shutterstock 324965855

Wat nou vrede?! Joe Biden bombardeert Syrië, want we hadden weer behoefte aan oorlog in het Midden-Oosten!

Geen categoriefeb 26 2021, 10:00
Hij heeft er een hele 36 dagen mee gewacht, maar vannacht was het dan tóch weer zover: Joe Biden heeft het Amerikaanse leger vannacht luchtaanvallen laten uitvoeren "op Iraanse milities in Syrië." Want, oh, oh, oh, we hadden nu een paar jaar geen oorlog meer gehad in het Midden-Oosten, en dat kunnen neo-conservatieven én neo-progressieven natuurlijk niet langer tolereren.
Volgens de officiële lezing van het Witte Huis waren de raketaanvallen een reactie op eerdere aanvallen van die milities "op Amerikaanse doelwitten in Irak."
"Op bevel van president Joe Biden hebben Amerikaanse strijdkrachten vanavond luchtaanvallen uitgevoerd op infrastructuur die gebruikt wordt door Iran-gesteunde milities in het oosten van Syrië," aldus het ministerie van Defensie in een verklaring. "Deze aanvallen werden uitgevoerd als reactie op recente aanvallen op Amerikaans en coalitietroepen in Irak, en de continue dreiging tegen hen."
"Deze proportionele militaire reactie is uitgevoerd samen met diplomatische maatregelen, waaronder overleg met coalitiepartners. De operatie zendt een overduidelijke boodschap: president Biden zal in actie komen om Amerikaanse en coalitietroepen te beschermen. Tegelijkertijd hebben we bewust gehandeld op een manier die de algemene situatie in Syrië en Irak deëscaleert."
Haha! Ja, natuurlijk! Want niets spelt 'deëscaleren' beter dan 'een paar raketten op je reet afvuren!'
Interessant genoeg werden deze aanvallen twee dagen eerder al aangevoeld door Jack Posobiec, een conservatieve activist en journalist. Die schreef namelijk op Twitter dat "één ding waar mensen zich niet van bewust zijn is hoe sterk het Biden Witte Huis gefocust is op Syrië. Ze willen af van Assad en zijn generaals. Ze zijn hier veel meer mee bezig [achter de schermen] dan ze publiekelijk toegeven."
https://twitter.com/JackPosobiec/status/1364327670469787650
In een andere tweet stelt hij vervolgens dat zijn bron(nen) in het Witte Huis zitten. Oh ja, en volgens een lid van het Witte Huis was Kamala Harris van tevoren niet geïnformeerd over de luchtaanval. Daarom zou zij enigszins van streek zijn:
https://twitter.com/JackPosobiec/status/1365114852197433346
Hilarisch genoeg reageert Donald Trump Jr. ‒ de zoon van... ‒ daarop door zich af te vragen of Joe Biden zélf wel geïnformeerd was.
https://twitter.com/DonaldJTrumpJr/status/1365116665860657161
Grappen en grollen terzijde is dit natuurlijk wel degelijk een heel serieus onderwerp. Wij van rechts waarschuwden tijdens en voor de campagne (zelfs) al dat als Democraten aan de macht zouden komen, ze gewoon door zouden gaan waar het Witte Huis van Obama mee bezig was: oorlog in Syrië tegen Assad én Iran ‒ en tot op zekere hoogte zelfs tegen Rúsland ‒ en dat dit uiteindelijk zou resulteren in een grote oorlog tegen Iran die het hele Midden-Oosten in de fik zal zetten.
Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Parler!
Maar hé, zogenaamd vredelievend links kan opgelucht ademhalen omdat Biden in ieder geval geen beledigende tweets de wereld in slingert! Dat is véél erger dan het afvuren van raketten!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten