Whahaha! Sylvana Simons blijkt spirituele goeroe: ‘Ik draag goddelijke energie in mij!’

“Ik ben niet religieus. Ik denk dat alle mensen spirituele wezens zijn, ik dus ook,” zegt Sylvana Simons in een nieuw interview over spiritualiteit. “Voor mij zijn mens, dier en natuur de heilige drie-eenheid in de schepping.” Jawel, u leest het goed: de voorvrouw van BIJ1 blijkt ook een spirituele denker te zijn. Een filosoof. Wat zeg ik? Een goeroe!

Wij kennen Sylvana Simons natuurlijk eerst en vooral als de bekendste professionele racismeroeper en beroepsslachtoffer van Nederland, maar in een interview met Volzin.nu bewijst ze nog over een héél andere kant te beschikken. Want mevrouw is spiritueel buitengewoon ontwikkeld, en hartstikke wijs. Je zou haar bijna een shaman noemen. Sorry, een shavrouw moet dat zijn.

“Ik ben niet religieus. Ik denk dat alle mensen spirituele wezens zijn, ik dus ook. Ik denk dat spirit onderdeel is van ons lichaam,” begint ze haar officiële spirituele leerstellingen. Maar met geïnstitutionaliseerde religie, daar heeft ze niks mee. Niet zo gek, want dat soort religie zal wel heel hard racistisch zijn. Toch?

Ze gaat verder dat ze “ook moeite” heeft “met de gedachte om vrees voor God te hebben, omdat God straft. Dat voelt voor mij niet hoe God zou zijn.” Nou ja, zoals iedereen die ook maar iets met de woke-gekte heeft weet, wat wij voelen is waar. Onze gevoelens zijn de kern van ons bestaan en van de waarheid. Oh wacht, dat moet dus “onze” waarheid zijn.

“Voor mij zijn mens, dier en natuur de heilige drie-eenheid in de schepping. Ik denk überhaupt dat de rol van de mens een goddelijke is, namelijk creatie,” oreert ze ook nog wijs. “En dan geloof ik dat het creatie voor en van het goede moet zijn. Ik heb mijn bevalling als een goddelijke ervaring beleefd… Daar gebeurde iets wonderlijks. We zijn een vehikel en dat heb ik als iets goddelijks ervaren en als een bevestiging van het feit dat God dus in mij is, of ik in God. Ik draag die goddelijke energie in mij, want ik ben in staat om het meest goddelijke te creëren: nieuw leven. Dat is voor mij manifestatie, op dat moment, van God.”

Nou, dat is nog eens leuk. Ze heeft God in zich omdat… zij leven op de aarde kan zetten. Maar wacht eens even, wat zegt dat dan over mannen? Want wij kunnen dat voor zover mij bekend niet. Nou ja, we kunnen een vrouw wel zwanger maken en op die manier leven creëren. Maar daar had ze het niet over. Ze had het echt over de geboorte zelf.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en word lid van onze speciale groep op MeWe, hét alternatief voor Big Tech-wappie Facebook.

Afijn, dat zijn natuurlijk van die lastige vragen die zo’n goeroe helemaal niet wíl beantwoorden. Want het gaat om de diepere ‘wijsheid’ erachter.

Ik hoop dat Sylvana, als ze niet in de Kamer komt, door Nederland kan gaan toeren als de spirituele gigant die ze is. Jomanda is er niets bij!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. The devil and the deep blue sea

  Ik moet er helemaal niet aan denken als mijn broer daarmee thuis zou komen, no way…….

 2. AS210854

  Fok energie misschien?

 3. Drostemannetje

  Zou wel schitterende tv opleveren als deze dodo in de kamer komt.

 4. Linksbuster

  De overgang..altijd lastig…wisselende stemmingen en een droge doos..houd vol syl!

 5. Cycle25

  Drie eenheid is een bijproduct van een proces vele malen ouder dan de Aarde, leeghoofd haatheks….en moet je niet gaan zeiken of je volwassen Sinterklaas niet te wit is ?

 6. pasco

  Sylvana voelt goddelijke energie?
  Deze uiting impliceert dat ze gelovig is, dan moet ze wel even consistent zijn, en aanvaarden dat vrouwen (getint dan wel blank) gevormd zijn uit een rib van Adam!!
  Een soort van slap aftreksel van het mannelijk wezen, een ‘nep-copie’ van de man!
  Overigens na realisatie van het gedrocht ‘vrouw’ was de éérste vrouwelijke daad wederom de valse verleiding!
  Het vrouw-wezen is enkel ontstaan omdat de man zich mateloos verveelde, aldus werd de vrouw ‘geschapen’ opdat hij iets had om te vozen!

  1. gustav

   pasco/
   Als ik eerlijk ben, kan ik weinig meer met vrouwen dan “het” doen!
   Als het kruit vreugdevol is verschoten, tja, wat moet je nog met ze?
   Wegwezen tot de volgende sessie!

   1. EvertB

    gustav geeft ons een inkijkje in de bezoekjes die hij thuis ontvangt.

    1. driewerf

     Dacht jij dat Gustaf niet kon fietsen ? hahahaahaha die is er binnen 10 min hoor en gelijk heeft ie .Haal jij de haan nu maar bij je kippen weg deugkneus .

 7. driewerf

  Hopelijk ziet ze dan ook het licht aan het einde van de tunnel ,Tot nooit weerzien haahahah

 8. HD

  Ik heb mijn kinderen altijd gewaarschuwd voor dit soort wezens, en dit dragen ze weer over.

 9. rexm

  Dus toch voodoo.????

 10. Niet L niet R

  Zij is al heel lang van het padje af, gewoon negeren!

 11. Less

  Ik heb ’t altijd al een heks gevonden.

 12. Jopie

  Ze ziet er wel ’n beetje uit als ’n nageboorte.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.