Steenrijke linkse cabaretier Claudia de Breij leed énorm onder Trump: ‘Opluchting dat ‘ie weg is!’

Cabaretier Claudia de Breij is hartstikke blij. Want Donald Trump is niet langer president van Amerika. Voor haar is dat een enorme “opluchting.” Want man, man, man, wat heeft ze toch geleden onder het presidentschap van de Amerikaanse zakenman.

Het is voor links, progressief en politiek-correct Nederland echt vre-se-lijk moeilijk geweest de afgelopen vier jaar. Want Donald Trump was president van Amerika. Och och och, wat heeft links in Nederland daar toch onder geleden, zeg. Elke dag weer zagen ze zomaar tweets voorbij komen waaraan ze aanstoot namen, en soms zagen ze zelfs video’s van Trump die dingen zei waar ze het niet mee eens waren.

Het was, kortom, een nachtmerrie voor ze.

Maar gelukkig is daar nu een einde aan gekomen. Ze zijn ontwaakt uit hun nachtmerrie en realiseren zich opeens dat de wereld rozenkleur en maneschijn is. Alles is roze. Kijk, zie daar, een schitterende regenboog aan de horizon!

Aldus Claudia de Breij, die iedereen ‘feliciteert‘ met deze ‘opluchting’: “Oh jongens.”

Je kunt je er iets bij voorstellen. Zoals Sander van Dam stelt kun je alleen maar heel blij zijn voor Claudia dat ze eindelijk een punt kan zetten achter al het leed dat Trump haar heeft aangedaan. Het kan niet anders of die afgelopen, nachtmerrie-achtige jaren moeten verschrikkelijk geweest zijn voor d’r.

Ik bedoel maar, ze kan dan wel hartstikke rijk zijn, maar Trumps beleid heeft ongetwijfeld een enorme impact gehad op haar economische leven, om maar iets te noemen. Wat zal ze geleden hebben. Maar: ze heeft volgehouden en kan nu dan eindelijk opgelucht ademhalen. GEFELICITEERD!

Gek genoeg reageert Twitterend Nederland toch enigszins cynisch op Claudias blijheid. Kijk maar:

Zo zie je maar weer dat de meeste mensen écht geen inlevingsvermogen hebben. Claudia heeft de afgelopen jaren afgezien. Dagelijks zag ze opmerkingen van de Amerikaanse president voorbijkomen waar ze het niet mee eens was. Zoiets is voor een extreemlinkse cabaretier nauwelijks vol te houden. Die lui dulden geen tegenspraak. Het niet met ze eens zijn wordt door dat soort types ervaren als een diepe persoonlijke belediging.

Nou ja, gelukkig hoeft ze zich daar geen zorgen meer over te maken. Biden heeft zich al meteen weer aangesloten bij het Klimaatakkoord van Parijs. Dat kost weliswaar duizenden en duizenden en duizenden Amerikanen hun baan, maar hé: links Néderland ‒ Claudia de Breij incluis ‒ zal er blij mee zijn!

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal… en steun De Dagelijkse Standaard met een kleine bijdrage via BackMe (een geweldig initiatief van Jan Roos).

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

100 reacties

 1. usb3.0

  Goed stukkie hoor, ik zag iets voorbij komen over metoo, nou het lijkt mij echt héél sterk dat een man een metoo zou doen bij de Breij…

  1. Brenda Welsh

   Met welke fantasieën houdt u zich bezig?

   1. Oepsie

    ”Mag ik even bij jou?” Want bij Claudia kan ik niet terecht, die heeft haar deuren stevig op slot zitten. Dat heb je met een biefstuksocialist. Grote mond, maar nul daden. En u durft het voor haar op te nemen? Geeft aan, wat voor soort U bent. En ik kan nog veel verder gaan om u te beschrijven, maar de opvang functioneert niet. Dus ik spaar u, om die droevige tocht te maken. P.S. Doe wat aan je uiterlijk, de mensen schrikken van je.

    1. Shadow1100

     Natuurlijk kun je niet bij Claudia terecht. Haar huis zit vol met “vluchtelingen”, asieleisers en crimigranten die zij allemaal onderdak heeft verleend. Ja toch?

  2. Loelap

   De aandacht van Links voor Trump is buitenproportioneel. Wat is het toch met Links dat ze denken dat Trump onze president is. Ze hebben meer aandacht voor de US dan voor Europa, weten ze bijvoorbeeld wie de opvolger van Merkel is? Dat is voor ons toch veel meer van belang dan Trump dit, Trump dat.

   1. werikke

    politiek correct want anders krijgt ze bij BNN-Vara geen zendtijd meer.

    1. Cycle25

     De NPO staat hier achter slot en grendel, dit gespuis komt m’n gezin niet verder vervuilen.

 2. halo1

  Ik word ook doodziek van die hypocriete linkse slijmballen: Trump heeft China, Duitsland, Mexico en de Navo aangepakt.. 4 gigantische prestaties + een entertainer 1. klas. Ik mis hem nu al.. met die grijze muis in office..

  1. Monty

   ”Trump heeft China, Duitsland, Mexico en de Navo aangepakt”

   Maar bovenal het Amerikaanse volk.
   Of is het Amerika na 4 jaar Trump nu echt zo ‘Great’ als dat hij had beloofd.

   1. halo1

    Nee Monty.. want hij heeft veel te veel obstructie van links gekregen + natuurlijk de covid-19..

    1. Monty

     Dus zo Great was hij dan toch niet om de democraten de baas te zijn.
     En covid-19? Die was er toch niet volgens Trump. Met Pasen 2020 zou alles weer normaal draaien in Amerika.

     Ja Trump was echt ‘Great’ en heeft het volk met succes weten te verenigen in 4 jaar.

     1. halo1

      Hij had toch ook maar nipt gewonnen, Clinton had zelfs 2 miljoen stemmen meer.. dat was van begin aan zijn makke…te kleine meerderheid.. het is altijd 49 tegen 51 of ofgekeerd daar. En die covid-19, de dramatische uitwerking ervan was toen echt niet te voorspellen. En Trump heeft eerlijk gezegd dat hij alleen maar voor zijn doelgroep zou werken.. heel wat eerlijker dan Biden nu met zijn “unite”.. jaja.. dat kan natuurlijk niet!

     2. Beukman

      Halo, als Trump adequaat op covid had gereageerd, was hij nu waarschijnlijk nog president geweest. Hij heeft er echter een verschrikkelijke puinhoop van gemaakt en zijn volk bedrogen.

      Biden is een man van het midden zonder opgeklopt ego. Een betere verbinder kun je je niet voorstellen.

     3. agenda2030

      donder toch op met je gewauwel idioot

      landen met de verstrekkendste beperkingen en regels hebben de meeste doden idioot ! Lijkt wel een influenza golf

      Engeland heeft de meeste regels , de hoogste boetes en momenteel de meeste griep patienten. Je lúlt weer uit je nek zoals gewoonlijk

      Overigens is een dodenaantal van 0,03 % geen enkele reden om de wereld op slot te gooien. Mafklappers in een paniek aanval en verliefd op symbool politiek halen hun hart op !

     4. Beukman

      GB is veel te lang halfslachtig geweest, tаrrеⅼ, en er is daar nog wel meer misgegaan.

      In de VS zijn er inmiddels bijna 2x zoveel doden per 1 miljoen doden als in Nederland. Dat heeft zeker niks te maken met Trumps gelieg, met zijn weigering om mondkapjes te promoten en maatregelen door te voeren, en met zijn georganiseer van super spreading events?

      Nederland had vorig jaar een oversterfte van 15.000 door covid. Dat zijn er meer dan 1000 per maand. Zonder maatregelen zouden het er nog veel meer zijn geweest. De tаrrеⅼ blijft het echter bagatelliseren.

   2. agenda2030

    daarom heeft ie 80.000.000 volgers flapdrol

   3. Seneca

    @monty
    wat men ook denkt over de heer Trump, hij was in 2016 wel de keuze van het Amerikaanse volk. of wil je dat ontkennen? hij is gekozen!!! dat kunnen wij in ons ‘democratische’ landje niet zeggen. wij krijgen – of men het wil of niet – 10 jaar lang ene Rutte voor onze kiezen. wat is NL na 10 jaar opgeschoten met Rutte? noem mij eens één voorbeeld wat hij goed heeft gedaan? bovendien leef jij net zoals ik in Nederland. wat maak je je in hemelsnaam druk over een man die je niet bevalt en in het Witte Huis zetelt? maak je je net zo druk over de Nederlandse toestanden? te zien aan je reacties vindt jij alles goed tot zeer goed wat er in NL gebeurt en wat in de VS gebeurt is compleet fout. overigens mevrouw de Breij was ooit aanwezig in een tv programma (welk weet ik echt niet meer) en daar was ook ene John Cleese aanwezig. die beklaagde zich over de politieke correctheid in het VK en hij vroeg of er in NL ook zo’n grote mate van politieke correctheid heerste. het toonbeeld van politieke correctheid (voor mij is het complete waanzin) ene mevrouw de Breij hield haar zoetgevooisde mondje.

  2. Brenda Welsh

   Hij heeft alles zo goed aangepakt zodat het volk super verdeeld is. Een prestatie van formaat!

   1. Jack Flash

    Was al tijdens obama.

   2. agenda2030

    waar is die verdeeldheid NIET slimpie ? jouw dictaat is immers waarheid , tenminste dat denk je

    80 miljoen volgers vinden dus van wel

 3. Nostradamus

  Claudia deugt joh!
  Ze heeft vast ook 20 Afrikaanse vluchtelingen in huis. #metwenty

  1. AS210854

   😂😂😂😂😂😂

  2. Oepsie

   Nee hoor eentje maar een paar keer per week. En die maakt schoon!

 4. Servio

  Gelukkig heeft DDS geen aandacht gegeven aan de inauguratie van de crimineel Joe Biden die gisteren heeft plaats gevonden, dat zou wel anders zijn geweest wanneer T.E hier nog zijn flutartikeltjes zou hebben geschreven, hulde hiervoor!

 5. Beukman

  Het is inderdaad een grote opluchting dat Donald is opgehoepeld.

  Die opluchting zou wellicht minder groot zijn geweest als Trump zijn verlies als een man had gedragen, dus: niet was gaan zeuren dat de verkiezingen “rigged” zouden zijn, geen leger half gare advocaten had ingeschakeld om zijn gelijk te halen, zijn aanhang niet had opgezweept om naar het Capitool te gaan, verantwoordelijkheid had genomen voor wat zijn aanhang vervolgens aanrichtten, de overwinning van Biden had erkend, hem een hand had gegeven zoals het hoort, hem had uitgenodigd in het Witte Huis, en ten slotte aanwezig was geweest bij de inauguratie van zijn opvolger, zoals dit goed gebruik is.

  Alles staat en valt met beschaving, Donald was on-beschaving. Ja, grote opluchting, die ik deel met mijn Americaanse vrienden en familie. Het land kan weer verder.

  1. halo1

   Schei toch uit met dat begrip “beschaving”.. het stelt allemaal niets voor… holle frasen. Doe alleen iets als je het echt meent. Trump was creatief, on-conventioneel en onderhoudend. En hij heeft de mensen niet tot aggressie geanimeerd in het Capitol.. dat is een linkse frame/spin en een geschenk . Hij was een superstar.. en nu dusweer een grijze muis vol politiek correcte fraseologie…pfff!

   1. Monty

    ”hij heeft de mensen niet tot aggressie geanimeerd in het Capitol.. ”

    Veel Amerikaanse politici uit de senaat zijn dat niet met je eens.
    Maar zij kunnen het natuurlijk helemaal niet weten.

    1. halo1

     Dit blijft toch subjectief: hij heeft niet gezegd: sla ze dood of val ze aan. Wel: laat je flink horen! Het was echt geen “staatsgreep” hoor.. links frame. .. dan moet je de steun van het leger hebben + een uitgewerkt plan, zoals zelfs de linkse van Rossem zegt.

   2. Beukman

    Als je twee maanden lang beweert dat de verkiezingen gestolen werden, “Stop the Steal” als motto gebruikt, je aanhang leugens verkoopt over die verkiezingen, hen oproept om naar het Capitool te komen teneinde de certificatie van Biden een halt toe te roepen en daaraan toevoegt: “It will be wild!” terwijl tegelijkertijd je zoon en je advocaat gillen dat degenen die nu niet in actie komen pussies zijn en de bestorming “trial by combat” noemen, dan animeer je die mensen wel degelijk tot agressie. Sterker nog: uit beelden blijkt dat de agressieve meute Trumps woorden beschouwde als een opdracht.
    Iets minder naief dus, halo1, Trump is een groot kind met een historie van niet zijn verlies kunnen erkennen.

    1. halo1

     It will be wild… wil toch niet zeggen : sla ze maar de hersens in. Er is geen enkel congreslid daadwerkelijk aangevallen. Allemaal linkse spin. Maar het is altijd het probleem bij rechts: een paar gekken.. door links uitvoerig gefilmd (en bewerkt/gemanipuleerd).. en dan: foei, foei!! Het leven is een (doorslaande) balans: in de linker hand wellicht de (toegegeven) 3 “nadelen”(?) van Trump.. in de rechter hand de 8 voordelen: China, Duitsland, Mexico, Navo, vrede, Noordkorea, Midden-oosten + entertainer..

     1. Monty

      ”door links uitvoerig gefilmd (en bewerkt/gemanipuleerd).. en dan: foei, foei! ‘

      Eigenlijk wil je zeggen dat het best meeviel.

      Waarom zijn er dan zoveel Amerikanen boos?
      Wil je beweren dat zij met open ogen in ‘bewerkt/gemanipuleerd” beelden van de diverse nieuws netwerken trappen.

     2. Beukman

      “Hang Mike Pence!” schreeuwde de Trumpsekte.” “Where is Nancy Pelosi!” riepen ze. Denk je dat ze voor een handtekening kwamen, naieveling? Buiten hadden ze een galg neergezet.

      Er is geen enkel congreslid daadwerkelijk aangevallen.

      Zucht. Nee, omdat die zich her en der hadden verstopt nadat ze waren afgevoerd, en omdat de aanwezige politie tijd hen nog even tegenhield en afleidde, en omdat het Capitool groot is en de binnendringers de weg maar beperkt kende.

      Een politieagent is doodgeslagen met een brandblusser. Een Trumpsektelid is platgeperst in haar eigen menigte. Een ander is doodgeschoten. Niet per ongeluk maar omdat ze door een kapotgetrapt raam wilde klimmen.

      Donald had van tevoren tegen zijn volgelingen gezegd dat ze samen naar het Capitool zouden gaan. In werkelijkheid ging hij naar het Witte Huis, waar hij enthousiast de live beelden bekeek.
      Hij weigerde the National Guard op te roepen, dat heeft uiteindelijk Mike Pence gedaan.
      Pence was bijna gelynchd. Denk je dat Trump hem daarna heeft gebeld of opgezocht om hem een hart onder de riem te steken? Welnee.

      Trump is een geestelijk gestoorde egomaan, halo. De argumenten liggen voor het opstapelen.

     3. Meriadoc Brandebok

      Trump heeft China niet aangepakt, Duitsland niet, de NAVO niet, Noord-Korea niet en hij heeft ook geen vrede gemaakt in het Midden-Oosten. Integendeel: op vrijwel elk buitenlanddossier staat de VS er slechter voor dan vier jaar geleden.

     4. Monty

      @Beukman
      “Hang Mike Pence!” schreeuwde de Trumpsekte.” “Where is Nancy Pelosi!” riepen ze.

      We kunnen er op wachten dat er straks beweert gaat worden dat dit allemaal acteurs zijn geweest en vooropgezet door de ‘Deepstate’.

      Arrestatie die nu bekend worden gemaakt van mensen die alles via sociale media publiceerden, allemaal in scène gezet.

   3. Mireille

    Putin had hem 4 jaar in de zak, met Kim is hij niet verder gekomen dat een uitje met hem buiten de deur.

    1. halo1

     Dat is al heel wat Mireille: “een uitje buiten de deur”, meer dan al die klungels daarvoor hadden bereikt…je beseft kennelijk niet de waarde daarvan. En Putin had hem “”in de zak”..ja, omdat dat nu juist wel een anti-democraat is.. met de bijbehorende “voordelen”..

  2. Nostradamus

   Vier jaar lang is die democratisch gekozen man van alles en nog wat beschuldigd door politieke tegenstandere én de MSM. Wat een beschaving was dat de afgelopen vier jaar.
   Het gekke is dat dat voorlopig ook nog niet ophoudt met de teruggekeerde beschaving. De grenzen worden nu ook weer opengezet voor die Middeleeuwse beschaving. Ik ben benieuwd hoeveel aanslagen er in dat beschaafde land gaan plaatsvinden als straks de beschaafde oorlogen weer worden opgestart.

   1. Monty

    ”benieuwd hoeveel aanslagen er in dat beschaafde land gaan plaatsvinden”

    Ik denk dat de binnenlandse veiligheid misschien wel een groter probleem gaat vormen.
    Volgens mij zijn er heelveel gewapende milities in Amerika.

    Tegen de tijd dat je 20.000 militairen moet inzetten voor een inhuldiging is er toch wel iets goed mis in het land.

    Of waren ze bang voor een bedreiging van buiten Amerika?

  3. ManX

   De helft van het land kan verder, Beuk. Maar op weg waar naar toe?

   79 Miljoen Amerikanen zijn het met jouw woorden oneens.

   1. Beukman

    En als Trump de verkiezingen gewonnen hadden, hadden 85 miljoen mensen achter het net gevist.
    Het land is verdeeld inderdaad, altijd al geweest, het wordt min of meer bij elkaar gehouden door het hardnekkige geloof in de mythe van het land: “united states”. Het zal ook altijd verdeeld blijven.

    Ik denk dat je beter een man aan het roer kan hebben die mensen kan verbinden (wat Biden heeft bewezen te kunnen) dan een empathieloze liegende hork die gedreven wordt door kinderlijke driften.

    1. Logica

     @Beukman, je zegt het prima ” United States, de mythe van het land” .

     Maar je wilt nog wel steeds een United States of Europa?

