Speelse en directe Thierry Baudet wast Emma Wortelboer de oren: ‘Walgelijk, irritant, oppervlak, NPO-achtig’

In aanloop naar de verkiezingen spreekt de vervelende NPO-presentatrice Emma Wortelboer elk week een lijsttrekker. Hoegenaamd test zij dan wie ‘blind te vertrouwen is.’ Het concept is typisch 2021: de interviewer en geïnterviewde zitten met de rug naar elkaar toe. De interviewer stelt quasi-ironische vragen en geeft vooral aan heel hip en slim te zijn, terwijl de geïnterviewde dat maar moet accepteren. Helaas voor Emma was er één lijsttrekker die daar helemaal geen zin in had. FVD-lijsttrekker Thierry Baudet ging zitten, beantwoordde enkele vragen, had door dat dit helemaal nergens over ging… en stapte vervolgens op. 

Parlementariërs moeten op een bankje zitten met hun rug naar Emma toe om te reageren op al de infantiele onzin die daaruit komt. Zo vat een Twitteraar de ‘gesprekken’ van Wortelboer met lijsttrekkers samen. Daar is geen woord aan geloven, zo is het precies. Mevrouw de presentatrice wilde dat ook doen met Thierry Baudet. Maar die had daar helemaal geen trek in. Na een paar vragen iets van beantwoord te hebben besloot hij het maar voor gezien te houden.

Het begon met een vraag over koffie. “Koffie zwart, koffie met melk, of koffie met suiker?” “Hangt ervan af,” antwoordde Baudet. “En vandaag?” zei Wortelboer daarop. “Nou dat hangt niet van de dág af, dat hangt af van de kwaliteit van de machine, hoe ik me voel, wat voor weer het is…”

“Vertrouwt u de koffiemachine?” was de vervolgvraag. “Nee, ik vertrouw de koffiemachine zéker niet,” antwoordde Baudet. “Dit is zo’n typisch Nederlandse slechte koffiemachine,” “Oh!” zei Wortelboer snel tussendoor terwijl ze quasi-intelligent de camera inkeek op een manier die ongetwijfeld erg ironisch bedoeld was.

“Dat is één van de raadsels van onze tijd dat de Nederlandse koffie is zo ontzettend minder lekker dan bijvoorbeeld in Italië… en ik begrijp niet waarom.” Wortelboers gezichtsuitdrukking (terwijl Baudet dat dus niet kan zien):

“Er zijn wat dat betreft wil meer dingen die ik niet begrijp aan Nederland,” ging Baudet verder. Daarop reageerde Wortelboer door letterlijk hardop te lachen. “Inderdaad, ja!” riep ze hem toe.

“Ik begrijp bijvoorbeeld ook niet waarom we zo’n kleffe broodjescultuur hebben. Dat begrijp ik niet. Dat zijn dingen die ik niet snap aan Nederland.” Je zou denken: Wortelboer wil een persoonlijk gesprek hebben. Dit is persoonlijk. Dus prima. Maar zoals steeds trekt ze achter Baudets rug allerlei gekke bekken in een poging om Baudet te framen.

Baudet ging nog even door. Het gaat niet om de prijs, maar om de kwaliteit van het leven, is zijn boodschap. Daar hecht hij aan; een leven op niveau. Niet een elitair leven als zodanig, maar gewoon een leven waarbij genoten wordt van dat wat mooi is – in ieder opzicht. Wortelboer begrijpt daar overduidelijk niets van. “Maar ligt dat dan aan de broodjes of het beleg?” vraagt ze vervolgens namelijk. “Nou, ik denk dat het een combinatie is,” verzucht Baudet omdat hij honderd procent door heeft dat a) Wortelboer spelletjes speelt en b) totaal niet geïnteresseerd in zijn levenshouding.

En dan komt het moment waarop Wortelboer de diepte in probeert te gaan – op haar gebruikelijke quasi-manier. Wat mist Baudet uit zijn kindertijd? “De betovering, de geur van de bloesem… dat je elke dag opnieuw verliefd kon worden…”

En weer die gezichtsuitdrukking van Wortelboer. Baudet ziet het niet, maar hij voelt het.

