LOL! Denk’er Farid Azarkan reageert met hilarische rap op Lubach: ‘We hadden 2 weken, geen tijd voor Tweebeeke!’

Arjen Lubach rapte afgelopen zondag over verschillende politici, die hij de maat nam omdat ze niet naar Nieuwsuur wilden. Niet zo gek natuurlijk dat ze dat niet altijd willen, want Nieuwsuur is en blijft gewoon een partij voor en van de gevestigde orde. Nu reageert Farid Azarkan van DENK op tamelijk hilarische wijze op dat filmpje.

“Hey Lubach hier ben ik dan, Farid fakking Azarkan. Tuurlijk was ik niet echt bang, ik was een beetje ziekjes man,” begint Azarkan de rap. “Dus belden ze Tunahan, die mocht niet van Erdogan,” gaat hij verder waarbij we een beeld zien van één van de kandidaten die dezelfde achternaam heeft als de Turkse president. “Daarom dat we skipten lan, en childen met de achterban.”

“Touren met de caravan van Rotterdam tot Ede. Nog even langs de steden, alles blijven geven. We hadden maar twee weken, geen tijd voor Tweebeeke. Kun je mij vergeven? Er is toch wel meer in het leven dan…”

En dan begint een vrouw te zingen, net zoals bij de originele clip van Lubach: “Nieuuuuwssssuuuuuuur. Wij volgen geen hypers, bij Denk zijn we strijders. Geen volgers maar leiders. Nieuwsuuuuuuuuuur. Wij volgen geen hypers. Bij Denk zijn we strijders. Geen volgers maar leiders. Nieuwsuur, Nieuwsuuuur, Nieuwsuuuuuuuuuuu.”

Je hoeft geen fan te zijn van Denk om dit filmpje te kunnen waarderen. Het is meesterlijk in elkaar gezet en de tekst is ook erg goed. Hij lacht een beetje om zichzelf (en Kuzu), maar doet het op een coole manier.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Parler!

Het is jammer dat Lubach geen gelegenheid had om over Baudet te zeuren in zijn rap (Baudet was namelijk wél bij Nieuwsuur). Want ik had Thierry ook wel willen horen rappen. Nou ja, volgende keer, misschien?!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. Monty

  ”’Je hoeft geen fan te zijn van Denk om dit filmpje te kunnen waarderen. Het is meesterlijk in elkaar gezet en de tekst is ook erg goed.”

  Kunnen ze toch nog iets meesterlijks. Hopelijk leverd ze dit niet al teveel stemmen op.

  1. Flach

   Eerder kritiek. Ik denk niet dat de islamitische achterban zit te wachten op een ‘rappende’ politicus want dat is niet conform de leer. 😀

 2. Yoyo

  DENK blijft een verwerpelijke partij met een dubbele agenda.
  Maar dit is goed gedaan, eerlijk is eerlijk.
  Lubach valt de laatste tijd op toch een D66 promotor te zijn, weinig objectief.( en dat is begrijpelijk… gezien de mensen achter dit programma)

  1. AS210854

   Helemaal mee eens 👍

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.