   2. Meriadoc Brandebok

    De meerderheid van de Amerikanen stemden tegen Trump, een forse meerderheid zelfs, want Trump kreeg 46% van de stemmen. “De helft” is niet juist: het gaat om de overgrote meerderheid.

   3. agenda2030

    Zuid Amerika heeft de weg inmiddels gevonden , chaos aan de grenzen van Mexico. Het fantastische biden effect is al merkbaar binnen 24 uur.

  4. agenda2030

   ONZIN ! beukhol zijn onderbuik borrelt alweer erg vroeg

   ENZ !

  5. Seneca

   @beuk
   natuurlijk jongen. ik vraag mij af wat je doel is om je Trump haat op dit blog zo overduidelijk te etaleren. kom nu niet met het gezeur over ‘beschaving’ zoals je doet in reactie 12; mensen zijn onbeschaafd en er ligt slechts een klein laagje vernis over de ‘beschaafde mens’. dat geldt voor iedereen maar uiteraard niet voor jou en je – Amerikaanse – vrienden en familie. zie je nu zelf niet hoe ongeloofwaardig je bent in je reacties? het ligt er duimendik bovenop. je bent duidelijk een gehersenspoelde linkse dwaas. het lijkt wel of het met de dag erger wordt, jammer. in het verleden kraamde je er af en toe een zinnig woord uit.

   1. Beukman

    in het verleden kraamde je er af en toe een zinnig woord uit.

    Jij niet, Seneca. Jij hebt altijd al wartaal uitgeslagen waarin argumenten ver te zoeken waren. Toch mag ik je wel, hoor.

    1. Seneca

     @beuk
     dan heb je nu mijn – althans volgens jou – mijn kwaal van vroeger overgenomen. jij kraamt wartaal uit en dat is te merken. wordt jij een beetje ouder? als je 65 bent, dan ga je dementeren nietwaar? succes, ouwe jongen…

     1. Loelap

      Heb ook het idee dat Beukhol ze niet meer allemaal op een rijtje heeft.
      Eigenlijk best wel zielig.

  6. Logica

   Zeg Beuk, wat als Biden binnen een jaar het loodje legt? Krijgen we dan Pelosi? Die kan zeker nog beter “verbinden”?

   De democraten in de VS zijn anti democraten. Ze vinden het Amerikaanse volk dom en dat blijkt uit dat impeachement. Trump is al uit het Witte Huis maar toch even dat plannetje doordrukken. Waarom? Nou, Trump zou zich toch echt eens opnieuw verkiesbaar willen stellen over 4 jaar. En tja, dan kun je natuurlijk niet uitgaan van het verstand van de Amerikaanse burger. Stel dat ze hem opnieuw zouden kiezen, wat dan?

   Gelukkig zijn daar de “Democraten” die wel even voor de Amerikaanse burger zullen beslissen wat goed of slecht voor ze is.

   Pfff, wat een arrogantie.

 6. Meriadoc Brandebok

  De gehele wereld, met uitzondering van de Trump-sekte, slaakt nu dan ook een zucht van verlichting. Als Trump zijn desastreuze beleid nog vier jaar had doorgezet, was het wellicht niet meer te repareren geweest.

 7. Armilus

  Zielig schrijven van een redacteur die nog steeds gelooft dat Trump door fraude niet heeft gewonnen.

  Dat onterecht gooien met kreten -extreemlinks slaat nergens op.

 8. Winfrida

  Ik krijg medelijden met Amerika. Als er maar weer geen oorlogen van komen.

  1. Armilus

   @W
   Een meerderheid heeft gekozen voor Biden.

   1. agenda2030

    analius heeft weer moeite met het topic , zielige tomatenclub aanhager

   2. halo1

    Het was dus 81 tegen 75 miljoen stemmen, factoren 10 tegen 9,4. Trump dus 6 miljoen “te weinig”” doordat de Democraten het electoraat flink hadden “bewerkt” .. alle deuren afgegaan : u wordt “”achtergesteld” enz. )en met de kiesmannen dit maal pech gehad (2016 had hij geluk!) Maar het blijft natuurlijk raar.. beroemde advocaten die “’60 rechtszaken verliezen”‘.. en dan zo “dom” (smikkel-smikkel) zijn om maar door te gaan..jaja.. het zal me niet verbazen als dit muisje toch nog een staartje heeft..

    1. EvertB

     Biden kreeg zes miljoen stemmen meer.

     Biden is een echte winner die zijn winst ook eerlijk toegeeft.

 9. lucinde

  Heerlijk om de zure oprispingen van Michael te lezen.

  Man, man, man wat zit je krampachtig te spartelen, alsof het relevant is dat Vlaudia succesvoller en rijker is.

  Jij hebt een miezerig bedrijfje en komt geld tekort, ik pak je daar toch ook niet op dat je daarom extreem rechts bent?

