Ultralinkse knokploeg Antifa slaat ganse stad kort en klein. Bizarre gemeenteraad: ‘Wij keuren homofobie af!’

In Amerika zijn voor de tweede nacht op rij grote vernielingen aangericht door de extreem-linkse terroristische groepering Antifa. Na Portland in Oregon was nu Seattle aan de beurt. De gemeenteraad van de laatstgenoemde linkse plaats weigert echter streng op te treden, en vaardigt in plaats daarvan compleet nutteloze veroordelingen van homofobie uit. De ondernemers wiens eigendommen zijn verwoest, staan met lege handen.

Seattle is de Amerikaanse stad waar Black Lives Matter en Antifa afgelopen zomer hun eigen ‘staatje’ (CHAZ) probeerden op te richten. De burgemeester, de gemeente en de politie grepen toen niet in. Onder Biden gaan de rellen en het vandalisme ook gewoon door. En hoe reageert een woordvoerder namens de burgemeester? Zo: ‘Geweldsdreiging, vandalisme, vrouwonvriendelijk en homofoob haatzaaien zijn onacceptabel in onze gemeenschap.’

Dit filmpje van KOMO News laat de belachelijke fratsen van Antifa en de nóg belachelijkere reactie van de gemeenteraad van Seattle zien:

Antifa blijft de boel maar kort en klein slaan, dat hebben ze sinds de inauguratie van Biden al eerder gedaan in het superlinkse Portland en nu is Seattle ook (wéér) aan de beurt. In beide steden werd ook meermaals opgeroepen om de financiering van de politie stop te zetten (“defund the police!”).

En waarom ook niet? Ze zetten ze toch al nauwelijks in en laten dit soort georganiseerd vandalisme gewoon gebeuren. Allemaal omdat de verkozen Democratische burgemeesters en hun raadsleden te bang zijn om hun eigen achterban tot de orde te roepen. Eerst kwam dat nog mooi uit toen ze Trump in een kwaad daglicht wilden zetten, maar nu begint het de inwoners toch echt flink te irriteren. Niet zo vreemd, als je je leven niet meer zeker bent en je spullen zonder pardon worden vernield.

Maar ja, als je ingrijpt wordt er straks geroepen dat je zelf een fascist bent of dat je Black Lives Matter niet écht steunt. Dus dan is het enige wat zo’n burgemeester kan doen een beetje roepen dat de gemeente tegen vandalisme is en haatzaaien tegen vrouwen en homo’s niet accepteert.

Opgelost! En nu maar hopen dat het vanzelf op gaat houden. Antifa is vást voor rede vatbaar. Daar staan deze schreeuwende gemaskerde en gewapende lui inmiddels om bekend. Toch?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

42 reacties

 1. Jannes-46

  De fascistische “anti-fascisten” roeren weer eens de trom op de hun bekende destructieve wijze, en Sleepy Joe en zijn discipelen slapen rustig overal doorheen.

  1. Linksbuster

   Boudewijn de Groot..🎶..” meneer de president slaap zacht”…🎵

 2. Edjan

  Links laat zijn ware gezicht zien.

 3. ropart

  lijkt wel op die jaren 30 knokploegen in duitsland,de overheid was toen ook vrij passief.

  1. M. Brandenburg

   Dan ben je vrij laat, Antifa werd door de communisten eerder al opgericht om de Socialisten in de jaren 30 te ondermijnen. Dit lukte niet en de Nationaal socialisten wonnen alsnog, niet alleen dat door het binnenvallen werd de invasie van Europa door de Russen ook nog eens als onverwachte positieve uitkomst bereikt. Of dachten we dat het toeval was dat de Russen al zo een enome militaire macht aan het opbouwen waren. Het probleem met de linkse ideologie is, dat ze altijd anderen moeten onderwerpen net als de islam om de boodschap van de linkse natte droom te verspreiden. Daaropm is bij beide ook nooit een andere mening toegstaan, daarom is bij beide ook individuele vrijheid, zelfbeschikking en zelfverantwoordleijkheid niet toegestaan.

