shutterstock 676427023

Indoctrinerend 'kenniscentrum' Rutgers in verband gebracht met het seksualiseren van kinderen

Geen categoriemrt 19 2021, 19:00
De strijd tegen de indoctrinatie van kinderen door een waanzinnige genderideologie is uitgebroken! 'Kenniscentrum voor seksualiteit' Rutgers dat, samen met de GGD, kinderen wijs probeert te maken dat ze zelf hun genderidentiteit kunnen kiezen, wordt nu in verband gebracht met het promoten van pedofilie.
In een eerder artikel werd al duidelijk dat deze bizarre drang van Rutgers en de GGD behoorlijk wat los heeft gemaakt. Deze tweet van Vlag & Wimpel doet daar nog een flinke schep bovenop en onthult het volgende:
https://twitter.com/VlagNWimpel/status/1372926423741177860
Legalisering van pedoseksualiteit, kritisch over het verbod van pedovereniging MARTIJN en tegenwoordig verantwoordelijk voor het walgelijke 'kinderprogramma' Gewoon. Bloot. Fijn, zo'n clubje met een duidelijke agenda gericht op kinderen!
Via Twitter pakt ook De Roze Leeuw het bericht op en laten zij zelf zien hoe dit 'kenniscentrum' ook in andere sectoren deze misselijkmakende ideologie probeert te verspreiden:
https://twitter.com/stderozeleeuw/status/1372930963097972745
Rutgers focust zich dus niet alleen op kinderen maar ook op patiënten en de LHBTI-gemeenschap. De Roze Leeuw is ze in ieder geval overduidelijk liever kwijt dan rijk. COC Nederland en WOMEN Inc. hebben er om één of andere reden geen moeite mee.
Die genderideologie an sich is al erg genoeg, maar wanneer het ook nog eens wordt gepromoot door een instantie met deze klaarblijkelijke geschiedenis - als de beschuldiging klopt - dan hebben we het hier wel echt over kwade bedoelingen. En het is wat dat betreft ook belachelijk dat de GGD en de basisscholen met zo'n 'kenniscentrum' in zee willen. Totáál absurd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten