FVD stelt Kamervragen over opgedrongen schadelijke genderideologie op basisscholen

Forum voor Democratie maakt zich hard tegen de volstrekt idiote en ideologisch gedreven genderdiversiteit die nu, in de vorm van voorlichtingen, op veel basisscholen aan kinderen wordt aangeleerd: “Dat is schadelijk en wat ons betreft niet welkom op school. FvD stelt Kamervragen.

Het is ronduit verbazingwekkend hoe snel deze giftige denkbeelden aan het oprukken zijn. Enkele jaren geleden werd er nog een beetje lacherig over gedaan en nu staat die waanzin praktisch op de stoep.

En niet alleen Forum wil deze genderwaanzin per direct een halt toeroepen, ook onze eigen hoofdredacteur én eigenaar van DDS, Michael van der Galiën, onderneemt gelijk actie:

“Wat deze linkse woke-gekken onze kinderen willen aandoen is volstrekt onacceptabel. Ze proberen willens en wetens een nieuwe generatie Nederlandse jeugd op te zadelen met serieuze geestelijke problemen.”

Die belachelijke genderideologie stelt namelijk dat jonge kinderen niet van nature als jongens of meisjes opgroeien, maar dat dit ze in feite wordt aangepraat. Volstrekt belachelijk! En daarom zegt Van der Galiën het volgende:

“Als hoofdredacteur én eigenaar van DDS, en vooral ook als vader van een 3,5 jaar oud MEISJE, verzet ik me hier tegen met elke cel in mijn lichaam. Ik laat onze kinderen niet op deze manier verpesten en indoctrineren met Fabiaans extreemlinks woke-gedachtegoed. In de komende dagen zet ik een petitie op en meer. Want wij laten onze kinderen dit niet aandoen!”

Deze FvD’er ziet de genderideologie op basisscholen niet als een losstaand incident en wijst op een duidelijk verband:

Hier mag inderdaad wel eens flink tegengas aan worden gegeven. Die gender-ideologen doen alsof hun theorieën wetenschappelijk zijn onderbouwd. Dan mag daar eerst wel eens héél goed over gediscussieerd worden voordat we die gekkigheid zomaar aan kinderen op gaan dringen.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. RvdBe

  Compleet gestoord, de linksen worden steeds gekker, wss heeft er 1 of ander stofje in hun zo geadoreerde spuitje gezeten waardoor ze het nu compleet kwijt zijn.

 2. Max Aue

  Vroeger werd homoseksualiteit niet geaccepteerd door conservatieven en christenen. Die achterlijke verloren die strijd maar hebben inmiddels een nieuwe groep gevonden die hoognodig moet worden gediscrimineerd.

  Het is ergerlijk, het is stupide en het is lachwekkend.

  1. Aborifa

   Je gaat erg ver in het goedpraten Stormführer. Nu zie ik je toch als of een gestoorde of een pestkop.

  2. Harry Haller

   Max Aue praat de genderideologie zonder spoor van kritiek goed en waant zich hiermee weer reuze progressief en voor de troepen uitlopend.

   Hij haalt twee zaken door elkaar: natuurlijke genderidentiteit (waarbij een jong mens echt in een verkeerd lichaam zit) is niet hetzelfde als modieuze genderidentiteit (waarbij een jong mens na opgedrongen communicatie en informatie over dit onderwerp) op een idee gebracht wordt.

   Dit laatste is verwerpelijk en een negatief voortvloeisel uit de ondermijnende woke-cultuur. Het eerste is inmiddels al hoog en breed geaccepteerd en krijgt de nodige professionele begeleiding.

   1. Max Aue

    In de zieke retoriek van achterlijke conservatieven en christenen die homoseksualiteit verwerpen wordt dezelfde redenering gevolgd: jonge mensen wordt een homoseksuele geaardheid aangepraat.

    1. usb3.0

     “jonge mensen wordt een homoseksuele geaardheid aangepraat”

     Klopt en de leugen, “men zit in een verkeerd lichaam”

    2. Harry Haller

     Je herhaalt jezelf, zonder ergens op in te gaan.

     1. Max Aue

      Usb3.0 bewijst mijn stelling, goede vriend.

     2. Harry Haller

      Uit een eerder artikel pop DDS: “(De) Rutgers (Stichting) en de GGD doen bewust hun best om de zogenaamde “heteroseksuele norm” los te laten. Ze hebben er zelfs een ‘hip’ educatief middel voor gevonden. Op basis van de “genderkoek” van Sam Killerman krijgen de leerlingen les over wat sekse nu eigenlijk is. Het koekje heeft geen gender. En, zeggen de Rutgers en de GGD, zo zit het ook met kinderen. Je wordt niet als jongetje of als meisje geboren. Nee, je krijgt een sekse aangewezen door je ouders en de maatschappij. Het is allemaal een sociale constructie.”

