Anthony Fauci duwt kinderen diep de corona-ellende in: ‘Alleen gevaccineerde kids mogen zonder mondkapje spelen!’

Het hoofd van de Amerikaanse versie van het RIVM, Anthony Fauci, zegt dat kinderen pas zonder mondkapje op met elkaar mogen spelen als ze gevaccineerd zijn. Tot die tijd moeten ze dat mondkapje dus blijven dragen. Want, oh, oh, oh, anders kunnen ze mogelijk zomaar besmet raken. 

De directeur van het Amerikaanse National Institute of Allergy and Infectious Diseases, Anthony Fauci, is weer eens in het nieuws gekomen omdat hij een controversiële uitspraak heeft gedaan. Want, zei Fauci afgelopen zondag in het TV-programma Face the Nation, gevaccineerde ouders moeten hun kinderen nog steeds goed in de gaten houden als die met andere kinderen spelen.

“De kinderen kunnen nog altijd besmet raken,” aldus Fauci. Kijk, ging hij verder, volwassenen die gevaccineerd zijn hoeven “niet altijd” mondkapjes te dragen als ze bij elkaar zijn, maar wat kinderen betreft is het een heel ander verhaal. Dit omdat kinderen nóg niet gevaccineerd worden in Amerika.

“Als de kinderen de gemeenschap in gaan wil je dat ze een mondkapje blijven dragen als ze in groepen bij elkaar komen of zich mengen met leden van andere huishoudens,” concludeerde Fauci.

Nu is het merkwaardige dat het coronavirus heel weinig impact heeft op kinderen. En aangezien de ouders van de kinderen in het voorbeeld van Fauci al gevaccineerd zijn is het ook geen argument om te stellen dat ze hun ouders mogelijk in gevaar brengen… of hun grootouders. Want die zijn allemaal ingeënt.

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet vindt de uitspraak van Fauci daarom volstrekt bezopen. “Deze man is knettergek,” schrijft Baudet dan ook:

Eerder kwam diezelfde Anthony Fauci in het nieuws omdat hij “hoopt” dat kinderen al vanaf zes maanden oud al begin 2022 gevaccineerd kunnen worden:

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en word lid van de fantastische DDS-Groep op Facebook-alternatief MeWe!

Welkom in het nieuwe, dystopische normaal van Fauci. Waar iedereen permanent rondloopt met een mondkapje, ongeacht je leeftijd. Zelfs de peuters ontspringen de dansen niet.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Buiswater

  Ga er maar vanuit dat dit mondkapjes gedoe en niet willen vaccineren nog een dingetje wordt. Ongevaccineerden zullen overal worden geweigerd. Overheidsinstellingen, luchthavens, openbaar vervoer, grote winkelbedrijven (IKEA, Hornbach, enz, enz.) worden een NO-GO voor mensen zonder vaccinatiebewijs. Mondkapjes zullen nog jaren verplicht worden. Pas als iedereen is gevaccineerd en dat zal nooit gebeuren blijft de roverheid deze waanzin faciliteren. Ik hoop dat ik te pessimistisch ben maar ik ben bang dat dit de werkelijkheid wordt.

 2. Heras

  De man lihdt aan Alzheimer, net zoals Biden.

 3. Heras

  Lijdt

 4. EU_K0K

  Die piano spelende lavendelsnuivende mini-Trump denkt Anthony Fauci te kunnen beoordelen.
  Vrees dat Baudet zichzelf overschat, de stumpert.

  1. coenzoon

   klaus schwab speelt geen piano dom orgel !

 5. coenzoon

  uiteraard meneer gates zijn vermogen heeft de top nog niet bereikt.

  mensen ontwaak, kom op voor uw burgerrechten !

  1. Cycle25

   Multimiljardair door software..

   Multibiljonair door hardware..

 6. Emma Louise

  De experts weten door permanent onderzoek naar de gevolgen van corona steeds meer. Zo gedraagt het virus zich bijvoorbeeld onvoorspelbaar. Daarom is voorzichtigheid troef. Dat topvirologen als Fauci en Baudet hierover van mening verschillen is alleen maar goed: het is een extra prikkel naar grootschaliger onderzoek.

  1. coenzoon

   Wat een kul , de ene mutant volgt de andere op. Jouw experts maken de wereld gek met doem scenario’s die nog geen enkele keer zijn uitgekomen wím. GEEN der voorspellingen van jouw experts heeft ook maar dicht tegen de waarheid gezeten. Een pandemie met slechts 2,7 miljoen doden wereld wijd of wel een sterfte kans van 0,03% !

   jouw experts zijn onwetende met sprookjesverhalen ! De praktijk wijst het immers decadente tról.

   corona is een hoax wím !

