Walgelijke Charles Groenhuijsen laat ware aard zien: ‘Zien FvD-ers ook af van ziekenhuisbed als ze besmet raken?’

De immer pedante Op1-betweter Charles Groenhuijsen heeft de meest walgelijke uitspraak van de dag gedaan. Uit de peilingen van Maurice de Hond blijkt dat veel Forum-respondenten zich mogelijk niet laten vaccineren. Voor Groenhuijsen is dit een goed moment om openlijk af te vragen of deze mensen dan nog recht hebben op een ziekenhuisopname.

Dat Groenhuijsen een pedante betweter was, dat wist iedereen wel. De zelfverklaarde Amerikakenner, die nog nooit iets correct heeft voorspeld, wil zich nu ook al wagen aan andere thema’s. Namelijk, wie heeft er meer recht op een ziekenhuisbed? Antwoord: volgens Groenhuijsen FVD-stemmers in ieder geval niet.

Dit soort sneuneuzen schuiven dus iedere dag aan bij de Nederlandse praatprogramma’s, waar zij openlijk hun ‘alwetende’ meningen mogen ventileren. En omdat zij bij de deug-elite behoren wordt hun geen strobreed in de weggelegd.

Nu hoop ik zelf van harte dat zo veel mogelijk mensen zich laten vaccineren, want dat is op dit moment de beste oplossing om dit rotvirus onder ‘controle’ te krijgen. Maar dwang, oftewel een vaccinatieplicht, is zeker niet de gewenste route, en mensen een ziekenhuisbed ontnemen al helemaal niet.

Dat dit soort opiniemakers op deze manier een hele groep durven weg te zetten is ronduit schandalig. Maar verwacht iemand iets anders van de NPO-elite?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

61 reacties

 1. Yoyo

  Charles Groenhuizen mag een mening hebben natuurlijk.
  Al is dat in dit geval naar mijn mening een onbehoorlijk verkeerde mening, en inderdaad pedant.

 2. Cor Grijpstra

  Bij DDS hebben we iemand (Ted Cruz lover)die American studies (pretstudie – kansarm op de arbeidsmarkt) heeft gedaan 🙂 , geef mij dan maar die Groenhuizen.

 3. Duckday

  Gewoon een verrader en een over het paard getilde kwal.Een mislukkeling van het echtelijke geknutsel.

 4. Aborifa

  Terechte opmerking van G. Hij is een van de betere presentatoren en niet rabiaat links. Dat schelden op de man slaat nergens op.

  1. Jack Flash

   Typische uitspraak van een moraalridder.

   1. Aborifa

    Slaat ook nergens op.

   2. Loelap

    Hij moest de Amerikaanse verkiezingen verslaan maar kon zijn haat tegen Trump nauwelijks verbergen, leek net een giebelende puber. Van iemand die zo lang in het vak meegaat, verwacht je toch enige professionaliteit.
    .

  2. driewerf

   Mocht jij bijwerkingen krijgen ernstig genoeg voor het ziekenhuis hoop ik wel dat ze jouw op de stoep laten liggen.

   1. Shadow1100

    Injectie bij vonnis doodstraf:
    Er worden stelselmatig drie verschillende oplossingen ingespoten:
    eerst natriumthiopental, een narcosemiddel;
    daarna de stof pancuroniumbromide die de spieren verlamt waaronder de ademhalingsspieren;
    als laatste *** kaliumchloride *** dat het hart vergiftigt met de dood tot gevolg.

    Injectie bij vaccin Plizer:
    Dit is de volledige lijst met ingrediënten, volgens de FDA:
    mRNA
    Lipiden (inclusief ((4-hydroxybutyl) azaandiyl) bis (hexaan-6,1-diyl) bis (2-hexyldecanoaat), 2 [(polyethyleenglycol) -2000] -N, N-ditetradecylaceetamide, 1,2-distearoyl- sn-glycero-3-fosfocholine en cholesterol (risico op [sterfte aan] een hartziekte))
    *** Kaliumchloride *** !
    Monobasisch kaliumfosfaat
    Natriumchloride (zout)
    Dibasisch natriumfosfaat dehydraat
    Sucrose (suiker)

    1. 2030

     Als je nadenkt ben je toch volledig krankzinnig dat je die bende vrijwillig in je lichaam laat spuiten !

     1. Thant dolpf

      Dat jij er een keer bijna bent ingebleven wil niet zeggen dat dat voor iedereen geldt, strôntdreutel

     2. usb3.0

      Sommige mensen 2030 zijn dus krankzinnig met name de fascistische vaccinatiedrammers, alleen willen die eerst de mensen die geen weerwoord kunnen bieden misbruiken, ouderen, gehandicapten, in de zorg met als tegenprestatie als je het niet doet je dan je baan kwijt raakt…you know what i’m saying….😒

     3. 2030

      wat wil strónt vlé®kje II zeggen ? zijn woorden zijn wat warrig . Niemand kan er bijna ingebleven zijn. Het wondermiddel moet nog uitgedeeld worden. Adolf laat weer zien dat hij volledig de weg kwijt is.

     4. Thant dolpf

      Begrijpt het clowntje het weer eens niet?, Last van vergeetachtigheid? Weet het repeteerclowntje niet meer wat hij zelf in het verleden verteld heeft?

     5. 2030

      💩

     6. Thant dolpf

      Jouw reflectie ja Korsakovje

     7. 2030

      💩.

    2. nonsense

     Je hebt geen idee waar je het over hebt. Kaliumchloride zit ook gewoon in je voeding en is zelfs een essentiële voedingstof.
     Het zegt niets over ee concentratie. Als je geen medicijnen gestudeerd hebt kun je beter je mond dicht houden. Iets roepen om het beter te denken te weten slaat nergens op.

     1. 2030

      je kan het vast even uitleggen dan als gestudeerde!

 5. 2030

  Ongeacht je persoonlijke beslissingen heeft iedereen recht op zorg net zoals met een advocaat bij een juridisch conflict.

  meneer charles groenhuijsen is derhalve een smerig fascistisch adept met een zeer zieke geest

  Moeten mensen die geen recht op zorg hebben wel de 2000 euro zorgpremie blijven overmaken of kan dat ook stoppen ? wat een bijzonder minderwaardig mens deze charles

  1. henk43

   Charles heeft gelijk .Wij zijn allen verantwoordelijk voor de gezondheid van ons zelf en van de kwetsbaren onder ons. Wel de lusten en niet de lasten dat is is walgelijk.@Vandaag etc.etc.

   1. 2030

    ONZIN !

   2. driewerf

    En het zijn allemaal FvD ers die weigeren ? laat je nakijken malloot.Dat hele staafdiagrammetje klopt van meter.

   3. Telex

    Dus ook een hek om de bijbelbelt?

    1. henk43

     Ook die !

     1. 2030

      alles wat de linkse leider niet volgt toch henkie ?

      Allemaal op de trein volgens henkie

   4. SirEdward

    Hebben wij niet al decennialang de mensen die er een ongezonde leefstijl op nahouden (roken, overmatig drankgebruik, overgewicht, te weinig beweging, etc.) gekoesterd en in ziekenhuizen opgenomen als de nood aan de man was? Hebben wij ons er ooit om bekommerd dat rokers ook hun omgeving in gevaar hebben gebracht door hen te dwingen gezellig mee te roken, en onthouden we ze daarom nu alsnog medische zorg? Was er aan niet roken wellicht een risico verbonden omdat frisse lucht te gezond zou zijn? Aan een niet getest en inderhaast in elkaar geknutseld vaccin zijn wel degelijk grote risico’s verbonden. Wie is er eigenlijk walgelijk?

    1. henk43

     @SEE.Als iemand NU begint te roken dan moet hij/zij de consequenties hiervoor ook zelf dragen maar het probleem met roken is dat de tabaksindustrie zeer verslavende ingredienten in de tabak stopt waardoor het bijna onmogelijk is om te stoppen.Nee ik ben geen roker sinds 20 jaar niet meer. Maar door oplopende kosten zullen we meer en meer zien dat de vervuiler gaat betalen. Wanneer ik pertinent niet gevaccineerd wil worden omdat ik hier niet in geloof , achter de cijfers van Baudet blijf staan en mij niet aan de voorschriften houd moet ik ook zo,n kerel of vrouw zijn die bij schaarste van ziekenhuisbedden iemand anders die zich wel aan de regels heeft gehouden voor laten gaan.

     1. SirEdward

      Ach nee, toch niet weer die van “ik wist destijds niet dat het zo slecht was” en “iemand anders heeft er schuld aan dat ik ben gaan roken”. Als je ooit gerookt heb zul je al je rechten op een medische behandeling hebben verspeeld als je in je eigen denktrant redeneert, maar ja het is gemakkelijk om selectief keuzes over een behandeling of niet te maken zolang het je zelf niet betreft. Ga je dit ook zo principieel volhouden als iemand in je directe omgeving, zeg een familieilid ervoor kiest om niet gevaccineerd te worden en opgenomen moet worden? Of ga je ook niet meer sporten omdat je risico loopt op een blessure en daardoor in het ziekenhuis belandt en een bed bezet houdt? Of fietsen bijvoorbeeld? Is mijnheer Groenenhuizen plotseling tot God gepromoveerd om over leven en dood te mogen beschikken? Hoeveel CO2 heeft hijzelf veroorzaakt door zonodig naar de VS en terug te moeten vliegen, en gaan we daar nu niet allemaal dood aan volgens het IPCC? Je kunt het beste onder een steen gaan wonen dan loop je geen risico, behalve dan dat je van de honger zult omkomen. En nee, het gaat niet om de cijfers van Baudet, maar om de rommel die ze in je lijf willen spuiten zonder dat het bekend is wat dat op korte en lange termijn met je doet. Ik ken iemand die zich destijds tegen de Mexicaanse griep heeft laten inenten en er nog altijd de nadelige gevolgen van ondervindt.

    2. Niet L niet R

     Vergeet niet de drums, het meest gebruikt in de hogere kringen!

 6. Bolkestein

  Charles Groenhuijsen nomineren voor de Corona Dropl*l Award.

  Je maakt jezelf redelijk belachelijk.
  Je kunt de tweet wel verwijderen maar je weet het….
  Eenmaal op het internet komt het er nooit meer vanaf.
  Je moet jezelf nu kapot schamen.

  h**ps://tinyurl.com/y7pochgv

  1. Niet L niet R

   Perfect weergegeven!, Wat doet hij nog in dit land?

 7. Linksbuster

  Zo is het..iedereen die zich vrijwillig aan een potentieel gevaar voor lijf en leden blootstelt..zoals sporten, fietsen, motorrijden, een kroket of frikandel eten, roken, alcohol drinken, de kerk of moskee bezoeken hebben geen recht op gezondheidszorg.

 8. driewerf

  Dat die Amerikaanse hielenlikker zich bemoeid met Nederland .

  1. Cor Grijpstra

   @D

   Laat dat de eigenaar van dit blog maar niet horen.

 9. Piet151

  “De zelfverklaarde Amerikakenner, die nog nooit iets correct heeft voorspeld,”

  Behalve de verkiezingswinst van Biden dan, want die voorspelde Groenhuizen al vanaf de Democratische nominatie als kandidaat, evenals het kinderlijke verzet ertegen van Trump trouwens.

  1. 2030

   blabla bladieblabla

   1. Thant dolpf

    Vlavla diebla

   2. henk43

    Als vandaag met de mond vol tanden staat:bladieblabla

    1. 2030

     als jij dat zegt zal het zo zijn populistische henkie

 10. RvdBe

  Zeer correcte man die precies tussen de lijntjes loopt die hem zijn aangewezen, braaf mens hoor.

 11. liefdevol rechts

  Mensen die andere mensen geen hospitalisatie gunnen doordat ze een andere mening hebben zouden uit de maatschappij moeten worden gezet. Het is gewoon ziekelijk hoe deze mensen denken.

  1. Wally

   Jamaar hij is links. Dan mag dat wel natuurlijk. Dat weet u toch allang?

   1. 2030

    Inderdaad , de linkse ubermensch voelt zich verheven boven alle anders denkenden. Dat is overigens al een aantal jaar zo.

 12. Pieter48

  De gevolgen van de bezuinigingen op de gezondheidszorg worden steeds duidelijker. Er word weinig over gepraat .Zeker niet bij de staats omroep. Laten we vooral het programma over mevrouw Kaag niet missen. Mevrouw zou neerlands hoop in bange dagen willen worden. Humor.

  1. 2030

   humor ? een nachtmerrie in ongekend forma

 13. J.C.

  Wat zou CH.G vinden van de groep, die geen premie voor een zorgverzekeringspolis betalen? Volgens zijn eigen redenering: dan ook geen recht op vaccinatie en zorg?

 14. Wally

  Mijn vraag aan meneer is dan:
  Heeft u al een paar ‘vluchtelingen’ in uw huis opgenomen? Ja toch zeker? En dat kost u dan wel heel veel geld, maar dat heeft u er toch graag voor over zeker?
  Nou? Wat is hierop uw antwoord?
  (Vraag ik graag altijd aan van die deugkneuzen, zie ze zich in bochten wringen om vooral toch maar niet glashard nee te moeten zeggen…..)
  Gewoon elke keer vragen, geweldig mooie theaterstukken die je dan ziet.

 15. ervi

  Met dit soort gestoorde fascistoide opvattingen is Charles ongetwijfeld voorstander van het dragen van een gele ster voor non-gevaccineerden ( en FDV-ers).

 16. usb3.0

  72%? nee hoor niet in mijn omgeving, daar zitten we rond de 5%

 17. gargamel

  Gelukkig voor mij heb ik all 15 jaar geen abonnement op NL TV. Stel je voor dat je dit bekijkt en nog steeds betaalt, ondenkbaar.