      Dat is modieus gelül dat tegen een gezonde ontwikkeling van jongeren ingaat. Sekse is GEEN sociale constructie. Dat is woke BIJ1-geklets. Er wordt inmiddels al zoveel over dit onderwerp gesproken en geschreven dat jongeren die daarmee worstelen zeer snel worden herkend en daarin worden begeleid naar degenen die ze zijn.

      Ik ben conservatief noch christen, maar vindt de ontwikkelingen op dit gebied ridicule en nihilistische onzin.

     3. usb3.0

      “Usb3.0 bewijst mijn stelling,”

      Nee hoor dat bewijst USB helemaal niet integendeel zelfs, USB bevestigt enkel jouw zieke gedachtegangen..

     4. Max Aue

      “Sekse is GEEN sociale constructie. ”

      Correct, het betreft een fysiek feit waarover alleen betreffende individuen vanuit hun eigen beleving een zinnige uitspraak kunnen doen. Moralisten of andere betweters die menen dat mensen hun individuele geaardheid maar verzinnen of hebben aangeleerd zijn zowel stupide als kwaadaardig.

     5. Harry Haller

      Ik schreef er nog wat bij: “Er wordt inmiddels al zoveel over dit onderwerp gesproken en geschreven dat jongeren die daarmee worstelen zeer snel worden herkend en daarin worden begeleid naar degenen die ze zijn.”

      Alle week/opiniebladen, dagbladen en andere media hebben daar op hun tijd een artikel of programma over. Het is al lang geen onbekend fenomeen meer. En weinigen zullen het bestaan ervan nog ontkennen.

      Hetgeen nog niet betekent dat er propaganda voor moet worden gevoerd op school. Dat is aperte onzin en waanzin.

     6. usb3.0

      maxje laat precies zien met wat voor idioten we te maken hebben, je bent man/jongen of je bent vrouw/meisje, en kinderen hebben juist díe bevestiging nodig en liefdeloos en zeer kwaadaardig gezwel maxje meent echt dat we onze kinderen moeten laten verzuipen in hun zoektocht

 3. Monty

  Als je de opvoeding van je kinderen overlaat aan het onderwijs en niet met je kinderen over dit soort zaken kan praten, kan je je zorgen maken.
  Praat je hier over heb je zelf invloed. Waar kies je voor.

  En genderideologie is makkelijk uit te leggen.
  Je geslacht zit tussen je benen, wat je je voelt tussen je oren.

 4. Mark Auel

  We zijn een tolerant land, je kunt als ‘vent’ zijnde je liefdesleven in de darmflora van een andere ‘vent’ plaats laten vinden, je kunt als pot zijnde je pottepakkers hobby vrij beoefenen maar je moet geen applaus verwachten van de goegemeente, simpel toch?

 5. Edjan

  Dit is al lang gaande. Het Marxisme vond dat iedereen gelijke kansen moest hebben. Dat probeerde men te bereiken door een materiële gelijkschakeling. Iedereen even veel geld en dezelfde scholing (behalve uiteraard voor de bonzen).

  In de 60er jaren kreeg dat een intellectuele afdeling: het post-modernisme. Niemand mocht meer het “gelijk” claimen want dat was een machtspositie.
  Als je in de 90er jaren klaagde dat windmolens het landschap aan het verpesten waren, zeiden de linksmiegels dat men in de 19de eeuw het nooit over het landschap had (nee, geen wonder: het landschap wás er toen gewoon en werd niet bedreigd) maar omdat men het vroeger nooit over landschap had, kon je zien dat de rechtsen het bedacht hadden: het was een zgn. “construct”.
  En nu zijn deze idioten al zover dat het geslacht waarmee iemand duidelijk zichtbaar wordt geboren een construct is. Het is verzonnen om een machtspositie in stand te houden.
  Het is totaal zinloos om met deze gekken te praten.

 6. C.A.Barstow

  Allemaal het gevolg van een veel te grote invloed en zeggenschap,
  door links.

  De nederlaag toegebracht aan het linkse smaldeel gaat hoop ik een vervolg krijgen in de complete vernietiging van politiek links.

