FVD trekt Nederland in en mag aankondigen: zondag is de Vrijheidskaravaan in Aalsmeer!

Er is ontzettend goed nieuws voor iedereen die sympathiseert met Forum voor Democratie. De partij mag namelijk aankondigen dat de Vrijheidskaravaan op zondag Aalsmeer aandoet. Jawel, er mag iets van een, soortemet FVD-evenement plaatsvinden in de stad. Dat is nog eens wat. En wat hébben we dat gemist de afgelopen tijd.

FVD-leider Thierry Baudet deelt het heugelijke nieuws zelf op Twitter.

Er worden een aantal plaatsen aangedaan, zegt Baudet, maar helaas mogen die momenten, de dagen en tijdstippen, waarop de meeste steden worden bezocht niet bekend worden gemaakt. Het gaat om Breda en Almere, maar meer mag er niet gezegd worden. Helaas. Want dan zouden er zomaar veel mensen op af kunnen komen en dat mag natuurlijk niet. Want corona.

Maar er is ook goed nieuws. De autoriteiten in Aalsmeer hebben er namelijk géén probleem mee dat het evenement dáár wél aangekondigd wordt. En dus doet Baudet dat met een glimlach op zijn gezicht.

“Ik mag wél vertellen dat we op zondagochtend om tien uur hier voor sportpark De Bloemhof in Aalsmeer zullen zijn. Hier is een groot terrein zoals je ziet, en we zullen hier met de vrijheidskaravaan, onze grote truck zijn. Zondagochtend, 14 februari, Valentijnsdag, Partij van de Liefde. Om 10:00 uur. En dan gaan we met u in gesprek over wat er moet veranderen in Nederland; over de grote keuze op 17 maart. Forum voor Democratie als enige partij die wil stoppen met al die lockdowns, en die Nederland weer open wil… en alle andere partijen. De keuze is aan u, en we bespreken het komend weekend dus, en zondagochtend 10:00 uur hier in Aalsmeer. Tot dan!”

Het leuke is dat de passie en energie er echt van af spatten. Dit is wat Baudet leuk vindt én waar hij erg goed in is. In feite is de man natuurlijk gewoon een geweldige campaigner, die heel natuurlijk contact legt met mensen ‘in het eggie.’ Op het podium, in gesprek, in het publiek, op straat. Dat is waar Baudets grote kracht ligt… en het is een enorme handicap voor hem en zijn partij dat hij daartoe niet in staat is geweest de afgelopen maanden.

Maar goed, dat lijkt een beetje te veranderen. En FVD probeert daar natuurlijk meteen gebruik van te maken. De partij gaat écht op campagne, het land in, op een originele manier, en probeert het gesprek aan te gaan met de kiezer. Iets zegt me dat dit wel degelijk voor een heel mooi resultaat gaat zorgen op 17 maart — een beter resultaat dan het mediakartel én het partijkartel denken…

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en word lid van onze speciale groep op MeWe, hét alternatief voor Big Tech-wappie Facebook.

Of zouden zij daar ook bang voor zijn en is dat de reden dat ze FVD zo ontzettend agressief aanvallen de afgelopen dagen?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Barbera

  DDS stijl, een louche partijleider trekt kansloos door het land…

  1. driewerf

   Waar is jouw leidster dan of heeft die andere dingen aan het hoofd ??? hahahaahahaha

  2. werikke

   waarom reageer je dan of wil je gewoon weer reacties uitlokken in je zielige leventje

 2. ikweetwatikwil

  Goed bezig FVD. Maar mijn stem gaat naar PVV.

 3. halo1

  Ik wens hem veel succes.. hopelijk staat hij er niet met 2 mensen..het is de makke van rechts: vaak controversieel.. mij gaat het alleen om de standpunten: nogmaals succes Thierry… blijf strijden voor de emancipatie van rechts.. het hele woord moet worden “ontsmet”..

  1. Monty

   Erg origineel, enkele jaren geleden ging Wilders op verzets toer door ons land.

   1. ManX

    Bij Monty Python is de obsessie voor Wilders nog lang niet uitgewoed.

    Heimelijk is Monty natuurlijk een beetje verliefd op Geert: in elke reactie komt de naam van zijn aanbedene terug.

 4. Monty

  Goedkope manier van campagne voeren.
  Nu aan geven dat hij met een ‘Vrijheidskaravaan’ door het land heen gaat om over een paar aan te geven dat het om veiligheidsredenen niet door kan gaan.

  Kost alleen een paar berichtjes en je bent weer dagen in het nieuws als slachtoffer.

  1. J.P Coen

   best wel triest dat je in een democratie om veiligheidsredenen je campagne moet afbreken door links fascisme

   1. Monty

    Het hoeft ook niet waar te zijn maar geeft wel weer gratis publiciteit.

 5. Meriadoc Brandebok

  Dit is letterlijk een reclame-artikel voor FvD. DDS doet niet eens z’n best meer om een beetje een onafhankelijk blog te lijken. Het wordt steeds meer een digitaal medium van de FvD-campagne.

  Triest dat het zo moet gaan allemaal.

  1. werikke

   vind ik ook . kom ga lekker weg hier zal ze leren. hahaha

  2. FVD

   Meriadoc beste kerel, volgen mij slaat je kompas op hol, en je oriëntatie vermogen lijkt ook niet up to date. Je post hier niet op het linkse zeiklog Joop.nl, maar op de Dagelijkse Standaard.

   Even je bevroren linkse hersencellen ontdooien: De dagelijkse Standaard, soms afgekort tot DDS is een Nederlandstalig, RECHTS weblog.

   Hoofdredacteur Michael van de Galien verklaart hierover: Misschien zijn we weleens ongenuanceerd. Maar we pretenderen ook niet neutraal te zijn. Als een LINKS iemand zegt: wat een genuanceerd stuk was dat, dan zijn we SLECHT bezig.

   \Zo heeft een ieder zijn voorkeuren, niet waar?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.