  1. 2030

   Ik heb een trieste mededeling voor je. Luister en kijkgeld is een omslagbelasting geworden die geïncasseerd wordt via de inkomstenbelasting. Iedereen betaalt dus !

 18. ET007

  Geldt dat dan ook voor alle demonstranten en BN-ers die de regels aan hun laars lappen? Amerika kenner? Dan ben je al bij voorbaat een sneu figuur.
  Met dergelijke professionals verbaast het me niks dat alles naar de mallemoer gaat.

 19. lucinde

  FvD is inmiddels een sekte, geen politieke partij.

  1. shidaian

   Ik vermoed dat u niet echt weet wat een sekte inhoudt gezien uw domme reactie

 20. Niet L niet R

  Dit soort boboos helpen ons land de vernieling in!

 21. shidaian

  Niet links? Een van de betere presentatoren? Niet te geloven. Hij zakt steeds verder af naar het niets.

  1. Loelap

   Precies. De man schrijft ook heel af en toe een stukje op de nsb site Joop.

 22. joost2

  Mensen vergeten zo snel.

  Groenhuijsen was ooit een soort correspondent van de NOS in Amerika.
  Is en was dat al meer dan 13 jaar niet meer, komt af en toe in Amerika, net als ik, maar daardoor blijf je niet je leven lang “Amerika Kenner”.

  Groenhuijsen was geen Amerika deskundige toen hij tijdens de regering Trump avond na avond als gast , bij die partijdige Jinek was in een praatprogramma.
  Groenhuijsen heeft toen de Nederlandse kijker structureel voorgelogen onder andere met zijn beweringen over Russische beïnvloeding in de Amerikaanse verkiezingen. Bewijzen deed hij dit niet en het bleek na grote onderzoeken er niks van waar.
  Het Trump bashen maakte hij tot daar telkens zijn verdienmodel van, bij die Jinek. Hij was fan van mevr. Clinton, die in Amerika neer keek op het door haar genoemde “klootjesvolk” kiezers, en vervolgens miljoenen dollars in haar eigen foundations stortte. Daar hoorde je Chareltje niet over!
  Nu weer over het maar niet laten vaccineren van Nederlanders die een andere mening hebben dan meneer zelf. Wie denkt hij dat hij is ?
  Hij is een man die eigenlijk nooit meer op de Nederlandse TV zou mogen verschijnen.
  Wegsturen die man, met pek en veren Hilversum uiot !

 23. Bes Tolen

  De grootste criminele organisaties uit de geschiedenis, onder meer verstopt in godsdiensten, hebben nog altijd de meeste aanhang. Nederland doet er meer dan ooit tevoren aan mee waaronder met de massa immigratie, die er is om de Nederlandse bevolking kapot te maken. Dat links tegenwoordig mee doet, komt doordat ze met het uitgebreide marxisme in de vorm van neo marxisme en multiculturalisme zijn geïnfiltreerd. De weg is via universiteiten, sociale academies, allerlei sociale instituten gevolgd. Ook die van christelijke signatuur. Daarom verlieten veel leden de PvdA, die de partij zagen als een politieke partij voor de werkenden en niet voor allerlei religieus getinte gezochte en onderdrukkende theorieën. Leden, die juist altijd bevrijding wilden van dat soort onheil. Daaronder Pim Fortuyn. Dat rechts Nederland niet begreep dat Van Agt niet deugde, kwam onder meer door de Telegraaf waarin Lunshof jr waardoor VVD’ers geloofden dat Den Uyl het onheil bracht. Maar die journalisten waren juist confessioneel en niet liberaal. Liberalen maken, niet alleen in Nederland, bij herhaling de verkeerde taxaties. Dat was al zo bij Thorbecke, die Rome toestond weer de kerkelijke hiërarchie hier te vestigen. Kenmerk van liberalen is het gebrek aan bezinning door het niet onderkennen van het gevaar van gemanipuleerde veranderingen door in wezen maatschappelijke terreurorganisaties, die in de maatschappij en dat juist door hun grote invloed niet als zodanig worden gekwalificeerd. Zo wordt het nooit wat en dat is een kenmerk van deze tijd. Dat links in de meeste westerse landen nog slechter is in dit opzicht, is echt een onthussende ontwikkeling van de laatste decennia.

 24. Vit

  Ik ben juist herstellende van een medicijnvergiftiging genaamd Amlodipine die mij voorgeschreven was vanwege te hoge bloeddruk, zo’n beetje alle bijwerkingen heb ik doorlopen. Ik hou mijn hart vast wat de covid-19 vaccinatie teweeg zal brengen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.