FVD stelt Kamervragen over opgedrongen schadelijke genderideologie op basisscholen

FVD stelt Kamervragen over opgedrongen schadelijke genderideologie op basisscholen

Baudet (FVD) in de plenaire zaal van de Tweede Kamer.

Forum voor Democratie maakt zich hard tegen de volstrekt idiote en ideologisch gedreven genderdiversiteit die nu, in de vorm van voorlichtingen, op veel basisscholen aan kinderen wordt aangeleerd: "Dat is schadelijk en wat ons betreft niet welkom op school. FvD stelt Kamervragen."

Het is ronduit verbazingwekkend hoe snel deze giftige denkbeelden aan het oprukken zijn. Enkele jaren geleden werd er nog een beetje lacherig over gedaan en nu staat die waanzin praktisch op de stoep.

?s=21

En niet alleen Forum wil deze genderwaanzin per direct een halt toeroepen, ook onze eigen hoofdredacteur én eigenaar van DDS, Michael van der Galiën, onderneemt gelijk actie:

“Wat deze linkse woke-gekken onze kinderen willen aandoen is volstrekt onacceptabel. Ze proberen willens en wetens een nieuwe generatie Nederlandse jeugd op te zadelen met serieuze geestelijke problemen."

Die belachelijke genderideologie stelt namelijk dat jonge kinderen niet van nature als jongens of meisjes opgroeien, maar dat dit ze in feite wordt aangepraat. Volstrekt belachelijk! En daarom zegt Van der Galiën het volgende:

"Als hoofdredacteur én eigenaar van DDS, en vooral ook als vader van een 3,5 jaar oud MEISJE, verzet ik me hier tegen met elke cel in mijn lichaam. Ik laat onze kinderen niet op deze manier verpesten en indoctrineren met Fabiaans extreemlinks woke-gedachtegoed. In de komende dagen zet ik een petitie op en meer. Want wij laten onze kinderen dit niet aandoen!"

Deze FvD'er ziet de genderideologie op basisscholen niet als een losstaand incident en wijst op een duidelijk verband:

?s=21

Hier mag inderdaad wel eens flink tegengas aan worden gegeven. Die gender-ideologen doen alsof hun theorieën wetenschappelijk zijn onderbouwd. Dan mag daar eerst wel eens héél goed over gediscussieerd worden voordat we die gekkigheid zomaar aan kinderen op gaan dringen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties