Klimaatwaanzinnig Amsterdam slaat volledig door: gaat stad volledig volbouwen met vogelhakkende windmolens

De gemeente Amsterdam slaat nu écht door in haar klimaatgekte, en is van plan een ware bouwexplosie van windturbines te laten plaatsvinden. Dat tegen het zere been van gefrustreerde inwoners, die de maar liefst zeventien extra megawindmolens liever niet zien komen. De afgelopen maanden nam het aantal protestacties tegen de besluiten gigantisch toe, maar de klimaatdrammers moeten hier niks van weten. Lol, de meeste Amsterdammers zullen wel balen van hun stem op GroenLinks.

In het recente verleden stemden Amsterdammers nog massaal op GroenLinks. Maar toen bleek dat deze partij ook echt doet wat ze roepen – heel het land volbouwen met stalen windmolenmonsters – bleken diezelfde Amsterdammers toch weer niet zo blij met de klimaatridders. Want de aarde redden is leuk, maar niet vlak naast je aangeharkte tuintje. En dus zijn ze de laatste tijd het meest tegen de plaatsing van de megaturbines. Ze hebben de molens succesvol kunnen weren uit IJburg, maar de gewiekste bestuurders wijken nu uit naar andere locaties in de stad.

Gisteravond vond er een inspreekavond plaats waar ontevreden inwoners massaal op af kwamen. Zij zitten niet te wachten op deze megalomane projecten. En al helemaal niet omdat deze duurzame projecten niet noodzakelijk zijn, zo meldt de Telegraaf. Kritische raadsleden scharen zich achter de gefrustreerde inwoners, ook zei zeggen dat de plaatsing van 17 windturbines onnodig is:

“De reeds bestaande zonne-akkers en windturbines en de projecten die al verder in de pijplijn zitten, zouden volgens het PBL al snel zo’n 28 Terawattuur ’groene energie’ kunnen opleveren voor 2030. Dat zou betekenen dat er nog zo’n 7 Terawattuur nodig is om de doelen (voor heel Nederland) in 2030 te halen.”

Helaas zal de linkse kliek van bestuurders weinig gehoor geven aan de kritieken van de Amsterdammers. Zoals de laatste jaren al duidelijk was heeft GroenLinks, met radicale wethouders zoals Rutger Groot Wassink, de touwtjes stevig in handen. Amsterdammers krijgen waar ze bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen op hebben gestemd: gifgroen klimaatdrammerig beleid, met een vleugje vogelgehakt. Veel plezier daar in jullie GroenLinks-grachtengordelreservaat, lui!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. Jack Flash

  Mooi koekje van eigen deeg.
  Voedselbanken kunnen veel gevogelte leveren.

  1. hans-e-pans

   Men krijgt waarop de meeste stemmers stemden, de anderen moeten mee.

 2. P. Puk

  Achterlijk links afbraakzooitje! Hoe je een stad naar de kloten helpt.

 3. HD

  De gemiddelde Amsterdammer is tegenwoordig toch acteur in opsporing verzocht, en die werken in de nacht dus merken de molens niet eens op.

 4. Heinrich

  Femke wordt niets meer gevraagd, te druk met snuiven!

 5. flupke

  Lekker toch bouw heel Amsterdam maar vol met windmolens. Voor de benodigde 7 terawattuur. Dan hebben wij de doelstelling bereikt voor 2030. En dan heb ik een mooi uitzicht. En veel vogels om van te genieten

 6. AS210854

  Heerlijk kunnen er niet genoeg staan.🤣😂🤣😂🤣😂

 7. Drollevanger

  Laat ze die windmolens maar lekker bouwen in die stad van Halsema. Men krijgt daar wat men heeft gekozen.
  Er kunnen daar nog wel meer windmolens bij. Zet het IJ ook maar vol, en nog een aantal biocentrales om het Smog gehalte weer op peil te krijgen.
  In een democratie hoort iedereen te krijgen wat men stemt.
  En met een goede windmolen toename is men daar ook meteen van die duivenplaag af.
  Alle Amsterdammers aan de duivensoep. Heerlijk.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.