“Gestoorde” “psychopaten” World Economic Forum vieren “stille steden”: “Minder geluidsoverlast!”

Als je wilt weten hoe geschift het World Economic Forum is hoef je alleen maar even deze video te kijken die het WEF gemaakt heeft omdat ze zo ontzettend blij zijn dat het veel stiller is in de grote wereldsteden. Twitterend Nederland reageert dan ook woest. “Psychopaten!” en “gestoord!” is veel gelezen commentaar.

De organisatie achter The Great Reset en het Build Back Better-plan, het World Economic Forum, vindt het geweldig dat de hele wereld in lockdown zit. Jij en ik vinden het vreselijk om hele dagen opgesloten te zitten, we missen het dat we niet meer naar een café of restaurant kunnen, we vinden het afgrijselijk dat we geen voetbalwedstrijd meer bij kunnen wonen, en zelfs dat niet meet eens mogen winkelen… maar bij het WEF vinden ze dat juist fan-tas-tisch. Want lockdowns zorgen voor minder “overlast” én stikstofproductie. Yay lockdowns!

UPDATE: er stond hier een link naar de tweet met de video maar, raad eens?! Ze hebben de tweet verwijderd. Want er was heel veel kritiek op. Vandaar dus dit screenshot.

“De seismische activiteit van de aarde is het laagst in tientallen jaren dankzij de lockdown,” aldus het WEF in het ranzige filmpje. “Wetenschappers zagen een ‘golf van stilte’ in de wereld in 2020. In sommige steden verminderde het omgevingsgeluid met 50%. Doordat minder mensen reisden, en fabrieken sloten, konden wetenschappers kleine aardbevingen bijhouden die ze normaal gesproken niet zouden opmerken. Dit verhoogde hun begrip van seismische activiteit waardoor ze beter grotere aardbevingen in de toekomst kunnen voorspellen.”

Haha, ja natuurlijk. Daar gaat het om, he? Mensen al die ellende van lockdowns aandoen om ze een beter en langer leven te geven. Sure.

“Er was ook een historische vermindering van luchtvervuiling. Van Azië tot Amerika werd de lucht boven steden veel schoner.”

Dit vinden die halve garen dus geweldig. Dít is het grote doel.

“Maar aan het einde van 2020 was het weer terug op het pre-pandemische niveau. De uitstoot van koolstofdioxide was ook 7% lager. Maar deze verlagingen zullen klimaatverandering niet vertragen tenzij we ervoor zorgen dat ze permanent worden.”

Onze manier van leven moet kapot worden gemaakt zodat zij heel blij kunnen zijn dat je nergens meer aan ziet dat er ménsen zijn. Mensen mogen er wel zijn, maar dan alleen op een manier dat je er niets aan merkt. Als je er wél iets aan merkt is dat heel erg. Zo denkt het WEF – en het is doodeng.

Dr. Naomi Wolf – voormalig adviseur van toenmalig president Bill Clinton en één van de leidende feministen in de wereld – reageert furieus op deze afschrikwekkende video van het WEF. “Psychopaten” bijt ze de organisatie geleid door The Great Reset-opperheer Klaus Schwab toe:

Ook Telegraaf-journalist Wierd Duk is geschrokken van de video. “Ten koste van onnoemelijk menselijk leed!” schrijft hij volkomen terecht. “Die mensen van het WEF – van Klaus Schwab dus – zijn werkelijk gestoord en vormen een concreet gevaar. En ze laden de verdenking op zich met het uitrollen van een agenda bezig te zijn.”

De verdénking, Wierd? Veel meer dan dat. Dat punt zijn wel al lang voorbij.

En Tweep Des Vaderlands Erik de Vlieger is ook woest. “Psychopaten in een surrealistische wereld tegen een heel ruim salaris,” vat hij het WEF samen.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Parler!

En het ergste? Regeringen luisteren ook nog naar deze sociopaten! “Yay, minder koolstofdioxide!” Ja, dat is nogal wiedes als de mensheid gewoon ophoudt met leven he! Wat een organisatie is dit. En je moet nog oppassen er iets van te zeggen ook, want voor je het weet word je beschuldigd van het zijn van een “samenzweringswappie” – terwijl ze toch heel publiekelijk zeggen wat ze willen en hoe ze hun doelen proberen te bereiken.

Oh, en hier nog een bonusvideo van het WEF. Want kijk, ze vinden het geweldig dat je daar alleen nog maar dingen kan doen – winkelen, sporten, op vakantie – als je een vaccinatiepaspoort hebt. Ja, ook dat is indien niet afkomstig van het WEF, dan in ieder geval één van hun belangrijkste projecten:

Leuke club he, dat WEF?

