Langere lockdown dreigt! Anoniem OMT-lid: “Zoveel seinen staan op rood”

Het aantal infecties blijft nog altijd veel te hoog en de nieuwe virusvarianten helpen ook totaal niet mee. Reken er dus maar op dat de lockdown nog veel langer gaat duren. “Zoveel seinen staan op rood”, zegt een deelnemer aan het OMT vanochtend tegen het AD, op voorwaarde van anonimiteit.

Zonder virusmutaties was het al een drama en nu blijkt dat de veel besmettelijkere varianten zich ook onder de mensen bevinden, voorspelt dat weinig goeds. Er zouden zelfs strengere maatregelen bovenop een verlenging van de lockdown kunnen komen.

Als het kabinet op tijd een zware lockdown had afgekondigd, dus ook de scholen had gesloten, dan zaten we nou niet in zo’n benarde situatie. Zoals ik in het vorige artikel al zei: doordat het OMT en het RIVM zonder degelijke onderbouwing hebben gepleit voor het openhouden van de scholen en het loslaten van de coronamaatregelen in die scholen, hebben ze het effect van de lockdown compleet ondermijnd. Door dat achterlijke gestuntel en het afgaan op een papieren werkelijkheid hebben we juist veel meer besmettingen gekregen en zaten we voor niks zoveel mogelijk thuis.

Strengere maatregelen hebben helemaal geen zin op dit moment. De lockdown moet verlengd worden en de scholen moeten dichtblijven, that’s it. Die torenhoge besmettingen gaan dan vanzelf weer omlaag, maar alleen als er haast geen veelvoudige contactmomenten meer zijn. Die waren er dus wél toen de scholen openbleven, dáárom werkten de lockdowns niet. De enige echte nieuwe maatregel die het kabinet zou moeten nemen is het (deels) opdoeken van het RIVM en het OMT.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. Monty

  Het lijkt wel of Boris Johnson hier in ons land aan de touwtjes trekt.

 2. CZ

  Welke seinen?

  h.tps://youtu.be/aWrZxCx6L6g?t=1989

 3. 2030

  het lijkt wel of we niet meer weten wat griep is. kan iemand het zich nog herinneren ? de politiek heeft influenza genezen , razend knap !
  cynisme off

  stop de corona idioterie , vecht voor uw vrijheden, u wordt openlijk voor dom versleten terwijl de zogenaamde specialisten de eigen bankrekening spekken. Corona is een verdienmodel geworden net zoals de energietransitie

  ONTWAAK !

  1. Mireille

   Het heeft veel weg van Jehova, zo’n oproep

   1. usb3.0

    Je kunt iig niet zeggen dat het je niet is verteld

   2. 2030

    weet niet , heb geen banden met jehova

  2. Ab Infinitum

   Noodtoestand in London om de viruscrisis, wat heeft dat dan te betekenen. In je eentje vechten gaat niet lukken vrees ik.

   1. 2030

    heft geen enkel nut of denk je dat het virus geschrokken is van de noodtoestand ?

 4. NO8DO

  ad.nl/politiek/langere-lockdown-dreigt-veel-seinen-op-rood~a519e394/

  Alweer een artikel, overgeschreven uit de onbetrouwbare MSM.

  1. 2030

   welke media schrijft geen artikelen over ?

   reuter/anp , wie schrijft die blijft en iedereen schrijft over van persbureau’s en andere bronnen. Of dacht jij dat iedereen een grote duim heeft ?

   geen negatieve berichtgevingen over corona sprak rutte en iedereen volgt braaf. Ze schrijven blind over !

   1. Thant dolph

    Lül er maar weer overheen, je maakt je weer met een kutsmoesje vanaf.
    De volgende keer is alles wat de MSM schrijft gewoon weer onzin, zoals altijd bij jou

    1. 2030

     💩

  2. NO8D0

   Omg wat heb ik nu weer hierboven geplempt met mijn stonede kop…die lekkere wiet ook

  3. JochemX

   Pas op, hieronder weer een valse tr#l. De laatste letter is een O en geen nul. Begrijp niet dat DDS daar niets aan doen kan.

 5. lucinde

  Morgen hopelijk nog meer breaking News over Coeoba! Kan er geen genoeg van krijgen!

  1. lucinde

   coeoba = Corona

   1. 2030

    kreeg je maar genoeg !

   2. Niemandalletje

    Nope! Het wordt nog altijd geschreven zonder hoofdletter.