   1. Emma Louise

    Ook coenzoon komt in het lijstje van topvirologen voor.

    🙈

    1. coenzoon

     inhoudelijk niets te melden verder ? fijn dat u ook de feiten uit de praktijk ondersteund zodat we gezamelijk corona tot hoax kunnen benoemen !

 7. JFU

  Deze gestoorde man past goed bij het RIVM…daar lopen er ook genoeg rond die onzin vertellen.

 8. Branzino

  Fauci, dat was toch die viroloog waarvan de dringende adviezen vorig jaar door Trump werden genegeerd of gekleineerd? Fauci, die man die ondanks die vernederingen toch bleef, omdat hij i.t.t. Trump wèl het beste voorhad met het Amerikaanse volk. Dankzij die houding van Trump heeft Amerika nu ongeveer 550.000 corona-doden te betreuren. Biden probeert er met strenge maatregelen, inderdaad nu wel weer op advies van Fauci, nog wat van te maken.
  Dat aantal doden is in verhouding 80% meer als in Nederland. Dat is des te tekenender, wanneer je de bevolkingsdichtheid, en dus de besmettingskansen, meeweegt.

  1. Fax uit Darmstad

   Nergens ter wereld vielen tijdens de coronacrisis meer doden per 100.000 inwoners dan in België.

   1. Branzino

    Inderdaad, maar Amerika heeft een bevolkingsdichtheid van rond 10% van dat van België. Daardoor is het besmettingsrisico veel lager dan in België en zou het aantal corona-doden per 100.000 inwoners van Amerika veel kleiner moeten zijn. Nederland met zijn nog veel hogere bevolkingsdichtheid scoort dus heel goed vergeleken met Amerika. Wij hebben dan ook het RIVM, OMT en een volgzaam kabinet i.t.t. indertijd alles rond Trump.

    1. Fax uit Darmstad

     U heeft gelijk.
     In Amerika woont iedereen op de Prairie.
     Heeft u de cijfers voor heel Europa ook paraat?

     1. Branzino

      @Fax uit Darmstadt
      “Heeft u de cijfers voor heel Europa ook paraat?”
      Zeker! Voor heel Europa zijn er ruim 120 doden per 100.000 inwoners. Dat is heel veel minder dan Amerika en België, maar hoger dan Nederland (ruim 90).

     2. coenzoon

      wel voor heel de wereld decadente domme tról

      7.600.000.000 mensen om 2.700.000 doden ofwel 0,03% domme decadente tról

      corona is een hoax !

    2. Beukman

     Wij hebben dan ook het RIVM, OMT en een volgzaam kabinet i.t.t. indertijd alles rond Trump.

     Inderdaad. Er zal vast wel eens iets niet helemaal kloppen in onze eigen nieuwsvoorziening, maar er is wel degelijk de wil en een systeem om kloppende informatie te delen.

     We zien dat in een aantal landen waar covid door de overheid werd gebagatelliseerd of zelfs ontkend, zoals Brazilië, Tanzania en de VS, de problemen relatief groter waren of zijn.
     Vandaag in het nieuws: de leugenpropaganda onder Trump, die zelf voortdurend riep dat er weinig aan de hand was:

     In interviews broadcast on CNN Sunday night, former President Donald J. Trump’s pandemic officials confirmed in stark and no uncertain terms what was already an open secret in Washington: The administration’s pandemic response was riddled with dysfunction, and the discord, untruths and infighting most likely cost many lives.
     Dr. Deborah L. Birx, Mr. Trump’s coronavirus response coordinator, suggested that hundreds of thousands of Americans may have died needlessly, and Adm. Brett P. Giroir, the testing czar, said the administration had lied to the public about the availability of testing.

     nytimes.com/live/2021/03/29/world/covid-vaccine-coronavirus-cases?type=styln-live-updates&label=coronavirus%20updates&index=0#cnn-birx-fauci-giroir-interviews-trump

  2. Cycle25

   Jij gelooft de Chinezen op hun blauwe ogen ?

   1. Fax uit Darmstad

    Nee, ik geloof niet zoveel van Chinezen. Die Belgen roeptoeteren dit zelf.
    nieuwsblad.be/cnt/dmf20201216_96295156
    Trouwens:
    Doden covid per 100.000 inwoners
    België 190,6
    UK 183,5
    US 155,6

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.