Forum voor Democratie dolblij met historische winst: “BEDANKT! Een enorme overwinning voor de vrijheid!”

Forum voor Democratie is ongelooflijk blij met de verkiezingsuitslag van gisteren. “BEDANKT!” schrijft de partij op Twitter. “Een half miljoen Nederlanders hebben gezegd: wij willen ons leven terug. ” En ja, daar zijn ze natuurlijk heel opgetogen mee.

Het is dan eindelijk zover! Na ongetwijfeld een heel prettige avond waarbij de media logischerwijze niet welkom waren heeft Forum voor Democratie gereageerd op de verkiezingsuitslag waarin blijkt dat Forum voor Democratie weet door te stijgen naar acht Kamerzetels. “BEDANKT!” schrijft de partij op Twitter. “Als de prognoses kloppen, is FVD de grootste winnaar van de verkiezingen. Dat komt door ú! Een half miljoen Nederlanders hebben gezegd: wij willen ons leven terug.”

“Een daverende klap tegen de eindeloze lockdowns,” gaat de partij verder. “Een enorme overwinning voor de vrijheid.”

“Met uw steun – en de steun van onze geweldige, onmisbare vrijwilligers – gaan we door,” gaat FVD verder. “We hebben véél meer slagkracht in de Tweede Kamer en zullen ons geluid nog veel sterker verkondigen. Onze campagne voor onze vrijheid en voor Nederland blijft ook buiten de Kamer doorgaan.”

En dat is niet alles. Want FVD begrijpt dat deze strijd nog lang niet gestreden is. “Nu begint onze campagne pas echt!” gaat de partij terecht verder. “We blijven het land doorgaan. En we hopen u dan weer te zien! Ontzettend bedankt voor uw vertrouwen!”

Daar schreef ik zelf ook wat over op mijn Telegram-account:

Forum voor Democratie heeft een heel sterk signaal afgegeven. Het is fantastisch dat de partij zo sterk gegroeid is. Van 2 naar 8. Geweldig.

Dit betekent dat het FVD-geluid de komende maanden luider dan ooit te horen zal zijn in de Tweede Kamer. Maar dat is niet al het goede nieuws. Er is veel meer. Want op sociale media ‒ met name op Telegram en Twitter ‒ maar ook hier op DDS hebben we een heel mooie groep mensen bij elkaar gekregen; gelijkgestemde vrijheidsliefhebbers.

De komende tijd staat in het teken van het terugveroveren van onze vrijheden; van onze rechten. We moeten deze strijd sámen aangaan, want alleen samen staan we sterk. Dat is een cliché, maar daarom niet minder waar.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Parler!

Door met die hap dus, Forum!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. Gebande_3

  De euforie bij FvD is valse schijn.
  Van grootste partij in 2019 tot de grootste splinterpartij is natuurlijk een bedroevende prestatie.
  Van 27 naar 8 zetels, 2/3 verloren in 1,5 jaar tijd.

  Of van 2 naar 8 zetels met die onbetrouwbare, fraude gevoelige verkiezingen.
  Of JA21 vanuit het niets naar 4 zetels, dat was zelfs FvD 4 jaar geleden niet gelukt.

  Alles is een kwestie van perspectief.

  1. Lefty

   De VVD is de grootste en meest asociale partij van Nederland. Proficiat en veel succes voor de zwakkeren in Nederland. Die worden nu nog erger gecriminaliseerd. Zegt iets over het politieke bewustzijn van miljoenen Nederlanders.

   1. Gebande_3

    U mag veel VVD stemmers feliciteren maar ik behoor niet tot die categorie.

    1. Disowned

     @gebande, hopelijk heb jij blank gestemd?

     1. Gebande_3

      Nee, met een kleurvast rood potlood.

     2. Disowned

      Gewoon zo gedaan ja… Pfff. Jij durft. Wat moeten de Russen hier van denken?

   2. halo1

    Kan je dat hard maken? Hoe definieer je het begrip “a-sociaal”?. Sociaal en a-sociaal liggen soms dichtbij elkaar…

  2. halo1

   Onzin..die JA21-zetels moet erbij optellen: 12/27 = halvering dus.. na al het gedemoniseer een formidabele prestatie + overal creatieve performances i.p.v. grijsgedraaide linkse plaat:pak het geld van de rijken + ondernemers. Links is zooooo slecht voor je gezondheid/land..

   1. Gebande_3

    Telt u de zetels van VVD en de van hun afgesplitste PVV ook bij elkaar?

    1. Lefty

     @Gebrande: De PVV lijdt aan een bipolaire politieke stoornis. Die tel ik niet eens mee.

   2. Monty

    @halo1
    ”Onzin..die JA21-zetels moet erbij optellen”

    Baudet gaat met die Judassen samenwerken?
    Trouwens JA21 heeft het beter gedaan dan FvD. Die kwam met maar 2 zetels in de kamer.

   3. Logica

    Links, de SP misschien uitgezonderd, wil veel mooie dingen maar niet alleen voor Nederland. Ben benieuwd wat er terecht gaat komen van al die mooie klimaatplannen van Kaag. Zuid en Oost Europa gaan zeggen dat ze daar geen geld voir hebben. Wil Kaag dan dat de Nederlandse belastingbetaler dat voor zijn rekening neemt? Er zijn en komen geen referenda over dit soort onderwerpen. Nederland zou het op zeker wegstemmen. Maar daar kijken D’66 stemmers niet naar. Tel daar de kosten van immigratie bij op en tja….Dan zullen de kosten voor de burger weer stijgen.

 2. janrama

  Straks stopt de avondklok, terrassen gaan open en Michael kopt met -Eerste overwinning van Baudet op het kartel…

  1. Gebande_3

   Wat is de toekomst van FvD als over een half jaar hun speerpunt niet meer bestaat?

 3. Disowned

  Ben je nou echt serieus of ben je alleen maar een beetje dom!?

 4. Max Aue

  De winst van FvD is gebaseerd op eindeloos herhaalde leugens over de corona-pandemie.
  Een weerzinwekkend clubje van foute types.

  1. arnoud

   dan ben jij zeer slecht geïnformeerd, of blind van haat, en hoort en wil niet zien wat FVD aan bewijzen leveren, van wat ze zeggen, dat het gewoon waar is, we hebben te maken met de grootste corona zwendel aller tijden beste.

 5. Branzino

  Het is heel begrijpelijk, dat een half miljoen kiezers de vrijheid terug wil. Ik was niet één van die kiezers, maar wil toch ook mijn vrijheid terug, maar ……. nu nog even niet. Een kleine 5 miljoen kiezers gaven aan vooral het huidige corona-beleid voort te zetten. En dat is ook niet zo moeilijk te begrijpen, als de maatregelen onder dat beleid tot nu honderdduizenden doden oversterfte hebben voorkomen. Zie het onlangs verschenen PMC-rapport van een groep Nederlandse wetenschappers.

 6. P. Puk

  70% van de FvD stemmers zijn anti-corona debielen. Of je daar nou zo blij van moet worden; dacht het niet. En die Baudet is een gestoorde psychopatische narcist.
  Daar gaan we nog veel lol van hebben!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.