“Wanneer bent u voor het laatst verliefd geworden op iets dan?” vraagt Wortelboer op een toontje waaruit blijkt dat ze er niets mee heeft.

En dat is voor Baudet het moment om er een einde aan te maken. Hij doet dat op de welbekende Baudetiaanse manier: hard, recht in haar gezicht. En ook nog even met een heerlijke schop naar de NPO.

“Ik vind de toon van de vragen irritant,” bijt Baudet van zich af, “en niet empathisch.” Oeps, daar had Wortelboer niet op gerekend. Het plan is immers dat zij hem achter zijn rug om belachelijk maakt en daardoor elke uitspraak van hem ondermijnt. Niet dat hij opeens direct zegt wat hij van d’r vindt.

“Er straalt geen interesse vanuit, en dat inspireert me niet om iets over mezelf te vertellen.” Wortelboer is echt even van slag. Hier kan ze niet goed mee omgaan, met zoveel directheid. “Oké, hoe heeft u dan dat ik de vragen stel?”

Oh meisje toch, Baudet was nog lang niet klaar met je. Hij weet welk spelletje je speelt. “Ja, gewoon, je hart is dicht.”

“M’n hart is dicht?!” zegt ze toch enigszins geschrokken.

Natuurlijk is dat zo, anders kon ze het spelletje niet spelen dat ze speelde.

“Ja,” zegt Baudet daarop. “Je bent hard. Je bent een hard, hard persoon. Daar praat ik niet graag mee over intieme zaken.”

“En wanneer praat u dan wel over intieme vragen?”

“Als iemand de vragen op een andere manier stelt dan zoals jij ze stelt,” zegt Baudet daarop. Tegelijkertijd laat hij even zien dat twéé het spelletje van de camera bespelen kunnen spelen:

“Met een ander tóón?”

“Ja, het is allemaal zo hakkig he. Zo cynisch. Zo ironisch. Zo van, ‘uh oh ligt het aan het beleg of aan de broodjes?’ Het is allemaal zo flauwig. Een flauwige toon. Dus dat is niet leuk,” legt Baudet uit.

Dan denkt Wortelboer hem te hebben. “Niet éérlijk vindt u?”

“Nee, dit gaat niet om eerlijkheid,” antwoordt Baudet die er nu écht klaar mee is. “Het is gewoon niet leuk. Dus óf je gaan veranderen of ik stop ermee.”

“Oh!” zegt Wortelboer daarop. “Maar, maar, waar. Dat heeft u dan net besloten?”

“Ja,” zegt Baudet. Best simpel eigenlijk. “Ik merk dat dit niet leuk is, dus dan, ja.”

“Moeten dingen altijd leuk zijn?” probeert Wortelboer nog.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Parler!

Och meisje toch. De kous is af. Baudet staat op. “Nee, maar dit werkt niet dus laten we stoppen,” zegt hij.

“Meent u dat nou?” vraagt Wortelboer verbaasd, want ze had écht niet verwacht dat Baudet de ballen had om op te staan en weg te lopen. “Ja, ik vind het echt zo’n walgelijk, irritant, oppervlakkig NPO-achtig interview. Tot kijk!” En hij vertrekt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

83 reacties

 1. Cootje

  Als je met die griet s,E;x hebt draai je haar binnen een half minuut om en maakt het karwei op zijn hondjes af , als dit een product is van de linkse kerk is het begrijpelijk dat het licht altijd uit is , daar laat je je toch niet door naaien. Behalve figuren op een zolderkamertje

  1. Reinoud van Gelre

   ….eh, juist ja.😒🙄

  2. Franz Biberkopf

   Cootje is een oude homo die al decennia in de kast zit te verzuren. Dan krijg je dit soort zieke teksten.

   1. Cootje

    Wil je je zus een half uurtje afstaan ?