 6. ervi

  Quote Wout: “De lockdown moet verlengd worden”.
  Volledig van de pot gerukt.

 7. gargamel

  Persoonlijk vind ik het leuk om te zien hoe ze elke dag iets nieuws uitvinden. Het zal me niet breken, want ik geef niet om enig voorrecht dat ik zou krijgen met het vaccin. Ze kunnen me alleen vaccineren als ik dood ben

  1. Heinz

   Dat is voor de nabestaanden toch nog enige troost.

 8. Happytissue

  Ach, als het niet dit was geweest, was het wel wat anders. Toch knap hoe ze in een jaar zoveel voor elkaar gekregen hebben met zaaien van paniek. Grappig dat een deel van het volk nog steeds denkt dat wij terug gaan naar normaal. Dat komt nooit meer terug, mondkapjes (minimaal in winter), geen handen geven, geen grote samenkomsten en het vaccinatie paspoort, zal altijd blijven.

  Indien nodig is er spontaan een nieuwe mutatie, de Griekse deze maal, iedereen weer ophokken en nog meer afhankelijk van de overheid. Net zolang nodig.

  1. usb3.0

   “Dat komt nooit meer terug, mondkapjes (minimaal in winter), geen handen geven, geen grote samenkomsten en het vaccinatie paspoort, zal altijd blijven.”

   Dit is tegen de grondwettelijke rechten van de mens, daarnaast waarop zijn al deze onzinregels eigenlijk op gebaseerd? ik weet het wel, op leugens namelijk en volgens fascistische coronafetisjistische vaccinatiedrammers ben ik dan een “wappie” maar wel 1 die het snapt en ook rustig staatshoofd en ministers aanklaagt voor hun destructieve beleid en ze hoofdelijk aansprakelijk stelt…

   h**ps://www.artsenvoorwaarheid.nl/documentatie

   1. 2030

    konden we de ratten en de zelfverrijkers maar juridisch vervolgen

    Ik zou me daar 100% voor geven.

    1. usb3.0

     Dat kan beste 2030

     h*tps://www.artsenvoorwaarheid.nl/aansprakelijkheidstelling

     1. Mireille

      Niets lekkerder dan jezelf gelijk geven.

     2. 2030

      probeer het eens te weerleggen ! ach laat ook maar , weer een 💩 one-liner

 9. gargamel

  Hier zal ik vrijwillig instemmen om mij op de afdeling te plaatsen met de zogenaamde. besmette personen. Ik ben 75 jaar oud, drie bypasses etc. Ik zal door persoonlijk voorbeeld bewijzen dat dit een grote fraude is, genocide is een mild woord, ik denk dat ik daarvoor een ideale kandidaat ben, natuurlijk teken ik om mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen voor de risico’s.
  Meer over deze brontekstBrontekst vereist voor aanvullende vertaalinformatie

 10. usb3.0

  h**ps://jensen.nl/uit-de-jensen-show-twee-maanden-lockdown-maakt-veel-duidelijk/

 11. NoDoubt

  Het plan van WEF wordt nu helemaal uitgerold. U wordt slaaf en arm. Al uw geld en vrijheid bent u kwijt. En u maar denken dat het complotdenken is. Keep on dreaming. Pinokkio heeft de prijs al in de wacht gesleept Global Cititzen 2019.Weet u van wie hij die heeft ontvangen en wie daar achter zitten? Keep on dreaming.

  1. Xyz1234

   Sommigen zijn hardleers. Misschien dat zij ooit de waarheid onder ogen durven zien. Anderen zijn nog erger echter en willen zelfs een totalitaire samenleving. Dat komt omdat ze niet zelfredzaam zijn en dus een autoriteit nodig hebben die voor hen denkt en handelt.

 12. Xyz1234

  Wie nog denkt dat dit alles om volksgezondheid gaat moet zich eens heel snel gaan verdiepen in virussen, medicatie, belangenverstrengelingen, world economic forum, great reset om alvast maar mee te beginnen.

 13. de ziender

  Hoe vaak moet het nog worden geschreven en gezegd: Lockdown, anderhalve meter én mondkapjes verergeren de situatie!!!!
  Onze dictatoriale leiders lijden aan het lockdownsyndroom, bijgestaan door dit uiterst domme DDS-media en de andere, nog ergere media.

  Wanneer dringt het bij de vaxiwappies door?

 14. de ziender

  Liever een virus in mijn tuin dan een walrus in de keuken,.,,,

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.