gelederen, totdat er mogelijk een beter lijsttrekker komt.

   1. Seneca

    @cockje
    ook jij bent een tikkeltje verward. dit gaat over een misselijke kl**tz*k van een gesjeesde hournalist; dit gaat niet over Asscher, even het juiste topic zoeken.

  3. Seneca

   @corrie
   je leest het verkeerde topic. specsavers misschien…?

 4. JochemX

  Eerst even uitzoeken of die anderhalve meter en dat mondkapje zoden aan de dijk zetten. Kan toch niet zo moeilijk zijn in een land met zo veel deskundigen.

  1. NO8DO

   In een land met zo veel deskundigen moet de onzin van die anderhalve meter en dat mondkapje toch eenvoudig aan te tonen zijn.

 5. ikweetwatikwil

  Chris Wie zijn er eigenlijk aan het feest vieren met massa,s tegelijk. Vast geen ouderen.

 6. ropart

  aan alle bejaarden ruimers zou ik willen zeggen; ik hoop het niet , maar jullie worden ook oud!.

 7. Drollevanger

  Cris Klomp laat zien dat hij, behorend tot de meest verwende generatie ooit, bepaald niet overloopt van naastenliefde.
  Dus beste ouders, je kinderen tot in de grond verwennen kweekt bepaald geen beter mensdom.

 8. LifeBuddy

  Heeft Chris Klomp al in een vliegtuig gezeten. Daar zit je schouder aan schouder met een 10e hands mondkapje wat Niet werkt. Alleen maar om klm te redden en of het virus nu wel of niet binnenwandeld maakt het rivm en pinokkio beleid niet uit. PCR testen [0%betrouwbaar] en de buit is binnen.

 9. pasco

  Het is feitelijk wel zo dat veel Corona sterfte onder de oudjes, een aanzienlijke besparing is op AOW, pensioenen en zorg!
  Daarenboven komen veel woningen vrij tbv “vluchtelingen”.
  Maar bovendien resulteert het in een verjonging van het electoraat, met als bijwerking een overtal aan “links” stemmers, immers deze zijn stevig geindoctrineerd!

 10. Flach

  Inderdaad wat een looser en wat een stumpers.

  Het is natuurlijk een gegeven dat die oudjes massaal gaan feesten met elkaar, armpje in de lucht en stampen maar met die billen. Dan nog massaal demonstreren voor elke natte scheet die ze dwars zit. En niet te vergeten dat ze persé op hun kleinkinderen willen passen (not)

  Ja hoe durven die oudjes, die superverspreiders :X
  Die Chris is een misselijkmakende kneus, een droeftoeter zonder verstand noch ruggengraat. Walgelijk sujet, een super miskleun.

  1. gustav

   ++++++++++juist

  2. ikweetwatikwil

   Flach Mee eens.

  3. AS210854

   👍👍👍👍👍👍👍👍👍

 11. Meriadoc Brandebok

  FvD-ers voor corona: Rutte is slecht, hij heeft de ouderenorg wegbezuinigd, de ouderen hebben dit land opgebouwd, domme PvdA Van Rijn met z’n bezuinigingen.
  FvD-ers na corona: de ouderen kunnen doodvallen, ik wil naar de bioscoop.

  1. jennifer

   Heb jij een glazen bol????

 12. jennifer

  Die klomp is gewoon een walgelijk figuur ze moesten hem met zijn achternaam om die oren slaan. Als hij straks oud is hoop ik dat men dan in die tijd hem ook zo behandeld zoals hij nu doet.

  1. Vanduinen

   Behandelt is met t, 2030 !

   1. jennifer

    Sorry was te snel

 13. Paardenmiddel

  Nou Chris, gauw een prikje halen, dan ben je volledig beschermd joh. Dan gaat de dood aan jou voorbij en kunnen de “ouderen” weer lekker samen komen.

 14. Telex

  Niet mee eens de farmaceuten moeten ook wat kunnen verdienen.

 15. liefdevol rechts

  Als ik net zo bot mag zijn als Chris Klomp dan mag hij van mij het tifus krijgen.

  1. Henry Higgins

   Dat klinkt enorm liefdevol.

 16. Emma Louise

  Inhoudelijk heeft Chris Klomp volledig gelijk. De door hem gebruikte terminologie vindt hier doorgaans ook gretig aftrek. We kunnen daarom stellen dat Klomp het gelijk onderstreept.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.