  Feit blijft, Biden is president en er zijn al enkele prachtige decreten ondertekent.

  1. ikweetwatikwil

   Lucinde. Ben blij dat Biden jou gelukkig maakt.
   Misschien maakt het jou minder venijnig en minder afgunstig.

   De Brij. Ik weet dat ze een linkse troel is. Dus ik mis niets .

 10. JohanDijk

  Gewoon met eigen middelen bestrijden, cancellen, twitter account sluiten, van Facebook gooien, shows verbieden, de auto’s van haar publiek slopen, bankrekening sluiten, op lijst ongewenst plaatsen voor hotels en vliegen, haar een racist noemen etc etc dat vinden deze gasten doodnormaal.

 11. JFU

  De echte nachtmerrie voor de Amerikanen en Europa zit nu in het witte huis.

 12. Mireille

  In u zie ik meer een handwerker, van alle markten thuis.

 13. agenda2030

  dat moralistische gedrocht mag niet “even bij mij ” Wat een bevooroordeelde hork is dat toch !

 14. nexit_nooit

  Donald Trump, Thierry Baudet, Michael van der Galien.

  Alle 3 mensen, levend in hun eigen wereld, hun eigen werkelijkheid.
  Alle 3 grossier van grove leugens om hun gelijk te bewijzen.
  Alle 3 liegen ze liever dan dat ze hun verlies toegeven.
  Alle 3 omringd door jaknakkers, andersdenkenden worden geruimd.
  Alle 3 de media zien als hun gezamenlijke vijand,
  Alle 3 overtuigd van hun eigen gelijk, overtuigd van hun bovenmenselijke missie.
  Alle 3 toegejuicht door hun gemeenschappelijke juich-aapjes.

  De eerste 2 zijn reeds door de realiteit van hun glorie ontdaan.
  De laatste is te onbetekenend.

  1. halo1

   De media hebben Trump en Baudet ook inderdaad schandalig, zelfs schofterig behandeld. Als de New York Times 50000 zgn. “leugens” van Trump verzamelt.. en geen een waarheid.. dan kan je zo!n krant inderdaad niet serieus nemen. Al hadden ze maar 4 waarheden genoemd, maar nee: ideologisch rücksichtslos afbranden was het doel, als kleine kindertjes alleen maar “leugens” zitten turven.. logisch dat dat 6-01-20-reacties oproept. Links is zelf een grote leugen .. en het gaat erom, wie (fout) begint.. en dat is dus (bijna altijd) links.

   1. Beukman

    Sterker nog: zelfs de Trump-gezinde media hebben geen lijst weten te produceren van Donalds waarheden.

    Een paar van Trumps opvallende leugens, diverse categorieën:
    edition.cnn.com/2021/01/16/politics/fact-check-dale-top-15-donald-trump-lies/index.html

    1. halo1

     Het is toch allemaal spin Beukman.. wat kunnen mij die “leugens” nu en detail schelen?. Het gaat om het resultaat. Neem nou Noord-Korea: je kan zeggen : niets bereikt. Maar ook: tenminste elkaar ontmoet. En Duitsland is met de dis-balans wel degelijk stiekem door de pomp gegaan. En Mexico ook. En geen oorlog klopt ook. En Jerusalem-hoofdstad ook. En nu gaat men wel 2 % voor de Navo betalen. Dit alles telt veel zwaarder (zie de weegschaal boven: 3-8 voor Trump) dan die zogenamde 50000 “”leugens””…

     1. Beukman

      Tja, halo. Kim heeft de ontmoeting met Trump gebruikt als propaganda voor zijn volk, Donald deed hetzelfde. Meer dan een pr-stunt kan ik er niet in zien.
      Wat Mexico betreft: de muur is er niet gekomen op een klein stukje na, en Mexico heeft er niet voor betaald wat toch echt een verkiezingsbelofte was.

      Mijn eerdere punt is echter dat Trump een onbeschaafde en gewetenloze man is die het hele land heeft verziekt. Eerst binnen zijn eigen organisatie: werknemers nemen de mores van hun werkgever over, precies wat we hebben gezien. En daarbuiten: tweederde van de Republikeinen gelooft nog steeds dat Biden de verkiezingen “gestolen” heeft. Dit dankzij Trump.

      De verdeeldheid die hij hiermee bewerkstelligd heeft, draai je op een donderdagmiddag niet even terug.

 15. Appelstroop

  The boys are back in town

 16. Henry Higgins

  Het is inderdaad zeer verheugend dat we van die zieke clown af zijn.

  1. agenda2030

   stapt die trut op ? geweldig , eindelijk die irritante gemaakte socialistische rotkop van de tv.

  2. Loelap

   Zijn we nu dus voorgoed van jou af, zieke clown. Dat is inderdaad zeer verheugend.

 17. Edjan

  Ja, de pijpleiding door het indianengebied (pardon, native Amaricans), het milieu, de arme Mexicaanse vluchtelingen, de muur …
  En nu ook weer “beter contact” met de Chinezen, de ayatollahs en de Pakistani.

 18. halo1

  Wat ook zo raar is, dat linkse gejubel ( zeker ook door Claudia) over de vice-president: “eindelijk een zwarte vrouw”! Ik vind haar weliswaar mooi , maar niet zwart, eerder gewoon een donker type. Maar men beseft niet dat het eigenlijk heel denigrerend is jegens zwarten. Eigenlijk zeg je nl. “Eindelijk hebben we eens een goede (zwarte)(er zijn er niet veel!)”, terwijl ze dan au fond eigenlijk zelfs helemaal niet zwart is.

 19. ropart

  als de brei cabaretier in amerika ,had trump de verkiezingen met zijn vingers in zijn neus gewonnen.

  1. ropart

   als de brei cabaretier in amerika was.

 20. Edjan

  Net in de Telegraaf:
  “ANTIFA VALT HOOFDKWARTIER DEMOCRATEN AAN”
  Ze willen Biden niet.
  ht*ps://www.telegraaf.nl/nieuws/890353575/antifa-houdt-huis-tijdens-inhuldiging-biden-hoofdkantoor-democraten-aangevallen

  Biden is dus in elk geval lang niet zo links als antifa zou willen. Dus misschien valt het allemaal nog wel mee.
  4 Jaar geleden vond ik ook dat linkse mensen die zich zo vreselijk opwonden over Trump (hij gaat met atoombommen gooien etcetera) erg overdreven. Een president kan bijsturen en niet veel meer.

  1. Beukman

   Biden is dus in elk geval lang niet zo links als antifa zou willen.

   Sterker nog: Biden is helemaal niet de socialist en de communist die de Republikeinen van hem maken. Biden is een man van het midden. De aanval door deze figuren onderstreept dat.

   1. agenda2030

    ONZIN , de stromen migranten die aan de grenzen staan te kloppen hebben biden verkeerd begrepen. Beukhol snapt het als enige , de flapdrol

   2. Jack Flash

    Gecondoleerd Amerika.

    Gefeliciteerd China.

    1. Edjan

     J Flash, ja, daar ben ik ook bang voor. En ook:

     Gecondoleerd Israël, gefeliciteerd ayatollhas
     Gecondoleerd India, gefeliciteerd Pakistan

     Van de andere kant: het zou kunnen meevallen.

    2. Meriadoc Brandebok

     Tja, Jack, met Trump had China helemaal geluk. Ze zullen we balen dat hij weg is.

  2. Cycle25

   Biden gaat af, er aan, en antifa’s grote voorman/vrouw is Harris.

 21. Beukman

  Op thedonald.win, het blog waar conspiracy-gekkies samenkomen, begint inmiddels het vermoeden door te sijpelen dat Donald hen in de steek heeft gelaten en mogelijk zelf ook in het complot zit:

  thedonald.win/

  1. agenda2030

   iedereen die beukhol niet volgt is een wappie zegt de volidioot in een dwangbuis

   ENZ !

   1. halo1

    Niet waar.. hij lijkt me een fatsoenlijk mens die het discussieren leuk vindt.. maar je moet natuurlijk niet gaan schelden.. dat is zinloos. Ik doe dat bij hem/iedereen niet en hij ook niet bij mij… de kracht van argumentatie wint het altijd van de scheldkannonades.. en u als PVV-er schaadt de zaak daardoor ook.. want daar loeren de tegenstanders juist op..

    1. Beukman

     Zo is het precies, halo.

    2. werikke

     een ommekeer of een revolutie is nog nooit zonder agressie gepleegd. Ik ben grote aanhanger van agenda 2030 heeft volgens mij helemaal gelijk en beukhol is inderdaad een zuiger hier dus iets met eigen schuld.

     1. Beukman

      Eerder iets met meerdere nicks. Hoeveel heb je er inmiddels versleten, werikke?

  2. EvertB

   “…dat Donald hen in de steek heeft gelaten en mogelijk zelf ook in het complot zit..”

   Lock him up! Lock him up!

  3. Beukman

   Ook The Proud Boys moeten inmiddels weinig meer van Donald hebben. Ze noemen hem a total failure en weak, en verwijten hem twee dingen: dat hij alsnog is opgestapt, én dat hij wel amnestie heeft gegeven aan meer dan 200 typische representanten van the “Swamp”, maar niet aan Proud Boys die in staat van beschuldiging zijn gesteld na 6 januari.

   Donald kan zijn borst natmaken.

   nytimes.com/2021/01/20/technology/proud-boys-trump.html

   1. halo1

    Ja.. die 6-01-21-kwestie is natuurlijk het geschenk voor links waar ik het altijd over heb : “Foei!” roepen als een paar idioten zich door linkse cameralieden laten filmen. En je kan die Proud boys toch ook normaal bejegenen zonder ze totaal af te branden: ze zien waarschijnlijk de toekomstige verzwarting van Amerika met zorg tegemoet, ik eigenlijk ook.. maarja.. minderheid.. dus geen poot om op te staan. En dus weer vlucht in extremisme, dan weer reactie enz. Een open debat over zulke kwesties lijkt onhaalbaar..

    1. Beukman

     The Proud Boys zijn rechts-extremisten, halo. White supremacists, racisten dus, en antisemieten. Met extremisten valt niet te praten, ook niet met links-extremisten, die zijn te ver heen. Biden moet zich niet op hen richten, dat is verspilde energie.

     Tussen die twee uitersten in zitten echter grote groepen mensen die het weliswaar op allerlei gebied met elkaar oneens zijn, maar die toch wel kunnen worden verenigd in gemeenschappelijke belangen en die sowieso gemeen hebben dat ze niets moeten hebben van geweld.

     Allemaal eenvoudig zal het niet worden want de verdeelheid zit gebakken in het genetische materiaal van de VS, maar dit lijkt me toch de uitdaging voor Biden. Door zijn empathie en zijn wijsheid is er niemand die dit op het moment beter zou kunnen dan hij. Maar laten we afspreken dat we over vier jaar een check doen.

     1. agenda2030

      ONZIN !!

      ENZ !

 22. Servio

  Zijn de seniele crimineel, Chinese Joe Biden en de crypto communiste Camel Too Harris eigenlijk al voorgedragen voor de Nobel prijs?

 23. M.Dikker

  Zelf denk ik dat dit helemaal fout gaat. Schande ook dat antifa met Trump-aanhangers verward worden. Antifa is Soros.

 24. liefdevol rechts

  Als je eenmaal naar zo’n mensen als Claudia de Breij gaat luisteren dan kan je maar gelijk een vasectomie laten uitvoeren bij jezelf, zit je gelijk op hetzelfde intellectuele niveau als zijzelf

 25. Bes Tolen

  Beukman is vergeten te emigreren naar Amerika. Nu onder Biden kan hij er zo terecht. Deze Roomse Ier is mogelijk van plan om nog wat mensen het leven moeilijk te maken omdat ze niet tot de gelovigen horen. Dat wil zeggen niet Rooms, joods of moslim. Zoals hij in Joego Slavië de oorlogstoestand deed escaleren. Zoals de van afkomst protestantse Ieren, die in de zeventiende en achttiende eeuw nog konden ontsnappen naar de VS. Die in Ierland bleven, werden vermoord en dat waren er nog veel meer. Tot er niet één over was. Roomse Ieren emigreerden zelf massaal in de negentiende eeuw. Ze zullen wel raar hebben opgekeken dat er al zoveel protestantse Ieren in de VS woonden. Boteren kan het niet tussen die twee groepen.

 26. Drollevanger

  Als je steenrijk wilt worden moet je een links cabaret beginnen. Je wordt door niemand bedreigd om je uitspraken, en voor je het weet zit je samen met de Leeuw in zeer goed betalende DWDD achtige clubs naast andere grootverdieners.
  Ik ken eigenlijk niet 1 rechtse cabaretier. Worden die niet geduld door de deugende clubjes.
  “Massa is kassa” en zelf nadenken is niet nodig.

 27. Florissa

  Belastingverlaging,medicijnenmaffia aangepakt,geen oorlog,criminele buitenlanders het land uitgegooid,linkse media en censuur aangepakt,voor werkgelegenheid gezorgd,
  Nee, nu wordt alles teruggedraaid ,en dat gaat men hier ook merken ,links is hypocriet en vooal dat wijf met die paardebek ,zakken vullen via de omroepvriendjes,en op alles afgeven en weglachen .
  Hoogste tijd dat de mediagelden in de ban gaan ,en ze zichzelf moeten gaan bedruipen,dan vliegt dit uilskuiken er als eerst uit .

 28. Wally

  ‘ mag ik dan bij jou’?
  Ik zou zeggen….. effe 12 of zo ‘vluchtelingen’ bij haar in huis willen zetten. Zoals de hevig gemiste Ralph Inbar eens een candidcamera artikel doen.
  Moet je opletten……. camera’s klaarhouden…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.