   1. Nostradamus

    Het enige verschil tussen SOCIALISME en nationaal SOCIALISME is nationaal. Voor de rest zijn het allemaal SOCIALISTEN.

    1. ropart

     Nostradamus, net zoiets als zwarte negers dus.

 4. Linksbuster

  Het biden effect begint zijn vruchten af te werpen….arm amerika!

 5. Augustus

  Het leukste is nog de reden waarom zij dit hebben gedaan: ze waren boos omdat ze niet betaald kregen! Maar betaald waarvoor? 😉

  1. jennifer

   Misschien ff nadenken, er waren wel berichten dat er mensen van Antifa geld gekregen hadden of zouden krijgen als ze zich 6 jan onder de Trump aanhangers zouden mengen. Zou heel goed kennen dat ze die beloofde betaling niet nagekomen zijn. Dit kan nog leuk worden in de VS toch.

 6. Linksbuster

  Boudewijn de Groot…” méneer de président slaáp zácht”…

  1. Linksbuster

   Belachelijk dat een zin als deze niet zonder bergen leestekens door het DDS filter komt.

   1. ga stemmen

    dat komt door s l a a p daar zit in a a p in wat in veel vormen geblokkeerd wordt en waar de melding komt ” uw reactie wordt zo spoedig mogelijk …………….”

    1. Linksbuster

     Ja klopt slààp komt er niet door..waanzin.

    2. Linksbuster

     Heeft DDS wat tegen apen?

    3. Linksbuster

     DDS heeft alleen iets tegen de aáp als hij alleen is.

     1. Meriadoc Brandebok

      Nee, ik mag Baudetfans geen juicháápjes meer noemen. Daarom zit er een filter op.

      Over censuur gesproken.

  2. Linksbuster

   Meneer de president

 7. Meriadoc Brandebok

  Stel je voor hoe Trumpfans zouden reageren als Biden nu zou opstaan en zou zeggen “trial by combat”, “it’s gonna be wild!”

  1. Linksbuster

   Biden kan zonder hulp niet eens opstaan sukkel.

   1. Cycle25

    Je bedoelt die tandloze tijger ?

    h*tps://youtu.be/Wy0UHUaWNQY

   2. Nostradamus

    ++++++++++++++++++++

   3. Loelap

    Lol

  2. driewerf

   Jij niet want jij hangt iedere minuut van de dag hier rond .

  3. Nostradamus

   Hahahaha… Het gaat hier over ANTIFA! Terroristische ANTIFA!

  4. usb3.0

   Occultje meria moet even lekker haar hypocriete mondje houden

  5. jennifer

   Denk dat die Biden gelijk de middelvinger laten zien dan.

 8. jennifer

  Tja de democraten aanbidden normaal hun groeperingen als deze en de BLM, die Trump al eerder als terroristen organisatie s bestempelden. Zouden ze nu al een koekje krijgen van eigen deeg.

 9. plakband

  Amerika gaat een mooie periode van verbinden tegemoet – aldus Joe Biden.
  Kennelijk wordt het verbinden van gewonden bedoeld.

  De elite in Hollywood verheugt zich inmiddels over de gebeurtenissen.
  Gratis, nou ja, over de rug van anderen, worden prachtige scenario’s voor nieuwee films uitgerold. Dat gaat weer Oscars regenen voor de happy few. De gewone burgers zitten met de gebakken peren.

  Hopelijk slagen de democraten er in de veenbranden die ze zelf henbben aangewakkerd snel te neutraliseren. Er is nu geen president meer die ze de schuld kunnen geven.

  1. Cycle25

   Hopelijk slagen de democraten er in de veenbranden die ze zelf henbben aangewakkerd snel te neutraliseren

   Eerst gaat de Ring of Fire af, tempo neemt rap toe, Fuego kan elk moment een kegel eruit knallen, de jaren 80 op z’n retour, en o wat was het godvergeten koud mid jaren 80.

