Vaccinblunderaar De Jonge pronkt met eerste gevaccineerde vrouw bij Jinek: ‘Begin van einde coronacrisis!’

Hugo “het buitenland vaccineert maar symbolische aantallen” de Jonge schuift vanavond gezellig aan bij het praatprogramma van Jinek. Daar waar hij andere landen verweet ‘symbolisch te prikken’ gaat hij nu zelf even lekker pronken met de eerste vrouw van Nederland die het coronavaccin heeft ontvangen. Wat een hypocriet. 

Vlak voor de Kerstdagen bagatelliseerde De Jonge de vaccinatiestrategie van andere landen. Het zou maar gaan om ‘symbolische aantallen’. Intussen wordt De Jonge gezien als het lachertje van Europa door buitenlandse media.

Hij gaf dus aan niks te hebben met symboliek, maar gaat nu zelf pronken met de eerst gevaccineerde van Nederland aan de talkshowtafel van Jinek. Waarschijnlijk hoopt De Jonge erop dat hij eindelijk eens positief in het nieuws kan komen vanavond. Maar zit iemand op een lofzang voor De Jonge te wachten?

We mogen blij zijn dat Nederland ook eindelijk is begonnen met vaccineren. Het is rijkelijk laat, maar De Jonge zal wel weer een goed PR-verhaal klaar hebben voor vanavond.

Aan de foto’s van vandaag de dag te zien kan de dag voor De Jonge in ieder geval niet meer stuk. We zijn eindelijk begonnen met vaccineren en er lijkt een last van zijn schouders te zijn gevallen.

Gaat Jinek hem hier op aanspreken? Laten we het hopen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. 2030

  Dat mensen zich zo laten injecteren als vaccinatie koe.

  Onbegrijpelijk , hopelijk zien al die gevaccineerde wel af van reguliere zorg als het fout loopt.

  1. Queen

   Hopelijk neem jij je verantwoording als je een zware vorm van corona krijgt en staat je plekje in een ziekenhuis af aan mensen die wel hun best hebben gedaan verspreiding te voorkomen.

   Ik denk dat je dan te laf bent om kleur te bekennen.

  2. Thant dolpf

   Ze zullen allemaal binnenkort met bosjes tegelijk bij de ingang van de poliklinieken gedumpt worden.

   Read my lips!

   1. CZ

    Annie Klavan

   2. 2030

    hahahahaha , domme tról , corona is griep niets meer en zeker niets minder.

    laat je lek prikken , wel aan de regeltjes blijven houden, ovrer 3 maanden terug voor de volgende shot, muteert ie nog een shot

    angsthazen laten zich lek prikken , echt lachen die masse hysterie !

 2. Duckday

  Slaat nergens op De show van dit kabinet van de miskleunen. Een minister die in een waardeloos tv programma zijn onkunde verteld. Nu kan je zien en merken dat dit kabinet alleen voor zich zelf bezig is en lak heeft aan de bevolking alleen hun eigen ik teld.
  Breek het kartel strak met stemmen en stem gewoon PVV geef deze partij de kans om waar te maken wat zij zeggen.Dan weten we gelijk of het de waarheid is en dat de andere partijen leugen vertelden om de bevolking bang te maken. Wat voor goeds heeft dit kabinetvoor de normale man vrouw gedaan.Straks weten we de kosten er van

  1. Queen

   De PVV heeft de zorg afbraak mede mogelijk gemaakt. Zie stemgedrag kamer.

   1. 2030

    je liegt weer !

  2. Pauline Kummer

   Het probleem is Wilders zelf , hij wil geen medeverantwoordelijkheid dragen. Hij maakt het zichzelf onnodig moeilijk. Regeren samen met het CDA lijkt mij niet zo uitnodigend gezien zijn tirade tegen Hugo de Jonge.

   1. CZ

    Lachwekkend verliezertje!

 3. ropart

  vaccinazi propaganda.

 4. Queen

  Dat er symbolisch in het buitenland geprikt is lijkt mij geen onzin maar een feit. Kijk naar Frankrijk bijvoorbeeld.

  Ik vind dat er genoeg commentaar op het kabinet mogelijk is maar ik heb ook veel commentaar op sommige burgers. Je eigen gedrag is natuurlijk voor verspreiding een factor.

  Neem Baudet, die heeft met zijn feitenvrij gezwam natuurlijk een bijdrage geleverd die zeer discutabel is. Zonder hem zou de druk op de zorg ongetwijfeld minder groot zijn geweest. De mafketels die in de zomer nog even in het vliegtuig stapten om op vakantie te gaan zijn zeer zeker niet vrij van medeverantwoordelijkheid en sommige opiniemakers is veel aan te rekenen.

  Het is natuurlijk veel makkelijker om de verantwoording volledig af te schuiven dan je eigen gedrag onder de loep te nemen.

  1. Winfrida

   @Queen

   En de heer Grappenhaus natuurlijk met zijn prachtige bruiloftsfeest. Dat kon ook niet.

   1. Queen

    Dat had aftreden moeten betekenen. Daarmee heeft hij veel schade aangericht. Sommige mensen volgen blind en denken dan dat het wel meevalt.

  2. leukeditter

   hahaha domme queen…mensen de schuld geven is zo makkelijk he. een lockdown helpt niet dus open die handel dan beperk je de veel ergere nevenschade. staat al in een historich boek over pandemieen geschreven : het beste is om geen lockdown te doen want dan raak je er nooit vanaf.. blijkt uit te komen

   1. Queen

    Mensen als jij zijn een baas nodig en de oorzaak van de Lockdown.

 5. Patt

  Lijkt verstandiger om eerst de mensen in de verpleeghuizen te vaccineren. Kan met bijbehorend personeel. Deze mensen gaan er dood aan het virus. Jonge mensen overleven het meestal wel.

 6. de ziender

  Sanna is een betaalde actrice. Wat een walgelijke propaganda weer. Héél veel artsen en deskundigen waarschuwen. Lekker doorgaan zo… Gezonde mensen verzieken. Daar gaat echt iets mis, hoor.

 7. de ziender

  Het hele genetische modificatieproces is zoiets als stier Herman, maar net even iets anders. Bart kan geen dag zonder prikkie.

 8. de ziender

  Bart is een echte, onvervalste vaxiwappie

 9. Vogel

  Kijk als te kritisch bent wordt je niet gepubliceerd
  China Rusland N Korea???

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.