   2. werikke

    altijd andere mening en proberen reacties te krijgen. Was jij niet diegene die de groepsverkrachting van 14 jarig meisje goedkeurde en hand boven de daders hield ? gruwelijker kan haast niet dus rot op ijkel vies eng mannetje dat zielig leven heeft en leeft van reacties van anderen als een parasiet door het leven loopt. ga lekker dood

 2. Reinoud van Gelre

  Nou mensen, zet je schrap voor de hongerige Baudet-haters die van dit stukje gulzige happen gaan nemen.

 3. Aborifa

  Wortelboer, omhoog gevallen nobody.

  1. Brenda Welsh

   Ze hapt je zo weg, zonder weerwoord!

 4. Edjan

  Mevrouw Wortelboer is echt de moderne mens (of vrouw): alleen maar een buitenkant (die in haar geval wel geslaagd is) en verder nul komma nul empathie. Een keihard hakblok: als ze er zelf maar om kan lachen.
  Ik denk ook niet dast ze Baudet een oor wilde aannaaien: ze kan gewoon niks anders.

  1. Cootje

   Ze ziet nu al dat ze een minderwaardigheidscomplex heeft , als je een gesprek met de ruggen naar elkaar leuk vind , wil je zo ook genaaid worden , de linkse kerk heeft hun mond vol over de vrouwen emancipatie en hun politieke media geeft als voorbeeld een interview met de ruggen naar elkaar. Een mooi schoolvoorbeeld wat er leeft in Nederland links / rechts . Uitgedragen door de publieke omroep

   1. Thant dolph

    Wat een ongelooflijk psychologisch dom zwamverhaal hang je hier op. Een of andere redactie heeft een nieuw tv- format bedacht, wel of niet geslaagd, daar wil ik vanaf zijn, en jij gaat er vervolgens conceptueel volslagen ongerelateerde emancipatie-problemen aan ophangen. En zelfs nogmeer dingen die als een lúl op een drumstel slaan

    1. Edjan

     Tante Adolfje is alweer bezopen.

 5. Barbera

  Een echte politicus loopt niet weg, maar Baudet de nep politicus weet hier geen raad mee en loopt weg.

  1. trutje

   Nou Baudet is veel te goed voor dit soort onzin en Emma Wortelboer ziet er altijd uit als een verschrikt konijn dat in de koplampen van een auto staart.

  2. Niemandalletje

   “Kamerleden lopen weg voor stemming” Vergeten zeker?
   Oh, dat waren dus allemaal nep politici. 🙂

  3. Janna47

   Barbera

   Geen raad mee? Hij heeft prima uitgelegd waarom hij niet verder wilde met haar interview….Niks mis mee!
   Hij heeft het tot een goed einde gebracht, kan mevrouw wat van leren…
   Als ik Baudet was geweest was ik niet eens op zo’n uitnodiging van die valse mevrouw in gegaan….dom van hem.. zou hij toch boven moeten staan..

  4. werikke

   Prima statement wat Baudet hier deed. NPO is kei in afzeiken andere politici dan D66 en PVDA dus groot gelijk ik zou ook weg zijn gegaan en heeft niets met politici te maken maar met normale beschaafde houding. Dat jij dat niet begrijpt en verteld hoe een politicus moet reageren is net zo dom als jou plempsels hier.

 6. NO8DO

  Donkere wolken pakken zich samen boven het huwelijksbed van Michael.
  Reeds 2 maal, in de felheid opweg naar de daad, noemde hij zijn vrouw “Baudetje van me” en “schatje Thierry”
  Of zijn beeldschone vrouw en schoonfamilie hem dit zal vergeven is nog onduidelijk.

 7. Brenda Welsh

  Voor de slimme Emma Wortelboer is een gouden toekomst weggelegd. Baudet houdt alleen van “lieve” vragen. De kiezer is gewaarschuwd, hij dreigt met opstappen, het kan zo maar gebeurd zijn.
  Thierry is geen blijvertje in de politiek. Hij is een artiest die voor het applaus gaat, dat is duidelijk.
  Dan maar het circus theater of Carré.

  1. Cootje

   Een gouden toekomst kan in Amsterdam je liggende staande houden , maar haar wel met het licht uit .

   1. Mireille

    Alls zij jou ziet gaan de spots aan en kraait zij van plezier.

    1. Cootje

     Maar wel in de juiste positie

 8. Beukman

  Thierry heeft helemaal gelijk. De Nederlandse koffie en de broodjes halen het niet bij de Italiaanse. Zelfhaat bij de Nederlanders? Dat denk ik niet. Het probleem bij veel Nederlanders is dat ze vaak denken dat meer ook beter is. Dus: een grote bak koffie is beter dan een klein kopje, een enorm broodje is beter dan een kleintje. Daarom denken Nederlanders die in Italië een kopje ristretto krijgen voorgeschoteld ook dat ze een vies kopje hebben gekregen, of op z’n minst dat ze bekocht zijn. Ze willen op z’n minst een kartonnen kwartliterbeker. Echt ordi.

  Dat Baudet wegliep tijdens het interview kan ik volkomen invoelen. Wat een stom programma, wat een debiele formule. Gaat het altijd zo? Als ik hem was, zou ik wel vantevoren even uitzoeken wat voor programma het is. Met helemaal niet komen spaar je nóg meer tijd uit.

  Hopelijk heeft hij met weglopen een goed voorbeeld gegeven aan zijn beleefdere vakgenoten. Als meer politici gaan weglopen bij stomme programma’s, leidt dat wellicht dat interviewprogramma’s die inhoud hebben.

  1. Edjan

   Beukman, ik moet je hier helemaal gelijk geven. In veel landen krijg je als je uit gaat eten een lekker stukje vlees. Als je in Nederland in een restaurant vlees besteld krijg je 2 of 3 grote lappen, gebraden schoenzolen die niet te eten zijn, maar de Nederlander vindt het lekker. Hij smult! Het is in elk geval veel.

   1. Edjan

    bestelt,

   2. John2003

    Thierry heeft tav de koffie ook groot gelijk …nergens in de landen om ons heen krijg je joegel voorgezet voor een prijs alsof het vloeibaar goud betreft .

  2. Franz Biberkopf

   “Als ik hem was, zou ik wel vantevoren even uitzoeken wat voor programma het is”

   Ja, een competente politicus beslist dit voordat hij ergens aan begint. De man denkt nooit ergens over na en flapt er maar wat uit. Dat maakt hem totaal ongeschikt voor de politiek.

   1. JochemX

    Dat weet ik niet. Beter dan al die voorgeprogrammeerde sprekende poppen die niets aan het toeval overlaten. Die man is een verademing in de politiek.

   2. werikke

    altijd andere mening en proberen reacties te krijgen. Was jij niet diegene die de groepsverkrachting van 14 jarig meisje goedkeurde en hand boven de daders hield ? gruwelijker kan haast niet dus rot op ijkel vies eng mannetje dat zielig leven heeft en leeft van reacties van anderen als een parasiet door het leven loopt. ga lekker dood

  3. Canta

   Beukman
   Wanneer je de simpele vraag krijgt, hoe wil je je kofie en je komt met een heel verhaal over machines, gemoedstoestand en weer en je begint dan ook nog eens over broodjes, wie maakt er dan een oppervlakkig gesprek van?
   En mensenkennis heeft Baudet ook al niet. Emma een hard mens? Als er één iemand is waar je elke emotie van kan aflezen dan is het Emma Wortelboer.
   En weglopen dat doet Baudet wel vaker, dat is dus niets nieuws.

   1. Franz Biberkopf

    Raak!

    1. CZ

     Aldus de waardeloze leugenaar onder vele namen!

   2. Beukman

    Ik moet zeggen, na het nog een keer bekeken te hebben, dat Thierry wel reageert als een stuk saggerijn. Maar dat kan ook aan de montage liggen.

    1. Gerda2

     Nog een keer kijken Beukman en dan is Thierry de duivel in eigen persoon geworden.

     1. Beukman

      De Duivel? Dat is een mietje vergeleken met Thierry.

     2. usb3.0

      Thierry valt bij beukho*r in het niet als het om duivels gaat…

     3. Canta

      Gerda2
      Het opvallende in jouw commentaar is dat je nooit ingaat op waar het om gaat. Baudet begint over koffiemachines, gemoedstoestand en het weer op een simpele vraag hoe hij zijn koffie drinkt. Begint dan ook nog over de slechte belegde broodjes in Nederland. Zijn dat onderwerpen waar het in de verkiezingen om gaat? En dan zou Emma Wortelboer oppervlakkig zijn?????? Nou Emma is heel wat slimmer dan dat men haar toeschrijft en Baudet is niet zo slim als hij zelf denkt dat hij is.

     4. ManX

      Canta: Emma Wortelboer is een loepzuivere hysterische narcist die er alleen zit ter eigen eer en glorie.

      De vragen waren van schoolkrant-niveau. Geen wonder dat je dat verdedigt – zelf ben je nooit verder gekomen.

      Het was dom van Thierry om er aan te beginnen, hij weet hoe de NPO in elkaar zit: altijd gaan voor het makkelijke succesje, middelmaat wordt gezien als exceptionele brilliance en lange stappen snel thuis geldt als norm.

      Als ik daar had gezeten had ik voordat ik wegging eerst een beker koffie in dat stomme smoel van Wortelboer gegooid: had ze meteen het effect gescoord waarvoor ze gaat, de publiciteitsgeile domme doos.

     5. Gerda2

      Canta @ Het opvallende in jouw commentaar is dat je nooit ingaat op waar het om gaat.

      Dan lees je te weinig berichten.

      Ik heb en over Baudet en over slimme Emma Wortelboerin niets gezegd.
      En ik ben ook niets verplicht.
      Eigenlijk vind ik het hele artikel te onnozel om op te reageren.
      Heb ik gezegd dat Wortelboerin oppervlakkig is?
      Dus maak je niet druk om onbelangrijke dingen.
      Is Emma familie van je of zo?

      Ik blijf bij erbij dat de foto’s leuk zijn.

     6. Franz Biberkopf

      “Als ik daar had gezeten had ik voordat ik wegging eerst een beker koffie in dat stomme smoel van Wortelboer gegooid”

      Mijn goede vriend is emotioneel labiel en in een permanente staat van woede, dus ik kan me goed voorstellen dat hij tot dit soort agressie geneigd is.
      Voor een politicus is dat echter zeer disfunctioneel gedrag. Die kop koffie had hem grote politieke schade opgeleverd maar zelfs het kinderachtige weglopen zal hem electoraal geen goed doen.

     7. CZ

      Aldus het liegende fukkertje.

 9. Emma Louise

  Als ik mij in de heer Baudet verplaats geef ik hem groot gelijk. Sterker nog, ik zou er nooit aan begonnen zijn. Voor de intellectueel heer Baudet heeft deze setting veel weg van plaatsnemen op een beklaagdenbankje.

 10. Edjan

  Het kan natuurlijk ook zo zijn dat dit het nieuwste type robot uit Japan is. Het lijkt goed op een mens, het kan bewegen, zelfs praten, zelfs zelfstandig praten en antwoord geven en daar op doorgaan. Een grote prestatie.
  Maar empathie, dat is nog een lange weg te gaan en humor is nog steeds veel te moeilijk. Toch een hele vooruitgang.

 11. Franz Biberkopf

  Het gesprekje illustreert treffend de kleingeestigheid en de politieke incompetentie van Baudet.
  Inmiddels betwijfel ik of hij de twee zetels nog wel gaat halen.

  1. Cootje

   Die twee zetels gaat hij makkelijk halen hij heeft die vriendinnen nog die die uit de trein heeft gered en hun achterban .

  2. Loelap

   Nee Frans dat doet het niet. Je kunt niet tegen je verlies. Ook al zou Baudet de Nobelprijs winnen voor Scheikunde dan nog zou je zeggen dat hij een prutser was. Zo werkt dat bij Links. Vandaar dat Links niet meer serieus te nemen is
   Het gesprekje zegt overigens enkel en alleen wat over het belabberde niveau van HAVO pretpakket meisje Wortelboer.

