shutterstock 1918236053

Haha! Thierry Baudet lacht NRC Handelsblad keihard uit: 'Trots dat onze kiezers die krant het minst lezen!'

Geen categoriemaa 24 2021, 14:00
Uit onderzoek van Maurice de Hond blijkt dat FVD-kiezers van álle kiezers het minst vaak het NRC Handelsblad lezen. Gelukkig maar, want dat is natuurlijk echt een wanstaltige krant. Dat vind ik niet alleen, FVD-leider Thierry Baudet denkt daar net zo over. Want hij laat weten op Twitter dat dit onderzoeksresultaat hem héél trots maakt.
https://twitter.com/thierrybaudet/status/1374679696475045889
Opiniepeiler Maurice de Hond heeft best een puinhoop gemaakt van de Tweede Kamerverkiezingen. Laten we eerlijk zijn, hij zat er behoorlijk naast. Dat geldt ook voor de andere peilers, dus hij hoeft zich op zich niet te schamen, maar het was wel een wanprestatie.
Toch betekent dit niet dat zijn onderzoeken helemaal niet van meerwaarde zijn. Zo heeft hij ook gekeken naar de "kenmerken" van de verschillende groepen die op de verschillende partijen stemmen. In welk merk auto rijden ze? Welk merk computer en smartphone gebruiken ze? Wat zijn hun hobby's? Waar doen ze hun boodschappen? En, lekker belangrijk, welke kranten lezen ze?
Wat die laatste vraag betreft zijn de resultaten héérlijk om te zien. Want, wat blijkt? FVD-kiezers laten de mainstream media echt (letterlijk) links liggen. Met name het NRC Handelsblad moet het ontgelden bij FVD-kiezers. Want van álle kiezers lezen zij die linkse prulkrant het allerminst.
https://twitter.com/mauricedehond/status/1374678623135862785
Fantastisch om te zien. Want NRC Handelsblad is werkelijk een walgelijke PR-krant van het mediakartel. Geen wonder dus dat FVD-leider Thierry Baudet ook heel blij is met dit onderzoeksresultaat. "Trots dat van alle kiezers, de onze het minst vaak NRC lezen!" schrijf hij volkomen terecht op Twitter.
Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en word lid van de fantastische DDS-Groep op Facebook-alternatief MeWe!
De samenklonterende perskliek zal hem dit ongetwijfeld niet in dank afnemen, maar hij heeft gelijk. Dit spreekt in het voordeel van FVD'ers. Want de NRC, tja, wat is dat een enorme tuigkrant, zeg!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten