Hypocriet D66 betrapt? ‘Kaags partij huurt clickfarms in om voor meer likes voor hun tweets te zorgen!’

De nepdemocraten van D66 gaan keihard af. Want waar zij continu “anonieme” gebruikers van sociale media kapitelen lijkt het er nu op dat zij zelf actief gebruiken maken van zulke accounts om de boel te flessen op Twitter. Hilarisch!

D66-opperdictator-in-spé Sigrid Kaag heeft het met enige regelmaat over die, in haar ogen, verschrikkelijke “anoniempjes” die zomaar hun mening uiten op sociale media zonder dat D66 weet wie die mensen precies zijn. Daar wil ze zelfs iets aan doen; anonimiteit op het internet moet wat haar betreft verdwijnen.

Dat is best wel ironisch, want volgens FVD-kandidaat Kamerlid Lex Cornelissen maakt D66 zélf gebruik van anonieme nepaccounts om mensen het idee te geven dat de tweets van de partij populairder zijn dan daadwerkelijk het geval is.

“Terwijl Sigrid Kaag roept dat anonieme accounts op sociale media verboden moeten worden, huurt haar partij D66 clickfarms in om door middel van neppe Chinese en Turkse accounts meer likes voor hun tweets te kopen,” aldus Cornelissen. “Hoe noemen we dat fenomeen ook alweer? Oh ja: hypocrisie.”

Dat dit vrijwel zeker klopt kun je heel snel zien door bij de tweet van D66 even op “likes” te klikken. Als je dat doet zie je inderdaad meteen dat soort accounts verschijnen. Een kleine greep uit de ‘likes’ van de anonieme accounts:

“Tweep Des Vaderlands” Erik de Vlieger is dan ook woest. “Oplichters zijn jullie. Allemaal Chinese likes. Dat belooft wat als jullie meer macht krijgen,” schrijft hij op Twitter.

Een andere twitteraar heeft nog wat meer onderzoek gedaan en komt tot de conclusie dat het overgrote deel van de volgers van D66 op Twitter uit nepaccounts bestaat:

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Parler!

Hypocrieter dan de nepdemocraten bij D66 worden ze niet gemaakt in de wereld. Nou ja, misschien op de menselijke puist genaamd Mark Rutte na.

Update

Hilarisch genoeg laat D66 nu weten op Twitter dat de partij “last heeft” van allerlei fake accounts die haar berichten liken. “We onderzoeken wat er aan de hand is,” aldus de partij.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. Appelstroop

  h**ps://9gag.com/gag/aoMen62

  🙂

 2. Jack Flash

  Dat belooft wat met hun Hackdefense.
  Weg met die hufters.

 3. StemPzeweg

  Dit gaat weer nergens over

  1. usb3.0

   Tuurlijk gaat het hier wél ergens over, zodra szw zegt dat het niet is betekent dat het dus wél ergens over gaat

 4. Gebande_3

  Gezien de aversie tegen Sigrid Kaag van zowel DDS redactie als reageerders, moet zij met haar partij wel een bedreiging voor hun zijn.

  1. ET007

   D66 valt uit elkaar als een zandkasteel. Dat is geen bedreiging. D66 en ook GL vallen door de mand omdat ze grove fouten maken die hun linkse smerige praktijken aan de kaak stelt. De enige bedreiging is Rutte. Dus maak je geen zorgen.

  2. ManX

   Je hebt gelijk Kokkie, D66 is gevaarlijk. Levensgevaarlijk. De gevaarlijkste partij van Nederland. En alleen echte idioten zoals jij, lopen daar achteraan.

  3. Jack Flash

   Levensgevaarlijke club kokkie.
   Klopt als een bus.

   1. Jack Flash

    Ooh..ManX zei het al.
    Had ik nog niet gezien.

 5. ET007

  Bij D66 verbaast me niks meer. Bij deze partij wordt de kiezer pas echt belazerd. Maar het aller belangrijkst: nu zie je hoe Nederland belazerd wordt. Want leugenaar Rutte gaat eerder met D66 in zee dan met Wilders of Baudet. NL is rot en volgende week mogen we afrekenen. Maar dat zal waarschijnlijk niet gebeuren want de mensen willen allemaal deugen.

  1. Gebande_3

   Want leugenaar Rutte gaat eerder met D66 in zee dan met Wilders of Baudet.

   Daar liegt hij totaal niet over, hij zegt op voorhand wat gezien de standpunten logisch is.
   Als een coalitie uit meer dan de helft van de 2e kamer bestaat, staat altijd de rest buiten spel, in de kliko of welke domme opmerking daar ook over gemaakt kan worden.

 6. Flach

  Dit is toch echt ‘rock bottom’ Hoe diep kan en wil je zinken?
  Die partij behoort weggevaagd te worden. Onvoorstelbaar.
  Maar dat komt niet bij Jinek denk?

 7. Vrijedenkert

  D666 naast ondemocratische kutpartij dus ook aantoonbaar nepartij!

  1. Vrijedenkert

   Correctie neppartij!

 8. liefdevol rechts

  Ik verwacht ook niets anders van zulke linkse partijen dan dat ze vuil spelen
  Het is nu wel bekend dat links vuil moet spelen, bedriegen, frauderen om toch te kunnen winnen.
  Ze hebben gezien dat het niet moeilijk is, ze hebben een mooi voorbeeld namelijk; Amerika.
  En ze zullen ook deze weg inslaan om te kunnen winnen, het is de enige manier.
  Weg met de democratie.

 9. Red52

  Ik begrijp hoe zo’n stelletje hufters als bij D66 aan zoveel stemmen komen.
  Hun sterkte ligt in de ambtenarij en hun leden en stemmers zijn verdeeld onder de hoge ambtenaren, die niets anders doen dan het parlement en daarmee de bevolking oplichten.
  D66 is de partij van de 40 rovers en Rutte van de VVD Alibaba.
  Een beetje nadenkende burger moet dit toch een keer zien.

  1. Jack Flash

   Peilingen zijn fake Red52.
   Om te manipuleren.

 10. Rieks

  Bij sommige foto’s van Kaag moet ik denken aan een zombie uit een film maar weet niet meer welke. Dan zie ik Marijnissen toch liever. Jammer dat ze bij de verkeerde partij zit want ze is toch wel een stemmentrekker op basis van haar verschijning en appeal.

  1. usb3.0

   chucky

 11. Yoyo

  Waarschijnlijk een dom ideetje van vriendje Mark Koek?
  Dat is dan Koekje van eigen deeg!
  De nepdemocraten!🤣

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.