  3. John2003

   Als er nu iets is wat Baudet niet heeft dan is het kleingeestigheid. Als je met politieke incompetentie bedoelt dat het eerlijk en recht door zee zijn vlak voor de verkiezingen niet handig is, dan heb je, gelijk.

  4. werikke

   altijd andere mening en proberen reacties te krijgen. Was jij niet diegene die de groepsverkrachting van 14 jarig meisje goedkeurde en hand boven de daders hield ? gruwelijker kan haast niet dus rot op ijkel vies eng mannetje dat zielig leven heeft en leeft van reacties van anderen als een parasiet door het leven loopt. ga lekker dood

  5. usb3.0

   Dat is het enige dat franzje kent kleingeestigheid van de rest heeft hij nog nooit iets vernomen..

 12. Loelap

  Het kindvrouwtje Wortelboer (alleen die naam al) is hiervoor ook niet opgeleid, ze heeft alleen maar een HAVO diploma.
  Vandaar dat ze leek op een kind van de basisschool die iemand interviewt voor de schoolkrant.

 13. John2003

  Terzijde : wat zou het mooi zijn als de opmaak van de reacties es veranderd werd. Je bent nu aan het uitvogelen wie op wie antwoord. Niet dat je er niet uitkomt, maar het nodigt niet uit.
  Ben ik de enige die dit zo ervaart ?

  1. Edjan

   John, ja, dat heb ik soms ook. Theoretisch kun je zien wie op wie antwoordt door de inspringing. Een antwoord springt een positie verder naar rechts. En een antwoord op een antwoord nog een verder naar rechts.

   Er zijn ook voorkruipers die hun reactie in het begin van de draad willen hebben. Die doen dan net alsof ze antwoord geven op de eerste reactie. Soms komt de tweede reactie (te zien aan de tijd) helemaal onderaan te staan.

   Geen idee hoe het beter zou kunnen.

   1. John2003

    Exact Edjan! Jammer want denk dat dit blog potentieel heeft. Kijk es, qua reactie-mogelijkheid bij de media-courant. Daar is het al een stuk beter. De “perfectie” zie je bij Geenstijl, vind ik althans.

  2. Marija

   Reageer persoonlijk door het gebruiken van @….naam…..
   Misschien is het een idiee om gekwalificeerde politici alleen te laten interviewen door goede ondervragers en geen omhoog gevallen schoolmeisje met grote mond.
   Thierry Baudet had gelijk. Wij hebben genoeg journalisten die dat kunnen, als ze niet links zijn.

   1. Franz Biberkopf

    Een goede politicus weet om te gaan met vragenstellers van elk niveau en stijl. Baudet kan dat niet omdat hij een narcistische thematiek heeft. Hij kan zich niet goed relateren aan anderen, hij kan eigenlijk alleen maar zenden.

    1. werikke

     altijd andere mening en proberen reacties te krijgen. Was jij niet diegene die de groepsverkrachting van 14 jarig meisje goedkeurde en hand boven de daders hield ? gruwelijker kan haast niet dus rot op ijkel vies eng mannetje dat zielig leven heeft en leeft van reacties van anderen als een parasiet door het leven loopt. ga lekker dood

 14. Spaanse_K0K

  Jair Ferwerda stelt even “diepgaande” vragen.
  Toch blijft ook Baudetje dan vriendelijk de onbenullige vragen beantwoorden.
  Wat is het verschil: de cameraman, Jair is een man, weglopen lukt niet?

 15. thijshil

  Over vooringenomen presentatoren gesproken. Kijk eens naar de uitzending van Tijd Voor Max van 17 02 21. Hierin zie je hoe Thierry Baudet in gesprek is. Je zit met kromme tenen te kijken hoe martine van os en sybrand niessen dit doen. De grote tegenzin en de aversie van deze 2 van omroep max is duidelijk te merken in de vraagstelling en lichaamshouding. Ze moeten het doen ,het gesprek, maar o wat kost ze dit een moeite.
  Maar ja, ik weet allang dat deze besmet zijn met de bloedgroep van jan slagter, salon socialist. 200.000 per jaar. Zeg je lidmaatschap op als je lid ben.

