DerksenKlaver

Kijk en smul! Johan Derksen veegt vloer aan met Klaver: 'Weet niet wat er speelt, heeft nog nooit een dag gewerkt!'

Geen categoriemrt 02 2021, 9:00
Johan Derksen zat zich flink te ergeren tijdens het RTL-debat. Vooral GL-nitwit Jesse Klaver werd het mikpunt van zijn vlijmscherpe kritiek; Derksen ziet hem als iemand met nul inhoud die compleet wordt gestuurd door zijn campagneteam. De GroenLinkse messias zou totaal niet weten wat er speelt in de maatschappij, meent Derksen.
Zoals gewoonlijk hadden de mannen van Veronica Inside maandagavond geen goed woord over de tal van loze beloftes die politici maken. Het hielp dan ook niet dat het optreden van sommige politici ook nog eens belabberd slecht was bij het verkiezingsdebat van RTL op zondagavond.
Aan tafel bij het voetbalprogramma moest echter vooral GroenLinks-sierpaard Klaver het flink ontgelden. Johan Derksen zei onder meer het volgende:

"Daar word je toch helemaal gek van, van die Jesse Klaver. Klaver is 35 jaar, die heeft nog nooit gewerkt, hij is binnen de jongerenbeweging omhooggevallen: hij heeft een leuk koppie en is welbespraakt dus dus daar kunnen we wel wat mee. Een denktank erachter, die hem vertelt wat hij moet zeggen. Hij heeft nog nooit voor een baas gewerkt, hij weet niks over wat er in de maatschappij te koop is en gaat Nederland redden! Het is de wereld op z'n kop!"

Derksen pakte Klaver hard aan. De GL-leider heeft natuurlijk de mond vol over hoe Nederland zou moeten zijn; hoe iedereen maar die klimaatplannetjes moet accepteren en de identiteitspolitieke gekte van die partij moet omarmen. Maar ondertussen heeft Klaver geen flauw benul wat er nu echt speelt bij gemiddelde Nederlander.
De voormalige Voetbal International-hoofdredacteur heeft zeker een punt. Onlangs zat Klaver bij Buitenhof zat ook al feitvrij te neuzelen over duurzame hervormingen en een Green New Deal. Nederland zou honderden miljarden méér moeten investeren om klimaatneutraal te worden, orakelde de GroenLinks-voorman. Verbijsterend! Want ondertussen zijn de meeste mensen op dit moment meer bezig met financieel overleven. De coronacrisis heeft veel Nederlanders hard geraakt, maar Klaver ziet dit echter als een gouden kans op massale investeringen in duurzame sector.
Kortom: de afstand tussen Jesse Klaver en werkend Nederland kan haast niet groter zijn op dit moment. Werkend Nederland probeert te overleven en Klaver heeft het al over een miljardenuitgave aan het klimaat waar de meeste Nederlanders absoluut niet van zullen profiteren. Terecht dat Derksen zich groen en geel ergert aan deze klimaatsnotneus!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten