Meedogenloze Fajah Lourens: ‘Televisiewereld zaait corona-angst, maar ’s avonds houden ze stiekem borrels!’

Afvalgoeroe Fajah Lourens, zelf een bekende binnen de media, heeft een mening over de hypocrisie over corona in de geschreven en televisie-media. Voor haar Instagram-pagina duikelde ze een video op die voor haar het één en ander bewijst. En onthult ze: ‘Ik werk zelf met media en de programma’s die angstzaaien tijdens hun live uitzendingen ‒ ze hebben ’s avonds stiekem gewoon borrels.’

Fajah Lourens heeft haar genoeg van. Op haar Instagramprofiel deelde ze gisteren een filmpje van presentator Boris Lange waarop is te zien hoe op het Leidseplein in Amsterdam enkele mensen figureren voor een foto in beschermende pakken. De foto is volgens de werkzame fotojournalisten bedoeld voor de krant, maar ze vertellen niet welke. Wat voor artikel de foto moest begeleiden, is ook niet duidelijk.

Lourens ziet er echter een moedwillige poging in om Nederland zo bang mogelijk te maken voor corona. Op Instagram schrijft de auteur van Killerbody dieet: ‘Dit gebeurt er dus. Zo wordt er angst gecreëerd door de media.’ Het model ziet er een groter verhaal in:

“Ik werk zelf met media en de programma’s die angstzaaien tijdens hun live uitzendingen hebben savonds stiekem gewoon borrels. Als je om je heen kijkt is er niemand die zich aan de regels houd. Mondkapjes worden voor de vorm opgezet, snel even afstand voor de foto. Ondertussen gaan de illegale feesten en thuis dinners gewoon door. Het feit dat er tijd is om zo een foto te maken zegt genoeg over de echte nood situatie. Een brandweer heeft echt geen tijd te poseren als er brand geblust moet worden.”

De schrijfster van dieetboeken gaat verder over de politiek, en roept burgers op hun “vrijheid” terug te stemmen op 17 maart:

“Wij moeten testen voor elk TV optreden maar meneer Oprutten kan gewoon overal aanschuiven zonder dat hij ooit is getest en geeft openlijk op tv aan dat testen zonder klachten onzin is. Waarom moeten kleine kinderen dan op sommige scholen nu getest worden voordat ze naar school mogen? Het is tijd om wakker te worden en ik zie godzijdank dat steeds meer mensen dat doen. Stem voor je vrijheid op 17e en nog even een ding. Ik ontken geen corona ik heb het net zelf voor de 3e keer gehad de laatste keer was best vervelend met ademhalen maar de overige twee keer was ik alleen moe. Mijn dochter heeft het gehad en mn nichtje ook. Daarnaast ken ik zes mensen die zijn overleden.”

Een flinke veeg uit de pan dus van iemand die zelf benadrukt een aantal keer Covid te hebben gehad en het virus niet lijkt te willen bagatelliseren. Die kan premier “Oprutten” dus fijn in zijn zak steken!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Tedje Kruis

  Ah, Fajah die zich goed liet betalen door de NPO en even bij haar goede vriend Lange Frans op bezoek ging.

  Nog zo’n vervelend wapper-wijf.

  1. ervi

   Ah, de huistr@l kan het niet verdragen dat een niet medisch deskundig en verder onbenullig mediasterretje de hypocrisie van het coronabeleid eventjes pijnlijk blootlegt. Om maar te zwijgen over de geënsceneerde mediabeelden die het volk dagelijks door de strot krijgt geramd.
   Dan blijft voor de onrendabele izegrim zuigen en diskwalificeren over, in de hoop nog wat opgewonden te raken van eventuele reacties.
   Dus alsjeblieft, kadootje. Knijp er nog maar wat prostaatdruppels uit, als het nog niet is overleden.

  2. Nostradamus

   Liever een wapper-wijf dan een wokie tr0l 🙂

 2. HD

  Ja natuurlijk sufferd, de één pakt een borrel en weer een ander zet een spuit in z’n kop.

 3. Barbera

  Fajah, die ken ik heel goed.
  De vrouw die 3x corona en 3x een klap van de molenwiek kreeg.
  Dan ook nog misbruikt door het FvD.
  Die vrouw gaat door een hel, knuffel van Wout.

  1. Cootje

   Je voel je toch niet te kort gedaan ? Je kan online bestellen bij eysie toys .

 4. liefdevol rechts

  En dan zie je bewijzen en nog zijn er stumpers zo blind als een mol.
  Ik hoop echt dat deze”mollen” ooit met hun kop op een betonnen muur lopen.

  1. Linksbuster

   Die lopen al jaren met een betonnen plaat voor de kop LR..

 5. JFU

  Klopt wat ze zegt. Zodra de pers aanwezig is zie je Rutte en aanhang met mondkapjes, ruim 2 meter afstand. Maar op buitenlandse tv stations heb ik diverse malen flitsen gezien dat die ‘heren’ daar zich niet aan hielden. Vlak bij elkaar zonder enige bescherming tot zelfs in de 2e kamer vlak bij elkaar. Die beelden worden bij ons snel verwijderd. Mogen we niet zien.

 6. Pengyou

  ALS je het al een nuttig idee vindt om Fajah op te voeren als bron, doe dan op zijn minst even een killerbody-foto!

  1. Loelap

   Liever niet.

 7. Mar

  3 x corona gehad, wow. Virologen zullen haar dan wel graag in het onderzoeksprogramma naar immuniteit willen hebben.

  Er staat alleen niet bij of corona is vastgesteld bij haar middels een test of dat ze afgaande op symptomen corona concludeert.

  En nu naar de supermarkt om een paar kilo zout te gaan halen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.