Thierry Baudet woest door verlenging lockdown: “Dit brengt zoveel schade toe!”

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet vindt het totaal belachelijk dat de lockdown verlengd wordt. “Deze maatregelen zijn buiten proportie. FVD wil kwetsbaren beschermen, maar Nederland weer vrij laten,” aldus de man die de enige partij leidt die zich écht, principieel en fundamenteel tegen de draconische lockdown verzet.

Thierry Baudet vindt het volkomen onacceptabel dat de lockdown verlengd wordt. Oké, basisscholen gaan open, de kinderopvang, ook, en winkels mogen iets gaan doen met “afhalen,” maar dat is natuurlijk niet eens bijna afdoende om de economie én het MKB te redden ‒ om nog maar te zwijgen over de psychische gezondheid van het Nederlandse volk.

“Rutte en De Jonge verlengen de lockdown tot maart, houden de avondklok mogelijk óók na 9-2 in stand en komen met een routekaart zonder terugkeer naar normaal,” aldus Baudet in een verklaring aan De Dagelijkse Standaard. “Dit brengt zoveel schade toe. Zoveel Nederlanders kunnen de tol van deze maatregelen niet dragen. Terwijl corona helemaal niet zo schadelijk is als we eerst dachten.”

“Deze maatregelen,” gaat hij verder, “zijn buiten proportie. FVD wil kwetsbaren beschermen, maar Nederland weer vrij laten.” En dat betekent: ophouden met de lockdown, per direct. Mensen niet meer opsluiten, winkels niet langer dwingen hun deuren gesloten te houden, en kinderen en anderen niet meer gedwongen thuis op de bank laten zitten. Het normale leven moet zovcel mogelijk opgepakt worden weer.

Maar ja, daar denken Rutte en De Jonge heel anders over. Deze twee mannen houden Nederland al bijna twee maanden ‒ nou ja, bijna een jaar zelfs ‒ in een wurggreep, en lijken daar zo ontzettend van te genieten dat ze zelfs nu de teugels nog niet willen laten vieren; nu dat het MKB overduidelijk op omvallen staat, en steeds meer mensen met psychische problemen kampen.

Er is maar één partij die deze lockdown principieel afkeurt, en die ‒ als ze het voor het zeggen krijgt ‒ er meteen einde aan maakt: Forum voor Democratie. Voor het Nederlandse volk is te hopen dat FVD bij de komende verkiezingen significant groter wordt dan de peilingen ons willen doen geloven. Als dat niet zo is kon het namelijk weleens definitief over en uit zijn met onze grondrechten en vrijheid.

Like mijn Facebook-pagina voor mijn laatste updates en abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

53 reacties

 1. Franz Biberkopf

  Thierry is WOEST!

  Rutte en de Jonge sidderen van angst.

  1. Jack Flash

   Peppie & kokkie hebben gesproken.
   Heel Nl siddert van angst.
   😂

  2. Cootje

   Die bibberen inderdaad niet en hun electoraat ook nog niet maar het komt vanzelf , de genaaide in hun portemonnee en in hun bedrijf krijgen nog een laatste beurtje van Jetten en zijn toen geestelijk als lichamelijk op maat gezet. Helemaal uitgewoond mogen ze stemmen op 17 maart. Tot op het bot uitgekleed en aan een touwtje gehouden is het aangeslagen en misbruikte wild een vogel voor de kat . Wat dat betreft werkt Corona uitstekend in het voordeel van Wilders en Baudet

   1. Tedje Kruis

    Met dank aan Corona weten we in ieder geval dat FvD de enige echte wappie-partij is.

    Een heuse aanbeveling als je bij de club van lange Frans wilt horen

    1. Loelap

     Altijd dezelfde voorspelbare afgezaagde commentaren, wordt je nou nooit moe van jezelf.

     1. Cootje

      Ik niet jij wel . Maar je kan de zuivere tweedeling in Nederland niet ontkennen , en de een houd van bootjes toeristen en de van. Rob jetten

     2. Franz Biberkopf

      word

     3. CZ

      Doe geen moeite, het heeft vele ‘vriendjes’ uit dezelfde pc/laptop en vervuild ieder gesprek op DDS.

      🙂

    2. usb3.0

     Aldus tedje onze fascistische vaccinatie drammende coronafetisjist

    3. sakerhets

     Zo houdt tedje zijn pieleke stijf met “domme opmerkingen”.!!😁

 2. usb3.0

  Tja maar ja voor 0.00253107344% van de bevolking is het van belang dat de mensen en de economie kapot gemaakt moeten worden, multilaterale wereld orde volgens leugenclown rutte

  1. usb3.0

   0.00253107344% is het aantal sterfgevallen op de Nederlandse bevolking

  2. RvdBe

   De schapen hebben wellicht blatend aan de lippen gehangen van hun grote herder Mark met Hugo de herdershond toen hij vanavond zijn wijze woorden weer sprak.
   Het leven van de jeugd om zeep helpen om het leven van obese hartpatiënten van 85 een paar maanden langer te laten leven, de prioriteitstelling van het dynamic duo is ongekend.

   1. WayneGretzky99

    Het leven van de jeugd om zeep geholpen….wahaha drama queen. Stelt sowieso al geen kut voor die rubbertegel jeugd pussy’s van tegenwoordig. Boehoehoeeee

  3. Tedje Kruis

   Altijd prettig zo’n uitspraak die op keiharde feiten gebaseerd is.

 3. Jack Flash

  3e golf.Tijd rekken.
  Verkiezingen uitstellen.
  Hoe snoer je mensen de mond?

  1. Dolph Thans

   Die verkiezingen gaan door. 15, 16, en 17 maart. Boven 70 kunt u per brief stemmen. Rutte zit vast in het zadel, daar draait het op uit.

 4. Meriadoc Brandebok

  Technisch gezien is Thierry nu nog irrelevanter dan de ChristenUnie. Want de ChristenUnie maakt onderdeel uit van de regeringscoalitie, heeft meer virtuele zetels in de peilingen en meer zetels in de Tweede Kamer. Baudet is niet meer prominent onderdeel van het debat, zoals hij dat wel was in 2018, toen zijn partij op het hoogtepunt van de populariteit was.

  Tijd dus om deze politicus links te laten liggen en terug te keren naar de rechtspopulistische politicus die wel relevant is: Geert Wilders.

  1. Jack Flash

   Stem PVV/ FVD
   Als het nog kan/mag.
   Anders gaan er rare dingen gebeuren.

   1. Meriadoc Brandebok

    Welke rare dingen dan, Jack?

    1. Jack Flash

     Ik snap dat je geen idee hebt MD.
     😎

    2. Thant dolph

     Jack is bang dat er een nieuwe Nacht van de Lange Messen uitbreekt, opgevolgd door een nieuwe versie van de Kristallnacht.

     1. usb3.0

      Annie klavan bloeddorst

     2. Thant dolph

      Bloedtransfusie Home fascistje..

  2. Tedje Kruis

   Je wilt de CU toch niet vergelijken met “hup Baudet”?

   Seegers, integer en betrouwbaar, de CU een oase van rust.

   Zet dat een af tegen Baudet en zijn fanclub

   1. Meriadoc Brandebok

    Nee, ik zeg dat die partij relevanter is in het debat. Baudet is nu een nobody, een soort Sylvana Simons, maar dan op rechts.

    1. Loelap

     Opvallend dat jij werkelijk op elk Baudet draadje reageert. Baudet is een obsessie voor jou. Het lijkt wel of je stiekem verliefd bent op hem.

     1. Beukman

      Beetje jaloers, ouwe dumpzaak?

     2. Loelap

      Nee hoor, maak je maar geen zorgen.

    2. stemanhanneke@gmail.co.

     ja Baudet is niet meer dan gebakken lucht.
     Maar waarschijnlijk wel gesponsord door de dds

     1. stemanhanneke@gmail.co.

      of andersom dat weet ik eigenlijk niet.
      maar duidelijk is dat Baudet in de ogen van dds niets kwaad kan doen

  3. RvdBe

   Brandende bok laat zich nog steeds wijs maken door Jinek&co dat Wilders extreemrechts is, hij mag van Jinek niet in het programma van de PVV kijken en doet dit dus ook niet.

   1. Meriadoc Brandebok

    Ik kijk nooit Jinek.

  4. Beukman

   De mini-Trump heeft verreweg de grootste ledenpartij. Maar hoe ironisch: hij kan er nog geen deuk mee in een pakje boter slaan, aangezien hij in de TK niets voorstelt. Zijn partij is ahw een heel grote hamer van pluche.

   Zijn zorgen over de destructieve gevolgen van de lock down zijn op zich terecht, maar feit is dat Rutte’s beleid door Nederland breed wordt gesteund.
   Hierdoor krijgen Baudets pogingen om zich op dit onderwerp te profileren iets puberaals; hij zou zich beter iets constructiever kunnen opstellen.

 5. Nostradamus

  Alleen hele bange mensen steunen dit beleid.

 6. Tedje Kruis

  De partij van lange Frans staat weer eenzaam aan de kant onbelangrijk te zijn.

  Zo sneu dat ze betalen voor dit armzalige artikel om toch nog gehoorde worden.

  1. usb3.0

   tedje van es

 7. Yoyo

  Thierry Baudet ziet het goed.
  Deze Rutte- caroussel draait volledig door.
  Mijn stem staat vast.
  Nooit gedacht dat ik nog eens bij de Revolutionairen zou behoren.
  Maar het is het enige wat je kan doen als rechtschapen, nadenkende Nederlander.

  1. Antihedo

   Ben benieuwd hoe Thierry dat voor zich ziet. De kwetsbaren beschermen betekend dat de mensen die de kwetsbaren helpen ook beschermd moeten worden, dus moet de mensen in de omgeving van de mensen die de kwetsbaren helpen ook beschermd worden. Dit wordt lastig want hiermee is het nog niet klaar.

   1. Blitzkrieg

    Antihedo : Met een volkstribunaal wordt iedereen beschermd tegen corona, inclusief de ouderen!

 8. Rieks

  Economische schade ja maar psychische gezondheid van het Nederlandse volk? La me niet lachen. De lockdown is lastig, meer niet. We praten elkaar weer van alles aan zoals zo vaak.

  1. usb3.0

   rieksje heeft geen economisch of sociaal belang..

  2. RvdBe

   Idd we praten elkaar van alles aan zoals bv een killer” virus als corona.

 9. CZ

  “Dit brengt zoveel schade toe!”

  Als je ‘build-back-better’ wilt doen moet je wel eerst alles slopen. Dat lukt prima met een onzin-4rus met een ifr van 0.2%

 10. Barbera

  test

 11. Barbera

  ” dat FVD bij de komende verkiezingen significant groter wordt dan de peilingen ons willen doen geloven. Als dat niet zo is kon het namelijk weleens definitief over en uit zijn met onze grondrechten en vrijheid.”

  Gezwets van een dronken aardbei.

 12. RvdBe

  Heb gehoord dat het virus zich ophoudt in een band 1 meter boven het aardoppervlak, wss gaat Rutte aankondigen voortaan nu ook letterlijk kruipend door het leven te moeten gaan.

 13. yellow thread street

  De economische schade is niet meer te bevatten.
  Inmiddels zijn ca. 14000 mensen overleden waarvan gezegd wordt dat corona de oorzaak is.
  Kijk eens dieper, het overgrote deel zijn ouderen van ver boven de 70.
  Werknemers in verpleeghuizen zeggen het zelf, dit zijn mensen die al aan het eind van hun leven waren.
  Vele lagen de hele dag in bed en werden met medicijnen nog in leven gehouden.
  En dan wordt alles afgegeven op corona.
  Prachtig toch om zo je laatste jaren door te komen, ook een interessant verdienmodel voor artsen en de medicijnenindustrie.
  Ook lekker voor de kinderen om je ouders zo af te zien takelen.
  Psychische schade bij de jeugd nu, ondernemers die zelfmoord plegen of op de rand van de afgrond staan, velen zullen voor de rest van hun leven blijvende schade ondervinden en getekend zijn.
  Wat is het onderliggende plan van Rutte, het lijkt wel of hij er bewust op aanstuurt.

 14. Drollevanger

  Ik ben niet woest, Maar ik denk wel bij mezelf, “Waarom gaat dat vaccineren niet sneller,en waarom wordt hier door onze stuntels niet gekeken naar landen waar men Corona wel aan banden kreeg.”
  Laat Rutte een voorbeeld nemen aan de premier van Hongarije, die man heeft in ieder geval geen kleuterschool mentaliteit zoals hier wel het geval lijkt.
  —Digitale krant
  Hongarije keurt als eerste EU-land Russisch coronavaccin goed
  Spoetnik-V.
  Hongarije keurt los van de EU verschillende vaccins goed om de eigen bevolking sneller in te enten. Het toedienen van een Chinees en Russisch vaccin kan al bestaande prikscepsis verder verkleinen.
  Het lijkt dat het Russische vaccin tot 92% van de revaccineerden helpt. Daarnaast is het al door 100.000den gebruikt.
  Blijven wij en Rutte achter de EU faalfabriek aanlopen?

 15. Drollevanger

  Ik denk trouwens dat alleen snel vaccineren het Corona vaccin eronder kan krijgen. Volledig vaccineren had al veel eerder moeten gebeuren.
  De vaccin vloeistof hier zien te krijgen is het belangrijkste. Dit moet buiten de politieke voorkeuren van onze grote “lijders” om.
  Het gaat nu niet om Rutte en zijn politieke meelopers, maar om de volksgezondheid van de Nederlanders.
  Een capabele regeerder kijkt naar zijn volk, niet naar zijn eigen politieke toekomst.

 16. Drollevanger

  Ook vraag ik me wel eens af of Prins Maurits bij de lansverdediging in de 80jarige oorlog, na een Spaanse inval, ook zulk weifelend gedrag liet zien als tegenwoordig in de Haag wordt getoond.
  Ik kan het me nauwelijks voorstellen.

 17. Antihedo

  Wat wordt er bedoeld met het beschermen van de kwetsbaren?

  1. Blitzkrieg

   Antihedo : Het invoeren van het type facisme waarbij Karl Marx z’n vingers bij zou aflikken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.