Filmpje! De sfeer zit er goed in bij de FVD-vrijheidskaravaan in Vlissingen!

Ook vandaag is het campagneteam van Forum voor Democratie weer op stap in Nederland. Op zaterdagochtend deden Thierry Baudet, Wybren van Haga en de rest van hun Vrijheidskaravaan Vlissingen aan. In Zeeland. Nou, als je ziet hoeveel mensen er afkwamen op hun niet-aangekondigde bijeenkomst kun je maar één conclusie trekken: FVD is écht een beweging aan het veroorzaken in Nederland.

In een video die op sociale media gedeeld wordt door één van de aanwezigen dankt Thierry Baudet al die mensen die op zijn komen dagen bij het event. “Wat fantastisch dat jullie zijn gekomen in zulke enorme aantallen. Het mag nog steeds niet,” zegt Baudet, “we mogen het nog steeds niet aankondigen. We mogen nog steeds niet iedereen oproepen om te komen.” Maar kijk naar de aantallen die er stonden:

Sterker nog, al voordat de sprekers begonnen stond het plein vol van de mensen (op anderhalve meter afstand van elkaar hoor. Dus coronawaanzinnige meelezers hoeven zich nergens druk om te maken).

In een andere video legt Baudet uit dat hij zich werkelijk zorgen maakt over het poststemmen, zeker omdat minister Ollongren recent liet weten dat een handtekening niet noodzakelijk is. Het tellen gebeurt vervolgens openbaar. Dat is prima en eerlijk. Maar, zegt hij, de uitslagen worden op USB-sticks gezet, en die worden naar een andere lokatie gebracht. “En daar heb je geen controle meer over. Wat wij dus gaan doen dat is jullie allemaal… in alle stemlokalen van Nederland, dan gaan we aan onze vrijwilligers, onze mensen, onze leden vragen, ‘maak een foto van die uitslag per stemlokaal.’ En die foto’s gaan we allemaal online zetten.”

Natuurlijk onderstreepten Baudet en Wybren van Haga ook in Vlissingen weer dat Forum voor Democratie de enige partij is die corona écht anders wil doen; die principieel voor vrijheid kiest en die de gestoorde, eindeloze lockdown van het partijkartel onmiddellijk wil beëindigen.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Parler!

Het is fantastisch om te zien, steeds weer, hoeveel mensen er op deze onaangekondigde, bijna geheime, events afkomen. Wat een enthousiasme wordt er gegenereerd voor de vrijheid, en wat is dat toch geweldig om te zien!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Beukman

  In een andere video legt Baudet uit dat hij zich werkelijk zorgen maakt over het poststemmen, zeker omdat minister Ollongren recent liet weten dat een handtekening niet noodzakelijk is. Het tellen gebeurt vervolgens openbaar. Dat is prima en eerlijk. Maar, zegt hij, de uitslagen worden op USB-sticks gezet, en die worden naar een andere lokatie gebracht. “En daar heb je geen сοոtrοⅼе meer over. Wat wij dus gaan doen dat is jullie allemaal… in alle stemlokalen van Nederland, dan gaan we aan onze vrijwilligers, onze mensen, onze leden vragen, ‘maak een foto van die uitslag per stemlokaal.’ En die foto’s gaan we allemaal online zetten.”

  Baudet doet een Trumpje. Precies dit deed de ex-president een paar maanden terug: de verkiezingen per post, in de VS een zeer veilige manier van stemmen, in diskrediet brengen en daarmee feitelijk de hele democratie.

  Donald deed er nog een schapje bovenop door die verkiezingen zelf ook te saboteren: hij ontsloeg de directeur van de posterijen en verving hem door een vazal, die er vervolgens een puinhoop maakte.
  Ook Trump riep zijn aanhangers op om in de stembureaus kiezers te intimideren. Wat vervolgens ook gebeurde, maar gelukkig slechts op kleine schaal.
  Republikeinse gouverneurs lieten overal poststembussen weghalen om zoveel mogelijk Bidenstemmers van het stemmen af te houden.

  Dit ondemocratische populistische gedrag van Baudet valt zelfs mij tegen. Als hij werkelijk interesse heeft in het democratische proces, dan dient hij dit als volksvertegenwoordiger in de TK te doen, bijvoorbeeld door aansluiting te zoeken bij de commissies die over het stemmen per post gaan. Maar dat gaat de mini-Trump niet doen want daar scoort hij niet mee.

  1. halo1

   Toch blijft de zweem van fraude(mogelijkheid) eraan hangen…mij lijkt nog het beste allemaal doorzichtige glazen buizen in het stembureau..voor iedere partij..en stemgeheim dan maar afschaffen!!

   1. Franz Biberkopf

    Het stemgeheim afschaffen lijkt me in het bijzonder nadelig voor de PVV en het FvD: een normaal mens zal een stem op die partijen alleen in het geheim durven uitbrengen.

    1. halo1

     Nee.. want dat taboe moet er nu juist af.. het is hoogtijd voor de re-emancipatie van rechts..je rechter en linker hand zijn ook gelijkwaardig

   2. Beukman

    Toch blijft de zweem van fraude(mogelijkheid) eraan hangen

    Dat is inderdaad precies wat de mini-Trump wil. De werkelijkheid is dat er amper verkiezingsfraude bestaat.

    1. Franz Biberkopf

     Als het FvD straks op twee zetels blijft steken zal Baudet roepen dat de verkiezingen zijn gefraudeerd.

     🙂

     1. Beukman

      Het zou me niets verbazen. En hij gaat de schuld geven aan de linkse persbureaus.
      Maar eerlijk gezegd verwacht ik dat hij helemaal opstapt als hij minder dan vijf zetels haalt en zich terugtrekt op zijn “erf”, zoals hij al eerder had aangekondigd.

 2. Franz Biberkopf

  Thierry beseft dat de poststemmen van mensen boven de 70 komen. Die stemmen niet op het FvD.

  Doorzichtig.

 3. CZ

  Hahaha, vermakelijk hoe de bejaarde Jut en z’n invalide holmaat Jul over elkaar heen buitelen om de FvD te besmeuren. Gelukkig gaat FvD winnen, ik weet het zeker!

 4. leukeditter

  iedereen die ik hoor , dat zijn er velen ivm mijn werk en ik hoor werkelijk zelden wat is die rutte toch een prima premier!!, nee vrijwel alles wat ik hoor is stemmen op pvv of fvd of sgp .. vooruit we zullen zien

  1. Linksbuster

   Ik hoor ook niets anders ditter…behalve op de msm dan..die blijven klaver en kaag promoten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.