UPDATE
Zelfs de mensenhaters bij het WEF begrijpen dat de tweet in kwestie én de video totaal geschift waren. Nou ja, dat normale mensen de video geschift vínden. En dus hebben ze het filmpje verwijderd.

Want nu, zeggen ze, begrijpen ze opeens dat lockdowns steden helemaal niet beter maken. Nee hoor, helemaal niet. Lockdowns zijn zelfs heel vervelend enzo.

Houd toch op jongens. Jullie hebben je ware aard, je echte gezicht laten zien. Niemand die hier nog kán intrappen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Seneca

  Fijn Michael, dat je ook het gevaar van het WEF onderkent. overigens is mevrouw Sigrid Kaag, net zoals bij het WHO, bestuurslid van het WEF. de heer Rutte heeft recent een prijs uit handen van de heer Schwab mogen ontvangen. de reden: een uitmuntend staatsman die – mijn conclusie – doet wat het WEF van hem verlangt.

  1. ikweetwatikwil

   En zo werkt het bij Rutte Seneca

 2. EmmerZ

  Dankje Mike strijder voor vrijheid! Ik hoop dat er wat schapen ontwaken.

 3. Winfrida

  Halve garen. Laat dat oude kereltje maar binnen blijven, heeft hij ook geen last van de ander.

 4. Heras

  De man is 83; wanneer gaat hij nou eens zijn “prik” halen.

 5. ikweetwatikwil

  Heb altijd al gedacht dat er meer achter stak en corona gebruikt wordt. Misselijk. Door dit spel worden alleen gestoorden belangrijk.

  Er heeft zich een kritische fout voorgedaan op deze site staat er.

 6. vvw

  vaccinatie paspoort , op naar naar de gechipte mens !

  Immers de handel in vaccinatie paspoorten zal welig tieren. De argumentatie ligt dus nu al op de plank !

  De schapen vinden een vaccinatie paspoort geweldig want ze mogen naar de kroeg. Totdat het stempeltje alcoholist in het paspoort komt en je nergens meer binnen mag waar alcohol is.

 7. Yoyo

  Het WEF; een hele enge club mensen!
  Hebben een hele nare, inhumane agenda uit te voeren.
  Stop deze volidioten!!

 8. Gerda2

  Wanneer krijgen we de eerste klimaat lockdown?
  Hoe lang laten de aapjes zich nog africhten?

  1. Gerda2

   Hier (gedeelte) te zien van het verwijderde filmpje WEF:

   thegatewaypundit.com/2021/02/world-economic-forum-deletes-latest-video-after-cheering-global-lockdowns-that-pushed-100-million-humans-into-extreme-poverty/

   halverwege pagina

 9. CZ

  Ik neem aan dat de lachende leugenaar en zijn bejaarde zuurpruim nog wel een goed woordje over hebben voor mister Reset?

 10. Beukman

  De helft van de mensen die op Forum
  voor Democratie willen stemmen, denkt
  dat corona bewust is ontwikkeld om
  mensen wereldwijd te onderdrukken. Dat
  is onderzocht door Ipsos, in opdracht
  van Nieuwsuur. Onder alle Nederlanders
  koestert 11 procent dat geloof.

  Over gestoord gesproken.

  1. vvw

   beukhol leest weinig actualiteiten dat is volledig duidelijk. beukhol heeft kennelijk het rapport niet gelezen zoal gewoonlijk. beukhol probeert dan wel anderen de maat te nemen de onwetende tról. Over gestoord gesproken

   1. Beukman

    vriend van wilders heeft als eencellige trοl waarschijnijk niet door dat Wilders geen vriend van hém is.

    1. vvw

     hahaha , beukhol is weer vast gelúlt en pareert de inhoud en het oorspronkelijke onderwerp , zielige tról

  2. usb3.0

   beukho*r neemt het op voor een pm die het nodig vindt om op basis van foutieve leugenachtige informatie en op basis van 0,002% dodelijke slachtoffers beleid te maken en een heel land finaal naar de klote te helpen.
   coronafetisjisten en fascistisch vaccinatiedrammende idioten als beukho* die bestaan echt

   1. CZ

    Yep!

   2. vvw

    yeppo , en ze proberen dan de feiten te bagatelliseren en de vaccinatie doden onder het tapijt te vegen.

    Gevaarlijk meelopers van een wanbeleid geschoold op arbitraire getallen zoals rutte al meermaals heeft toegegeven.

    K N E T T E R G E K

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.