Hypocriete Sigrid Kaag dolblij met verkiezingsresultaat D66: ‘Mensen waarderen positiviteit!’

Oh, oh, oh, wat zijn ze toch blij bij D66. De partij is met enorm veel hulp van het mediakartel naar voren geschoten. Waarschijnlijk krijgen de nepdemocraten die het referendum meteen afschaften toen de uitslag van een referendum hen niet beviel 27 zetels. Het is te triest voor woorden. Maar bij D66 natuurlijk reden voor een enorm feest.

“We zijn erin geslaagd de kiezer te laten zien wie we zijn en waar we voor staan,” aldus Kaag. “En deze buitengewone prestatie is van jullie. En Hans van Mierlo zou hebben gezegd: het is een krankzinnig avontuur.”

Ze ging verder door hilarisch genoeg met droge ogen te zeggen dat haar de afgelopen maanden “echt het idee, het gevoel [bekroop] dat mensen klaar waren voor het optimisme en de visie van D66.” Optimisme? D66 haat alles waar Nederland historisch voor staat en gelooft zo weinig in onze eigen kracht dat ze ons met huid en haren wil uitleveren aan de EU!

Gossiedorie zeg hé.

En ze was nog niet klaar.

“Want ik heb altijd geloofd, en vanavond is dat bevestigd, dat Nederlanders niet extreem zijn, maar juist gematigd. Mensen waarderen positiviteit, uitgaan van eigen kracht, en anderen altijd in hun waarde laten” mekkerde ze door.

Dit is werkelijk ongelooflijk. In hun waarde laten? D66 beschuldigt alles dat ook maar een beetje rechts is steevast ervan fascistisch te zijn! Positiviteit? D66 haat de Nederlandse geschiedenis en cultuur! Uitgaan van eigen kracht? D66 wil ons uitleveren aan de megalomanen in Brussel en onze soevereiniteit helemaal weggeven!

“Nederlanders zijn iedere dag bezig het leven een beetje beter te maken,” ging mevrouw verder. “Met hun gezin, met vrienden, met de buurt. Leraren, ondernemers, studenten, ouders, grootouders.”

Ja, dat proberen ze inderdaad. Maar het zijn juist partijen als D66 met hun Build Back Better-ongein die ervoor zorgen dat ons dit nagenoeg onmogelijk wordt gemaakt!

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Parler!

Afijn. Het was dus een buitengewoon hypocriete toespraak van een vrouw die de waarheid zó verdraait dat er niets meer van over blijft.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

50 reacties

 1. Gebande_3

  Mag ik de redactie plus het gros der reageerders condoleren met het prachtige resultaat van Kanjer Kaag.

  1. Loelap

   Je kunt beter alleen jezelf feliciteren en oppertrōl Wīm Hûttën.

 2. Beukman

  Ach Michael, troost je. D66 is al een halve eeuw de jojo-partij van Nederland, dankzij de verregaande ideologische leegte. Over een paar jaar donderen ze weer in elkaar. Even doorbijten dus.

  1. Logica

   Weet je wat het is met links? Ik heb het hier al vaker vermeld. Ze worden iedere keer door bun linkse clubje teleurgesteld. Dan vluchten ze weer naar de ander om vervolgens weer teleurgesteld te worden. Nu is GL de pineut, over 4 jaar lopen ze weer daar naartoe of misschien wel weer naar de PvdA. Hangt ervan af wie het leukste koppie heeft, vrouw is en wie de eerste genderneutrale shit levert kon weleens heel hoog scoren. Een transgender als partijleider is wat ik GL nu adviseer.

   1. EvertB

    Linkse kiezers hebben nu vooral strategisch gestemd op Sigrid Kaag van D66 die bewezen leiderschapskwaliteiten heeft laten zien.
    GL, SP en PvdA hebben niet de leiders in wie zij voldoende vertrouwen hebben.
    Dat legt op D66 grote druk om sterker naar links te koersen. Zou D66 dat niet doen dan lopen de kiezers weer hard weg.

    1. Loelap

     Bewezen leiderschapskwaliteiten, nou moet ik toch even lachen.

 3. Fortiori

  Waarom hypocriet? De kiezer heeft Kaag gekozen, prachtig toch?

  1. usb3.0

   Maar jij hebt geen verstand van politiek..

 4. Brenda Welsh

  ❤ Prachtige Sigrid Kaag nu nog premier, mijn idool, rushed naar de top. Ook Rob Jetten, vaak weggesabeld, beschimpt, van harte!

  1. trutje

   Weet je waarom de Nederlanders voor VVD en D66 hebben gekozen dan hebben ze weer 4 jaar de tijd om te lopen zeiken op die partijen. Typisch Nederlands.

  2. usb3.0

   Jullie varkens moeten echt optieven, jullie zijn de nagel aan de doodskist, door idioten als jullie is het failliet van Nederland is aanstaande

   1. Beukman

    Er zijn inderdaad veel te veel varkens in Nederland. Hopelijk kan het komende Kabinet een serieus beginmaken aan de sanering van deze onsmakelijke industrie.

    1. usb3.0

     Ze doen maar ik eet elke dag vlees, drink elke dag melk, kaas, yoghurt, kwark en jij hypocriete idioot, wat eet en drink jij niet meer?

     1. usb3.0

      drink elke dag = drink en eet elke dag

     2. Beukman

      Amper vlees, amper zuivel. Deze idioot eet heerlijk.

     3. usb3.0

      Nee beukho*r het is “deze hypocriete idioot”

     4. Beukman

      Het zijn meestal niet hοeren die hypocriete idioten zijn maar hοerenlopers, Universele Bus.

     5. usb3.0

      Dat maakt voor jouw als hypocriete idioot niet uit..

      Welstrusten

    2. Logica

     Goed idee Beuk. Gaan ze lekker opnieuw beginnen in Polen en met veel minder regels. Wat een winst.

     1. Beukman

      Dat moet ook in EU-verband als het even kan. Sowieso is “dat ze het anders elders gaan doen” een slechte smoes om er mee door te gaan. Nog afgezien dat Nederland dreigt weg te zakken in het mestoverschot.

     2. usb3.0

      Nederland bestaat zo meteen niet meer druiloor, echt wat is jouw soort achterlijk zeg…

     3. Loelap

      In EU verband, man wat ben jij stuitend naïef!

    3. Max Aue

     Het komende Kabinet zal de sanering van de landbouw moeten inzetten, de klimaatagenda omarmen, de bio-industrie aanpakken, het immigratiebeleid humaan maken en de inkomensverschillen verkleinen.
     D66 zal samen met de linkse partijen dit moeten afdwingen willen ze niet irrelevant worden.

     1. Beukman

      Het CDA zal waarschijnlijk niet zo’n zin hebben om het eerste deel van deze agenda te helpen uitvoeren.

     2. Loelap

      Het probleem is dat het migratiebeleid te humaan is, het trekt allerlei gespuis aan dat hier gratis wil wonen. Neem jij maar eerst eens zo’n koppensneller in huis, i.p.v. met de mond humaniteit te belijden.
      .

   2. Loelap

    Daar heb je gelijk in USB.

 5. usb3.0

  Het failliet van Nederland is aanstaande

  1. Beukman

   Heb toch wat meer vertrouwen in de veerkracht van jouw land, Universele Bus.

   1. usb3.0

    beukho*r bevestigt mijn gelijk

 6. Logica

  Positiviteit? Zeker. Maar dan voor de Fransen, Italianen, Spanjaarden, etc. We staan helemaal achter u hoor mevrouw Kaag. We willen dolgraag meedoen met uw klimaatplannen en de grote EU. We hebben maar 1 probleem en dat is geld. Kunnen we rekenen op de Nederlandse bijdragen? Doe maar in de vorm van coronabonds en zeg maar dat daar strenge voorwaarden aan worden gesteld. Daar vraagt toch verder niemand meer naar in Nederland. Doe maar extra veel want we hebben ook echt corona. Hoe meer hoe beter en hoe sneller we tot een federaal EU komen.

 7. Max Aue

  Kaag heeft inderdaad een positieve en constructieve campagne gevoerd en dat is door de kiezer gewaardeerd.

  Geweldige vrouw en een goed mens.

  1. usb3.0

   Nee maxje, dé Nederlander die op haar gestemd hebben zijn echt gewoon achterlijk, of het een geweldige vrouw is weet ik niet een goed mens idem, ze is getrouwd met een terrorist en jij sympathiseert hiermee, dat laat wel even zien dat wij met jouw echt met een imbeciel te maken hebben, echt wat ben jij een schijnheilige hypocriete lül

   1. Beukman

    Nogal een zwaktebod om haar man er steeds bij te slepen. Ga je het ook nog hebben over haar ouders, haar kinderen, haar schoonmaakster, haar fietsenmaker?

    1. usb3.0

     Nee hoor, we weten immers met wie we te maken hebben, dit zijn machtsge*le types die mijn land failliet laten gaan en veel erger hypocriete imbecielen als beukho*r sympathiseren hiermee, een enorm grote schande voor mijn Nederland

     1. Beukman

      Lik je wonden en ga lekker slapen, Universele Bus. Verheug je op vier jaar Kaag bashen, daar knap je van op.

     2. usb3.0

      Dat zij men in de 1940 ook, gaat u maar lekker slapen

     3. Beukman

      Doe ik, Bus.

     4. Loelap

      Zoals jij altijd Baudet FVD basht.

  2. Loelap

   Geld geven aan een terroristisch Palestijns clubje dat een 14 jarig meisje vermoordde, dan ben je inderdaad een goed mens in jouw ogen.

  3. GvdGvd

   Ga haar naaien vieze l..l je bent het afval van Nederland dus kuis haar

 8. GvdGvd

  Nederland is voorgoed verloren. Mijn tijd zal het nog wel duren. Ik ben zo blij dat ik geen kinderen in deze wereld heb gezet. Deze wereld is zo intens verrot. Dit was te verwachten toch. Dit linkse vuil schrok er niet voor terug om Pim Fortuyn om te laten leggen. Ze gingen over lijken, en ze schrikken nergens voor terug. Een smerige vuile klonter stink linkse club. Met die vieze terroristen financierster aan kop Sigrid Kaag vieze vuile Palestijnse Verraadster van de Nederlanders. Voor het tribunaal met die volksverraadster.

 9. plakband

  Het is wederom duidelijk.
  Veel Nederlanders laten zich gemakkelijker paaien met loze beloften dan behaalde resultaten te beoordelen. De marketing machine die vier jaar geleden Jesse Klaver op het schild hees verleende nu haar diensten aan de 66Demonen. Ik ben benieuwd naar de volgende verkiezingen. Met landsbelang heeft het circus niets meer te maken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.