Wat kan die faal-GGD nog wel!? Lange rijen eindeloos wachtende 80+ ouderen dankzij knullige IT-storing

De GGD begaat de laatste tijd de ene na de andere blunder. Vandaag staan opnieuw ouderen massaal in lange rijen te wachten op hun corona-inenting. Ditmaal zorgt een landelijke storing voor grote vertraging, wat eens te meer duidelijk maakt: de GGD heeft haar zaakjes weer eens totaal niet op orde. 

De GGD weet de laatste tijd vaak genoeg het nieuws te halen, en altijd in slechte zin. We noemen de grootschalige handel in persoonsgegevens, de mogelijke vaccinverspilling en de ene na de andere storing. De GGD lijkt domweg niet klaar te zijn voor het uitrollen van het vaccinatiebeleid, en begaan daardoor de ene blunder na de andere.

Vandaag staan er daarom weer lange rijen bij de prikstraten vanwege alweer een landelijke GGD-storing. Opnieuw staan er rijen met 80-plussers die een lange tijd moeten wachten op hun prik.

Als je de foto’s ziet dan vraag je je echt af wie dit zo heeft geregeld.

De oorzaak van de wantoestanden is, wederom, het ICT-systeem van de GGD. Deze heeft te maken met een landelijke storing waardoor de wachttijd oploopt tot meer dan een uur.

Wat een gepruts! Hoe krijgen ze het voor elkaar dat ze al tijden werken met een gebrekkig computersysteem. Nu ligt alles weer plaat, en daarvoor bleek dat het hele systeem doodleuk zo lek was als een mandje. En als het niet aan het systeem te wijten is, dan blijkt de GGD niet genoeg naalden op locatie te hebben liggen. Is er dan niemand die oplet daar?

Door dit soort geblunder moeten we ons echt afvragen of er nog mensen zijn die geloven dat dit jaar iedereen al geprikt kan worden. Als het nu al niet soepel verloopt, wat moeten we dan verwachten als de niet-risicogroepen aan de beurt zijn? Dan spreken we over een groep die vele malen groter is. Ligt het systeem er dan ook wekelijks uit? Zo ja, dan mogen we blijven zijn als we volgend jaar eindelijk aan de beurt zijn om die prik te ontvangen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Linksbuster

  2021 kan zo in de afvalbak…als het aan het rivm ligt.
  Asap alle ouderen en risicogroepen vaccineren en dan open de boel..wie geen risiko wil lopen blijft maar gemaskerd thuis zitten.

  1. JochemX

   Er zijn nogal wat aanwijzingen dat de vaccins bij ouderen slecht of helemaal niet werken.

   1. Robin Hoed

    Het moet toch het immuunsysteem stimuleren?
    Bij ouderen werkt het immuunsysteem juist slecht.
    Dus je geeft eigenlijk een bril aan een blinde.

 2. LifeBuddy

  Het ICT-systeem van de GGD heeft Niet alleen te maken met een landelijke storing, Maar, ze hebben ook de goeie Naalden Niet om het vaccin meer in te spuiten. Alweer een Miskleun van de VVD&CO . Die naalden kan wel 2 maanden duren, eer dat ze in [nedere]land zijn. Het wordt nu toch wel tijd dat we de VVD&CO de kamer uit gaan jagen.

 3. WayneGretzky99

  Het zijn ambtenaren dus die kunnen helemaal niks.

 4. JochemX

  Werkt dat vaccin wel? En bij ouderen? Niet #vaccineren lijkt me een gezond alternatief.

  1. Nostradamus

   Maakt het uit? Wellicht een placebo. Dit schijnt voor het huidige kabinet de sleutel te zijn naar meer vrijheid. En de gewetenloze Rutte heeft toch al vele doden op zijn naam staan.

 5. Nostradamus

  GGD en Hugo, een goed huwelijk… Hahahahahahahahahaha

 6. josemoonen@70

  Vreemd toch .! Deze mensen ( vooral ouderen) mogen wel in lange rijen staan voor een vaccinatie .. daar valt niemand over , maar als het volgende maand op de verkiezingen aan komt zou het een probleem zijn als mensen op de stembureaus in de rij moeten staan . Dan willen ze de verkiezingen wegens Covid op schuiven . De wereld op z’n kop , of onderdeel van ons nog meer onder de duim te krijgen ??????

 7. gargamel

  Met betrekking tot het BioNTech / Pfizer-vaccin dat burgers vaccineert, moeten we rekening houden met de vastgestelde feiten:

  Het is een vaccin dat niet is goedgekeurd door de standaard, maar door de versnelde en voorwaardelijke procedure
  Het is een vaccin waarvoor de derde fase van een klinische proef nog niet is afgerond
  Dit vaccin is experimenteel en wordt op dezelfde manier op burgers toegepast als op deelnemers aan de pilot, met dit verschil dat burgers er niet over worden geïnformeerd en dat ze, in tegenstelling tot vrijwillige deelnemers aan het experiment, informatie en constante medische beschikbaarheid wordt geweigerd. en zorg.
  Vergelijk deze feiten nu met de verklaringen van Markotić en andere acties en verklaringen van het medische, media- en politieke establishment. Vergeet niet dat de echte informatie over de effectiviteit en efficiëntie van het Comirnaty-vaccin van BioNTech / Pfizer pas bekend zal zijn na de voltooiing van de klinische studie, dwz zoals vermeld in het document pas op 31 januari 2023.

  Gaat het allemaal om het manipuleren van het publiek met BioNTech / Pfizer? Nee, want op 28 januari 2021, om precies te zijn slechts een week geleden, werd een studie gelanceerd die de derde fase van een klinische proef van een vaccin zal onderzoeken waarvan gezegd werd dat het in december voor 95% succesvol en effectief was. Niet alleen is de derde fase van een klinische proef met het vaccin niet voltooid binnen de studie, volgens welke de bevolking al wordt gevaccineerd met voorwaardelijke goedkeuring, maar sinds een week geleden is er een nieuwe studie naar de effectiviteit van het vaccin gestart. . Aangezien uit de documenten blijkt dat het vaccin verder is getest en veilig en effectief is bevonden, zegt de directeur van de Clinic for Infectious Diseases dat de derde fase van de klinische proef is afgerond, waarna het vaccin is goedgekeurd, iets dat beledigend is. iedereen die kan lezen en een ernstige misleiding van het publiek vertegenwoordigt.

  Ten slotte rijzen er vragen: als vaccinfabrikanten publiekelijk aankondigen dat de proeven nog niet zijn afgerond en er geen geldige antwoorden over de werkzaamheid en werkzaamheid van het vaccin kunnen worden gegeven voor het einde van de proef, wat is dan een precedentbepalende regelgevende instantie die voorwaardelijke goedkeuring geeft en massaproductie vaccin en het gebruik ervan bij miljoenen mensen, ook al bevindt het vaccin zich nog in de eerste testfase? Wordt dat bureau beïnvloed door enkele lobby’s? Wat voor soort medicijn behandelt zijn patiënten zo? Wat voor soort media behandelen hun gebruikers zo? En wat voor soort overheid gedraagt ​​zich zo tegenover haar mensen?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.