  1. Franz Biberkopf

   “De grote tegenzin en de aversie van deze 2 van omroep max is duidelijk te merken in de vraagstelling en lichaamshouding”

   Het grote electorale probleem van Baudet is dat hij die afkeer bij heel veel mensen oproept.

   1. werikke

    altijd andere mening en proberen reacties te krijgen. Was jij niet diegene die de groepsverkrachting van 14 jarig meisje goedkeurde en hand boven de daders hield ? gruwelijker kan haast niet dus rot op ijkel vies eng mannetje dat zielig leven heeft en leeft van reacties van anderen als een parasiet door het leven loopt. ga lekker dood

    1. Franz Biberkopf

     “Was jij niet diegene die de groepsverkrachting van 14 jarig meisje goedkeurde en hand boven de daders hield ?”

     Nee, werikke, en je zult ook geen citaat van mij kunnen leveren waaruit dat kan blijken.

     1. Edjan

      Nee, dat klopt, Franz. Het artikel ging over de groepsverkrachting van een 14 jarig meisje. Daar besteedde je geen woord aan. Daarentegen deelde je je grote boosheid over reageerders van DDS die wel om hoge straffen zouden gaan schreeuwen.
      Volgens mij maakte je daarmee heel duidelijk waar jouw prioriteiten liggen.

     2. werikke

      Edjan , precies dat bedoel ik .

     3. Franz Biberkopf

      “Het artikel ging over de groepsverkrachting van een 14 jarig meisje. Daar besteedde je geen woord aan.”

      Inderdaad, Edjan, ik besteedde er geen woord aan.

     4. Beukman

      Doe niet zo godvergeten woke, Edjan. Het staat iedereen vrij om te reageren op wie of wat hij wil.

     5. usb3.0

      “Was jij niet diegene die de groepsverkrachting van 14 jarig meisje goedkeurde en hand boven de daders hield”

      Jazeker wel, franzje was er als ped*kippetjes bij om de afgunst die er op de dds was te veroordelen.
      ped*flikker franzje is een enorme voorstander van ped*clubjes als martijn…

 16. 56RdK

  @Emma Louise, inderdaad, inderdaad!

 17. Linksbuster

  Basisschoolkrant niveau, waarbij na korte tijd duidelijk wordt dat er geen politiek relevante vragen gaan worden gesteld.
  Nu was dat met een oppervlakkig wicht als wortelboer en bnnvara wel te verwachten…dat Baudet het toch geprobeert heeft is te prijzen, maar hij zag al snel de fout van deze beslissing in.

 18. Gerda2

  In ieder geval zijn de foto’s leuk om te bekijken.
  Al die verschillende gelaatsuitdrukkingen zijn even interessant als het artikel.

  1. Gerda2

   als de rest van het artikel.

 19. RCS

  Zij was/is toch degene die hysterisch liep te doen tijdens het songfestival waarmee ze Nederland compleet voor L*L zette ?

 20. Antihedo

  Wat een ongelofelijke zielige zeikerd is die Baudet. Ik mag hopen dat hij nooit aan de macht komt. Staan we voor de hele wereld voor ***!

 21. Rene van der Grijp

  Op het “CV” van Wortelboer prijkt onder ander het vulgaire programma Spuiten en Slikken.

  Dan weet je genoeg.

 22. Rene van der Grijp

  Voor wie nog interesse heeft in de “kwaliteiten” van Emma is deze serie misschien een eyeopener:

  ht*ps://www.youtube.com/watch?v=WJ7Mg_0QYrc

  Deze keer heeft ze het over anaal vingeren. Uiterst belangwekkend natuurlijk. Geen wonder dat BNNVARA dit supertalent een podium geeft.

 23. Canta

  Manx
  “De vragen waren van schoolkrant-niveau. Geen wonder dat je dat verdedigt – zelf ben je nooit verder gekomen”.
  Vreemde opmerking terwijl je niet weet hoever ik ben gekomen. Dus alleen bedoelt als zogenaamde stoere taal.
  De antwoorden van Baudet waren het die het op een schoolkrant-niveau brachten.
  Baudet die zich graag voordoet als intellectueel maar niet verder komt op de vraag hoe hij zijn koffie drinkt met: dat ligt aan het koffieapparaat, mijn gemoedstoestand of het weer en dan ook nog begint over de belegde broodjes in Nederland.
  “Emma Wortelboer is een loepzuivere hysterische narcist”. Het kan zijn dat de manier van reageren van Emma je niet aanspreekt maar haar beschrijven als een hysterische narcist daaruit blijkt wel dat je niet weet wat een narcist is maar kennelijk de woorden die je ooit hebt opgevangen nu op een rijtje zet.

  1. ManX

   “Vreemde opmerking terwijl je niet weet hoever ik ben gekomen.”

   Jawel Canta, dat weet ik wel. Je bent kleuterjuf (geweest), reageert hier op DDS altijd op een infantiele manier en lült er altijd om heen. Daaruit is het een en ander op te maken.

   Emma Wortelboer is een hysterische bakvis. De eerste keer was dat duidelijk bij doorgeven van de ‘points’ bij het Songfestival: heel Nederland schaamde zich kapot. Die meid is een aandachtsgeile en narcistische ho*r. Om het prototype van een narcist te zien hoef je alleen naar Franz Biberkopf te kijken.

   1. Canta

    ManX
    Op een pedagogische Academie houdt men zich niet meer bezig met schoolkranten dus dat niveau ben ik zeker wel ontgroeit. Bovendien weet jij niet wat ik er verder bij gestudeerd heb.
    Daar waar psychologen uren nodig hebben om een persoon te kunnen doorgronden denk jij dat te kunnen opmaken door een paar zinnetjes te lezen.
    Of wanneer iemand op een door jou onbegrepen manier, uit haar dak gaat, heb jij je conclusie al klaar.
    Als ik jou was zou ik gelijk een psychologische praktijk beginnen, dan zijn patiënten in een paar minuten klaar.

 24. RvdBe

  Snap niet dat Baudet zich sowieso laat interviewen door ene Wortelboer is dat een soapie ofzo?

 25. Pengyou

  Onzin-format? Ja. Slechte vragen? Ja. Dom en ongepast dat Baudet zich verlaagt tot persoonlijke aanvallen op dit jonge meisje? JA. Ik ben het eens met veel van Baudet’s ideeën, maar iemand die zich zo slecht kan beheersen is ongeschikt om een land te besturen/vertegenwoordigen. Helaas 🙁

  1. ManX

   Eens.

  2. Franz Biberkopf

   Eens.

 26. Mar

  Een simpele vraag over hoe je je koffie drinkt, eindigt in een orakelen over koffiemachine naar Italiaanse koffie naar slappe belegde broodjes naar zelfhaat van de Nederlander.

  Voelde Baudet aan dat hij nat ging en besloot zich zo er maar uit te redden?

  Over hard gesproken, toen Baudet Rutte condoleerde was er geen cent emotie te zien op zijn gezicht en in zijn ogen. Baudet stelde zelf de vraag over huilen uit het niets.

 27. gulden7

  Leuk stuk, waarin je maar weer eens kan zien hoe belachelijk het niveau van de NPO geworden is.
  Wel een goede training voor je assertiviteit, want er zitten nog meer mensen om Thierry heen en daar maling aan te hebben én opstappen is karakterbouwend.
  Ongetwijfeld zijn er mensen, die met allerlei” beredeneerde” i.c. politiek correcte “wijze” opmerkingen komen, daar ze dit zelf niet zouden kunnen opbrengen, in weerwil van wat ze beweren.
  Bedankt voor de foto’s

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.