 7. janrama

  Michael, “Als hoofdredacteur én eigenaar van DDS, en vooral ook als vader van een 3,5 jaar oud MEISJE, verzet ik me hier tegen met elke cel in mijn lichaam”

  Tijd dat het meisje een broer of zus erbij krijgt.
  Kan ze de waanzin van haar vader delen.

  1. usb3.0

   Vergis je niet hoor gassies als jan drama zijn de uitgelezen smeerlappen die ped*filie willen legaliseren, sterker nog, ze moedigen het aan.

 8. flupke

  Janrama wat is dat voor een bezopen opmerking. Verklaar u nader. Daar kan ik nog helemaal geen logica in vinden. Of je bent gewoon zelf gestoord. Dan is het natuurlijk allemaal wel te begrijpen

 9. Max Aue

  “ideologisch gedreven genderdiversiteit die nu, in de vorm van voorlichtingen, op veel basisscholen aan kinderen wordt aangeleerd”

  De wonderlijke gedachte dat je kinderen een genderidentiteit zou kunnen aanleren kennen we uit de vorige eeuw waarin christelijke moraalridders zeker wisten dat homoseksualiteit ook een aangeleerd gedrag betrof.

 10. Rieks

  Waar staat het CDA, CU, SGP in deze discussie? Het zal duidelijk worden waarom het CDA heeft verloren en niet alleen vanwege dit punt. Het CDA is bang om te worden weggezet als ultra rechts door D66 en Groen Links, PvdA. Maar waarom? Hoekstra oogt als een houten klaas, niet geschikt voor de politiek.

 11. jve89

  Als ik zo de verkiezingsuitslag bekijk staat onze bevolking te springen om deze waanzin. Een volk krijgt wat het verdient wat mij betreft. Godzijdank heb ik nog geen kinderen.

 12. liefdevol rechts

  Eerst was er de migratie, aangestuurd door het establishment.
  Dat was het gevolg dat er racistische groeperingen zoals KOZP en later ook BLM in het leven geroepen werdt en partijen zoals BIJ 1 en denk sprongen daar gretig op in.
  Maar dat gaf niet het gewenste effect wat het establishment wilde bereiken.

  Dan werd het klimaat in de strijd gegooid door een minderjarige met goedkeuring van het establishment.
  Ook dat gaf niet het gewenste effect wat het establishment wilde bereiken.

  Dan werd er maar een gevaarlijk virus los gelaten op de wereld ( covid 19 genaamd) gewoon een andere naam voor griep, natuurlijk ook met goedkeuring van het establishment.
  Maar tot ontzetting van het establishment krijgen ze het volk niet waar ze het hebben wil.

  Dan is nu de tijd aangebroken om de kinderen te verpesten met goedkeuring van het establishment natuurlijk.
  Kijken of dat helpt om het volk op te hitsen.

  Het establishment wil koste wat het kost het”build back better” opstarten in 2030 dus de vernieling moet nu stilletjes wel gaan beginnen.

  Dus de vraag is hoe beginnen we?
  Een opstand tegen de migranten/geloof?
  Een opstand tussen links en rechts?
  Een opstand tegen de onmenselijke regels?
  Een opstand tegen indoctrinatie van de kinderen?
  Of is er nog wat anders nodig???

  1. Brenda Welsh

   Stoppen met reageren op zo’n kul verhaal.

   1. usb3.0

    Kulverhaal? ja dat vind jij niet prettig natuurlijk

  2. Mireille

   Val de kinderen niet lastig met Nijntje, maar voed ze op met DDS voor peuters en kleuters. DDS voor dummies.

   1. usb3.0

    mireille is van het type die geen idee heeft wat er gebeurt als het gaat om kinderen, verschrikkelijk dom en vooral naïef.

 13. gustav

  Toemaar, vertel de kinderen dan wel meteen, dat er mogelijk een necr*fiel of p*dofiel in hun lichaampje kan huizen!
  Dat zou ik consequent en consistent vinden!

  1. pasco

   Gustav:
   Er kunnen in een mensenlichaam vele demonen huizen!
   Lustmoordenaar, verkrachter, sadomasochist, perversie, allemaal ongemakkelijke eigenschappen waar de betreffende mens niet voor heeft gekozen!

   1. Ad Fundum

    Wat denkt u van het brein?

 14. Ad Fundum

  Genesis 2:25 NBG51

  En zij beiden waren naakt, de mens en zijn vrouw, maar zij schaamden zich voor elkander niet.
  Mag ik dat zo zeggen?

  1. usb3.0

   Dat was voor de zondeval!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.