 10. Cycle25

  BIDEN….I kick you in the face !

  Zowaar van geel/bruin naar wit/lijkwit ( met kukident ), de democraten krijgen wat ze stichten/uitvinden/creëren rechtsomkeert in hun bakkes.

  Een dingetje met verbinding of zo ? Door een ultra witte man als grote baas neer te zetten.

  KUKIDENT lives matter !!

 11. Nostradamus

  Kijk de intellectuelen aan het werk. Volgens Lucinde dan.

 12. Bolkestein

  In Seattle hebben ze dus gekregen wat ze gestemd hebben.

  1. jennifer

   Misschien is het wel hun manier van dankbaarheid en blijdschap dat de Democraten gewonnen hebben. Als ze dat nou overal waar ze gewonnen hebben doen, dan wordt het lachen toch. Amerika in puin door hun eigen aanhang.

   1. Henrique Villiers

    Veronderstel, Jenny, dat men ergens nog een paar pakketten met ongetelde Trumpstemmen zou vinden…dat zou de zaak nog mooier maken voor wat meer heibel. Denkt u ook niet.

    1. jennifer

     Zou het bijna wensen toch.

 13. Realist

  Links is het einde van het vrije woord en democratie het zijn gewetenloze criminelen. Tijdens de inval in het capitool zaten ook mensen vd politie om het te laten escaleren en Trump in een slecht daglicht te zetten. Er komt door het linkse beleidt alleen maar meer ellende, helaas heeft ook in Amerika de fraude net als 4 jaar geleden met Clinten toegeslagen.

 14. liefdevol rechts

  Wedden dat de linkse media dit weer gaat gebruiken om ons rechtsdenkenden zwart te maken, al het geweld dat vanaf nu in demonstraties voorkomt wordt vanaf nu afgedaan als gewoon rechts, zelfs extreem hoeft niet eens meer vernoemd te worden, alles wat rechts is, is automatisch extreem

 15. Telex

  Dat zijn toch geen verklede Vikingen toevallig?

 16. Drollevanger

  Ik ken ze niet en hoor nooit over rechtse gewelddaden buiten fantasieën in linkse media, maar ik ken wel degelijk linkse gewelddaden uit kranten, TV en weekbladen.
  Dus beste deugenden, noem mij enkele rechtse misdaden van de laatste 10 jaar. Zelfs hun demonstraties(met een mens of 10) verlopen vredelievend totdat ze verstoord worden door Antifada figuren.
  Extreem-Rechts bestaat niet in dit land of in onze regio. Extreem-links daarentegen in overvloed.(zie de huidige rellen die in bedwang worden gehouden door rechtse voetbal suporters.

 17. Drollevanger

  Die zogenaamde overval op het Capitool leek eigenlijk in mijn ogen meer op een rondleiding door de agenten.
  Ik begrijp niet waar de doden daar vandaan kwamen. Of werden die overgenomen uit een links pamflet.

 18. Drollevanger

  Ik ben eigenlijk nieuwsgierig naar de afkomst van die plunderaars.
  Gaat die afkomst op voor de “Bell-curve” waaraan bv Baudet refereert.
  Hier de Bell-curve waar vaak naar wordt verwezen.
  Volgens Wikipedia—The Bell Curve
  Normale verdeling van de menselijke intelligentie, de inspiratie voor de titel van Herrnsteins boek
  The Bell Curve (letterlijk: klokkromme) is een controversieel boek geschreven door hoogleraar Richard J. Herrnstein van Harvard en politicoloog Charles Murray. De titel van het boek, dat in 1994 verscheen en een bestseller werd, was ontleend aan de vorm van de normale verdeling van de menselijke intelligentie (IQ)op de wereld.
  –Staat ons in de anti-Zwarte Piet regio,s ook zoiets te wachten

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.